buči
|
marusha, meni bi se zmešalo, da obiski ne bi šli domov do 19.30. Jaz sicer tudi nisem taka, da bi kar direk rekla, a lahko greste, ampka ... Jaz nekako še predno pridejo, povem, da gremo ob takem času v kopalnico, pa večerjat in spat, da se želimo umirit. Do sedaj nam je celo uspelo. metiLu, moja soseda ima pralne plenice. Je zelo zadovoljna, pravi, da ni veliko dela. No, ona jih je morala uporabljati, ker je imel prvi sine alergijo na vse. Se je pač navadila. Je pa zanimivo, da bo star avgusta 2 leti, pa še niti slučajno ni suh, njegova sestrica pa ima 9 mesecev, pa čez noč ne lula več v plenice, čez dan pa kaka na kahlico. Noro, kaj takega še nisem slišala in ne bi verjela, če ne bi videla! Je pa rekla, da je to strošek na začetku, pa če misliš imeti vsaj 3 otoke ( ), da se splača. Je pa dolgoročno gledano ceneje, pa res tudi ekološko boljše. Ampak tudi meni ni do drgnjenja kakcev s plenic, pa namakanja, pa obešanja. Sem pač bolj komot. Da nimam slabe vesti glede smeti, pa ločujem ostale odpadke ... Jeney, drugi teden bo tudi ok, mogoče bomo imeli še sonček. To pa tudi pomeni, da bo vsaj 8, a ne? A potem ti še nisi kupovala Novalaca v Avstriji? A ga je katera druga? Matr je nikakvo vreme! sem hotela s Tilnom v trgovino, ker mi je fotko avto pustil, pa tako lije, da če grem samo garažo zaklenit, bom do kože mokra. Bomo kar hrenovke za kosilo jedli, ker drugega nimamo v hladilniku ...