|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
10.4.2008 18:49:24   
madejka
Samo to, da ne bom pozabila. Ikonca mi je poslala podatke in link do njenih slik:

http://ikonca.moj-album.com/album/11323767/

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
10.4.2008 19:02:54   
tinispela
ja res je blo super, smo se lepo namartinčkaleuser posted image  Midva sva pa danes k prijatelju povabljena na večerjouser posted image  upam da bo kaj dobrega. V to v bistvu ne dvomim, mmmmmmm

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
10.4.2008 19:17:23   
julij
Res smo se imele lepo danes. Pedipedki so super. Pa zelo sem vesela, ker so Ani kot uliti.

Afnica pa je taka prijazna punca, z ogromno energije, glede na to kak sta živahna njena malčka. user posted image user posted image user posted image

Ana pa ima ful rdeča in vroča lička. Se mi zdi, da jo je sonce malo opeklo. Je to možno?! user posted image Jaz buča, pa je nisem danes z nobeno kremo namazala, prej ko sma šle od doma.user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
10.4.2008 19:21:48   
Freycha
No, da še sama malo napišem. Bilo je super, res smo se namartinčkale (mene je celo po rokah opeklo malo), sicer pa sem bila zzeelllooo vesela, da sem KONČNO spoznala Afnico in njenedva sončka, pa še pika na i so bili pedipedki, ki so naravnost fantastični user posted image user posted image user posted image user posted image  Jaz sem se zelo dobro odločila, da sem ji samo ene vzela od 6-12m, ostale pa večje, ker so ji te sedaj čisto prav user posted image user posted image user posted image  Pa nasplošno vas je bilo vse na kupu fajn videti. Madonca, bi se mogle večkrat dobiti sedaj, ko bo tako lepo vreme, ne?

Upam, da vam je bil plac všeč. Če vam je bil, gredo zasluge meni, sicer pa je Sanekova kriva user posted image user posted image user posted image

pa tudi najedli smo se, zdej sem pa tak zmatrana, da komaj gledam user posted image

Afnica in Češnca še enkrat hvala za ves trud in organizacijouser posted image  Afnica pa tebi hvala, da si se potrudila priti v MB, da si nam jih dostavila. Pa vem, da imajo lahko kdaj tudi mlajši zadnjo besedo, ampak ti bom tisto škatlo vrnila.

Aja, našla se je še ena igračka od Tolota, na kateri je en možicelj, ki se vrti. Kdo to pogreša?

madejka upam da tvoj dragi ni bil preveč hud, ker sem ga hotela prepričati, da bi prišel na piknik. Sem imela samo dobre namere, samo mi je kar malo jezen delovaluser posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
10.4.2008 19:46:50   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Aja, našla se je še ena igračka od Tolota, na kateri je en možicelj, ki se vrti. Kdo to pogreša?

Zelene barve? To je naše. user posted image  Pa tak sem iskala doma, ker sta se tepla za tisto ta drugo-rumeno. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
10.4.2008 20:12:58   
pupi
Evo mala koma! Saj ni čudno, če pa je spala samo tisto kar je pod Pohorjem. Jaz upam, da nisma katere okužle, če pa mi je blo taaaaaaaaaaaaaaaak fajn vas videt malo. Če pa sma katerega otročka okužle ( v kar močno dvomim, ker sem Najo izolirala, kak je bla žalostna ko se ni smela z vašimi igračmi igrat, ko ste ble večina na sprehoduuser posted image ),  se priporočam za čuvanje tisti teden ko bo tečkal-auser posted image . Madejka Naja je po oni tvoji pršilki tak kihnila, da sem jo še po slinčku brisala kak ji je surlico razneslouser posted image .

Res vas je blo lepo videt, pa vaše atlete, julijski otroci so res najlepši, to ni res. Če jih ne bi vidla vsake tolko časa ne bi verjelauser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
10.4.2008 20:15:37   
pupi
Afnica tebi pa hvala, da si taka frjerka in si šla na tak dolgo pot in si se pripeljala v Maribor. Tvoja dva sta pa frjera na kvadrat, cukra prava!! HVALA user posted image

Madejka zakaj tvoj noče na piknik?

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
10.4.2008 21:02:46   
tejči77
Živjo, tudi mo smo dobili pedipedke. Hvala Afnica! Res so super.
Punce, sicer nisem brala za nazaj, pri nas v Celju se drug teden začne vpis v vrtce. Ne vem kako je drugje. Da katera ne pozabi.
Mi smo Ok, samo s časom bolj na tesnem. Drug vikend se pa odpravljamo za štiri dni v Poreč.
lepo se imejte.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
10.4.2008 21:04:43   
madejka
Pupi no, samo da je pomagalouser posted image Bom pa razkužla zdajuser posted image
Moj pa neče na piknik, ker... eh ni mu pač no. To ste moja "družba", moji stiki in ne ve, kaj bi si počel. Kr tak o nečem se mu ni za menit. Kaj čem, taki pač je. On mene tud ne gnjavi za druženje z njegovimi bendiuser posted image

Freycha eh zameril ni, samo se je po premisleku že odločil in je vsaka beseda zaman. Šel bo samo, če mu bom preveč težila... to mu pa ne bomuser posted image

Plac je bil super!user posted image Tak da - pohvaljeni obeuser posted image Na koncu me tud vrtanje ni več motlouser posted image
Še bomo šli ITAK! Še pred vseslovenskim srečanjem julijk?

Pedipedi so zakon! Lepi, da bi jih človek samo gledaluser posted image user posted image

Silkce pa bojo šle v album v kratkem... geslo bo isto kot od zanjega srečanja...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
10.4.2008 21:06:31   
madejka
Tejči helou!

Sem pozabla napisat... Maja je full opeklo sonce po desnem ličku in rokicahuser posted image Tak da ga je moglo pol, ko smo bli na kosilu... a je sonce takrat sijalo?
Ga je pa vrglo ko klado... upam, da bo vsaj spaluser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
10.4.2008 21:11:55   
tejči77
berem, da ste se dobro tudi v živo načvekale. Super. Jaz bi tudi.user posted image user posted image

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
10.4.2008 21:11:59   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Pupi no, samo da je pomagalouser posted image Bom pa razkužla zdajuser posted image
Moj pa neče na piknik, ker... eh ni mu pač no. To ste moja "družba", moji stiki in ne ve, kaj bi si počel. Kr tak o nečem se mu ni za menit. Kaj čem, taki pač je. On mene tud ne gnjavi za druženje z njegovimi bendiuser posted image

Ti kar fajn razkuži, si pa rešla svojo snahico, da je lahko dihala. Moj še niti ne ve da gre, bojo verjetno tudi vojne, ampak bomo že nekak. Upam, samo da ne bo edini, da bojo drugi moški tudi tam, ker če ne se lahko kar izselimuser posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
10.4.2008 21:12:51   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: tejči77

berem, da ste se dobro tudi v živo načvekale. Super. Jaz bi tudi.user posted image user posted image

Kje pa si hodla danes tak dolgo, smo te čakale user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
10.4.2008 21:17:26   
pupi
Madejka jaz čakam na tvoje ZSuser posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
10.4.2008 21:28:04   
madejka
Babike upam, da se vse strinjate, da objavim današnje slike, ker so že v albumuuser posted image

Pupi kaj naj ti pa napišem?user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
10.4.2008 21:29:19   
Freycha
hhhooočččeeemmm ggeeessslllooo!!!!!!!!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
10.4.2008 21:29:57   
madejka
Sem rekla, da je enako ko pri prejšnjem srečanjuuser posted image
Dobiš ZSuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
10.4.2008 21:31:43   
madejka
*maja "po nesreči" sem vidla tvoje slikce: kake lepe otroke maš!!!!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
10.4.2008 21:37:00   
Freycha
iiii kake lepe fotke madejka user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
10.4.2008 21:37:16   
pupi
Ne madejka, geslo za tvoj blog user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
10.4.2008 21:45:24   
madejka
Ups pupi, sem že pozabla... dobišuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
10.4.2008 21:49:11   
madejka
user posted image Hvala!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
10.4.2008 21:52:09   
majrim
meni tudi če smem!!user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
10.4.2008 21:53:32   
Anonimen
čer babike...
moja pupa pa dons čist pridno pančka, nč ni dretja, samo spi....atko se potepa, jst pa mal uživam sama...sm clo neki u blog spisala, pa mal sm karte risala ( user posted image ja ja sj vem, zdej pa bo počas...), zdej bom pa najbrž šla spat počas, sem čist mehka tule....

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4374
10.4.2008 22:28:06   
julij
Kaj že vse spite al pa user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?