|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
11.4.2008 8:49:04   
tejkaz
Pozdravljene

Jaz sem danes bolje. Uho ne boli več. Mi je pa začelo iz nosa liti, ampak bolje to, kot ba boleče uho.

Čipka user posted image Baje da se veliko otrok rodi s kakšno luknjico ali pa šumom na srčku in se potem vse pozdravi samo od sebe. Samo optimizem potrebuješ, pa bo vse ok.

Naty, nič hudega, če si me izpustila. Nisem jezna, sam moram se pa oglasiti, da ne bi slučajno šle na kofe brez mene. user posted image A Nejc je pa tako potrpežljiv? Ko se Eva zbudi takoj začne: Mani, pati. (mami copate), če me ni v hipu tam je jok. A je kaj trmast? Eva je grozno trmasta. Če ni kaj po njeno, se vrže na tla in v hud jok.

Čestitke vsem za dobro opravljene preglede.

Zoja Miša, ti bom tekom dneva poslala ZS s telefonsko številko.

Lepo se imejte user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
11.4.2008 8:49:15   
Zoja Miša
Dobro jutro!

Naty13, si spet pridna si s kavico postregla, hvala.

Neža, jupi za migajoči trebušček!
Jaz brcike že čutim, migajoči trebušček pa še ni tako očiten. V katerem tednu je bil pri vas?

Lana777 user posted image  za MF. Dobra si da te ne prememi in ne vprašaš, kaj bo!

Tamy30, dobrodošla med čvekice!

Sandra123, srečno vožnjo z novim jeklenim konjičkom.

Vesete kaj mi povejte. Kakšne kopalke pa boste nosile to leto? Enodelne, dvodelne? Je pametno kazat bušija sončeku ali ne?
Jaz si moram itak neke nove nabavit, ker jošk in riti ne spravim več v svoje stereuser posted image , pa bi prosila za nesvete!
26.4. grem za kakšne 5 dni na Lošinj, gremo prikolico postavljat, no jaz bom samo uživala user posted image , pa me zanima kaj menita!
Hvala že naprej! user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1102
11.4.2008 8:50:51   
astrea
user posted image user posted image user posted image čipka komaj zdaj sem prebrala. Drži se punca, jaz pa bom držala pestiuser posted image user posted image user posted image

Arany dobrodošlauser posted image user posted image user posted image 18.8. nas bo pa res veliko, pa fantki tudi vodijo user posted image  Tamy30 dobrodošla tudi tiuser posted image user posted image user posted image

Naty hvala za kavicouser posted image . Mei tudi zdaj brca, sam čist spodaj tako da je kar mal čudn filinguser posted image . Trebušček se mi pa tudi premikauser posted image .

Jaz pa računam, da bom nehala delat nekje v začetku julija, odvisno koliko dopusta mi bo uspelo prihranit. sem kar pridna kar se tega tiče - vsako leto celega pokurimuser posted image user posted image .

Za srečanje vam pa še javim.user posted image

Meni tale ticker narobe šteje nosečnost: kaže mi 21t, 2d - dejansko je pa 21t, 4duser posted image

< Sporočilo je popravil astrea -- 11.4.2008 8:52:21 >

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
11.4.2008 9:09:10   
Maja T.
Čipka vse bo vredu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..., naj ti čim prej mine do drugega tedna, ko ti bodo rekli, da je vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Nič laufam h G. zaradi urina in bakterij, no da vidimo kaj bo rekel...

papa si pišemo kasneje user posted image user posted image user posted image

ps.
pri nas pa je tako lep sonček user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
11.4.2008 9:11:23   
anita goitan
Zoja Miša jaz sem tudi o kopalkah razmišljala, lani sem si dvoje take luštne kupla, sej ponavadi mam samo spodn del, samo letos bo treba te joške mal podpretuser posted image in definitivno mi ne gredo več notr, sam hm spet nove kupovat..jah verjetn bo treba eno hm dve večji košarci kupit, sam k je tko težko dobit potem primerne hlače-ker je vedno vse v kompletu, ni pa rečeno če mam joške da mam potem tud veliko rit, ja tko, hehe

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
11.4.2008 9:17:41   
košuta
Pozdravčki, pozdravčki!
Vidim, da mene pa nikoli nobena ne pogreša...user posted image    user posted image
Arany, Tamy30 - bravo naši novi user posted image , da sta zbrali pogum in se nam pridružili! user posted image
Krysia - bravo za brce! user posted image

Sandra123, Ryssa, Lana777, Karmar, andrejaboris, Aradej - Bravo za vse dobro opravljene preglede in spodbudne rezultate. user posted image user posted image user posted image

Čipka - user posted image  Mislim, da je z vajinim user posted image  vse v redu. Saj rastel bo še nekaj mesecev in se lahko še marsikaj popravi; včasih pa zaženejo paniko za prazen nič. Drži se! Mislimo nate. user posted image

Gajka - V savinjskem koncu Štajerske je bila pravkar obilna ploha, malo še rosi. Tako da kar uživaj še v sončku, če ga še imaš - jaz bi tudi sončka!!!

Naty13 - Moja stara mama je pa jeseni dopolnila 95 let in ji še tudi nisem povedala za našo bebico. Vem pa, da bo ful vesela, ker ima mene in mojega dragega zelo, zelo rada. Na dopust (morje) pa letos ne bomo šli; 1. maj nama je padel v vodo, ker je sodelavec user posted image  prevzel termin dopusta. user posted image user posted image user posted image  Takoj po prvem maju pa začnemo z deli na mansardi (kopalnica, estrihi, voda, podi). Dojenč - A je problem najdit gostilno za 100 user posted image ? Blizu nas je ena dovolj velika. Bi bile pa sigurno glavna atrakcija! user posted image user posted image

Bamby14 - Kje pa je ta pohorska kavarna? Mariborski konec mi pa res ni poznan, pa sem tudi jaz Štajerka...user posted image

Majčke? user posted image user posted image user posted image  Kakršnekoli, samo da bomo imele enake. Se bomo po tem prepoznale, ko bomo morale it v P, pa katera ob prihodu ne bo imela časa po drugih user posted image  ali pa že mamicah gledat. user posted image
Po moje bi bilo res najbolje, da ce zmenimo v Celju, v Intersparu, ki ga je lahko najdit, imajo igrala za otroke in ZELO dobro slaščičarno... Se mi že sline cedijo!

Dvomim namreč, da bomo vse prišle skupaj. Če ne drugega, nas lahko (upravičeno) pustijo na cedilu Sayuri, Sandra123 in Suzili...sploh, če bomo dolgo odlašale. Torej se v kratkem spoznajmo vsaj tiste, ki smo si bliže tudi po kilometrih. Eto, nov roman by Košuta... user posted image  

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

Neposredna povezava do sporočila: 1106
11.4.2008 9:20:12   
sayuri
Juuuutroooo user posted image user posted image user posted image

Šibam v zgornji štuk na kavico in čvek, ker je svakinja doma in je zadnje čase nič ne vidim user posted image . Se slišimo kasneje user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
11.4.2008 9:21:21   
dojenč
jutro, hvala zauser posted image user posted image user posted image ,res jo potrebujem, tako sem slabe volje, čeprav je tukaj na ptuju, še kar kolko tolko lepo vreme.
ampak sem včeraj delala do 00.30, danes pa že ob 7.30 auf, pa sem tako crkjena.
IN POSLUŠAJTE KAJ SE JE ZGODILO DANES ZJUTRAJ.
pol pa sem še mogla danes ob 8.00 na pošto, pa sem rekla oslužbenki, da bi rada poslala nekaj preko hitre pošte, pa mal počakam, pa rečem če mi lahko napiše račun na davčno.POTEM PA ŠOK,ženska se vstane, pa me nadere, naj malo počakam, da ona ni računalnik, in da ima ona celi dan čas.jaz pa v šoku, pa ji recem, pred sabo imate računalnik, jaz pa niam cel dan čas.pa ženska nekaj dela pa tipka po računalniku,(upam da ni med nami)user posted image  pa mi po 5 minutah da org,račun, jaz pa ji v tistem rečem, saj ga ne potrebujem se obrnem in grem.kak je  mogla bit jezna.
danes še do 17.00 pol pa še malo doma, in ju3 do 12.00 pol pa mam do nedelje zvečer mir.in sem mojemu, včeraj zabičala da ne delam nič večuser posted image , on pa meni nazaj, pa nič manjuser posted image ,(v hecu, seveda)no upam da bom danes prestala, tale dan, skočim še pogledat, če so se na univerzi že odločila, da mi dajo na internet oceno.držite pesti.
TAMY-DOVBRODOŠLA

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
11.4.2008 9:21:49   
košuta
Anita goitan - v H&M in New Yorker-ju so lani prodajali tudi posamezno spodnje in zgornje dele kopalk. Preverjeno, ker sta tam kupovali tudi sestri. Letos bo izbira gotovo še večja...

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
11.4.2008 9:23:44   
tejkaz
Košuta, si me nasmejala z zadnjim stavkom.

Srečanje: nedelja, 18.5.2008, interspar Celje

- tejkazuser posted image + user posted image + user posted image
-
-
-

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
11.4.2008 9:27:03   
dojenč
glede kopolk, jaz grem za prvi maj, malo na primorje(hrvaško)kjer se že zdaj baje sončijo, imela pa bom 2 delne kopalke,zakaj bi skrivale te  prekrasne bušije.
meni je moj g, rekel, da na fajn če sem na soncu, naj bom rajši v senci, če je sonce močno pa greš na sprehod, pa si oblečeš eno čisto tanko majčko, tolko na ni direktnige sonca.
sončit pa pražit na soncu, pa odsvetujem
                                                              ERIN
PREGLED IMAM 7.5.08,

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
11.4.2008 9:27:53   
anita goitan
Košuta a veš da res, sem se spomnila, super, hvala za info

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
11.4.2008 9:28:27   
tejkaz
Haha, naš otrok nima več dude, tako da je tale slikica napačna.

Pa še ne komentar za včeraj: Midva sva skupaj 2 leti in pol in pričakujeva drugega otročka. Ja, hitro nama je tole šlo in sploh nama ni žal. Med prvo nosečnostjo sva oba končala z izpiti, si poiskala stanovanje in službo, kupila avto. V glavnem, za nič na svetu ne bi spremenila svojega življenja. Spadam pa tudi med bolj mlade mamice. Pri Evi sem par dni pred njenim rojstvom dopolnila 23.let, zdaj bom pa še 24 ko bom drugič rodila.

Danes si grem pa nove čevlje kupit user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
11.4.2008 9:34:25   
bambi14
naty13 - kje si pa grdo vreme staknila?!? Tule v MB je nebo brez oblačka, lepo modro in sonce sije! Boš pa na Štajersko hodila vozičkat!

hehe,.....vsi se bomo po štajerski vozičkali.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
11.4.2008 9:39:58   
bambi14
Bamby14 - Kje pa je ta pohorska kavarna? Mariborski konec mi pa res ni poznan, pa sem tudi jaz Štajerka...

To je pod Pohorjem, saj sigurno veš,.......malo preden prideš do vzpenjače, tam nasproti novih blokov, takoj ko zaviješ levo od gostilne Pri stari lipi.A ti je že kaj bolj jasno kje je to. Bo pa držalo, da je tam vedno polno in za 100 ljudi definitivno ni ampak bi se dalo za kaj manj rezervirat.user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
11.4.2008 9:41:35   
Erin
čipka, sandra123 - vse bo uredu z otročički, ..slabe misli stran...mislim na vaju in držim pesti za srečouser posted image user posted image user posted image

tejka - pozdravi seuser posted image user posted image user posted image
Maja T. - upam da bodo izvidi vode dobriuser posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
11.4.2008 9:46:19   
bambi14

- tejkaz + +
-
-
-

...se vam lahko pridružim 18.05.,.....v Mb pa še vedno lahko pridete.

user posted image user posted image user posted image

- tejkaz + +
-bambi14
-

Glede majčk pa sem imela v mislih dojenč, ki je rekla da lahko zrihta kak popust. Sem se malo igračkala v wordu in sem si zamislila neke napise ampak tega ne znam dat na rr.

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
11.4.2008 9:46:34   
gajka
Erin - ja kaj si se pa ti zmotila danes? A ti ura prehiteva? user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
11.4.2008 9:48:51   
Višnja
Živijo,
jaz pa se bom kar sama dobila tu na Primorskemuser posted image user posted image
Vi se kar zmenite in če bom lahko, bomo sevda prišli mimo na en izletek - v Lj (dlje neuser posted image ).

Še vprašanje: Ali so vam povedali kolko tehta maš malček na morfologiji????Moj naj bi bil  (prejšnji teden)
400 g.

Mi imamo tudi grdo vreme user posted image ....hočem sonce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POšljite nam ga malo kdor ga ima!!!!!

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
11.4.2008 9:52:11   
dojenč
BAMBI-lahko mi pošlješ na mail, da vidim
grafix@siol.net

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
11.4.2008 9:54:49   
Erin
gajka - nisem se zmotila ne...user posted image Saj zadnje čase mi kar velikokrat uspe bolj zgodaj vstati samo ponavadi traja kako uro, dve, tri da priklopim računalnikuser posted image

Višnja - meni na MF ni nič povedala koliko tehta (niti tega koliko ima obseg glave in koliko obseg trebuha - pa niti v karton ni zapisala kot sem videlauser posted image user posted image user posted image ) mi je pa na 3D UZ vse izmerila in je približna teža mojega fantiča okoli 530 g.user posted image

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
11.4.2008 10:02:55   
gajka
Meni je bilo tudi včeraj za kratek čas dolgčas in ko ste že začele tematiko o majicah, me je prijelo, da bi si dala kaj natisnit. Pa sem na hitro skupaj scimila nekaj v tem stilu:

user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 11.4.2008 10:07:35 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
11.4.2008 10:05:01   
anita goitan
višnja najina user posted image je prejšnji teden imela 410g na MF

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
11.4.2008 10:06:02   
dojenč
GAJKA, SVETOVNA ZAMISEL,PA ŠE VPRAŠANJE TI BI TO IMELA PRAV NOSEČNIŠKO MAJČKO, ALI OBIČAJNO KRATKO MAJCO, MALO DALJŠO

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
11.4.2008 10:07:02   
bambi14
Nekaj podatkov za naš seznam:
to bo zaniiv april- komaj čakam, da vidim user posted image ,....user posted image ,da me ne bojo presenetli in bo videt še kako pištolo. Sem od kolegice dobila polno cotik vse rozaste, je čisto mahnjena na to barvo.

Torej pregledi:

18.04.- MF
21.04.- gin.pregled
23.04.- 3d-dr.Rosič

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?