|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
11.4.2008 7:47:07   
Janey
Jutro
Jaaaaaaaaaaaaoooooooooooooooooooooooooooooo....kak sem jaz zmedena...zdaj bi se pa pojedla lahko....sem šla gledat na e-študenta ob kolkih mam izpit in sem ugotovila da ga mamo 18 in ne danes. Sicer hvala bogu...sem pridobila en teden, ampak je treba vse skenslat familijo, ko so tak težko že ćakali ker
že od marca govorima da pridemo.

buči oprosti...če boš naslednji petek še za kavo bomo zelo veseli.

zdaj grem pa dalje spančkat, ker moja2 še spita.

aja buči jaz sem novalac dobila v lekarni tak da ne vem...

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
11.4.2008 8:15:33   
pina-1
dobro jutro.

Mia se vsem zahvaljuje za lubčke in lepe želje ob r. dnevu. 
Včerajšnji dan je bil predvsem zame kar naporen, ampak se je splačalo, ker je bila mia tako zadovoljna. Danes pa me čaka pospravit to štalo, ki je nastala  iz stanovanja.user posted image

SMo se pa to noč naspali. Ana je spala od 21 pa tja do 6 zjutraj. user posted image user posted image Še to sem jo morala zbudit, ker mi je zizke raznašalouser posted image

Mi se tudi široko povijamo, ampak jo pusitm čez dan tudi kako uro brez pelenice, tako da se lahko zbrca.

joj punce upam, da bo  v sredo lepo vreme, da se dobimoooooooooo..Komaj čakam, da vas spoznam in da se načvekam.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
11.4.2008 8:42:25   
Marusah
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

maruša, kje si dobila to "varno prihodnost" in ta kupon?? Daj malo več povej! Sem ji že pripravla in dala sladkano vodo, pa da zdaj vidimo, če bo kaj user posted image . Čez koliko časa pa to deluje? Je pa naša sicer kakala včeraj, vendar im aob vsaki jedi ful krče. Včeraj ko se je pa enkrat konkretno posračkala, pa kot da bi odrezal do večera. Potem je bilo spet jovo na novo user posted image .

Bamby, to je njihova spletna stran:  http://www.varnaprihodnost.org/ . Pa tu lahko tudi naročiš paket.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
11.4.2008 8:52:04   
Marusah
Smo včeraj imeli obisk. So prišli ob 16-ih pa se niso skidal do 22.30. Res ne vem, pa imajo vsi otroke, da jim ne kapne, da jaz tut rabim spanecuser posted image  Pol je mali tečkal, ker ob taki galami ni mogel zaspati. Sem ga uspavala v spalnici skoraj 2 ure, da se je pomiril in zaspaluser posted image  Jaz pa tko skoraj nič nisem spala. Ob 5.30 sma že vstala, spat pa sem šla ob pol noči s tem, da sma vmes 2x jedla. Zdej sem pa ko zombi user posted image  Je Lovro zdej malo zadremal. Ko se zbudi, pa grema kr ven, ko je tak lep sonček.
Boma skočila do Baby centra po čeveljčke. Zdej, ko je Lano od Srečke nosečke spoznal, se morma mal začet "šminkirat"user posted image user posted image user posted image

A zato Janey ti tu okoli skačeš, namesto da bi se doma učila, ker imaš izpit šele drugi tedenuser posted image  Grema drugič ziher na kavico, če bo seveda naš mali vragec dovolil in spal v vozičku, drugače bomo morale pa spet samo okol hodit, da rita miga - pol je tišina user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Marusah -- 11.4.2008 8:53:17 >

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
11.4.2008 9:20:30   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Misar, kako se ti kaj obnesejo pralne pleničke. A se nisi ti odločila za takšnno povijanje? Še enkrat kapo dol, če jih uporabljaš in pridno pereš  

meti si nora! jaz pa res nisem tako pridne sorte. sem že v P trepetala, da bo treba široko povijat, pa hvala bogu so kolki ok.user posted image user posted image

punce men se zdi, da sem ta rdečo fasala. sem danes opazila majhen krvav izcedek. pa sem upala, da bom med srečnicami, ki kar eno leto nimajouser posted image user posted image

sicer smo pa danes po treh katastrofalnih nočeh- beri:jedli smo na 2 uri, spet spali ko norci.je jedla ob 21, potem pa šele ob 4 in potem ob 7.30. mami je kot novauser posted image user posted image user posted image
bi pa mogoče tud midve z lano naslednji teden prišle na srečnje, bolj zarad družbe, kot shopinga.

< Sporočilo je popravil misar -- 11.4.2008 9:34:22 >

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
11.4.2008 9:23:34   
mary_lou
METI mislim da je MLAVLA tista ki ima take plenicke :-)

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
11.4.2008 9:30:56   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: ella79
bamby, suzi, a je vaju kej tam spodaj bolelo po vstavitvi mirene? Mene tako 'šraufa' kot da bom M dobila user posted image user posted image res neprijetno, al pa sem že pozabla kako je to user posted image user posted image

Mene je tud prvi dan pa še malo drugi nežno šraufalo kot pred M. Pomoje je to normalno že zarad posega in spremembe sluznice v maternici. Krvavela sem pa prvi dan, drugi in danes je pa sam tak mal bolj rjav izcedek. pa pri tebi?? Te še boli??

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
11.4.2008 9:33:02   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

ella, zdaj lahko par mesecev vse sorte pričakujemo, pol naj bi se pa vneslo. A so tebe kaj naročili na kontrolo po 4 tednih? Meni G ni nič rekel, v navodilih pa piše, da je potrebna kontrola user posted image .

Jaz se moram v začetku maja naročit na kontrolo, ki bo verjetno enkrat konec maja. Tako da, ti kar pokliči G, pa naj ti prečekira, če je vse ok.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
11.4.2008 9:39:22   
buči
marusha, meni bi se zmešalo, da obiski ne bi šli domov do 19.30. Jaz sicer tudi nisem taka, da bi kar direk rekla, a lahko greste, ampka ... Jaz nekako še predno pridejo, povem, da gremo ob takem času v kopalnico, pa večerjat in spat, da se želimo umirit. Do sedaj nam je celo uspelo.

metiLu, moja soseda ima pralne plenice. Je zelo zadovoljna, pravi, da ni veliko dela. user posted image  No, ona jih je morala uporabljati, ker je imel prvi sine alergijo na vse. Se je pač navadila. Je pa zanimivo, da bo star avgusta 2 leti, pa še niti slučajno ni suh, njegova sestrica pa ima 9 mesecev, pa čez noč ne lula več v plenice, čez dan pa kaka na kahlico. Noro, kaj takega še nisem slišala in ne bi verjela, če ne bi videla! Je pa rekla, da je to strošek na začetku, pa če misliš imeti vsaj 3 otoke (user posted image ), da se splača. Je pa dolgoročno gledano ceneje, pa res tudi ekološko boljše. Ampak tudi meni ni do drgnjenja kakcev s plenic, pa namakanja, pa obešanja. Sem pač bolj komot. Da nimam slabe vesti glede smeti, pa ločujem ostale odpadke ... user posted image

Jeney, drugi teden bo tudi ok, mogoče bomo imeli še sonček. To pa tudi pomeni, da bo vsaj 8, a ne? user posted image  A potem ti še nisi kupovala Novalaca v Avstriji? A ga je katera druga?

Matr je nikakvo vreme! user posted image  sem hotela s Tilnom v trgovino, ker mi je fotko avto pustil, pa tako lije, da če grem samo garažo zaklenit, bom do kože mokra. Bomo kar hrenovke za kosilo jedli, ker drugega nimamo v hladilniku ... user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
11.4.2008 9:41:09   
buči
mary_lou, s katerega konca LJ si? A se nama boš z Itato pridružila kdaj na sprehodu v Tacnu? No, saj se nama še ni uspelo dobit, ker je že 14 dni nikakvo vreme ... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
11.4.2008 9:42:51   
Suzi*

Sreda, 16.4., Supernova, Rudnik LJ:
Meti & Janez
Dolenjka & Tara
Pina & Ana
Suzi & Žana
Torcica & Gašper
Mary_lou & Tai
Ella & Zoja
Buči & Tilen
Misar & Lana

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
11.4.2008 9:46:25   
buči
Joj, kolk komaj čakam, da vas vidim!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
11.4.2008 9:48:50   
Janey
buči sem sem in sem ga dobila brez problema. V lekarni v strassu...to je prvi kraj po meji.

Naš pikec se pa že eno uro reži ko nor, prav zvoke zaven spušča, da se bom polula od smeha ko ga gledam. Zda pa ne morem več klovna špilat pa afne guncat ker še nisem nič jedla iin ni več energije, pa sem ga ala pod vrtiljak pa mu je tudi všeč in đše kar dalje predeuser posted image user posted image user posted image kak je zlat...bi ga kar pojedlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
11.4.2008 10:30:31   
ella79
mala pikica upam da je Luka že bolje in nima vročine. A se ne dobijo ene svečke v lekarni brez recepta in vročina v momentu izgineuser posted image

buči user posted image user posted image user posted image za Tilna, k tok lepo spančka

pina user posted image user posted image tudi tvoji Ani za super noč

janey dobr da si sploh pogledala na net user posted image v enem tednu boš pa lahko še mal predelala, čeprav verjamem da bi raje vidla, da bi bilo že mimo. Naša ima tudi že smejalne dneve. Včeraj je bila tak dobrovoljček, da smo se skoz sam smejali. Še potem v postli je mahali in krilila z rokami, pa zravn grulila user posted image user posted image res so cukrčki user posted image jaz jo potem sam objemam in lubčkam, in se ne vem komu zahvanjujem za tegale našga čudovitega otročka user posted image user posted image pa moj prav, da se morm kar njemu user posted image   user posted image user posted image user posted image sem pa pogruntala, da ji je fajn, če pred njo trskam s prsti. ne vem kaj je v tem tok zanimivega user posted image user posted image

misar jaz sem tudi en teden nazaj M fasala, sam me je potem G pomirila, da glede na to da polno dojim, to zagotovo še ni to, ampak neki drugega, k pa ne vem kako se reče user posted image boš vidla, da je čez en mesec še ne bo. V LJ bom pa jaz šla tudi bolj na kavo kot pa v šoping

suzi nič več ne boli, očitno smo mogl sam joto skuhat user posted image user posted image končno!! pomoje je bila iz sladkega zelja ne pa iz kislega user posted image user posted image user posted image

glede obiskov... jaz jim spoz povdarjam, da ob 19:30 gremo mi v banjo in potem sam upam, da to razumejo, da imam rada red in da naj se do takrat spokajo user posted image mi pa to kar uspeva, bomo videli ta vikend, k jih bo spet polno user posted image mi gre že kar mal na živce, k sploh nisem vedla da poznava tok ljudi, k so najini 'najboljši prijatelji' in si želijo videti Zojo. Sam me pa skrbi, da k bomo enkrat skoz te obiske dal, da se bodo pa uni prvi spet začel najavljat user posted image user posted image
noč pri nas klasika. spali do 6:15, pomalcali, sedaj pa še spančka. Zdej je ponoči podaljšala še za eno uro user posted image sam me pa mal skrbi, ko bomo prišli do sedmih, k potem pa verjetno ne bo hotla takoj še eno uro od ninat

vreme danes je za popuser posted image včeraj sva bili eno uro in pol zunaj, danes pa ne vem kako bo. Bom pa mal pospravla, sam ne vem če se mi sploh da danes user posted image me bo mala k se zbudi v boljšo voljo spravla pa bo

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
11.4.2008 10:47:04   
dolenjka
Jutro user posted image

Evo, naša prinčipesa je včeraj spet mal z "zamudo" zaspala user posted image  ob 20.50 in spala do 2h, pojedla 1 joško in spala do 6h user posted image  user posted image  user posted image  Pol sva se pa spet mal nahranili in je potegnila do 8.30. Revčka je imela tako polno plenico, da sem jo šla najprej previt in ni nič ven prišlo, kljub vsemu lulanju in kakanju user posted image  user posted image  user posted image
No, pol smo pa seveda papal in sem mislila da je bolj malo pojedla, pa sčrpam preostanek in sem samo 20 ml nafehtala user posted image  Od tega je pa 10ml še pojedla user posted image
No, zdej pa seveda od 10.15 že spet panča, jaz sem si pa kavico privoščila, pa aktimel in ravnokar sem banano snedla, zdaj pa napadam dva toasta s sirčkom user posted image  Če se ne zbudi, sledi še tuš user posted image  user posted image  user posted image

Nič mi ni všeč kar pišete o mireni user posted image  Mislim, da bomo mi v vsakem primeru kar brez, ne glede na to al bo operacija al ne, potem pa še enga user posted image  naročimo pa bo user posted image  user posted image  user posted image

Jaz se tudi že veselim srečanja user posted image   user posted image  user posted image

Aja, pa za vse ki vas zanima: starševski dodatek je že nakazan user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
11.4.2008 10:52:10   
ella79
dolenjka user posted image user posted image grem na abanet in vidim, da je občina končno nakazala za user posted image  user posted image user posted image user posted image starševski dodatek user posted image a to je porodniška?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
11.4.2008 10:54:56   
dolenjka
Kokr jaz vem ne, ker jaz je ne dobim user posted image  Porodniška bo 15.4.! Poglej na spletni strani CSD šiška!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
11.4.2008 10:55:44   
dolenjka
Pri nas je tudi včeraj občina nakazala pomoč ob rojstvu user posted image  - 300 EUR user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
11.4.2008 11:01:54   
Suzi*
mi se lahko pa sam pod nosom obrišemo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
11.4.2008 11:04:38   
Februarka08
Jutro...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem komaj zajtrk pojedla.user posted image Tamala je zaspala ob ene 2h pa še to na joški. Včer sem bla pa tako crknjena da so mi na koncu že kar solze dol tekle... Sem mislila da bom mela vsaj kaj od večera, če že dan ni bil ne vem kaj, pa se je tud to sfižilo. Ni in ni hotla zaspat. Sem jo pustila mal v zibki da se je jokala, na koncu je celo neki bruhat začela.user posted image user posted image user posted image Mislim, groza. Je zaspala za ene 5 min vmes parkrat, potem pa spet gleda kot čuk in če jo pustiš da bi sama zaspala, n šans. Jo je moj celo v lupinico dal in jo nosil po stanovanju, je sicer zaspala, ampak ne za dolgo. Jaz sem jo na koncu že kar v sanjah nosila. Sem kar spala vmes. Ob ene 9h se je prejle spet zbudila, pojedla eno joško in sedaj spet spi naprej. Do kosila jo bom pustila nekak spat, popoldne pa ni šans. Bo pa veselica v bajti, me ne zanima, jaz sem čist skurjena in bi se rada mal naspala ponoč. Ne vem kda bo kaj bolje pri nas ponoč. user posted image user posted image

Mah, nam več jamrala, po drugi strani sem vesela da je vsaj zdrava in je tak cuker da bi jo kar pojedel... Smotka mejhna, če ne bi bla tko fletna...user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
11.4.2008 11:19:38   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Mah, nam več jamrala, po drugi strani sem vesela da je vsaj zdrava in je tak cuker da bi jo kar pojedel... Smotka mejhna, če ne bi bla tko fletna...user posted image user posted image

Ja, to si tut jaz rečem vsakič ko kaj piz*** user posted image  Res so cukri! Ko sem danes ob 8.30 v posteljico vsa zalimana pogledala je ležala notri, nekaj piskala in se smejala user posted image  Pa kje ste še to vidle, da se človk zbudi in se že smeje? user posted image  user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
11.4.2008 11:22:54   
mala_pikica
Zdravo!

Mi pa smo že od zdravnika, je dobil antibiotik. Je pa dobil ponoči vročino čez 38, sem mu dala pol svečke, bogec moj mali. Se mi ful smili s tem polnim noskomuser posted image user posted image . Upam, da ne bo dobil driske ali pa krčev po antibiotiku. Ga pa moram imeti nonstop na rokah, ker drugače takoj user posted image , mišek moj mali.

Pa še z mojim sva danes mislila iti na kmečki turizem na rojstni dan, pa bo tudi to odpadlo. Ja nič, tako pač je, ko so user posted image . Č uvajte vaše mišeke. lp

Neposredna povezava do sporočila: 2422
11.4.2008 11:28:29   
Februarka08
Mala pikica upam da se vaš mišek čimprej pozdravi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem dodala še par slikic v album k mam glih čas... Naša mala še zmer spi.user posted image Bi jo kar našeškal.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
11.4.2008 11:32:25   
dolenjka
Mala pikica user posted image  za tebe in tvojega pikca malega! Upam, da bo antibiotik "dobro" prenesel in da se čim prej pozdravi!

Februarka, Larisa je pa tako čedna user posted image  user posted image  user posted image

Naša pa še kar spi, že 1 uro in 15 minut user posted image  user posted image  user posted image  Sej vem da bo kmal sirena, ker nam zunaj z bagerjem kopljejo za škarpo in so ravno "pod njeno glavo" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2424
11.4.2008 11:33:29   
mala_pikica
Februarka, potrpi še malo saj bo boljše. Jaz imam takšne izkušnje, da se stanje popravi pri nekako 6 tednih, vsaj pri mojih je bilo tako. Tudi Lukca smo mi do nekako 6 tedna nonstop nosili, pa spal je samo na joški ali pa na mojem in od moža prsnem košu. Potem pa je postal ful priden in imam v časih kar slabo vest, da ga premalo nosim. Se zna res lepo zamotiti sam. lp

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?