|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke in Aprilčki 2006 (2)
3.4.2008 19:08:27   
alička
IZVIRNO SPOROČILO: eya

potem sta pa z vzgojiteljico knjigico gledala, pa se je menda ful zamotil. Je bila čist navdušena, kolk rad knjige gleda.

Tudi Živa je pravi knjižni molj. Mi je ravno prejle sestra rekla, da ni čudno saj sem jaz celo nosečnost brala vsak dan na poti v službi in iz nje...

Pri nas že kakih 10 dni nismo razvlekli nobene druge igrače, kot knjig in albuma medvedek Pu. Ne pozabi na lepljenje slikic... takoj ko pridemo domov reče gemo lept, potem pa ko rečem tole slikico že imamo, pove, da bo mami gledala če tete rabijo (sem ji razložila, da na računalniku pogledem, če kdo zamenja).user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
3.4.2008 21:30:58   
ČebelicaMaja
Joj Zvezdica sva se nasmejala z možem, pa ne da ti privoščiva-sploh ne- ampak ker sva imela kak mesec nazaj čisto podobno situacijo, le da je pri nas Hana očija zaklenila v klet, brez mobija, brez vsega, Hana pa na drugi strani sama med strupom za podgane, stopnicami in izhodom na cesto....groza... je mož čez okno splezal, potem je pa na srečo Hana prišla na vrh prvih stopnic in mu odprla vhodna vrata (ne vem, al je hotla ven al kaj, ampak me kar zmrazi, ker imamo takoj iz dvorišča cesto...) kako hitro se kaj tazga zgodi... prijateljico je pa v spodnjih hlačah in spodnji majčki, ko je nesla govejo juho na balkon, mali zaprl januarja na balkon v 4.nadstropju...si predstavljate kako so pogledal gasilci- ampak baje, da je tega ogromno... mah, samo da se je srečno končalo, sej danes se vsi smejimo temu, ampak, ko se pa zgodi je pa groznoooo...

Vse najboljše tudi Tiiuser posted image user posted image

Torti sta ful lušni, jaz sem še brez idej...eno bo spekla tašča, eno bomo pa naročili... samo še ne vem, v kakšni obliki...

No jaz imam jutri kontrolo, upam, da so AB prijeli...

Bodite lepo...maja

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
4.4.2008 0:22:34   
DeVilla
O madoniš, ste me zdele prestrašilke s temi dogodivščinami z zaprtimi vrati.. Bom krnaprej telefon sabo nosila zdej... user posted image  

Eya - nisem noseča, pa še kašne tri leta ne bom.. user posted image

Pokora - bom mal obnovila albume, sam ne zdele, je ura že čist preveč.. user posted image

Lahko noč!
DeVilla

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
4.4.2008 7:36:30   
Marelica
Uf, Zvezdica in ČebelicaMaja, to pa ni hec!!!user posted image user posted image  Jaz imam tudi včasih kak "preblisk", preden se za hip odpravim po kako malenkost pa pustim maladva sama skupaj... ponavadi se kar vrnem in dam malega v kinderpet pa se še enkrat prepričam, če nisem slučajno nožev kje na pultu pustila. Je pa res, da vsega nikoli ne moreš predvidet, kaj si lahko zmislijo... DeVilla, hm, mislim, da samo telefon v teh dveh primerih sploh ne bi nucal. Najbolje da si damo dodatni ključ delat pa ga skoz na vrat obešenega nosimo.user posted image  

MAYA MARINA, VSE NAAAAAAJ BOOOOLJŠEEE!!!user posted image

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu flecker1)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
4.4.2008 8:53:04   
Anonimen
MM, vse najboljšeeeee!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako je mala bolnica? So antibiotiki že prijeli?

Moj brat se je enkrat zaklenil v sobo, ko je bil star kakšne tri leta in mi je to ostalo tako v spominu, da sem vse ključe pobrala iz ključavnic in jih obesila čisto na vrh podboja, da tudi če si privleče stol, ne more do njih. Pa kuhinja je gorela pri nas doma, ko sem imela ene 10 let in zdaj vedno, ko grem ven iz kuhinje, izključim štedilnik. Samo če ne bi imela teh izkušenj, se na to še spomnila ne bi. Aja, se pa dobi ene kapsule za nad štedilnik, ki pogasijo ogenj, midva jo namerava montirat nad štedilnik in kamin, ko bomo končno imeli hišo. Še bližnjica, če koga zanima: http://www.bonpet.si/home.php

Joj, meni se je pa Kristina v BTC-ju iztrgala iz roke, pa sem jo fajn trdno držala, in stekla direkt na cesto user posted image , mi je tudi pobrala nekaj let življenja, na srečo ni bilo nobenega avta. Zdaj jo rajši nesem v naročju ali pa je privezana v mareli.

Naša je tudi knjigožer user posted image . Cel popoldan bere knjigice ali pa časopis, navodila za uporabo,še Cankarja se je lotila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Važno, da nekaj piše.

(odgovor članu Marelica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1305
4.4.2008 12:10:45   
Pokora
Ojojoj Zvezdica! So mi šle kar kocine pokonci ko sem brala! Sem ravno zadnjič razmišljala kaj bi naredila če se mi kaj takega zgodi, ko sem letela po krompir. Mamo na srečo pri sosedih ključ spravljen, samo ti si mela olje na šporgetu... Me je kar groza ko pomislim kaj bi lahko bilo! Uh, samo da se je vse srečno končalo!

Maya Marina vse najboljše za drugi prstek!user posted image

Jaz sem bila na vse zgodaj že pri zobarju. Me je en zob bolel na pritosk, mi ga je dones kukr popravil, samo mene še vedno boli! Upam da je to od tega ker je malo razdražen in da se bo pomiril!!!

Ankica, ravno ene 14 dni nazaj mi je soseda pravila zgodbico ko se je en otroček iztrgal babici iz rok in stekel direktno pod avtouser posted image  To je bilo sicer že par let nazaj, ampak vseeno hudo hudo! Mi smo Niku kar en tak strah pred avti privzgojili in če mu rečem da se me mora držati, ker gre avto, se me res drži kot klop. In tudi doma, ko se igrava na ulici vedno priteče do mene če gre kak avto. user posted image

Bravo za Žiga! Upam da uvajanje in kasneje obiskovanje vrtca ostane tako! Nas to čaka v jeseni. Me kar malo skrbi, ker se bo čez poletje razvadil, ker ga bo mirkala moja mami, v jesen pa v đumbus. Se mi zdi da ne glede na to, da so tukaj pri varuški poleg njega še štirje otroci, da ni nekega hudega šundra kot v vrtcu. Čim je velika skupina otrok, na začetku kar zmrzne in rabi kakšno uro, da se aklimatizira...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
4.4.2008 12:30:43   
alička
MM vse najboljše za rosjtni dan!!! user posted image user posted image user posted image  Upam, da si že zdrava!

Pokora tudi meni se zdi, da naša ko je večja skupina otrok kar malo "rabi" da se aklimatizira. V varstvu so tudi smo štirje.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
4.4.2008 15:46:23   
ČebelicaMaja
MM vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, za vrtec pa sedaj tudi mene skrbi, ker bo zdaj dva mes. pri varuški, potem bo 2 mes z mano doma, prvi mes. bo po porodu še z nami, oktobra pa nazaj v vrtec... pa se nič ne boji, ful je rada tam, ampak vseeno...drugačen ritem je... ma no ja, saj vse preživijo, samo nam je težkouser posted image

nič, grem rižoto kuhat..lp

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
4.4.2008 19:29:34   
eya
Mayi Marini čestitke ob drugi svečkiuser posted image user posted image

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
4.4.2008 23:09:00   
maychika
vse najboljše....user posted image

samo na hitro. naša tia je danes uživala kot nora v družbi fifi in čmrleka. ju je tako oblegala in okupirala, da sta si mogla na čase kar izsilit, da sta se posvetila tudi drugim otrokom, samo jima je bila všeč in sta jo non stop po rokah vlačila. srečale smo še barbo in meto in malo poklepetale (aja mož je rekel, da se bo pozanimal za en piknik plac nekje blizu medvod...še sporočim če bo kaj izvedel) in potem smo šli skupaj še enkrat fifi gledat (in ji malo težit). v glavnem, tako srečna naša tia ŠE V ŽIVLJENJU ni bila user posted image  no pa malo slikic in še ena ali dve luštni od neli...

tukaj sta obe slikani (tia in neli)
user posted image

pa srečna, srečna tia
user posted image

pa še meta
user posted image

pa naša manekenka
user posted image

user posted image

nekaj slikic za dušo...in lahko noč

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
4.4.2008 23:12:09   
ksenija.
MM vse najboljše, pa tudi vsem, ki so že praznovali. Maychika torta je čudovita. Jaz sem pravkar naredila tortico za Iztoka, jo bomo jutri pojesli, ko bo star pol leta. Torto za Blaža pa bom delala drug teden.

Zvezdica, groza, me je kar stisnilo. Jaz ponavadi Blaža kar poleg vzamem, ker je ful navit, pa bi lahko kaj podobnega naredil. Iztoka pa dam na tla, ker se mu tam nima kaj zgodit. Zala pa je pridna punca, pa si kar da rečt da mora počakat. Pa še Iztoka popazi.

Imamo pa mi bolančka. JE dežurna v soboto rekla, da ima Zala angino in je dobila antibiotik. V sredo pa sva imele kontrolo in nama je povedala, da ima slinavko. Antibiotikov sploh ne bi rabli. Cel teden ni nič jedla, danes je že pojedla juhico, je shujšala skoraj za eno kilo, pa je že prej bila taka suhica. Se sedaj ful bojim in čakam, če bosta še Iztok in Blaž kaj dobila.

Za Iztoka sem dobila napotnico za alergološko ambulanto in sva naročena za 27. maj. Mi smo zaenkrat 31. maja prosti, tako da bi šlo. Komaj čakam, da vas spoznam.

Sedaj pa spat.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
5.4.2008 6:10:21   
rocky2
Rok (Nenya - če ga lahko opozoriš - verjetno več bereš tole), če bereš tole, bi te lepo prosila če bi mi napisal tvoje mnenje o antimalarikih. Lariam smo nekako izključili, zanima me za Malarone. Zanima me predvsem kako vplivajo ta zdravila na otroke (stranski učinki).

Rok (Nenya - če ga lahko opozoriš - verjetno več bereš tole), če bereš tole, bi te lepo prosila če bi mi napisal tvoje mnenje o antimalarikih. Lariam smo nekako izključili, zanima me za Malarone. Zanima me predvsem kako vplivajo ta zdravila na otroke (stranski učinki).

Že tako dolgo se nisem oglasil, da sploh ne vem, če še znam pisatuser posted image user posted image

Glede antimalarikov je pa tako.....bom začel kar s pojmom selektivna toksičnost. Gre namreč zato, da pri zatiranju vse vrste golazni poskušamo škodovati samo organizmom, ki vdrejo v naše telo, ne pa tudi našemu organizmu. Pri tem ciljamo na razne encime, DNK, celično steno, membrane itd... Če se škodljivci zelo razlikujejo od nas to načeloma ni tak problem. Bakterije se naprimer zelo razlikujejo od nas, saj ne gre za evkarionte, temveč za prokarionte. Zato imajo načeloma strukturno povsem različne encime, ki jim pomagajo pri razmnoževanju, v primerjavi z našimi encimi. Zato v teoriji doseganje selektivne toksičnosti pri protibakterijskih učinkovinah ni tako težavno in zato je tudi manj stranskih učinkov, v teoriji seveda. Takoj ko zamenjamo organizem s prokariontskega v evkariontskega, postanejo razlike manjše in ko gremo po deblu živalskega kraljestva vse bolj navzgor se te razlike vsebolj manjšajo in doseganje selektivne toksičnosti postane izjemno težavno.To je seveda samo splošno pravilo, verjetno obstajajo tudi mnoge izjeme.....zakaj zdaj nakladam o teh zadevah...namreč Plasmodium, ki povzroča malarijo je evkariontska zverinica in zato imajo zdravila, ki zavirajo njegov razvoj tudi več stranskih učinkov.
Pri antimalarikih je še en drug problem, namreč to, da jih niso toliko testirali na otrocih. Zgleda, da se jim to enostavno ne splača, saj v eksotične kraje z malarijo potujejo ponavadi samo odrasli in zato boš pri večini antimalarikov našla, da pod npr. 40 kg varnost in učinkovitost nista preiskušena. Za otročke, ki živijo na tistem območju pa farmacevtsko industrijo zgleda ne briga kaj dosti, saj niso ekonomsko zanimivi. V kombinaciji z zgornjo nakladancijo o selektivni toksičnosti je potem logično, da se za preventivo pri otrocih načeloma ne priporočajo. Če bi  na potovanju zbolel, je uporaba antimalarikov vseeno smiselna, saj je tveganje za stranske učinke zdravila vseeno manjše od tveganja za hude komplikacije same bolezni.

Upam, da sem ti vsaj približno odgovoril OK.

Ne vem, če je Nenya kaj razlagala, zadnje čase nisem kaj dosti bral, samo tudi naju je Mina zadnjič zaklenila v kopalnico, ko sva kopala Brino...in potem je ključ vzela ven iz vratuser posted image user posted image . K sreči sva našla še en ključ v vratih od WC-ja, tako da sva lahko prišla ven. Drugače ne vem kako bi prišla ven, saj smo v drugem nadstropju, v kopalnici je strešno okno in vsi balkoni so prekriti s streho, tako da bi bilo zelo zabavno. Zgleda da se take stvari kar pogosto dogajajo, je fajn imet kakšen rezerven ključ stalno pri sebiuser posted image .

l.p.
Rok

Mina in Brina

Brina, Mina, Nenya, Rok...nas je pa že veliko, ane.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
5.4.2008 7:27:57   
Marjana77
MM vse najboljše. user posted image  Čeprav malo z zamudo.

(odgovor članu rocky2)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
5.4.2008 8:43:21   
alička
Danes pa praznuje Sara.

Sara vse najboljše za drugi rojstni dan. user posted image user posted image user posted image

Nama z Živo pa ni uspelo priti do Merkurja. Včeraj sploh ni hotela iz varstva domov user posted image . Tako da smo se z njenimi prijateljčki iz varstva in mamicami zabavali na igrišču pred blokom... potem sva morali domov jest in lulat, pol pa je hotla na tobogan in mi rekla do noče Fifi.

Izkoristite prekrasno soboto. Mi gremo na stričev vikend, bomo mali pekli na roštilju, pa babi bo prvo tortico spekla, tako da bo Živa že danes pihala (za vajo).

(odgovor članu Marjana77)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
5.4.2008 14:17:21   
eya
Sari vse najboljše za drugi rojstni danuser posted image user posted image

Žiga ima pa šrklatinko. 3 dni je bil v vrtcu, še to samo po par ur in je že pridelal prvo bolezenuser posted image Včeraj je zakuhal, danes dobil še izpuščaj...pa ful je tožil, da ga boli lulček...saj zato sva tudi se šla pokazat, sem najprej mislila, da imam kak uroinfekt, ker se je večkrat za plenico držal in jokal, da ga boli. No, ker se tam ni hotel v vrečko polulat, kakega uroinfekta sploh nismo še mogli izključit.  A kaj veste, kdaj ni več kužen? Po koliko dneh antibiotika? In kakšna je verjetnost, da jo še jaz dobim, glede na to, da je še nisem prebolela?

Drugače je pa uvajanje super preživel. Vlčeraj je bil drugič tam sam, sicer samo do 12ih, ampak baje ni čisto nič jokal, niti naju ni klical. Jedel je lepo, ko so šli na sprehod, se je lepo držal za vrvico...ful fajn. Aja, pa je bil prej sam pri varuški, sploh ni bil navajen toliko otrok okoli sebe. Mu zgleda kar paše družba.

Joj, jaz grem po vseh vratih pogledat, če je kje kak ključ notri, da jih poberem ven...po vseh vaših zgodbah...

Vau, luštne fifi faniceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
5.4.2008 15:41:32   
Marelica
Sem prišla malo pofirbcat in sploh nisem nameravala pisat. Ampak zdaj sta se mi pa še Zala in Žiga tako zelo zasmilila, revčka, no.user posted image  Eya, če se spomniš, je Katarina prebolela škrlatinko in kljub stalnemu kontaktu ni okužila nobenega od nas, tudi Dominika ne. Tako se po moje tudi ti ne boš kar tako nalezla. Pazi edino, da ne ješ z isto žlico ali kakih ostankov hrane od njega, tu se okužba prenaša kapljično (čeprav jaz sem se kdaj kar spozabila in kako žlico iz njenega krožnika pojedla al pa ostanek soka spilauser posted image ). Pač malo več umivanja, brisanja kot običajno bi bilo na mestu. Ko začne jemat AB je mislim da 3 dni še kužen, potem pa več ne. Hm, sem že ful pozabila... čeprav je naša pediatrinja nekaj paničarila, da še en teden po jemanju AB ni fajn, da ji hodimo v ambulanto.user posted image  Če te še kaj zanima pobrskaj na MON-u, jaz sem tam vse izvedela.

Joj, Ksenija, še dobro, da nisem takrat kljub vsemu prišla z malima na obisk. Slinavke se pa fuul bojim, čisto zares. Ker se mi škratki tako smilijo, ko ne morejo normalno jest. Sicer pa smo imeli pri škrlatinki tudi tako neješčnost. Same zoprne bolezni!

Mojčika, kako je z MM? Ste sploh uspeli praznovat?

SARA VSE NAJBOLJŠE IN NAJ TI TORTICA TEKNE!

No, jaz grem pa ravnokar oblate za torto pečt. Mislim 2 naredit, eno za Katarino in eno za njenega stričeka, ki ima ravno danes RD. Bomo jutri kar skupaj praznovali, z obema družinama.

Aja, Maychika, fuuul luštno, kako se je Tia veselila Fifike in čmrleka!!!!user posted image  Neli je pa že tudi prava babika!user posted image

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
5.4.2008 20:58:44   
mojčika
Hvala za vse čestitke, naše praznovanje je bilo bolj skromno. MM si je šele danes opomogla od vročine, smo bili kljub svečkam stalno nad 39, jo je fajn izčrpalo in še jedla ni nič, jo je kar pobralo, pa bleda je, kar prej ni bila. No danes sem jo le popokala in peljala na zrak, kljub malo vročince, in je prav k sebi prišla. Zunaj je v vozičku celo banano zmazala, joj sem bila vesela. Potem pa ji je nono kupil torto, barbiko, in je začela s takim veseljem jest, da smo se vsi smejali. Očitno gremo na bolje. Je pa naša P rekla, da je kljub vsemu prav dobro, da smo vsaj malo bolezni dali skozi, samo ponavljati se ne sme.

Joj prigode *zvezdica*, me je kar streslouser posted image , no to s ključi bo res za razmislit, mi smo še v 5. nadstropju in kako plezanje ne bo prišlo v poštev.

Maychika, naša MM bi bežala stran, ma niti pod razno ne bi bila tako vesela kot je Tiauser posted image

Joj pa bolančki tudi drugi, pozdravite seuser posted image

Tako, kako slikco bom pa jutri dodala. Lahko noč, me čaka še delo za šolo. Mož je šel praznovat, sodelavec je dobil na rd naše male fantka in tako so že trije otroci rojeni njegovim sodelavcem na 4. 4.user posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 5.4.2008 21:00:34 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
5.4.2008 22:10:29   
Marjana77
Hvala za voščila.Ja naša pupa, je stara 2 leti. Se res čudim, kako je hitro minilo.In še slikica.user posted image  Sara piha svečki.user posted image  Pa še pojesti jo je trebauser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
6.4.2008 14:02:08   
mojčika
user posted image  

user posted image

Tortica, ki jo je kupil star ata in po šestih dneh malo na zrakuuser posted image , gre nam na boljeuser posted image

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 10.4.2008 18:14:37 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

Neposredna povezava do sporočila: 1319
6.4.2008 20:14:02   
Pokora
Sara vse najboljše!user posted image

Rok ful ti hvala za obširno pojasnilo. Sej u bistvu smo bili že kar nekako odločeni da ostanemo na območju ki ni malarično, samo še eno tako potrditev smo rabiliuser posted image   Mi ga je res brez veze ga zastrupljati še tako majhnega. Se bo že sam ko bo dovolj velikuser posted image

Eya jaz bi ga na tvojem mestu še enkrat peljala na odvzem urina, oz. bi šla h P po dve vrečki za urin, pa bi ga potem od doma nesla v ZD ko bi ga ujela. Uriinfekt je kar zoprna zadevca in je fino da se pozdravi tako kot je treba! Sevede pa upam da je "samo" škrlatinka.

Mojčika super da je MM bolje! Upam da ji je rojstnodnevna tortica vrnila tek! Upam da čim prej ozdravi!

Jaz grem jutri v službo (Nik se je upam da, dokončno pozdravil), tako da se bom zopet morala ful grebsti da bom lahko do računalnika prišla in posledično se verjetno s5 ne bom prav na gosto javljala. Bom pa probala vsaj ujet kdaj bo piknik, da se vam pridružimo.

Lepo bodite!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
6.4.2008 20:49:09   
eya
Živjo!

Upam, da ste preživeli lep vikend. Mi smo se bolj notri držali. Je pa Žiga nehal tožit, da ga boli lulček, rtako da ne vem, kaj je bilo. Urin smo pa tudi ujeli v vrečko in je čisto bister, tako da je najbrž vse ok.

Mojčika, luštne slikce. Sem pa hotla še v tvoj album pokukat, pa me kar na osnovno stran www.moj.album.com vrže.

Sara je pa tud luštnauser posted image user posted image
Marelica hvala za nasveteuser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
6.4.2008 23:40:06   
Marelica
Čudovite fotke!!! A niso luštni naši malčki, ko praznujejo pa še posebej. user posted image

Evo nas, tudi mi smo odpraznovali "prvo rundo", čeprav dan pred RD. Upam, da nam bo vreme služilo in bomo v kratkem naredlili še en piknik za Katarinine male prijateljčke in jih zunaj pogostili.

Katarina je uživala v blišču fotoaparatov in vsesplošne pozornosti. Svečke na tortici so bile zakon in smo pihanje tudi enih parkrat ponavljali. Jih je tako hitro upihnila, da je bilo treba prav hitet fotografirat.user posted image  Pa s stričkom sta skupaj praznovala in imela kar 4 torte!!!! Smo se napokali...

Malo utrinkov:

user posted image

user posted image

No, to je bil pa danes naš majster. Je hišo popravljaluser posted image  :
user posted image

Lahko noč ali pa še bolje dobro jutro!

< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 10.4.2008 18:15:01 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
6.4.2008 23:42:03   
Marelica
Hja, mislim, da imam spet prevelike fotke in bodo zbrisane. Si pojdite pa v album pofirbcat, če vas zanima.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
7.4.2008 7:44:41   
Marjana77
user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
7.4.2008 11:12:33   
alička
Vse najboljše Katarini in Melissi!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?