Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 9.4.2008 10:24:49
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Meta vse najboljše za drugo leto
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 9.4.2008 10:30:55
|
|
|
|
alička
|
Vse najboljše Meti in Neli, Živa pa svojima soslavljenkama pošilja poljubčke.
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 9.4.2008 10:36:44
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Joooj Živa in Neli se opravičujem!!! Tudi vama vse naj naj naj za rojstni dan!!!!!
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 9.4.2008 13:36:11
|
|
|
|
maychika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *zvezdica* Dobro jutro in najprej čestitke današnji slavljenki Meti . ojej...berem in me prešine...BARBA...joj, vidiš, pa sem pregorela...pozabila sem te spomnit na torto, ko sem tako zagreto zadnjič rekla, da te bom spomnila. no...saj sem prepričana, da ti nisi pozabila. vse najboljše in poljubček slavljenkam...ah...Neli praznuje.....kako lepo ime hi hi hi IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja Bravo Majchika za hišo... kje ste jo pa kupili? Boš dala kakšen pameten nasvet za davke... mi bomo kako leto sedaj še počakali, potem pa v akcijo... hi hi ja...plačajte jih da ne bo težav...na žalost se jim ne moremo izognit...edino kar je...davek od dobička bomo zmanjšali tako, da bomo na davčni urad nesli račune od obnove tega stanovanja...se bo razlika še za to zmanjšala...nekaj pa le je... aja, drugače pa smo si rezervirali hišo v Goričah...zraven Golnika. ful lep konec pa kar velika. in dovolj ima prostora za otroke, samo ograjo bomo mogli dat, ker je cesta zraven. če najdem kako sliko še na netu pokažem, samo so po moje že dol sneli. nič se je neli zbudila...eh sploh nisem frej. lih sem dala tio spat, pa že ta druga čeblja... lepo bodite in lepo praznujte
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 9.4.2008 14:32:56
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Bravo Maychika za hišo...sem prej kar falila, da si to napisala. V lepe konce se boste selili. Tam je tak mir! A boste tud kaj obnavljali al je že vseljivo? no, velik sreče vglavnem
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 9.4.2008 15:28:02
|
|
|
|
ČebelicaMaja
|
Vse naj za drugo leto tudi Živi in Neli
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 9.4.2008 17:39:25
|
|
|
|
maychika
|
heh zvezdica...na zunaj je vse v redu. sam not je pa vse za porihtat...bojo stroški... še nnekaj od tie šlltččžćnnnnnnnnnnnHBbbhžžžhhhhhhhhhhzžfzpa zdaj še jaz...pravi tia še mamica bo tipkala in pravi da pišem eni teti...(dobesedno), pa da gremo "novo šminkico gremo kupit" hi hi lep dan še naprej vsem
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 9.4.2008 18:03:54
|
|
|
|
eya
|
Danes pa čestitke 3 babncam : Živi, Meti in Neli. Upam, da lepo praznujete.
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 9.4.2008 19:12:58
|
|
|
|
Krista28
|
vse naj, naj aprilskim babnicam..... Pri nas nič posebnega, mal sem študirala subvencije, pa ugotovim, da smo prepozni da bi letos prišli noter, za drugo leto pa samo upam, da ne bodo postavili starostnih pogojev.....oba sva žez leta....
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 9.4.2008 19:49:15
|
|
|
|
eya
|
Joj, ČebelicaMaja, upam, da se čimprej pozdraviš. Probaj čimveč počivat, če že ne moreš na bolniško. Žiga je že v redu, sicer še na antibiotikih, ampak žena full power. So mi v zdr. domu rekli, da bi lahko šel že danes v vrtec...no, smo se odločili, da bo zdaj 3 dni še pri varuški, pa bo šel v ponedeljek v vrtec. Maychika, ful fajn za hišo Me veseli, da ste našli primerno hiško.
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 9.4.2008 20:20:39
|
|
|
|
Krista28
|
Maychika, daj nam kako slikico pokaži, če boš lahko kje dobila, ali pa ko jo boš kaj poslikala.... Mene ful firbec matra....
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 9.4.2008 21:40:51
|
|
|
|
ksenija.
|
Najprej vse najboljše današnjim slavljenkam. Mi smo imeli spet pestro noč. Zala je bila dva dni v vrtcu in si je komaj malo opomogla od slinavke, pa je že staknila neko virozo. Je včeraj zvečer začela jamrat, da jo boli trebušček, ponoči pa je trikrat ful bruhala in še danes zjutraj. Tako da bo spet doma do ponedeljka. Upam, da se še ostali česa ne nalezemo sedaj ko nas v soboto čaka praznovanje druge svečke. Sem danes komaj oprala vse stvari, ker je bilo potrebno tudi odeje in pojštre oprat. Marelica, no te barve za torte pa jz že kar en čas uporabljam. No namesto črne barve pa bom kar kekse uporabila, upam da se obnese. Vam še poročam. Maychika, čestitke za hiško. JAz pa komaj čakam, da se pri nas začne malo obračat v to smer., ker smo res že ful nagužvani in me to že pošteno jezi. OK, sedaj pa šibam spat.
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 10.4.2008 8:32:20
|
|
|
|
barba
|
Meta se zahvaljuje za čestitke in čestita vsem ostalim slavljencem. Pri nas je bil včeraj orto praznik. Meta je praznovala RD, midva pa 3.obletnico poroke. Smo imeli zvečer palačinka party. Tortica bo pa v nedeljo, ko bodo še moji starši prišli. Vse najboljše Marcel! Maychika - nisem pozabila na torto. Super za hišo! Od nas je to ca. 10 km, tko da bomo kar blizu. Grem delat ....
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 10.4.2008 8:40:35
|
|
|
|
alička
|
Marcel vse najboljše!
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 10.4.2008 9:09:02
|
|
|
|
Krista28
|
Marcel, vse najboljše za drugo svečko . Darilo pa pride avgusta . To bo žuurr!
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 10.4.2008 10:06:39
|
|
|
|
*zvezdica*
|
Hvala hvala za čestitke v Marcelovem imenu . A ve tud takole ob rojstnem dnevu svojih malčkov nekako podoživljate kako je bilo 2 leti nazaj. Jaz sem že včeraj cel dan o tem razmišljala pa danes tudi...vse kaj je bilo ob tej in tej uri, pa kako sem se počutila pa tko...ful dober občutek ko smo dobili malega nagajivčka . Včeraj sem že spekla torto. Upam, da bo ratala glede na to da nisem ravno nek izurjen slaščičar. Sem si izbrala eno bolj easy varianto, ampak slišal se je ful njami. Jogurtova jagodna torta..vam sporočim če bo za kaj. praznovali bomo pa drugače v soboto..danes le za ožje interne člane . Kako se je pa lepo vreme naredilo! Saj je bil že zadnji čas. Sem že kar pogrešala spet mal sončka in toplote. A boste kam šli čez 1. maj? Mi kam konkretno ne...najbrž bom mogla mal delat hodit . Edino če bomo na kak enodnevni izlet skočili. Zdej se grem pa spet mal med papirje zakopat!
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 10.4.2008 11:28:14
|
|
|
|
barba
|
Joj, Zvezdica unih dni ko sva ble skupaj v porodnišnici se ne da kar tako pozabit. Drgač pa ja, sem kar podoživljala. Sploh sva se zvečer z možem režala, ko je začer razlagat svoja podoživljanja. Na konc sva ugotovila, da sva 3 leta na ta dan noro žurala, ker sva se poročila. Dve leti nazaj sva 12 ur čakala, da se je končno Meta rodila. Lani tud še ni blo nevem kaj, ampak letos bova pa to noč vsaj dobro spala. Drgač smo pa imeli včeraj prelep dan. Sploh se je Meti tolk dogajal, da enostavno ni nič spala čez dan. V vrtcu so ji zapeli pesmice, narisali risbice in pripravili manjšo tortico, da je še svečke pihala. Skratka super! Doma smo po kosilu šli ven urejat vrt in je Meta s svojim orodjem in samokolnico prevažala vse kar se je dalo. Najbolj je uživala, ko je pomagala sadit solato in vsjati ostalo. No, zvečer smo družno spekli palačinke s skuto, rozinami in čokolado. Zraven je bilo seveda treba pihat svečke. Res lep dan! Midva kaj posebaj nisva praznovala najine obletnice, saj sva nadvse uživala ob najini Meti in njenim navdušenjem. Eno lepo praznovanje nas čaka še v nedeljo ko pridejo moji starši, teti in striček. Meta jih obožuje, pa še kolo so ji kupili in bo ziher spet vsa v elementu. Čez 1.maj mene čaka doma kup rož za presadit, pa vrt za porihtat. Sicer sem si rezervirala dopust in upam, da ga bom lahko izkoristila. Se lahko tudi zgodi, da bom morala za kakšen dan v službo, če se mi ne bo vse izšlo po planih. Drgač bomo šli verjetno za kakšen dan na bazen al pa kam na izlet. Bo prav pasal mal zadihat brez raznih rokov, projektov in odvečnih telefonov. Ankica - ste že uredil z gradbenim dovoljenjem? Dnevno urejam razne dokumente, ki so sestavni del za pridobitev gradbenega dovoljenja. Predvsem za večstanovanjske in poslovno - obrtne objekte. Ampak vedno pridem do zaključka, da so ti projaktanti eni seratorji. Dost nakladanja ....
< Sporočilo je popravil barba -- 10.4.2008 11:33:53 >
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 10.4.2008 12:30:08
|
|
|
|
Nenya
|
Čestitke vsem slavljencem. za nami je težka noč, tako da več morda kasneje.
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 10.4.2008 14:16:22
|
|
|
|
Marjana77
|
ŽIVI, METI in NELI
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 10.4.2008 14:58:59
|
|
|
|
Krista28
|
A ve tud takole ob rojstnem dnevu svojih malčkov nekako podoživljate kako je bilo 2 leti nazaj. Jaz sem že včeraj cel dan o tem razmišljala pa danes tudi...vse kaj je bilo ob tej in tej uri, pa kako sem se počutila pa tko...ful dober občutek ko smo dobili malega nagajivčka Ja zvezdica.....pri meni bo ravno podoživljeno..... Za prvomajske bomo pa mi kar lepo še doma, možek bo kuhal, pral in likal, midve z Nadjo pa sončile na balkonču. Se pa lahko oglasite če bo kdo šel proti LJ.
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 10.4.2008 20:15:30
|
|
|
|
Marjana77
|
IZVIRNO SPOROČILO: alička Marcel vse najboljše! Tudi z moje strani. Sem prej spregledala Se opravičujem.
|
|
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 10.4.2008 20:18:59
|
|
|
|
mojčika
|
Pozdravček tudi od mene. Vsem novopečenim dvoletnikom VSE NAAAAAAAAAAAJ NAAAAAAAAAAAJ Mi počasi okrevamo, se pa vidi, da je naši mali pobralo vse moči, te dni smo zunaj samo v vozičku in nič ne kaže navdušenja nad tekanjem naokoli, spimo pa tudi dosti. Sicer se ne dogaja kaj dosti, tudi nimam kaj dosti povedat. Krista ti si tik pred koncem, zato ti želim res mirnih dni in čimhitrejši porod, vidim pa, da imate izbrano tudi ime Tako lepo spite vsi
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 10.4.2008 21:30:54
|
|
|
|
maychika
|
uboga MM, jo je pa fajn zdelalo, če noče tekat naokrog...en poljubček, da čim prej dobi svojo voljo nazaj in vas razveseljuje s svojo živahnostjo mi gremo pred prvomajskimi na lepše. od 20 do 27 gremo v terme olimia...žal si ne bova mogla kakih hudih masaž privoščit...ni kačin kačin...ampak itak bomo z malima totalno uživali v bazenih in na sprehodih. komaj čakam, da bo ati spet en teden z nami... evo povezava v album...tu je na sliki hiša...pač levi del (ker je to dvojček) in pritličje desne hiše ter pod teraso je na koncu notri garaža oz. dve in še pod teraso je prostor za dva avtomobila...kar dobro...držite pesti da nam uspe...zdaj že na banki rihtam za aro, ko je treba 10% dat... nič lepo bodite.,...
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 10.4.2008 21:47:19
|
|
|
|
Krista28
|
Maychika, ej za slikice ni linka!
|
|
RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2) 11.4.2008 8:28:00
|
|
|
|
eya
|
Vse najboljše Marcelu (malo z zamudo) za drugi rojstni dan Krista, kako gre tebi? Verjetno te že vsi sprašujejom, če si še v enem kosu Maychika, luštna hiša, pa fuuul velika se mi zdi...placa bo dost (aja, Krista, v Maychikin zadnji album poglej za slikco). Ojej, upam, da se Zala čimprej pozdravi Ja, Zvezdica, jaz se, se tudi za nazaj spominjala, kako je bilo tik pred porodom...ha,ha, ko sem končno skapirala, da imam popadke, mi je moj rekel... "Ne, ne, to ziher niso popadki, jaz sem danes taaaaako zaspan " Nič, grem na kavo, potem pa delat....lep dan!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?