|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
10.4.2008 19:48:14   
Neža7
KAHLO....... Iskrene čestitke za user posted image  user posted image user posted image  Tako sem vesela, da tako lepo ti gre v user posted image .
Pri meni je še vedno vse ok user posted image user posted image user posted image  sem že čez 21t user posted image user posted image user posted image  Buši mi raste in user posted image  lepo čutim in celo vidim kako se miga v trebuhu user posted image user posted image

LEPO POZDRAV OD NEŽE7 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
10.4.2008 20:56:16   
coko
Pozdravček souser posted image !
Se vam oglašam po kakšnem tednu, sicer vas berem,nič pa ne napišem. No danes sem imela pregled (16t), sem vidla svojega user posted image  kako se premika. Srčka nismo poslušali, mi pa je naredil UZ. Naslednji pregled (morfologija) imam 13.5., že komaj čakam!
Moja bolniška se tudi zaključuje,v torek grem v službo. Je pa G rekel, da bomo probali kako bo šlo, v službi namreč.  Jaz upam, da bo šlo user posted image . Sem šla danes moje male pikice v službo pogledat in so že tolk zrasli, pa eni že govorijouser posted image , pa laski so jim tudi zrasli! Sem se kar malo pomirila,ker sem mislila da se bom težko znajdla v službi po tako dolgem času.

Drugače pa sem danes izkoristla dan za šoping. Končno! Sem tako utrujena prišla zvečer domov,da bi šla najraje spat. Pa še mojega user posted image  ni doma,pride šele jutri popoldan user posted image .
Sem bila tudi v H&M v Supernovi LJ in imajo pajkice 3/4 za user posted image . sem si kar ene kupila.  Pa 3/4 kavbojke. Prišla pa sem po kavbojke! Sploh nimajo moje cifre! Sem prav jezna, sem mislila da so kaj novega že dobili, pa nič! Al so hlače prevelike, al pa premajhne. Pač mam glih takšno številko,ki je najbolj iskana.

Ena je spraševala kateri PDP se gleda. Jaz gledam od nuhalne, ker je po moje bolj točen (zame),ker po ZM bi imela rok 30.8, tako pa se mi zamakne skoraj za cel mesec,24.9.  Po ZM pri meni ni možno, ker takrat nisva user posted image  brez zaščite.

me to you, maš pa res srčkan majhen trebušček. Pa sem mislila da se meni nič ne vidi user posted image . Seveda imam majhnega, če gledam same user posted image  z velikimi trebuščki. Moj obseg trebuščka je že 89cm. Zjutraj je še kar majhen (imam takšen občutek),ko se pa najem za kosilo, pa zvečer je pa že ogrooomen.

Ja, naše taščice so res zanimive. Midve na začetku nisva najdle nekega "skupnega jezika", zdej pa je že boljše. Sploh, ko je zvedla za user posted image ,pa je čisto raznežena.  Pač bo njen prvi vnuk/vnukinja. Tako da ne vem, kako bo s sladkarijami. Se mi pa zdi da ne bo pretiravala z njimi, bo rajši kaj dobrega speklauser posted image . Upam! Drugače bom pa tudi jaz težila! Edino pri vzgoji me bolj skrbi, da bo preveč popustljiva. Kar pa itak vse to počnejo. tudi moji starši bolj popuščajo pri vnukih, kot pa so pri nas. Pa ustrežejo vsako željo, glede hrane (ne sladkarij). Sicer pa so dedki in babice mišljeni za crkljanje pa popuščanje, čeprav bo to nam staršem težko sprejet.  

materinska knjižica- ali vaš G tudi tako grdo piše noter, da neznam nič prebrat!

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
10.4.2008 21:19:33   
coko
Ima katera nastavljen nosečniški koledar tukaj na forumu? Meni kaže, da sem en teden več noseča kot pa sem po izračunih G. Se pravi naj bi bila v 17 tednu, jaz pa sem komaj do 16t prišla. Razen če so se pri G zmotili?

Drugače pa še ne čutim brcik (je še prezgodaj). Že dva tedna pa čutim žgečkanje po trebuhu. Upam da se vam kmalu pridružim! Pri brcikah seveda.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
10.4.2008 21:26:52   
*bubi*
voda segreje v 2 dneh.... je pa povprečna temperatura skoraj taka kot v toplicah..... jo moramo ponavadi kar hladiti.....

Jaz sem mislila tiste toplice, ki imajo 35°C user posted image user posted image user posted image user posted image  Eh, to je res že preveč. No, fajn, da so tudi + izkušnje, tako se bo pf lažje odločila.

Poleti (julija) pa mi še ne vemo, če bomo šli na morje. Zaradi bubija bi bilo ful fajn. Bomo zdaj za 1. maj malo pogledali, kje bi bilo lušno, ker ne poznamo Istre. Šla bi v glavnem nekam, da sem lahko hitro v Postojni. Ali pa vsaj v Izoli, če bi bila res sila. Drugače pa bomo bubija poslali z babico in dedkom vsaj za kak dan v Strunjan.
jankoLulana, kam pa vi to greste, da imajo tako varianto? Zanimivo se sliši.

coko, tu na RR je tako, da kaže, v katerem tednu si, piše pa na način, kot da bi imela že polne tedne. Jaz sem recimo 19t1d, torej sem v začetku 20. tedna, na RR piše, da sem noseča 20t. To seveda ni čisto res user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
10.4.2008 21:30:17   
*bubi*
Ko je že debata o velikosti trebuščkov. Pri meni je žal tako, da bo še kar nekaj časa zgledalo, kot da sem bolj porejena, na tisti pravi nosečniški trebušček pa bom morala še počakat user posted image user posted image user posted image

Sem pa že slišala šepetanje v službi in poglede navzdol, tako da verjetno tudi že krožijo govorice user posted image  Pa ne mislim med sovdelavci, ti večinoma že vejo, ampak med mojimi dijaki user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
10.4.2008 21:40:12   
coko
Mene je danes ena punčka iz sosednje starejše skupine vprašala,če imam dojenčka noter. Jaz pa samo začudeno pogledam in se začnem smejat. user posted image  Al tej mali otročki kaj čutijo, da je nekaj res v trebuščku,ali pa ji domšiljija dela 100%. Noro! Kot da bi vohali. da je tam kaj noter.

Počitnice pri nas bodo ali pa ne bodo. Še ne veva, se bova pa po vsej verjetnosti odločila na hitro in nekam šla.

Tudi jaz bi imela bazenček. Že zdej sanjam o kopanju na morju. Edino kar je pri bazenu negativno, je to da ga je treba čistit. brrr 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
10.4.2008 21:40:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

voda segreje v 2 dneh.... je pa povprečna temperatura skoraj taka kot v toplicah..... jo moramo ponavadi kar hladiti.....

Jaz sem mislila tiste toplice, ki imajo 35°C user posted image user posted image user posted image user posted image  Eh, to je res že preveč. No, fajn, da so tudi + izkušnje, tako se bo pf lažje odločila.

bubi - ni glih 35,.... v ful hici, pa tudi ne dosti manj...user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
10.4.2008 21:41:35   
coko
bubi hvala za obrazložitev glede  nosečniškega koledarčka na RR.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
10.4.2008 21:48:13   
*bubi*
bubi - ni glih 35,.... v ful hici, pa tudi ne dosti manj...

user posted image user posted image user posted image  no saj v ful hici tudi jaz 35 ne rabim user posted image

V katerem koncu MB pa si doma? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2834
10.4.2008 21:48:37   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: coko

bubi hvala za obrazložitev glede  nosečniškega koledarčka na RR.

Ni za kaj. Ja, malo hecno imajo to narejeno user posted image Še bolj pa to, da ne moreš imet hkrati nosečniškega koledarčka naštimanega in koledarja za razvoj otroka (to bi jaz imela za bubija). Samo eno user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 10.4.2008 21:50:13 >

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
10.4.2008 21:49:18   
*bubi*
BOJANC nas bere user posted image  Si ti tudi septembrka?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
10.4.2008 21:51:00   
gold fish
bubi - imaš zs

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
10.4.2008 21:53:00   
gold fish
me to you - pa kaj ti še ne spiš?    Ti ni ena dala dober predlog danes...user posted image ......user posted image .... boš tak zaspala kot top.... boš še jutri službo zamudila....
Meni se zdi, da greš ti jutri tja, od ponedeljka pa bo spet bolniškauser posted image .....

Imej se fajn....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
10.4.2008 21:53:38   
gold fish
bubi - kaj ti imaš naštimano, da nisi prisotna goruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2839
10.4.2008 21:57:30   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

bubi - kaj ti imaš naštimano, da nisi prisotna goruser posted image

Ja, skrivam prisotnost user posted image

Samo zdaj pa res grem pred TV in verjetno po hitrem postopku v posteljo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2840
10.4.2008 22:03:30   
maybebaby
Čestitke za preglede, metuljčke v trebuščkih in prve sladke brcike...user posted image
Coko...ti si potem tudi vzgojiteljica?user posted image
Pa, če si tako zlata ali mi lahko napišeš kakšne barve imajo pajkice v H&M, pa še ceno?user posted image
Samo še to te vprašam: Ali si vzela svojo običajno konfekcijsko velikost ali številko več?

Hvala in lepe sanje vsem trebušnim kraljicam!user posted image

caučk...

Neposredna povezava do sporočila: 2841
10.4.2008 22:18:53   
coko
Ja, tudi jaz sem vzgojiteljica. Me že čakajo priprave user posted image .

Pajkice- sem jih full na hitro vidla, pa zgrabla,kot da mi jih hoče kdo ukrasti! Drugače se mi zdi da so samo črne barve (mogoče se še kje drugje skrivajo),pa meli so jih samo še par. Jaz sem vzela kar svojo številko M. Imeli pa so samo S in M oz. ko sem zagledala M, sem samo pograbila in šla. Sej pravim, da sem bila tako hitra.  Cena (to pa vem): 7,90 eur.

Tudi jaz se poslavljam za danes. Lepo nočko vam in vašim user posted image .

(odgovor članu maybebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
11.4.2008 7:44:32   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Kavica za vse! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj ne vem, koliko jih moram skuhat user posted image  Koliko pa nas je takih, ki se malo pogosteje javljamo?

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
11.4.2008 7:46:33   
pf
Dobro jutro punce
Morje ja, zdaj bomo stalno bolj razmišljale o njem, ko se začenja toplo vreme. Midva bova najprej počakala na rezultate morfologije, da vidiva če se je naša pupa kaj dvignila, ker nizko leži in kaj o morju meni moja ginekologinja. Šla bi pa potem konec maja, ali pa začetek junija. Takrat še ni take gužve in lahko en dan plačaš, čez dva, tri dni pa že greš. Marca pa sva že bila, tak da take sile ne bo, če ne bova smela iti, ker drugače greva vsak leto po trikrat, štirikrat. Lepo se imejte danes, ker bo spet čudovit dan.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
11.4.2008 7:49:39   
taja1235
Jutro petkovo vikedn pred nami jeeee user posted image  user posted image  user posted image

Moja velikost trebuscka je 84cm tko da se vedno nosim stare hlače...une iz C&A pa bojo se mal
pocakale sm kupila S pa se pocutim kot v žaklju ;)

nosečka08 najino poročno potovanje bo v Dubrovniku. A je katera že bla tam? Kaj je vredno ogleda?

Moja taščica je pa fajn k se nc ne vtika edin kadar sem tam me sili  s hrano user posted image  dragč mam pa super taščo.

Pr hiški pa montirajo notranja vrata, sm učeraj kupila kljuke, mašinca so drage user posted image   parket je pa učeraj
položil tko da imam pred sabo vikend pucanja user posted image   Pride katera pomagat???????

Lep vikend pa imejte se lepo ;)))

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
11.4.2008 8:11:43   
ključek
evo,bejbike, sem že v službi!!!!!!!! user posted image
no ja, nisem glih tok vesela, da sem v službi, kot to, da sem rešena "bolniške" in grem lahko kamor koli čem. ni več kontrole!!!!!!!! user posted image  morm se pa pohvalt, da so me bili v službi zelo veseli, kar me je zelo razveselilo. user posted image
drgač pa že jem, sem si prnesla celo vrečko hrane s sabo.user posted image  
pa luštn da je petek, se bom mal naspala lahko. user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
11.4.2008 8:26:38   
KAHLO
Dobro jutro pupeuser posted image

Me to you.....no pol pa ti želim kar se da lep deloven dan....., kako je bilo včeraj s tvojimi pripravami na spanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj se tiče morja bova, se bova midva odpravila konec junija začetek julija, za par dni, sva zdaj skoraj ves finančni zalogaj v stanovanje vložila, pa še za našo pupo mora nekaj ostati!!user posted image  

Kar se pa tiče obsega....pa je tako, sicer sem si ga včeraj merla iz firbca in to zvečer (sem se pa pred tem pošteno najedla sadne solate, tak da si lahko mislite kakšna napetost me je dobilauser posted image , moj je rekel da se mu ta mala prav smili da more v teh vetrovih pančkatuser posted image user posted image user posted image  , pa sem mu rekla da mogoče je pa tud kak njen vmesuser posted image user posted image user posted image ), no skratka in ko sem si merla obseg trebuščka me je skoraj kap, namrela sem dobrih 100 cm, tak da sem zgleda med okroglejšimi na tem septembru, vaga pa mi kaže 2 kg plusa!!! smo pa v 19 tednu.... nevem kaj si naj mislim, zgleda da si mala hoče veliko prostora nardituser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
11.4.2008 8:31:13   
ključek
Me to you.....no pol pa ti želim kar se da lep deloven dan....., kako je bilo včeraj s tvojimi pripravami na spanje

user posted image  user posted image user posted image user posted image -dons sm pa tkole........
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
11.4.2008 8:49:04   
Tejchy
user posted image  user posted image  user posted image  Ful sem napisala, pa mi je potekla prijava in se mi je vse zbrisalo user posted image  
GGGGRRRRRRRRRRRRR.. user posted image  user posted image  user posted image  Ne vem v čem je to fora, da te dol vrže, če dlje časa nič ne napišeš.. user posted image

V glavnem... zdj sem tolk jezna user posted image  , da sem pozabla kaj sem napisala user posted image  ...

JakoLUlana - mi gremo na dopust zdj za prvega maja za par dni.. potem poleti, julija pa nekam bližje na Hravško.. nekako ne bi rada rizkirala s kakim daljšim potovanjem (v planu je bil letos Egipt), čeprav, če je tam kjer letuješ primerna zdravstvena oskrba nima biti kj narobe. Kam pa greste vi?

Saraya - a na nosečniško aerobiko hodiš? Js bi po moje izdihnila, če bi šla zdj.. Kak pa zgleda ta nosečniška aerobika??

Kahlo - samo 2 kg pa 100 cm?? Vsaka čast.. Js sem že pri 6 kg + .. pa ne sam v trebušček, ampak tudi v rit in noge user posted image  To pa ziher zato, ker sem v službi skoz na riti in pred računalnikom... Bo treba začet mal migat, da ne bom res kot en balon na koncu..

Petek je punce ... ne delajte preveč user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
11.4.2008 8:51:51   
Tejchy

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              -2. user posted image 4P 2.4., PDP 1.9/31.8 user posted image user posted image
user posted image   maybebaby     -1. user posted image , M 12.4.,  PDP 6.9., user posted image user posted image  
user posted image   pf                     -    user posted image , 4P 9.4., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image
user posted image   *bubi*            - 3. user posted image , 4P 27.3., M 25.4., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image ,, PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka    -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , M 18.4., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   -1.user posted image , 4P 10.4., PDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem       -   user posted image ,4P 25.4, PDP 14.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,6P 29.4., M 29.4., PDP 6.9., user posted image

user posted image  petrax               -1.user posted image , 3P 28.4., PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , M 15.4., PDP 8. 9.,user posted image user posted image   
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  anchy82          -1. user posted image , 4P 6.5., PDP 9.9.user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 4P + M 24.4., PDP 9.9.user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , P 7.4., PDP 10.9 user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 4P 30.4., M 30.4., PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 3P 9.4.,M 8.5., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image M 15.5., PDP 10.9.user posted image user posted image
user posted image   tasha23           -2. user posted imageM 23.4, PDP 12. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , M 9.5., PDP 12.9.user posted image user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie                - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , M 6.5., PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,3P 26.3., M 28.4., PDP 15.9. user posted image user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image ,3P 2.4, PDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , M 8.5,  PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image , 4P17.4., PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image , 2P 19.3., PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 2P 1.4., PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , 3P 15.5., PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 3P 7.4., PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image , PDP 20.9. user posted image user posted image

user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image ,, PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , P 14.4., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image  2P 3.4, PDP 23.9.
user posted image   coko                 -   user posted image , M 13.5.,  PDP 24.9.user posted image user posted image  
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 3P 17.4., PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , 2P 11.4., PDP 26.9.user posted image

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted image   P 5.5., PDP 26.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image , 3P 14.4., PDP 28.9.

user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image   

user posted image   gold fish            -2. user posted image ,PDP 3/10/12/9, user posted image  
user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.