|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
15.4.2008 7:53:54   
*zvezdica*
Krista močno držim pesti zate in se veselim veselih novičk!!user posted image user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
15.4.2008 8:37:21   
barba
Krista držim pesti!user posted image user posted image user posted image

O tem kolk plačujeva za vrtec sploh nebi. Na mesec dajemo za vrtec okrog 300 €. user posted image

In spet nam je crknil avto. user posted image user posted image user posted image  Upam, da bo zdaj mir do julija, ko dobimo novega. Sva včeraj spet plačala 450€ za popravilo. Ne moreš verjet kolk je ta Megane zanič.

Sem mogla mal pojamrat ....user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
15.4.2008 18:00:37   
ČebelicaMaja
Ojla... hvala vsem za čestitke. Naša lumpa je maximalno uživala v pozornosti, darila jo niti niso toliko zanimala, bolj ovijalen papir s trakci in škatle. Sicer je pa tko lušna, ko je zdrava in jo nič ne matra, da je prav užitek jo gledat kako napreduje in uživa... komaj čakam, da bom doma, da bom lahko več z njo. Škoda, da nimamo takih dohodkov, da bi si lahko privoščila 4 urni delavnik.

Midva plačujeva 120€, nama upoštevajo stan.kredit, pa še moj je umetnik, pa uradno nima velik dohodka (neuradno pa tud ne dost več, čeprav me vedno iz minusa potegneuser posted image  )

Joj, avti, jaz mojga sploh nočem na servis peljat preden ga prodamo, ker me je strah kaj vse bi hotli popravit in kolk bi koštal... bom pa def. mogla nove gume kupit, če ga bom hotla prodat...user posted image

Krista tudi jaz držim pesti, da je šlo vse gladkouser posted image user posted image

jaz imam v čet. pulmologa in upam, da ne bo kaj hujšega... sicer grem pa najkasneje konec naslednjega tedna na bolniško...in če povem po pravici, kar komaj čakam, čeprav imam malček slabe vestiuser posted image

aja, meni so pa pozabli pri dohodnini olajšavo za Hano upoštevat... sem bila ful jezna, sem včeraj preko e davkov že oddala ugovor... a  je katera že dobila informativni izračun?

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
15.4.2008 19:00:46   
Krista28
Ojla!

Danes sva s Kristo ob 10.52 povila (jo je dobesedno ena Belgijka-izmenjava študentov pa to...) zdravo, 3.550g težko, 52cm dolgo deklico Nadjo. Št. kapice je 35, ima pa močan in prodoren glas, ki ga zna že tudi dobro uporabljati. Več pa, ko uspem dognati, kako ustvariti nov album.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
15.4.2008 19:09:08   
alička
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Dobrodošla Nadja!!!!

Mamici, očku in bratcu pa iskrene čestitke in čim več crklanja!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
15.4.2008 19:24:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image  O, Nadja, dobrodošla!
Čestitke tudi mamici, očku in bratcu.

(odgovor članu alička)
  Neposredna povezava do sporočila: 1406
15.4.2008 19:28:18   
eya
O, super, čestitke za Nadjouser posted image user posted image user posted image  Lepo se crkljajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
15.4.2008 19:41:34   
*zvezdica*
Čestitke novi dojenčici Nadji, srečnemu očku in mamici ter bratcu Kristjanu!!!

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
15.4.2008 21:54:54   
Marelica
NADJA, dobrodošla v maminem in atijevem naročju in ob bratčevih poljubčkih!!! Čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
15.4.2008 22:12:59   
Marjana77
user posted image   ČESTITKE za Nadjo. In veliko cartanja, poljubčkov in objemov.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
15.4.2008 22:25:57   
maychika
juhuhu....vse najboljše nadja...in čestitke krista in ati in seveda mali bratec...

joj kako lepa lepa lepa novica....

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
15.4.2008 22:30:31   
maychika
aja ja kik je super...js sm tud danes tii kupila par stvari...no za primer...sem vzela en pleten bolero (debelo štrikanje---fuuul lep in ful ji paše) pa je bla cena 1 €. halooo
pa kupila sem ji ene super fit čeveljčke v massu. matr so dragi ko hudič, samo za njene nogice super super, ker imajo čez nart elastiko pa ježka za zapet pa še za peto za zapet na ježka...super, ker ima desno nogico zaradi hemipareze tko ukrivljeno pa povečan tonus ima, da ji kak čevelj na levo nogo še spravi, na desno pa komaj katerega. tko da sem zato odštela zanje toliko, če ne ne bi. sebi nisem kupila tako dragih čevljev že dolgo ne pri vsej izbiri ki je. samo za otroka...samo najboljše...če je poceni zraven je pa samo plus. ane...

ahhh, kako lepa novica...se mi zdi da smo vse samo čakale danes na sporočilo. kako me take novice odnesejo nazaj...hmmmm...

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
15.4.2008 22:47:37   
Marelica
IZVIRNO SPOROČILO: maychika
ahhh, kako lepa novica...se mi zdi da smo vse samo čakale danes na sporočilo. kako me take novice odnesejo nazaj...hmmmm...

user posted image  ja, se strinjam! Hihi, ampak vseeno sem vesela, da smo mi že ven iz tega "tahujšega". Nadja, pridkana bodi, pa ne jokaj preveč!user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
16.4.2008 6:43:48   
Nenya
Nadja dobrodošla, čestitke mamici, atiju in Kristjanu!user posted image user posted image

Čakamo slikice ...

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
16.4.2008 8:36:44   
barba
ČESTITKE Krista, ati in bratec!user posted image user posted image user posted image Nadja ti pa bodi pridna.user posted image

To je res lepa novica. Sem včeraj celo dopoldne preverjala RR, pa nič.user posted image

LP, barba

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
16.4.2008 13:06:00   
ČebelicaMaja
Čestitke Krista za malo pikico user posted image  user posted image  Uživajte in čim prej se kaj oglasi.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
17.4.2008 11:40:10   
jakoLUlana
Zivjo, a se vam lahko se jaz pridruzim? nasa pupa je praznovala dve leti!

imam eno vprasanje: Ima katera od vas dvoletnika, ki se nic ne govori? Kako se sporaumevate z njim oz ali kljub temu sledi navodlom?-vedno?

hvala za odgovore.

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
17.4.2008 13:09:27   
Marelica
Pozdravljena jakoLulana! Seveda sprejemamo tudi nove člane. Je pa dobrododšlo, da se malo predstaviš in daš malčico na seznam. Kot po tickerju vidim, si poleg tega še nosečka.user posted image  

No, naša je zdaj začela pospešeno govorit in ponavljat, občutek imam, da razume skoraj vse, sporazumevanje mi je prava lahkota. Če pa vaša še ne govori, pa tudi ni nič narobe, po moje. Seveda, če opaziš, da ne sliši dobro, je drug problem, ampak tega ne omenjaš. Ne morem ti pa svetovati, kako naj komniciraš s svojim otrokom, ker ga ti najboljše poznaš. Tudi našo frajlico razumeva samo midva z možem, ker še ne govori v stavkih, besede pa tudi ne govori preveč razločno. Meni se zdi enostavno, sem pa res opazila, da je nihče drug ne razume. Tako da... najdite (pa saj po moje že ste) svoj lastni način komunikacije in nič se ne obremenjevat. Tu med aprilčki so eni taki čvekci, da meni skoraj oči iz jamic popadajo, ko berem, kake vse že izustijo. Naša ima pač počasnejši tempo.

Lep dan vsem!

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
17.4.2008 14:09:11   
alička
Dobrodošla!

Kako misliš da čisto nič ne govori? Niti po svoje ne čeblja? Ali samo ne govori razločno? Pri dveh letih mislim, da negovorenje še ni kak hud problem, bi bilo pa mogoče fino vprašat pediatra, da ne bomo kar bluzile v tri dni. Po moje se ji bo kar naenkrat odprlo.

Mogoče ti bo katera vedela bolj pametno odgovoriti.
Javi se še kaj!

Pa vse najboljše tvoji punčki za drugi rojstni dan.

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
18.4.2008 8:11:46   
barba
Dobro jutro!
Sem komaj našla tole temo na sredi druge strani.user posted image

Pogledate si lahko tole: link in še par slikic ...

user posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 18.4.2008 16:45:50 >

LP, barba

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
18.4.2008 8:42:40   
alička
Jutro!

Neko zatišje vlada tukaj gor zadnje dni... user posted image

Tudi jaz vam nimam kaj novega za povedat.
Malo me že ubija tole aprilsko vreme... si prav želim enega dneva, ko bi cel dan sijal sonček.

Meta je imela pa tortico z Mediko user posted image , prav slastna je videti, palačinka party pa ne zaostaja.
Nič glede na to, da tukaj nimam kaj prebrati, si grem skuhat čaj in delat.

Lep dan!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
18.4.2008 8:49:01   
Anonimen
Jutro!

Uf, sem v zaostanku user posted image user posted image user posted image .

Čestitke vsem novim dvoletnikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Najprej glede tistih subvencij za stanovanjski sklad. Hm, sem že pozabila večino. Nasploh pomembno je, da družina rešuje prvi stanovanjski problem. To pomeni tudi,da si do sedaj imel v lasti stanovanje, ki pa po kvadraturi ni dosegalo standardov (za 3-člansko družino 55 kvadratov, za 4. člansko 65 kvadratov - to je mišljeno brez kleti, pomožnih porstorov,...), dokazuje pa ses prodajnimi pogodbami sklenjenimi po 1.3.2006. Lahko imaš npr. tudi solastništvo s starši, brati,...Ma, dajte si prebrat pogoje na stani SS http://www.ssrs.si/upload/mo_files/lang_slo/smd_jp2008.pdf , ker se mi zdi, da nas večina pride tu notri v poštev. Če nam izdajo gradbeno do 26. aprila, bomo tudi mi lahko letos uveljavljali, 300€ na osebo za dobo 8. let se pa že splača, to ni malo denarja. V naslednjih letih moraš potem samo dopolnjevati podatke, če je kakšen nov član v družini user posted image .

Joj, Krista, sem se kar navadila, da pišeš kako nekaj pospraviš, pa greš spat, pa spet pospraviš, sedaj pa je že tu mala Nadja (lepo ime). Čestitke še enkrat.

Zvezdica, moj dragi sprašuje, če imate temen parket? Na tem se vse pozna user posted image . Zamiži na obe očesi user posted image , se ne bo nič videlo.

Mojčika, a poznaš mogoče kakšne zidarje, tesarje dol z našega konca? Zbiram priporočila.

Čebelica MAja, jaz sem rodila v Lj in mi je bilo prav fajn. Imajo pa porodnice zelo različne izkušnje, odvisno od oddelka in dneva, moram pohvaliti babico, bila je enaA, vse vprašala, kaj si želim, kako, upoštevala vse želje,... Prav fajn, grem še enkrat. Pa fajn mi je bilo, ker so sobe velike, že tako je zadušljivo.

U, se moram pohvalit z vrtom, tudi špinača in redkvica rasteta user posted image user posted image user posted image . Pa paradižnik in kumare v lončku tudi fajn zgledata user posted image user posted image user posted image .

Haha, smo dobili odgovor iz enega Lj. vrtca (just in case, če dobim kdaj službo v Lj, pa da bomo imeli naslednje leto malo več točk zaradi tega): smo na 77. mestu od 77 prejetih prošenj  user posted image . 30 so jih pa sprejeli. Ma, ne razumem res, vse manj je otrok, pa še vedno ni mest v vrtcih user posted image .

Barba, megan je zanič, ampak toyota pa dela a ne? Joj, moj dragi gre svoj avto vsak dan malo pobožat, čisto je zaljubljen vanj user posted image user posted image .

Jakolulana, dobrodošla! Kako misliš, da tvoja punčka nič ne govori? Čisto nič? Kaj po svoje verjetno čeblja? A sliši te, ko jo pokličeš? Sicer je tako, da otroci zelo različno spregovorijo, eno povprečje je, da okoli 22. meseca (eni prej, drugi kasneje) doživijo ene vrste besedno odprtje, ko se jim kar naenkrta odpre, z enega dne na drugega in vsak dan povejo cel kup novih stvari, že prej pa večino razumejo, le da ne znajo povedat. Jaz sem naši, dokler še ni znala povedat rekla,da naj mi pokaže, kaj bi rada in mi je pokazala, npr. na hladilnik, ko je bilalačna, na računalnik, ko je hotela gledatrisanke,.. nekako tako, kot da bi komunicirala s kitajci user posted image . Navodilom pa sledi kakor kdaj, prej ne kot ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Razume jih, seveda, le pašejo ji ne. Pomoje je čisto normalno, da otrok pri dveh letih še ne govori, slej ko prej se mu odpre, če pa te skrbi, se pojdita pokazat h pediatru.
Pa še en vic na to temo: fantek, ki do 4. leta ni spregovoril ene besede, kar naenkrat pri kosilu reče: mami, juha je preslana. Starši ga začudeno gledajo in vprašajo, zakaj pa ni prej nič povedal. In odgovori, da je bila do sedaj OK. Torej, vsak ima svoj tempo razvoja user posted image .

Zdaj pa grem likat, potem v klnjižnico, čistilico in na obiske. LP

< Sporočilo je popravil Ankica -- 18.4.2008 8:52:03 >

(odgovor članu Krista28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1422
18.4.2008 9:41:09   
barba
Ankica - Toyota je zakon! Komaj čakam, da dobimo novo Avensis Vagon. Čist verjamem,da jo hodi tvoj božat. Mi smo nardil zanjo nov parkirplac.user posted image user posted image user posted image  Aja, zidarji so na Poljanskem tud fajn.user posted image

Morem nehat RR brat ... sam se mi tolk ne da delat user posted image

LP, barba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
18.4.2008 9:56:05   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Barba, da bo avto vedel, kje je doma, a ne?

Se priporočam za kakšne številke za majstre, seveda user posted image

(odgovor članu barba)
  Neposredna povezava do sporočila: 1424
18.4.2008 10:47:24   
barba
Prosim, prosim glasujte za moj video: http://www.mojvideo.com/video-na-zlice/546fbada4dd1671ac77c .... poteguje se za nagrado.

Ankica - se bom potrudila za telefonske čez vikend

LP, barba

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?