košuta
|
Pozdravčki, pozdravčki! Vidim, da mene pa nikoli nobena ne pogreša... Arany, Tamy30 - bravo naši novi , da sta zbrali pogum in se nam pridružili! Krysia - bravo za brce! Sandra123, Ryssa, Lana777, Karmar, andrejaboris, Aradej - Bravo za vse dobro opravljene preglede in spodbudne rezultate. Čipka - Mislim, da je z vajinim vse v redu. Saj rastel bo še nekaj mesecev in se lahko še marsikaj popravi; včasih pa zaženejo paniko za prazen nič. Drži se! Mislimo nate. Gajka - V savinjskem koncu Štajerske je bila pravkar obilna ploha, malo še rosi. Tako da kar uživaj še v sončku, če ga še imaš - jaz bi tudi sončka!!! Naty13 - Moja stara mama je pa jeseni dopolnila 95 let in ji še tudi nisem povedala za našo bebico. Vem pa, da bo ful vesela, ker ima mene in mojega dragega zelo, zelo rada. Na dopust (morje) pa letos ne bomo šli; 1. maj nama je padel v vodo, ker je sodelavec prevzel termin dopusta. Takoj po prvem maju pa začnemo z deli na mansardi (kopalnica, estrihi, voda, podi). Dojenč - A je problem najdit gostilno za 100 ? Blizu nas je ena dovolj velika. Bi bile pa sigurno glavna atrakcija! Bamby14 - Kje pa je ta pohorska kavarna? Mariborski konec mi pa res ni poznan, pa sem tudi jaz Štajerka... Majčke? Kakršnekoli, samo da bomo imele enake. Se bomo po tem prepoznale, ko bomo morale it v P, pa katera ob prihodu ne bo imela časa po drugih ali pa že mamicah gledat. Po moje bi bilo res najbolje, da ce zmenimo v Celju, v Intersparu, ki ga je lahko najdit, imajo igrala za otroke in ZELO dobro slaščičarno... Se mi že sline cedijo! Dvomim namreč, da bomo vse prišle skupaj. Če ne drugega, nas lahko (upravičeno) pustijo na cedilu Sayuri, Sandra123 in Suzili...sploh, če bomo dolgo odlašale. Torej se v kratkem spoznajmo vsaj tiste, ki smo si bliže tudi po kilometrih. Eto, nov roman by Košuta...