Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 16:44:27
|
|
|
|
torcica
|
Februarka, vse najboljše !
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 16:47:43
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Pol sem pa jaz narobe zastopla . Sem mislila, da je že . Se opravičujem! No, poroka pa praviš da bo. Tudi to je nekaj ! No, sej ti je ze goflja obrazlozila mojo situacijo... Ko bi se le tud tvoje misli pozlatile... Zdej bo pa glih neki casa ze od tega, ko bi... hm.. no ene 3 leta pa pol...!?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 16:56:29
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka No, sej ti je ze goflja obrazlozila mojo situacijo... Ko bi se le tud tvoje misli pozlatile... Zdej bo pa glih neki casa ze od tega, ko bi... hm.. no ene 3 leta pa pol...!? Si pa najdla pravo besedo zanjo . Če je ne bi poznala bi si še kaj mislila, tako pa...
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 16:58:04
|
|
|
|
Janey
|
Pina vežim vse naj na za rojstn dan. Lepo si napisala še malo pa bodo ti naši škrati že tolk stari evo jakec je pri babici. Zdaj je pa sreeečnaaa jaz sem pa končala z zapiski zdaj si grem pa malo možgane na off dat za par urc, pol pa se začne akcija...je treba to še predelt. Noč bo še doolga upam da mi rata vsaj pol se naučit dobro, nekaj sem si pa že zapomnila kak je vroče tu...sonce žge kot da smo sredi poletja..zdaj pa že tašča kliče je jakec lačen
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 16:59:49
|
|
|
|
baguSka
|
Si pa najdla pravo besedo zanjo . Če je ne bi poznala bi si še kaj mislila, tako pa... No no... ona si je SAMA nadela ta ime, nisem bla jaz ta...
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 17:18:54
|
|
|
|
Februarka08
|
Končno sem 5 minut frej... Hvala vsem za lepe želje. Ja, Larisa se je res lepo zredila, to mi je blo res najpomembnejše... Zdej bom pa probala mal prebrat kaj ste načvekale... Sem zasledila, da boste mele srečanje. Jaz bi tud pršla, pa moj neki prav da je tamala še premajhna. Ne vem še...
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 18:49:40
|
|
|
|
bamby
|
Premajhna pa res ne bo več, saj bo stara že 1 mesec in pol. Jo ne smete preveč v celofan zavijat. Zaradi tega komot gresta. Mi smo sprobal ta nov mlek in med jedjo ni nič kričala. Je jedla lepo, mirno, ampak samo 70, pol pa ni hotla več. Zdaj jo pa že nosim, se zvija in kriči
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 18:51:55
|
|
|
|
dolenjka
|
Bamby zate in za Anajo Februarka, daj jim malo vetra tam pri vas doma A bi blo dobr da je do 1. rojstnega dne doma? Sej bo v vozičku
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 19:45:06
|
|
|
|
buči
|
februarka, vse najboljše! Bamby, mi vodo prekuhamo (vre 5 minut) in jo damo v termosko - 2 x na dan. A si probala od Novalaca formulo proti polivanju. Ful pohvalijo. Prav smiliš se mi, oz. tvoja . Upam, da se še držita, jaz bi že živce izgubila. Janey, jutri so se mi obiski odjavili, ker je mala zbolela, tako da se cel dan prosta, edino do 15.30 sem brez avta. Edino če bo fotr doma, da si sposodiva avto. Pokliči, če boš kaj frej in blizu. Ful bi se dobila s tabo, da te spoznam! Pa velikoooooooooooooooooooooooooooooooooooooo sreče na izpitu. Če pade 7, častiš. Grem, je sirena vklopljena ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 19:56:02
|
|
|
|
mary_lou
|
BAMBY zakaj ne probata novalaca?
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 19:56:43
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dober večer mamice, midve z Lano pa sva važne, ker sva danes Lovrota in Marušo spoznale. Jaoooo, kako luštkan je ta fant. Pravi cukerček. Mi je pa cel popoldan tako slabo, da bom hin. Za povrh pa mi bo še glavo razneslo. Danes sem vzela prvi tableto železa, ki mi jih je predpisala G. Se spomnim, da ste jih ene jemale že med nosečnostjo. A je lahko ta slabost povezana s tem železom? Ker, če je to vzrok, jih sigurno ne vzamem več. februarka - vse najboljše za rojstni dan pina - prav tako za Mio
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 19:58:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
še to sem pozabila, janey - še mi zate stiskamo pesti za dobro opravljen izpit Grem kar pod odejo, ati je prevzel pa Lano in jo daje ajat.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 20:08:56
|
|
|
|
bamby
|
buči, Mary Lou, nisem probala Novalaca. Zdaj sem vzela ta Aptamil Comfort, predvsem zaradi tega, ker je ista firma. Baje tudi ni najbolj priporočljivo mleka menjavat, ker rado pride do reakcij. Sem bila v tuševi trgovini Lepota in zdravje, kjer držijo tudi prehrano za dojenčke, pa Novalaca še imeli niso . Je pa tako, da zdaj bruha zaradi prehlada, ker prej ni. Me zares to iz tira daje. Zdaj sem ji mogla še prepevat zraven , da je še malo pojedla, vsega skupaj 90. Bo treba še enkrat jest nocoj. Imam pa občutek, da vseeno lažje prenaša sedaj to mleko, kot samo Aptamil . Bom videla točno čez par dni. Buči, če sem tebe prav razumela, si ti začela postopoma mešat z navadnim Novalac mlekom? A lahko mal opišeš, kako si to izvajala, koliko časa je trajalo, da si začela spreminjat mleko?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 20:14:50
|
|
|
|
ella79
|
srečka nosečka, jaz sem en mesec jemala železove tablete, sam nimam pojma kako se jim je reklo. Jaz sem ji dobr prenašala, enim pa ne naredijo dobr. Predvsem, mislim da imajo še nekaj časa v ustih okus po železu naša je že skopana in v postli. Danes 3 min prej, k je bla cel dan več al manj pokonci in me zabavala bamby, suzi, a je vaju kej tam spodaj bolelo po vstavitvi mirene? Mene tako 'šraufa' kot da bom M dobila res neprijetno, al pa sem že pozabla kako je to
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 20:33:10
|
|
|
|
bamby
|
ella, mene nič ne šraufa, le packa mi spet .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 20:34:12
|
|
|
|
Janey
|
Čer Hvala vam vse ki boste jutri pestke držale. Sem živčna ko hudič in čisto brez energije, da bi še kaj šla skozi pa vem da moram. Naš pubec pa spi že od 4ih...samo jedli smo vmes. Ne vem če bomo danes ponoči kaj spali buči te pokličem..upam da bo čas in da nas bodo sorodniki od mojga spustli lep večer in lahko noč
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 20:43:16
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby ella, mene nič ne šraufa, le packa mi spet . men tudi čist mal packa, sam mi je pa tako kot da bi me jajčniki bolel sem kar tečna zato
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 20:51:37
|
|
|
|
bamby
|
ella, zdaj lahko par mesecev vse sorte pričakujemo, pol naj bi se pa vneslo. A so tebe kaj naročili na kontrolo po 4 tednih? Meni G ni nič rekel, v navodilih pa piše, da je potrebna kontrola . janey, držim pesti zate, da se jutri izkažeš in narediš izpit
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 20:59:33
|
|
|
|
buči
|
bamby, novalac dobiš le v lekarnah. Ja, mi smo najprej jedli le novalac AC - proti kolikam. ti bi najbrž imela tistega proti polivanju. Ko se stanje izboljša (mi smo to izvedli po 2 tednih), smo zamenajli eno merico AC z navadno formulo. In potem postopoma zmanjšuješ. Zdaj smo 4 navadne in 1 AC (po nekje 6 tednih). Res gremo počasi na navadno mleko, pa je res ok - brez krčev že vsaj 3 tedne. No, zdaj bomo pač porabili še zadnjo škatlo AC. Res je, da ni fino preveč mešat mlekov, ampak če boš šla na Novalac boš sigurno res zadovoljna. Aptamil ima le eno formulo proti vsem težavam, Novalac loči kolike, polivanje in zaprtje. Ta hrana, ki je proti polivanju, je gostejša, da se bolj usede v želodček, tista proti kolikam ima manj sladkorja, tista proti zaprtju veže več vode nase, da ni drekec trd, Janey, sosedo sem prosila, da mi iz Avstrije prinese Novalac, pa so ji v lekarni rekli, da ga je potrebno predhodno naročiti. A je to v vseh lekarnah tako ali pač slučajno v tej, kjer je bila ona (poleg Ikee v Gradcu)?
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 21:15:09
|
|
|
|
ella79
|
bamby jaz ima čez 6 tednov kontrolo
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 21:19:38
|
|
|
|
kati kati
|
večer, po dolgem času se javlam, ker smo bli par dni brez neta in vas nisem mogla spremlat!...naš Maj je pravi cukerček...zaenkrat se samo dojima-čaja noče v hudi sili malo na dudi,drgače pa se kr davi če mu dam na flaško!... Naš cukerček je bil star 2 meseca in je pravi velikan ima 6,5 kg in velik 64 cm! Najraje leži v posteljici drgače pa v ležalniku!Morm priznat da še zelo veliko spi čez dan...ob 20 sem ka skopala potem ga podojila zdej pa pridno pančka...js pa sem vas mal šla čikirat ...tud mi bomo meli krst 4.5.(takrat bo točno star 3 mesece) in mamo srečo ker mamo res res vredi župnika...nič ne komplicira!Za datum smo se kr tak zmenli ko je pršu na pijačo..za uro pa je reku naj ga kr pokličemo! in ne bomo nč hodli na kake priprave! lp mateja a si kej na rr?lahk se dobimo jutri na drinku!....namreč jutri se dobimo v rogaški
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 22:14:13
|
|
|
|
mala_pikica
|
Janey držim pesti jutri, pa saj ti bo šlo! Pina, to si pa tako lepo napisala. Tudi jaz želim tebi in tvoji MIJI vse naj, naj,... in lepo praznovanje. Februarka tudi tebi želim vse najboljše za rojstni dan. Moj Luka pa ima vročino, pa zamašen nosek ima . Moram iti jutri k zdravniku. Sva bila oba z možem bolana, pa se je zgleda nalezel od naju. Upam, da bo kmalu vredu. Je bil zato taki tečko cel dan. Nič, grem spati k mojemu , lahko noč.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 22:21:41
|
|
|
|
katka37
|
Mia in Februarka, vse najboljše za rojstni dan. Janey, držim pesti za izpit.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 10.4.2008 22:23:03
|
|
|
|
mary_lou
|
BAMBY vse tezave ki jih ti opisujes sem imela jaz z Tai-jem in ko sem uvedla novalac je bil po enem dnevu to drug dojencek. Jest ti res toplo priporocam , zaceli smo pa tudi mi tocno tako kot je napisala buci le s tem da smo mi ze na navadnem novalacu tega proti krcem sploh ne potrebujem vec! Veliko pove ze to da je novalac na voljo izkljucno in le v lekarnah! Je drazji od aptamila ampak vreden vsakega evra. Meni je tudi buci povedala to kako se mesa in sm ji se kavo dolzna ker nas je resla neprespanih noci in joka.
|
|
RE: februarski sončki 2008 11.4.2008 7:17:57
|
|
|
|
buči
|
mery_lou, me veseli, da ti je Novalac pomagal! Jaz tudi pravim, da nobelovo nagrado tistemu, ki je zmešal tole mleko! Mi smo ga uporabljali že pri Aljhažu, mapka takrat je bilo tako, da so ga šele začeli uvajati na našem tržišču. Meni ga je rihtala kolegica, ki dela pri uvozniku, ker ga niso imeli še skoraj v nobeni lekarni. Sem morala pediatrinji prospekte nosit in ji razlagat, kako deluje mešanje in ji poročat, kako gre zadeva. K sreči je dovzetna za nove zadeve in je videla, da je zadeva res fajn in priporočala še drugim, pa v lekrni naročila, da ga morajo imeti na zalogi. No, kave se pa ne bom branila - ampak zato, da bomo lahko poklepetali, ko se vidimo. Janey, milsim nate! Drži se! Evo, ko grem jaz na RR, se naš zbudi. No, saj je bil to noč ful friden. Je jedel ob 20.00 in spal do 5.00! Najbrž je res čas, da vstane. Pa še Aljaža moram za v vrtec spakirat. Kakšna mama sem, raje tlele visim, kot pa da bi za otroke poskrbela ...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?