|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008
10.4.2008 15:22:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mogoče bi pa midve z Zojo tudi prišle, sam sva bolj za kavo kot za šoping 

Midve bova z vama kofetkali, kar pridita user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
10.4.2008 15:25:04   
Suzi*
Sreda, 16.4., Supernova, Rudnik LJ:
Meti & Janez
Dolenjka & Tara
Pina & Ana
Suzi & Žana
Torcica & Gašper
Mary_lou & Tai
Ella & Zoja

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
10.4.2008 15:39:12   
buči
Midva s Tilnom tudi prideva kofetkat, pa vas pogledat.

Danes smo imeli sistematskega: smo se zredili za 1,5 kg in zrasli za 2 cm (no, mislim, da nas je malo premalo namerila). Nove dimenzije so: 5980 g in  56,5 cm. Fajn!

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
10.4.2008 15:43:34   
MetiLu
Jaz predlagam dva lokalčka, en je v zgornjem štuku, mislim, da se imenuje Casa del papa, eden pa v pritličju, nasproti mullerja. Pri obeh je dovolj prostora za vozeke. Kaj pa ura?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
10.4.2008 15:44:59   
Suzi*
Sreda, 16.4., Supernova, Rudnik LJ:
Meti & Janez
Dolenjka & Tara
Pina & Ana
Suzi & Žana
Torcica & Gašper
Mary_lou & Tai
Ella & Zoja
Buči & Tilen

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
10.4.2008 15:45:05   
mary_lou
Najboljs da recemo kar ob 11.00 ce vam je kul?

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
10.4.2008 15:45:41   
Februarka08
Dan.user posted image

Uh,ste se pa načvekale... Ne vem če bom utegnila vse prebrat... Sam to sem zasledila nekje na začetku, da ima od Pine Mia roj. dan.user posted image Pina, potem ga imava pa s tvojo hčerkico na isti dan, samo par let razlike je vmes.user posted image user posted image Čestitke mali princeski.
Sem že cel dan leteča - zjutraj smo imeli 1.posvetovalnico - je mala zrasla za 2 cm in se zredila za 1 kg odkar sva šle iz P.user posted image user posted image user posted image Jo je zdravnica pohvalila.user posted image To je bilo najlepše darilo za moj roj.dan.
Potem smo šli mal v šoping, si je moj celo dopust vzel in mal naokol, je bla pa kuj ura že too much.user posted image Sicer je bla pa mala super pridna in sva vse lahko v miru naredila. Še kavico sva si privoščila.
Evo, bo pa že kmalu večer, jaz pa nimam nič od dneva.user posted image Upam da moj čimprej prevzame tamalo da se vsaj mal odpočijem...
Aja, pa pisker za joto smo včer pristavili...user posted image Pa je bla še mal pekočauser posted image user posted image user posted image , ampak sej bo skoz bolj.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
10.4.2008 16:03:05   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Pa je bla še mal pekočauser posted image user posted image user posted image , ampak sej bo skoz bolj.user posted image

Vse najboljše user posted image

Ti, a veš da ni dobr preveč pekoče jest če dojiš? user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
10.4.2008 16:05:34   
ella79
februarka user posted image user posted image user posted image za roj dan in Larisi da ste pridelali 1 kg user posted image  user posted image  user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
10.4.2008 16:08:38   
baguSka
dolenjka

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjj mama!!!! zadnje case pa full mislim nate... na vaju... no dragega sem izpustila, da ne bom dobila kej v glavo, ko pridem na obisk... user posted image  ce sploh?? glih to sem te hotla vprasat, ce ste se v SI in do kdaj??

cmooooooka!!!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
10.4.2008 16:12:15   
bamby
meti, koliko je luštkan tvoj Janez user posted image . Pravi cuker, res!
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ne boste verjele, ampak naša ima že najljubšo igračo - žirafo user posted image  user posted image  user posted image  RES!

Mwe en preseneča user posted image user posted image user posted image . Čist po mamici in očiju user posted image user posted image user posted image user posted image !

maruša, kje si dobila to "varno prihodnost" in ta kupon?? Daj malo več povej! Sem ji že pripravla in dala sladkano vodo, pa da zdaj vidimo, če bo kaj user posted image . Čez koliko časa pa to deluje? Je pa naša sicer kakala včeraj, vendar im aob vsaki jedi ful krče. Včeraj ko se je pa enkrat konkretno posračkala, pa kot da bi odrezal do večera. Potem je bilo spet jovo na novo user posted image .

o vrtnica, doborodošla spet na našem forumu. Nič te ni zadnje času tu gor user posted image . Smo te že pogrešali veš! Super datum za krst boste imeli! Moram jaz malo našega našuntat, da gre malo k dekanu ga podrozat za krst v maju. Jaz imam namreč tudi že oblekco, pa se bojim, da ji bo kasneje lahko že premajhna in bo treba it novo kupit user posted image .
S tem hranjenjem bom jaz ziher diplomirala. Jaz imam podobne težave kot ti. Moja zdaj poje okrog 90-100, včasih nekaj ml več, včasih tudi manj. Če ima pa krče, pa tudi je kakih 50-60, morda 70. Pol ji jaz dam za nekaj časa mir, pa čez kako uro ali uro in pol spet probam. Ponavadi potegne. Hranim jo pa na 3-3in pol ure, da imava 6 obrokov dnevno. Včasih pa nama tudi ne uspe user posted image . Kakšne 2-3x do sedaj user posted image .

buči, hvala Bogu za take župnike, ki ga imate pri vas. Mi imamo enega zagrizenega (dekan). Je včasih kakor kdaj user posted image . Da ne govorim, kako je bilo, ko sem šla k njemu po papir za botro user posted image user posted image . Je bilo čutiti, da ga še dobila ne bom. Sem že mislila, da ga bom šla kar v svojo faro iskat, kjer sem vse zakramente naredila.

suzi. mi smo imeli pa za Timov krst vsaj 4x srečanje pred krstom, za pripravo. In baje je tako za vsakega otroka. Ne vem, komu na čast je treba vsakič eno in isto poslušat user posted image . No, jaz grem tudi za ta velke praznike v cerkev, ampak moj gre pa vsako nedeljo, tast pa celo obhaja. Njegovi so kuhani in pečeni tam. No, pa kakor komu paše, meni je vseeno. Sam komplicirat znajo ti župniki, da je kaj! Se mi včasih zdi, da imajo res vse večjo besedo in od ljudi vse več zahtevajo. Pa še v današnjih časih, ko so družine res tako malo skupaj user posted image .

ella, cerkveno se lahko poročiš, če imaš že krst, lahko ga pa sploh nimaš. Samo ponavadi je tako, da tisti, ki ima vse zakramente je cerkveno poročen, tisti ki pa nima, pa ne. Mora pa imeti vsaj eden vse zakramente. Obred je pa čisto isti, samo obhajan tisti ni, ki nima obhajila. To, da ti jo pa nočejo krstiti, je pa samo od župnika odvisno. Koliko otrok so že krstili, katerih starši niso bili poročeni. Konec koncev, kaj je pa otrok kriv, kako starši živijo user posted image . To je spet ena kaprica župnikov!!!

Janey, pri nas tudi rosi user posted image  user posted image  user posted image .

pina, ČESTITKE MII ZA 5. ROJSTNI DAN!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Pa lepo praznovanje želim mladi družinici in slavljenki prav psoebno!!!

februarka, tebi pa tudi iskrene čestitke za RD user posted image  user posted image , pa za Lariso user posted image , ki je tolk pridna, da je tako pridno papcala!
user posted image
Pri nas je še vedno problem bruhanje user posted image . Je bruhala zjutraj, pa še pri naslednjem obroku tudi, poleg vsega so pa še krči. Sem šla mal prejle kupit Aptamil Comfort, ki je namenjen prav za prebavne težave. Milumil mi je bil čisto mimo user posted image . Na škatli je pisalo, da je je za dojenčke, da dobijo občutek sitosti. Če bi naši to dala, pol še tolk ne bi jedla, ker bi se preveč sito počutila se mi zdi. Bomo zdaj to probali.

Zdaj imam pa še jaz ? . Tiste, ki hranite otroke s prilagojenim mlekom, kje imate vodo shranjeno?

Za srečanje še nič ne obljubim. Morda pridem po plenice v Müllerja, samo na kavico in čvek ne vem če bi hodila user posted image . Še sporočim!

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
10.4.2008 16:12:20   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

dolenjka

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjj mama!!!! zadnje case pa full mislim nate... na vaju... no dragega sem izpustila, da ne bom dobila kej v glavo, ko pridem na obisk... user posted image  ce sploh?? glih to sem te hotla vprasat, ce ste se v SI in do kdaj??

cmooooooka!!!

Ja pa dobr no, pa kje hodš ti Bagi??? Moj otrok bo šel prej v šolo preden ga boš ti pršla pogledat!

Aja, moj je čist OK in lahko tudi po njem vprašaš, je pa res, da sem ga mogla mal obdelat ene parkrat user posted image

Sem v SI in bom še nekaj časa, sam naj to ne bo izgovor, da boš šla čez Makedonijo na naš konc user posted image  user posted image  user posted image

cmooooooka back

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
10.4.2008 16:17:10   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Za srečanje še nič ne obljubim. Morda pridem po plenice v Müllerja, samo na kavico in čvek ne vem če bi hodila user posted image . Še sporočim!

No, pol pa pridi po plenice, ti bom šla družbo delat če je treba, pol bomo pa kofetkale z Buči in Ello, med tem ko bodo ostale težko prigarane šuške zapravljale user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
10.4.2008 16:17:15   
baguSka
Pricakujta(e) me zeloooo v kratkem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoc clo ze v tork, ker me nese na vas konc... sem grem neki se za poroko ment. ;)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
10.4.2008 16:19:11   
dolenjka

Pricakujta(e) me zeloooo v kratkem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mogoc clo ze v tork, ker me nese na vas konc... sem grem neki se za poroko ment. ;)

Čigavo poroko??????????????? A si na glavo padla???????????????? user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
10.4.2008 16:21:36   
Suzi*
Februarka, vse najboljše!!!!! user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Bamby, ti si se pa tako pridno razpisala. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
10.4.2008 16:22:46   
baguSka
Čigavo poroko??????????????? A si na glavo padla????????????????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dej greva na ZS se tole ment... da nauva smetile.user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
10.4.2008 16:24:23   
dolenjka
Se strinjam, sam sem bla tko šokirana da nisem mogla na ZS user posted image

Bejbe oprostite za smetenje. Tole je ena fajn RRjevka, ki bo kmal mami, na RRju pa dejavna ko user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Poglejte št. objav user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
10.4.2008 16:28:04   
baguSka
Tole je ena fajn RRjevka, ki bo kmal mami

Neka se tele besede pozlate..user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
10.4.2008 16:31:37   
dolenjka

Tole je ena fajn RRjevka, ki bo kmal mami

Neka se tele besede pozlate..user posted image user posted image user posted image

Boš boš, sej veš kdaj - ko si boš najmanj mislila user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
10.4.2008 16:35:54   
itata
jaz ne vem za 16. ker ima jakob UZ kolkov ob 10:50 za Bežigradom in ne vem kdaj bova fertik... tko da raj nič še ne rečem.
MIA vse najboljšeuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
10.4.2008 16:35:59   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

Bamby, ti si se pa tako pridno razpisala. user posted image

suzi, ne boš verjela, ampak sem brala vaše poste celo dopoldne in zraven komentirala, vmes sem mogla pa še vse narest: Anajo problačt, ker mi je bruhala, ji plenico menjat, fotrat, kuhat, kruh pečt, pa še Tima pedenat. Zdaj mi je končno uspelo odposlat post!

dolenjka, sej mi je baguška že mal poznana, sam zdaj nimam časa še druge forume prebirat, ker mi že ta pobere ogromno časa user posted image user posted image .

baguška,  tebi pa čestitke, da boš mami! Pa čimlažji porod ti želim, pa čestitke za morebitno poroko user posted image  user posted image !

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
10.4.2008 16:36:42   
itata
user posted image februarka vse najboljše

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
10.4.2008 16:37:19   
dolenjka
Bamby sej Bagi še ni nosečka, poročila se pa bo user posted image  user posted image  user posted image
Uf sem goflja user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
10.4.2008 16:39:36   
bamby
Pol sem pa jaz narobe zastopla user posted image . Sem mislila, da je že user posted image . Se opravičujem! No, poroka pa praviš da bo. Tudi to je nekaj user posted image !

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?