|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
11.4.2008 10:08:48   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Višnja - meni na MF ni nič povedala koliko tehta (niti tega koliko ima obseg glave in koliko obseg trebuha - pa niti v karton ni zapisala kot sem videlauser posted image user posted image user posted image ) mi je pa na 3D UZ vse izmerila in je približna teža mojega fantiča okoli 530 g.user posted image

user posted image Pa saj imaš pol mesca pred mano rok, pa je moj fantič težak 514 g. Marička, da ne bom slučajno jaz kje med julijkami pristala ali pam rodila 4 kg težkega otročka.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
11.4.2008 10:09:05   
bambi14
GAJKA-
[
quote]Meni je bilo tudi včeraj za kratek čas dolgčas in ko ste že začele tematiko o majicah, me je prijelo, da bi si dala kaj natisnit. Pa sem na hitro skupaj scimila nekaj v tem stilu:

[/quote]

ful lepouser posted image user posted image user posted image ,
.....jaz bi to mela na hrbtu in spodaj z napisom AVGUSTOVKE 2008- SAMO PREDLOG

< Sporočilo je popravil bambi14 -- 11.4.2008 10:10:32 >

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
11.4.2008 10:09:59   
tejkaz
Srečanje: nedelja, 18.5.2008, interspar Celje

- tejkazuser posted image + user posted image + user posted image
- bambi14

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
11.4.2008 10:10:44   
tejkaz

- bambi14user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
11.4.2008 10:16:12   
gajka
bambi14 - madonca, ti boš imela pa prav pester april s temi pregledi! user posted image  Glej, to, da se uspe G zmotiti na NS ni čisto nič čudnega, čudno bo samo, če ti bodo na MF in 3D napovedali drugačen spol, ker je pa zdaj že dobro vidno. user posted image

višnja - naš user posted image  je imel pri skoraj polnih 23 tednih 480g. Drugače pa lahko čisto informativno težo za določen teden najdeš tukaj: http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=1&id=138&kat=8 Mislim, da težo G dobi tako, da v program vnese podatke o obsegu glavice, obsegu trebuha, dolžini stegnenice in še nečesa, pa se ravno zdaj ne spomnim. user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
11.4.2008 10:22:45   
sandra123
Evo pa je začelo deževatiuser posted image , zdajle se pa k likanju spravljam, kuhala pa danes ne bom, ker si je Tina zaželela pice...jo bom kar domov naročila, čimmanj dela v tem turobnem dnevu, mam pa za likat toliko, da ne vem, kdaj bom uspela vse cotke pospravit...
Pa kje ste danes vse, men se ful čveka, samo, da bi odložila to likanjeuser posted image ... Se tipkamo...

Lp, Sandra

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
11.4.2008 10:25:27   
Višnja
Hvala za odgovore....sem imela občutek, da nakam malo tehta, ma vidim, da ni take razlike (glede na to, da sem imela morfo v 20tednu)

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
11.4.2008 10:27:29   
Zoja Miša
No, verjetno se vam pridružim na srečanju v Celje 18.5.
Zoja Miša + verjetno user posted image

Glede majčk, kakršne bodo bom zadovolja, samo da bodo cart! user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1133
11.4.2008 10:31:44   
tejkaz

- Zoja Mišauser posted image + user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
11.4.2008 10:36:19   
gajka
tejkaz - a to se gre zdaj za srečanje v City centru v Celju? Kaj pa ura? Ker kolikor mi je znano, so trgovine ob nedeljah tam odprte od 9h do 15h. user posted image  Sicer pa lahko mene dopišeš, za user posted image  pa zraven vprašaj narediš. user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
11.4.2008 10:41:48   
Arany
Pozdravljene!

Tejkaz tudi mene lahko daš na seznam za srečanje v Celju.
Pa majčke so super ideja user posted image . Gajka zelo dobra ideja za slikco na majčki.user posted image Bambi14 na žalost ne vidim tvoje slikice oziroma ideje , ki si jo pripela user posted image

PABLO res sem doma iz okolice Celja in sicer iz spodnje Savinjske doline (okolica Žalca). Sem razbrala iz foruma da sta s teh koncev tudi košuta in Sandra123. Sem se v začetku tedna prijavila v materinsko šolo v Celju, ker so mi jo v Žalcu odsvetovali. Šola se mi prične 17.6. Ali se je še katera od user posted image iz okolice Celja vpisala v šolo oz. jo namerava obiskovati v tem času? Bi bilo fajn user posted image

Čipka poskusi čim manj negativno razmišljati do drugega tedna. Poznam kar nekaj primerov punc, ki so jih na morfologiji pošteno prestrašili, kasneje pa se je izkazalo da je vse OK in so rodile zdrave otročke. Zato kar pogumno. Za srečo ti pošiljam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
11.4.2008 10:57:58   
sandra123
Arany, sem ti poslala ZS. 

Lp, Sandra

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
11.4.2008 11:03:24   
tejkaz
Srečanje: nedelja, 18.5.2008, City center Celje

-Gajkauser posted image + user posted image
-Aranyuser posted image

Če bom slučajno katero spregledala, bom čisto ponesreči, ok?
Gajka, se bomo pa dobile ob 11.00? Lahko pa se zmenimo za 17.5. Pa verjetno je to City Center, ja.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
11.4.2008 11:03:33   
cinca marinca
Pozdravljene nosečke! Vsake toliko časa vas malo preberem, drugače pa sama nima časa, da bi aktivno klepetala z vami. Sama imam PDP 1.8. Imam pa eno vprašanje za Arany! Sem prebrala, da si se prijavila v materinsko šolo v Celju. Kdaj se lahko prijaviš in na katero telefonsko številko. Sem očitno smotana, da ne najdem tega na netu. Zanima me tudi kdaj poteka in koliko časa? Hvala za odgovor: Pa vsem vam lepo preostalo nosečnost.

Neposredna povezava do sporočila: 1139
11.4.2008 11:08:57   
sayuri
Men se danes nič ne da komentirat.user posted image Samo berem. Se vlečem kot cunja po hiši user posted image .

(odgovor članu cinca marinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
11.4.2008 11:23:31   
Ryssa
tejkaz mene in mojega user posted image lahko tudi pripišeš na seznam za srečanje.

Nekaj bi še vprašala... Kaj ve ste se že vse prijavile v materinsko šolo? Jaz se še nisem, pa menda ja ne bom prepozna?
Pa kaj je materinska šola obvezna za vse user posted image ?

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
11.4.2008 11:24:51   
bambi14

- tejkaz + +
- bambi14user posted image +user posted image
- Zoja Miša +

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
11.4.2008 11:26:03   
bambi14
Bambi14 na žalost ne vidim tvoje slikice oziroma ideje , ki si jo pripela

,...ker ne znam pripeti iz powr.pointa.user posted image

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
11.4.2008 11:37:38   
Arany
Sandra123 sem ti odgovorila na ZS.

Cinca marinca naročila potekajo od torka do petka med 8:00 in 9:00 uro. Jaz sem klicala v torek malo kasneje pa se nihče ni oglasil, kasneje pa me je gospa, ki tudi vodi to materinsko šolo, klicala nazaj in sva se dogovorili za datum. Prijavila pa sem se tako hitro zato, ker je baje poleti zaradi dopustov manj tečajev in je potem večja gužva user posted image in ni rečeno da najdejo prostor za vse (vsaj tako mi je rekla ginekologinja). V nekaterih krajih (npr. v Žalcu) imajo zadnjo materinsko šolo maja, potem pa šele septembra tako da morajo vse user posted image v Celje, kar še poveča gnečo.

Prijaviš se lahko na tel. št. 03/543-44-37 (g.Pavlina Nikolič). Tečaji pa potekajo v ZD Celje,  od torka do četrtka med 9:30 in 13:30.
Baje je tečaj zelo dobro voden in je poleg teorije veliko tudi prakse.
Več si lahko prebereš tukaj: http://www.zd-celje.si/gineko.php
bambi14 upam da ti bo uspelo ugotoviti kako pripeti slikco. Bi jo res rada videla, ker sem prepričana da imaš dobro idejo user posted image

sayuri tvoje razpoloženje je primerno vremenu. Tudi jaz sem čisto brezvoljnauser posted image Upam, da nas bo sonček, ki je že začel kukat skozi oblake malo razvedril user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
11.4.2008 11:39:13   
tejkaz
Srečanje: nedelja, 18.5.2008, City center Celje

- bambi14user posted image + user posted image
-Gajkauser posted image + user posted image
-Aranyuser posted image   + user posted image
-Ryssauser posted image + user posted image
-Košutauser posted image + user posted image

A bo kaj naša Eva družbe dobila na srečanju? user posted image

Ryssa, materinska šola ni obvezna. Za Celje ne vem kako se je treba prijavit, tukaj v Ljubljani greš v sprejemno pisarno v porodnišnico po nalepke in ko je datum za prvi obisk materinske šole, greš z nalepkami tja.
Jaz zdaj v drugo verjetno ne bom hodila.

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 11.4.2008 11:53:18 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
11.4.2008 11:40:43   
košuta
IZVIRNO SPOROČILO: Arany

...sem doma iz spodnje Savinjske doline (okolica Žalca). user posted image user posted image user posted image  Končno ena iz bližine! Se jih je včeraj kar nekaj sprehajalo s trebuščki po mestu.

Sem se v začetku tedna prijavila v materinsko šolo v Celju, ker so mi jo v Žalcu odsvetovali. user posted image user posted image user posted image  Zakaj pa? Ker to tudi mene zanima.

Šola se mi prične 17.6. Ali se je še katera od user posted image iz okolice Celja vpisala v šolo oz. jo namerava obiskovati v tem času? Kako je pa časovno razporejeno? V Žalcu je samo  še začetek maja, potem pa do septembra nič! user posted image

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Arany)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
11.4.2008 11:43:08   
gajka
,...ker ne znam pripeti iz powr.pointa.

bambi14 - če imaš zadevo v PowerPointu, jo shrani kot .ppt ali .pps in potem jo lahko daš na www. shrani.si in sem prilepiš link

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
11.4.2008 11:46:07   
gajka
košuta - saj iz Žalca tudi do Velenja ni tako daleč. V ZD Velenje je šola za starše tudi junija in julija, več pa najdeš tukaj: http://www.zd-velenje.si/index.php?option=com_content&task=view&id=40&Itemid=42. Sicer pa, komu zdaj jaz to pamet solim, če se še sama nisem nikamor prijavila? user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
11.4.2008 11:46:18   
košuta
Arany - sorry, si me prehitela s pojasnilom. A so v Žalcu tako zanič, al kaj?

Tejkaz - Mene tudi daj na seznam! user posted image  Za mojega user posted image  pa še ne vem... In, ja Interspar= City center (nekateri smo še po starem navajeni)... user posted image  Ura je ok. Glavno, da se razumemo! Si moram kar v notes napisat (pozabljivi pišejo!)

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
11.4.2008 11:46:28   
Arany
tejkaz pripiši prosim za srečanje še mojega user posted image , ki sigurno nebi hotel manjkati na srečanju. Je tako navdušen, da se je hotel še za čvek prijaviti na forum user posted image Sem ga komaj odvrnila od namere user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?