Krista28
|
Ojla punce, Jst mam dost! Komaj se prekladam, hodim ko pingvin, ker cel dan neki počnem pa me zvečer tako boli, da se še ulečt ne morem. Zdele sta Kristjan pa moj zunaj - se žogata, pa neki zame sadita, tast pa žoge lovi . Itak da imam skoz RR prižgano, pa čeprav ne gledam. No tko je; najprej prečekiram tukaj gor, če ste kaj novega napisale, pol grem hitro k letošnjim aprilkam, če je katera rodila, pol grem pa za kako uro počivat (ko gresta moja dva od doma), pol pa naprej v akcijo. Kar pozabim izklopit. Berem vsak dan redno, pisat pa se mi kar ne da, oziroma bi itak zadnje čase od mene samo jamranje poslušale . Skratka, v petek sem bila na pregledu v pordonišnici, ker sem imela prvič CR in verjetno bo zdaj tudi. So vse pripravili. Če se prej samo od sebe kaj ne sproži, imam v torek CR in naša malecka bo v našem naročju . Po eni strani komaj čakam, po drugi mi je pa kar čuden filing ko veš datum. Rok imam pa 17. aprila. Mali aprilčki, vse najboljše za 2. svečko. Pri nas zdaj sploh ne vemo, kako bomo praznovali. Bomo delali sproti. Kristjan je pa prav faca. Vedno boža najprej trebuh pa zraven govori "aja, aja" (Nadja bo), pol me začne pa ful po prsih božat. Čist je mahnjen. Sam upam, da se ne bo hotu še dojit ko bo videl kako to poteka . Sicer ima pa ful rad dojenčke. Zdaj je čist nor na sestrico od ene Maše v vrtcu. Stara je eno leto. Jo je v včeraj skoz nekaj objemal pa božal, ona ga je pa zašamarila ko ta velika. K. pa kar vztrajal (je ko ati ) Trma tudi pri nas seka, na določene momente tudi cepetanje. Mi je tko smešen....Spi lepo v svoji sobici, sicer ponoči še kaj joka ali pokliče, sicer je pa kar OK. Ful je začel sanjat. Marelica, glede tistega za subvencije s Stanovanjskega sklada......kaki so pa pogoji. Kaj jim moraš pa poslat.....Tista ki se spozna.....a bi lahko prosim kaj več povedala, prosim? Lahko tudi na ZS ali pa po tel.... Nič, grem spat, ker mi bo sramna kost odpadla dons. Ta post pa itak že od 6h popoldne pišem Moram izkoristit spanje, dokler imam šanso. Je reku dohtar, da moram v torek spočita pridt. Nočko