|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
11.4.2008 16:13:49   
Neža7
anita goitan...... Hvala user posted image  
Vsi imate lepe bušije. Moj se ne opazi tako hudo,ker sem itak malo bolj okrogla user posted image  
Ko sem na hrbtu se lepo vidi, da rastem. Trebuh me tudi srbi, da ga moram kar lepo s kremo.

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
11.4.2008 16:16:59   
Zoja Miša
Sayuri res lep buši!!! In Filip je čeden fant!

Neža super za pregled in izpit, pa kaj ko bi se zmenile, da ti jaz kakšno kilo dam?!
Upam, da drug teden vidim migenje bušeka! user posted image

Zdaj pa res, pa-pa!

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
11.4.2008 16:25:56   
Neža7
Če mi bo lahko katera povedala kje se dobi te majčke "PRIDEM AVGUSTA" bi bila hvaležna.

Sedaj pa res moram iti.......

Ciao,ciao

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 1203
11.4.2008 16:27:46   
dojenč
SAYURI

RESNIČNO RESNIČNO SE NE MOREM NAGLEDAT KAKO IMAŠ LEPEGA BUŠIJA, IN KAKO STE VSI 4 NA TEJ SLIKI ZLATI.MISLIM DA TE MORAMO DATI NA SEZNAM JUNIJK, AMPAK MI TE NE DAMO, KER SI TKO FAJN

LEPA,LEPA,LEPA,LEPA,...
BOM TUDI  JAZ PROBALA KAKO SLIKICO PRIPOPAT, ČE MI BO RATALO, ČE NE PA  MI BOŠ POMAGALA

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

Neposredna povezava do sporočila: 1204
11.4.2008 16:31:16   
dojenč
NEŽA7-Z.S. SI DOBILA

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
11.4.2008 16:32:21   
dojenč
AJA NEZA PA user posted image user posted image user posted image PREGLED IN IZPIT,SEDAJ PA GREM POČASI IZ SLUŽBE PARDON DELAuser posted image RADA VAS IMAM MOJE A..................

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
11.4.2008 16:40:51   
aradej
Sayuri nič ne jokaj ti nosiš dva js mam pa sam enga pa sem en mesec za tabo pa imam dva cm več kot ti user posted image user posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
11.4.2008 16:59:50   
sandra123
Sayuri, lep trebuščekuser posted image , no moj obseg trebuha pa znaša neverjetnih 112 cmuser posted image , no ja, glavno, da mi kilaža stojiuser posted image ... Aja, pa skoraj 3.tedne za tabo sem, kaj šele bouser posted image A si tudi ti opazila, da trebuh kar čez noč zraste??? V glavnem, zelo lepa slikca, pravi mali princ je tale tvoj Filip. Vidim, da tudi tebe močno dajejo hormončki, še dobro, da ne moreva v duetu pokazati drugim, kakšni sva, ko naju zagrabiuser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu aradej)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
11.4.2008 17:26:01   
naty13
Şayuri lep buši. user posted image user posted image user posted image  Pa Filip tudi. user posted image user posted image user posted image  No, sploh se ne obremenjuj. Kako pa boš delala s tem trebuščom določena opravila.  Pa itak nosiš  dva korenjaka, moraš še bolj pazit, da čimdlje ostaneš z nami. user posted image user posted image user posted image user posted image

Anita lep tvoj mini buši. user posted image user posted image user posted image user posted image

Neža user posted image user posted image user posted image  za pregled in izpite.

pa pa

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
11.4.2008 17:37:08   
Julija08
Hojla punce, da se še jaz malo javim.

No, sem si zmerila trebuh in ga imam že 95 cm user posted image . Tudi prej nisem bila ravno prekla, mela sem tam 75 cm. Ampak meni ni šlo samo v trebuh, ampak sem mi je tudi pri strani nabralo (grem tudi v širino)user posted image user posted image user posted image

Gleda majčk pa: ja jaz bi jo tudi imela, ampak bi morala biti nosečniška ne una navadna, ker v tisto se ne bi več spravila, sploh pa čez kak mesec ali dva ko jo bom dejansko lahko nosila.

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
11.4.2008 18:04:36   
astrea
ooo marija sveta, moj meri že 92 cmuser posted image user posted image user posted image

anita user posted image user posted image user posted image  zelo lep trebušček

pa sayuri uaaa zelo lep trebuščekuser posted image user posted image user posted image

neža user posted image user posted image user posted image  za izpite

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
11.4.2008 19:07:44   
tatly
ojla.mislim da sem vceraj cutila prve brcike-tako narahlo.

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
11.4.2008 19:23:01   
košuta
tatly - user posted image user posted image user posted image  za brcike! Boš videla - od zdaj boš še bolj čakala nanje in se blaženo smehljala, ko bodo postale izrazitejše. No, vse se bomo smehljale, dokler ne bo prišlo do finalnega obračuna v mono(duo) - nogometu in kick-boxu. user posted image

Bravo tudi ostale za vse izpite (narejene in "podarjene") in čudovite trebuščke. Vse smo edinstvene in neponovljive...user posted image user posted image  ene z več kilogrami in centimetri, druge z malo manj. Ni važno, samo, da so naši user posted image  in user posted image  zadovoljni z nami (enkrat bolj, drugič manj).user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil košuta -- 11.4.2008 19:24:36 >

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
11.4.2008 19:28:49   
bambi14
bambi14 kaj si že dobila kakšen odgovor glede majčk??

m_m- ne še

(odgovor članu m_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
11.4.2008 19:39:41   
Vilika
Moram se vmešat v debato...

Sem si izmerila bušija, ma kaj bušija, trebuhona... Sayuri sploh se ne grizi... Jaz imam 106cm, pa 3 tedne za tabo sem, pa ena bebika notri raste..user posted image user posted image user posted image
No, tudi prej nisem bila suhica user posted image . HB mi vsaj koža še ni začela pokat, upam da tudi ne bo..

Glede srečanja je tudi meni Celje žal malo odročno, v LJ bi pa verjetno prišla. Pa brez user posted image , ker tudi moj ni za te scene - babjega čveka ne prenaša najbolje, ga ima že doma vrh glaveuser posted image .

Maja - držim pestke za izvide user posted image user posted image user posted image

Majčko bi tudi jaz mela - kratek rokav, rdečo ali sivo, nosečniško ali raztegljivo... Bomo videli kak bo odgovor Bambi.

AJA, pa skorej bi pozabila komentirat - ERIIIN, ti si bla pa faca pred parimi dnevi ko spola nisi prec povedala, sem se ful smejala ko sem tole za nazaj vse prebirala, noro, kar 3 strani klicanja in prošenj da poveš kaj bo.... Čestitke za fantiča!!user posted image

Zdej pa fantki vodijo, če znam prav štet. Naš bo karuser posted image , upam da me ne premaga firbec na kakem pregledu...user posted image

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
11.4.2008 20:44:21   
K_a_t_j_a
Hvala vam za vse čestitke glede opreavljenih izpitov. user posted image Zlate ste!
čipka
ne skrbi, vse bo vredu s tvojim detecom. Le optimistično glej naprej! Držim pesti zate! Te so zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sandra123 boš videla tudi tvoja sta zdrava user posted image user posted image ! Tudi zate pikapoke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in tudi zate držim pesti!
tamy30 dobrodošla med čvekice! user posted image
Za srečanje: jaz bom lahko prišla v CE na srečanje, če bo moj doma, drugače pa ne, ker nimam prevoza. Namreč nimam izpita. Edino, če bi me katera hotela pobrat v Konjicah.
Glede ustvarjanja družine: jaz bom čet mesec dni stara 23 let, moj bo pa avgusta 24, tako da boma tudi midva med mladimi starši. Ampak, če moj nebi imel stalne zaposlitve oz. bi še študiral in nebi imela rešena stanovanjskega problema, še nebi delala na user posted image . Ampak, ker imama že lastno stanovanje (živima v hiši, zaenkrat še v polovici hiše, ki jo je moj podedoval, dobi še drugo polovico), moj je zaposlen za nedoločen čas, želja po user posted image je bila pa pri obeh, sma se tako odločila in nama ni niti malo žal. Komaj že čakama na najino dete, ki ga dobima po skupnih sedmih letih.
Joj, jaz bi tudi z veseljem mela takšno lepo majčko, ki jo je Gajka oblikovala! user posted image user posted image user posted image user posted image

Na materinsko šolo se bom jaz prijavila kar tukaj v Konjicah, edin če bi res bilo zasedno, se prijavim v Celju. Se bom pa kar ta teden, ko pride. V Konjicah je materinska maja in junija.
Sayuri tudi jaz se večkrat takšna kot cota, pride kak dan tak. In vas tudi porem samo berem. Ti se kar izpovej tukaj gor in ti bomo prisluhnile. user posted image Si me pa zelo nasmejala s tem kako greš na wc. user posted image Imaš pa zelo zelo lep buši! user posted image user posted image Pa tvoj sinček je tak luštkani! Take lepe temne učke ima!
anita goitan zelo lep buši! user posted image user posted image user posted image
Jaz si zmerit ne morem bušija, ker nimam šiviljskega metra pri men doma, si ga bom pa jutr pri mojih doma.
Neža7 in ostale, ki ste imele MF včeraj in danes za uspešne preglede!!! neža7 user posted image user posted image user posted image za opravljene izpite! Še malo pa bo ane? Jaz tudi komaj čakam, da bodo za mano.
tatly user posted image user posted image user posted image za prve brcike!!
MajaT. upam, da so izvidi ok.

Tak, zdaj sem pa napisala en dolg roman.
Nočko!

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 11.4.2008 20:55:39 >

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 1216
11.4.2008 21:11:41   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: košuta
Vse smo edinstvene in neponovljive...user posted image user posted image  ene z več kilogrami in centimetri, druge z malo manj. Ni važno, samo, da so naši user posted image  in user posted image  zadovoljni z nami (enkrat bolj, drugič manj).user posted image user posted image user posted image

Kako si to fletno napisalauser posted image user posted image

Moje mere: 99cm user posted image user posted image

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
11.4.2008 21:16:05   
kaja02
čer!

moj buši, trebuh, pa meri 109 cmuser posted image , pa mam sam eno bebiko notri, blo bi fajn, če bi mi sam trebuh rastu, tak pa mi raste tako rit kot boki, sem vedno bolj podobna sumo borcu user posted image

jaz bi tud mela majčko, nosečniško če bo mogoče in verjetno največjo številko, če bodo sploh imel dovolj blagauser posted image . Pri Kaji sem šla rodit pa nisem imela tak trebuh, kaj šele bo me še čaka 16 tednov uh, komaj čakam da bo avgust, al pa vsaj julij, da grem v porodniško

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
11.4.2008 21:34:06   
Maja T.
Čer user posted image !

Končno v pižami in za računalnikomuser posted image

Sayuri sem ti dala na pošto, tako da bi načeloma jutri morala dobiti. Sem ti še nekaj na samolepilni listič napisala, ampak se mi je moral nekje odlepit, ker ga v torbici nisem našla, pa sem ti kar na katalog načečkala user posted image

Punce toliko ste načvekale, da enostavno ne vem kaj je katera napisala?

Sem opazila, da je Kramar spet z nami user posted image user posted image user posted image . Košuta seveda te pogrešamo, jaz vsako, ampak tiste, ki se bolj redko javljajo, enostavno spregledaš, ker nas je tooooliko.

... pa Erin zadnja dva dni nekaj štrajka user posted image user posted image user posted image ...

Rezultati so pa ok, hvala za lepe želje user posted image . Se je G. čudil, da sem tako paniko naredila, pa sem mu lepo povedala, da ga je sestra. Baje je kar pogost pojav, da je v urinu user posted image mnogo bakterij in da se malo povečajo levkociti (moji so samo malo nad mejo), a sestra naredi vik in krik. Tako da, midve sva dobro user posted image ...

Kakšne lepe bušije imate- vse user posted image , Sayuri tako si lepa s tem bušijem, ej mega, pa Filip je že prav velik fant, sem si ga predstavljala mlajšega...

Sva pa danes še enkrat bila v Ikei (sva hotela izkoristiti isto vinjeto) in sva kupila komodo s tremi predalniki za našo user posted image . Tako mi je lepa

user posted image

Babike glede srečanja bom jutri napisala, da se še z mojim zmenim ali gre zraven ali ne, ker gre 19.5. na pot. Sicer je to zame dosti bližje kot LJ in bi v končni fazi tudi lahko sama prišla.

Ostale nisem komentirala user posted image , ker ste preveč načvekale user posted image user posted image user posted image se pa imejte vse lepo in lepe sanje user posted image user posted image user posted image

ps.

vse nove dobrodošle med nas čveke user posted image user posted image user posted image , pa tatly user posted image user posted image user posted image za brcike....

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
11.4.2008 21:48:36   
Maja T.
zdaj sem pa si še jaz šla merit trebuh in hmmmm - 91 cm user posted image , jaz ga tak rada kažem, pa še seksi se počutim user posted image ...

cebrca malo se nam oglasi in reči če ste v redu?

Aja ste se še o MŠ pogovarjale: jaz sem se tudi danes prijavila, ko sem bila pri G. in začnem 3.6.08 v UKM (po starem v Mariborski bolnici). Bambi, Renatka, ,še katera...,  boste mogoče hodile na MŠ v Maribor...

uh slikica pa je malo motna, sem jo potegnila kar iz Ikejinega kataloga

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
11.4.2008 21:57:29   
Maja T.
pomota: v UKC in ne v UKM

Naty13, hvala za sobotno user posted image , hec bo , če bo katera druga prej... in user posted image user posted image user posted image za prvi randi Naty-Erin

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
12.4.2008 7:18:55   
naty13
Jutro.

Ne vem, katera je že napisala, da bo zjutraj pila mojo user posted image user posted image user posted image . Pa jo imate. Spet jaz kuham user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ampak ima res okus po slabem vremenu - dežju, zato jo fajn začinite s sladkorjem, tiste, ki imate pa kapučino pa magar s čokolado. user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri naj pa hitro francoske rogljičke speče. user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja T. lepa komoda. Jojjjjj meni se pa niti ne da it tako daleč pogledat. Salzburg je res predaleč. Zgleda, da sem še premal firbčna. user posted image user posted image user posted image  In user posted image user posted image user posted image user posted image  za mamico in user posted image  z dobrimi rezultati. user posted image user posted image user posted image

Obseg trebuha: Takoj si ga izmerim, ko dobim pod roke kakšen meter. user posted image

Tamy30 dobrodošla. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
12.4.2008 8:28:17   
sayuri
  TAkoj prilagam h kavici user posted image . DA bo oboje naenkrat user posted image user posted image .

Jutro punce. Sem danes boljše volje vstala. Hvala vsem za tolažbo, spodbudo, pohvale... user posted image  SEm nekam naspidirana zdajle zjutraj, tko da moram izkoristit in se spravit k sobotnim opravilom. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
12.4.2008 8:36:55   
sandra123
Jutro...user posted image je že na mizi, pa zajtrk tudi...Sayuri, jaz sem bila pa včeraj čist aut, sitna, polna energije, sem se potem likanja lotila, pa je šla negativna energija do večera ven, potem pa spet tile hormončki začnejo delatuser posted image . Skratka...neg.energija naj gre ven, pa kakorkoli že user posted image , bodo vsi okrog tebe morali potrpeti...

Lp, Sandra

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
12.4.2008 9:29:36   
sayuri
Me je zdajle poštar v dobro voljo spravil.user posted image Včeraj sem si superge naročila preko spleta in danes so že tuki user posted image user posted image user posted image . Jupiiii!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?