arabela*
|
oila moje so Spet sem se nažrla sladoleda,cel liter zmazala,da mi je kar slabo zdaj(če pa me moj lubi tak razvaja). Kahlo,kar se tašče tiče,kar stoj za svojimi dejanji.Glede teh trdih bombonov jaz kar alergijo dobim,ko to slišim,da otrok pred 4.rojstnim dnem to je.Jaz sem naši tamali enkrat dala tiste iz lidla gumijaste,pa so se mi nenevarni zdeli in se je mala skoraj zadušila.Jo je moj za noge zgrabil,da smo bombon ven spravili,drugače ne vem kaj bi se zgodilo.Od takrat dalje sem i tašči,i mami prepovedala kaj takega. Jaz se z taščo odlično razumem,sicer naše tamale ne čuva nikoli.Ampak je že omenila,kako bi bilo fajn,če bi kdaj tam prespala.sem pa bila samo tiho.Ona,pa tast spita v zakajeni sobi,zraven na kavču pa še pes,pa mačka.Pol pa bodi srečen Me to You,v katerem tednu si,mislim da si nekje v 20,enako kot jaz.Ja zgleda da zadaj nosiš.Sem ravno včeraj na aerobiki videla eno punco,ki je v 32(nekje približno) tednu,pa ima tak trebušček kot ti,čist malo se ji vidi.Svaka čast.Jaz sem pa ko žoga.Me je kar razgnalo.Bom se slikala,ko sosed vrne fotkota,pa boste videle(kot bi nosila dvojčke ) Drugače pa sem jaz vedno čez celo nosečnost na XS,majčke včasih številko večje.Ravno v nedeljo sem si v NY kupila sp.del trenerke XS,še lahko pol nosim po porodu.saj itak vse stvari nosim pod trebuhom.Pa majčko sem si čist oprijeto kupila,tak kot vedno nosim.Se tak lepo buhi vidi v njej.Če pa bi morala hodit v službo,pa nimam pojma,kaj bi oblekla.Nekako nikoli nisem bila pristaš elegance v nosečnosti.Mi je čist mimo.Pa ne vem zakaj. Še nekaj:danes sem prvič čutila dve brciki.Prej se mi je vse se nekako dozdevalo,malo prej pa mislim da je bilo čist zares Glede morja:po moje nikamor,ne bi se vredu počutila da bi tako noseča nekam z letalom hodila,ali pa se vozila z avtom daleč.Bomo pač drugo leto nadoknadli.Gremo pa za prvi maj za par dni verjetno v Koper.
< Sporočilo je popravil Saraya -- 10.4.2008 19:28:43 >