|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
11.4.2008 9:25:46   
KAHLO
Tejchy......ja samo me zdaj zanima kakšen obseg bo pol še le mel ta moj buši, upam da bo vsaj take velikosti da bom še imela ravnotežje in se ne bom prekucnila naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a misliš da to pomeni da full od spredaj nosim, če ene od zadajuser posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
11.4.2008 9:37:06   
Tejchy
Po moje lahko tak obseg trebuha že v 4,5 mesecu pomeni dvoje:
1. da nosiš ful spredaj in da ti bo trebušek še rastel.. v tem primeru ti res priporočam vadenje ravnotežja user posted image  user posted image  user posted image  malo za šalo ...
2. da ti bo trebušček nehal rasti.. da ti je pač doslej rastu mal bolj hitro kot nam, ki smo na okol 90 cm...

Druge razlage pa js ne vidim.. Razen, če se kak user posted image  še skriva kje v trebuščku user posted image  user posted image  user posted image  , poleg tvoje pupe.. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
11.4.2008 9:41:49   
KAHLO
Ja tejchy o tem enem k se skriva sem tud jaz že razmišljala, bomo vidli na morfologijiuser posted image user posted image user posted image  če se bo še kak prikazaluser posted image user posted image  sem vidla po tickerju da si ti 18 teden, mogoče se pa v enem tednu obseg za 10 cm poveča haaaa?????? glede na to da sem jaz v 19 tednuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
11.4.2008 9:49:05   
jakoLUlana
IZVIRNO SPOROČILO: coko

Ima katera nastavljen nosečniški koledar tukaj na forumu? Meni kaže, da sem en teden več noseča kot pa sem po izračunih G. Se pravi naj bi bila v 17 tednu, jaz pa sem komaj do 16t prišla. Razen če so se pri G zmotili?

vsem tako kaze. ko gres v naslednji teden- recimo v 17., kaze da si ze 17 noseca in tako ostane doler ne gem v 18. in spet kaze tako cel teden -malo cudno, ampak tako je

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
11.4.2008 9:50:24   
jakoLUlana
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

jankoLulana, kam pa vi to greste, da imajo tako varianto? Zanimivo se sliši.

v Grcijo, samo je cena temu primerna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
11.4.2008 9:54:56   
jakoLUlana
aha COCO sorry, vidim da so ti ze odgovorile za koledar user posted image

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
11.4.2008 9:59:04   
ključek
če je glih še katera na malici................dober tek!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2857
11.4.2008 10:01:12   
Tejchy
Ja, KAHLO možno tud to, da se obseg v enmu tednu poveča za 10 cm, čeprav men se to zdi ful velik za tak kratek čas... Sem pa brala, da se v 5. mescu user posted image  žensko telo najbolj spremeni.. tak da, evo sva našle še en razlog.. user posted image  user posted image  Bom ti pa naslednji teden poročala za kolk se je moj obseg spremenil, da vidima, če drži user posted image  user posted image  user posted image

jakoLUlana -Grčija user posted image  user posted image  user posted image  cene so pa ja... primerne user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2858
11.4.2008 10:07:45   
bučkabb
helloooooooo souser posted image

ej kahlo jaz sem včeri izpolnela 16 tednov in se mi že kr fajn buši vidi, sploh zvečer, zredila pa sem se za 4 kg.  kolegica ki ma pa tri dni za mano rok pa se ji še sploh nič ne pozna. tak da mende tud jaz nosim bolj spredaj in če bo šlo tako naprej bom tud rabla vaje za ravnotežje. user posted image user posted image user posted image

no vsaj slabost me je minila in počasi prihajam nazaj na normalni tir, tud hrana mi ne smrdi več tak, tak da me je sedaj kr strah, da bo šlo na kg kr gor, ko bi skoz neki jedla.

no še en teden pa mam tud jaz pregled, me že kr zanima kaj bodo rekl, UZ pa tak ne bom mela, ko bo pol kmal morfo.

no zdaj pa morem delat, ko mam ful gužvo in se bom vseen če je petek danes ful nadelala.  

Neposredna povezava do sporočila: 2859
11.4.2008 10:18:13   
KAHLO
bučkabb, no evo pol sem pa že malo bl mirna sva že dve k bl od spredaj nosivauser posted image user posted image user posted image user posted image  kar se pa vaj za ravnotežje tiče, pa najbolje da skupaj povadiva, bova drug drugo podpirale, da ne bo kera naprej padauser posted image user posted image user posted image

Tejchy veš da me pa zdaj prav zanima.....kako bo s tvojim obsegom drug tedenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
11.4.2008 10:20:46   
onina
Koledar - če si 17 tedno noseča, to pomeni, da si že v 18. tednu nosečnosti.

Buzz - Anonimna, si spraševala, če se da Buzz sestaviti z nogo. Ko ga daš iz avta ven, ga samo malo potreseš za ročaj in se sestavi (nič z nogo ni treba delat).

Tašče, tasti - mi živimo skupaj s taščo in tastom (smo 4 leta nazaj skupaj sezidali hišo). Se mi zdi, da se me tašča kar malce boji (sva imeli že eno neskladje) in se ne vtikuje v vzgojo. Oba z možem imava točno določene vzgojne prijeme in ona si svojih ne upa vsiljevati. Tast edino našemu daje mobitel v roke (ker ga sinko seveda želi imeti) in potem, ko mu vzame, seveda ful joka. Pa sem mu rekla, da naj tega ne počne, ker potem joka, no pa mu ga sedaj več ne daje. Tudi kar se tiče sladkarij oz. druge hrane. Naš ima točno določene obroke in vmes ne dobi nič. Je na 3 ure in to je to. Od sladkarij (bonbone, čokolade, piškoti) je sedaj dobil tu pa tam kakšen piškot ali pa malo tortice, če je kakšen praznoval roj. dan.

Spanje - v prvi nosečnosti sem imela tudi probleme s tem...oz. bolj proti koncu, ko nisem več hodila v službo in sem bila bolj spočita. Mleko je kar pomagalo. Sedaj v drugo padem ob 8 -9 zvečer v posteljo - koma.

PDP - če se datum G in datum nuhalne razlikujeta več kot 5 dni, potem ti ga G spremeni. Drugače velja tisti datum od G.

Pinka1 in bubi - koliko imata pa vidve stare otroke? Moj je tudi januarček in sicer rojen jan.07.

Posteljica - se mi zdi, da znajo tile koški kar škripati...če imate dovolj prostora raje kupite večjo posteljico. No, mi smo kupili 120x60 in sem nočno omarico dala stran, tako da sem imela posteljico čisto zraven, da mi ni bilo treba vstajat, ko se je sin kaj obračal ali mrmral (sem se samo dvignila in pogledala kakšna je situacija). Sedaj je še vedno v tej posteljici, vendar smo že kupili veliko navadno posteljo s kovinsko zaščito in ga bomo poleti navadili notri spat, to njegovo pa bomo uporabili za novega člana. Sem mu pa dajala kar dolgo časa kovter v posteljico, da se ni počutil preveč svobodno. Tistega baldahinčka nismo nikoli imeli. Čez dan, ko je spal, je bil v posteljici v sobi (slišala sem ga preko baby phona), ko je bil pa zbujen, je bil pa v dnevni sobi v ležalniku, kateremu se da vzglavje dvigniti.

Neposredna povezava do sporočila: 2861
11.4.2008 10:24:50   
ključek
PDP - če se datum G in datum nuhalne razlikujeta več kot 5 dni, potem ti ga G spremeni. Drugače velja tisti datum od G.

potem upošteva datum od nuhalne? meni je na nuhalni rekla-6.9., G pa 14.9.??
pa še tole.....včeraj sem dobila majčki od Mojce (saj veste-majčke Pridem septembra, Baby kicking, Boy or Girl............). Uglavnem, ful sem zadovoljna, prou cortkane so in komaj čakam da jih danes operem in jih v ponedeljek že oblečem.user posted image user posted image  priporočam!!!!!!!!!! user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 11.4.2008 10:33:22 >

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
11.4.2008 11:01:38   
bark
taja1235 jaz sem bila že kr nekajkrat v Dubrovniku-enkrat z trajektom, drugič z jadrnico tretjič pa sem v Dubrovnik celo prikolesarila. Vredno si je ogledat obzidje. Bodi samo pozorna, če bo vroče. Potem si kupi kakšen klobuček, ker je na obzidju kr precej vroče. Peljala sem se tudi z ladjico do Cavtata. Sicer nič posebnega, je pa tak luštn kr in spomnem  se, da smo posedali v enem prav luštnem kafiču. Lani pa sva šla z ladjico do Lokruma-otoček, ki ga vidiš iz dubrovnika. Menda je spomladi tam zelo lepo.Imajo tudi botanični vrt. Je pa okrog Lokruma ful lepa potka.Na trenutke mogoče mal strma-nama sicer ni delala težav in mislim, če bi šla počasi okrog, da se nimaš kaj bati. Midva sva potem na tisti strani Lokruma, ki gleda na obzidje Dubrovnika skrenila s potke in se kopala tam-s pogledom na obzidje, celo popoldne sama-nudista.
Pa tudi posedanje na stradunu ima svoj čar, da ne govorim o vseh restavracijah, ki oživijo proti večeru- dobra morska papica,pa kakšen kozarček vinčka-njamsiiii.
Skratka, upam, da bosta uživala.

Drugače pa ta teden tudi jaz že malo čutim metuljčke oz. mojega je beba včeraj pošteno brcnilauser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
11.4.2008 11:09:32   
ključek
mene pa zanima.....kdaj najkasneje nosečnica začuti prve brcike?? ker se mi zdi, da sem edina, ki še nima te sreče, da bi čutila brc. user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
11.4.2008 11:19:46   
Tejchy
me to you - ne se sekirat glede brcik... ker, če si prvič user posted image je čist normalno, da jih prvič začutiš tudi v 24 tednu. Tak da se ne sekiraj.. Js tud zaenkrat še nič konkretnega ne čutim.. samo rahel pritiska, mehurčke,.. v predelu kjer mi je G omenila naj bom pozorna. Prav brce po moje šele prihajajo... tudi zate..

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
11.4.2008 11:30:17   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

bučkabb, no evo pol sem pa že malo bl mirna sva že dve k bl od spredaj nosivauser posted image user posted image user posted image user posted image  kar se pa vaj za ravnotežje tiče, pa najbolje da skupaj povadiva, bova drug drugo podpirale, da ne bo kera naprej padauser posted image user posted image user posted image

Punci...jaz sem vama tudi pridružujem.... user posted image ....pri prvem pikecu sem imela tak trebuh okrog 7 meseca........zdaj pa user posted image  že zdaj.....  Ko bosta vadile mi javita....user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
11.4.2008 11:32:55   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

pa še tole.....včeraj sem dobila majčki od Mojce (saj veste-majčke Pridem septembra, Baby kicking, Boy or Girl............). Uglavnem, ful sem zadovoljna, prou cortkane so in komaj čakam da jih danes operem in jih v ponedeljek že oblečem.user posted image user posted image  priporočam!!!!!!!!!! user posted image

Mi lahko napišeš kako pridem do te Mojce ...sem nekje že nekaj zasledila...pa je bilo takrat še prehitro...še nisem bila user posted image ....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
11.4.2008 11:36:14   
ključek
ti pošljem vse na z.s.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
11.4.2008 11:38:09   
onina
Me to you - a si bila po nuhalni že pri G? Če si bila, potem ti bi skoraj morala spremeniti datum ali pa morda čaka še na morfologijo in, če bo še takrat bebica večja, ti bo spremenila.

Brcike - prvič sem jih čutila, ko sem bila noseča 18 tednov (torej v 19. tednu), sedaj v drugo pa, ko sem bila noseča 16 tednov, ampak to čisto malo, sedaj, ko sem pa noseča 17 3/7 pa že malce več čutim.

Prehlad - ma, spet me nekaj daje. Ponoči me grlo boli, nos imam zamašen...včeraj sem ob 20.00 mrknila in spala celo noč do 5.55, ko je sin vrgel dudo na tla (to pomeni, da je vstal in naj ga pridemo iskat). No, vsaj on in mož sta zdrava, jaz bom pa že...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
11.4.2008 11:43:24   
ključek
Me to you - a si bila po nuhalni že pri G? Če si bila, potem ti bi skoraj morala spremeniti datum ali pa morda čaka še na morfologijo in, če bo še takrat bebica večja, ti bo spremenila.

ja sem bila. pa je še vedno računal po svoje, se pravi 14.9. PDP. Sej mam 29.4. pregled + morfologijo, pa mu bom rekla, nej zdej točno pve, kateri datum se bo upošteval, da se vem zapisati za letni dopust. Upam, da 6.9., da grem kmalu na ld!!user posted image user posted image
hvala!! user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
11.4.2008 11:50:36   
jakoLUlana
IZVIRNO SPOROČILO: onina
Buzz - Anonimna, si spraševala, če se da Buzz sestaviti z nogo. Ko ga daš iz avta ven, ga samo malo potreseš za ročaj in se sestavi (nič z nogo ni treba delat).

Mi mamo tud Buzza- stirikolesnika pa ga tudi ne znam na izi sestavit. a pravis da se ga samo potrese? a potem mora bit tak- malo majav? - ker se mi zdi, da se nas tako maje - bolj kot recimo Speedy.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
11.4.2008 12:16:00   
taja1235
bark hvala z izčrpno infor.. user posted image  sam srčno upam da bo sonček in lepo toplo

js sm pojedla sendvič pa jogurt zdej pa sibam delat...papa

Neposredna povezava do sporočila: 2872
11.4.2008 12:25:19   
onina
JakoLUlana - ko ga daš v avto, je potrebno malo več dela, se pravi, da premakneš na vsaki strani eno zadevico in zložiš voziček. Potem ima na eni strani eno vrvico, s katero voziček "zakleniš". Ko ga daš iz avta ven, tisto vrvico odmakneš in primeš za ročaj vozička in ga samo dvigneš in se sestavi (ali ga pa porukaš - čisto vseeno, zato ni nič majav). To govorim za 3-kolesnika. Za 4-kolesnika ne vem ali ima iste funkcije. Je pa Freestayle ali Speedy bolj vodljiv kot Buzz.
Sedaj nekaj hvalijo Peg Perego - en model, ki ga imaš od začetka in je kot marela. Pride 399 Eur. Lupinice ni zraven, ampak jo kupiš posebej in jo daš potem samo v košaro.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
11.4.2008 12:33:30   
lana luna
pa še tole.....včeraj sem dobila majčki od Mojce (saj veste-majčke Pridem septembra, Baby kicking, Boy or Girl............). Uglavnem, ful sem zadovoljna, prou cortkane so in komaj čakam da jih danes operem in jih v ponedeljek že oblečem. priporočam!!!!!!!!!!

jest bi tut to melauser posted image user posted image user posted image a lahko prosim še men poveš kje se to lahko naroči... HVALA

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
11.4.2008 12:34:57   
lana luna
Tejchy hvala jer si nas naučila citirat!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.