|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  257 258 [259] 260 261   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
9.4.2008 19:20:41   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Saj verjamem da družba prav pride ker čisto nonstop bit sam pa tudi ni fajnuser posted image . Jaz pa sem zdaj kokice jedla pa eno lučko tako da sem sita, zdaj pa ene igrce igram na računalniku pa tv zraven gledamuser posted image , sem multi funkcionalnauser posted image

jaz sem tudi vceraj kokice jedla user posted image pa zdaj mi je sladoled zapasal...ga bom cist mal vzela, da bom potem kasneje se kaj bolj konkretnega lahko pojedla user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6451
9.4.2008 19:39:10   
venezuela
mah, sej sam mal migam ker sem zgrožena danes zjutri opazla, da so mi ful ozke vse poletne hlače, če niso raztegljive kavbojkeuser posted image
kaj čmo, al mal dol dat al pa vse na novo kupit..sam je bl pocen da mau shujšamuser posted image user posted image

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6452
9.4.2008 20:03:21   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: venezuela

mah, sej sam mal migam ker sem zgrožena danes zjutri opazla, da so mi ful ozke vse poletne hlače, če niso raztegljive kavbojkeuser posted image
kaj čmo, al mal dol dat al pa vse na novo kupit..sam je bl pocen da mau shujšamuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ja, sej te cist razumem. Jaz sem tudi nameravala kaksno kilco dol dat do poletja, ampak zgleda da zdaj ne bo nic od tega user posted image user posted image user posted image Bo treba pa zato po novem letu malo bolj pazit in migat user posted image

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 6453
9.4.2008 20:05:37   
sončnica24
Me se pa letos očitno ne bomo rable sekirat če bomo kakšno kilco mal več meleuser posted image user posted image .

Pečico smo mi nabavli pri Tepehu (s tem da trgovine ni več ampak so imeli na zalogi pa so nam malo ceno spustli in je prišla pečica na 48€), drugače pa mislim da je mama gledala v Media Svetu za nekaj čez 50€, tako da se cene gibljejo nekje tukaj ok. 50-60€, imaš pa npr. tudi malce dražje tam okrog 80€.

Res pa je da se da full fajn stvari noter delat mi smo eno imeli že pred 15 leti je ati iz nemčije pripeljal ko se še pri nas niti dobit niso dale, pa si je baje en sodelavec vedno v njej žemlje pekel te ki jih dobiš na pol pečene.

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 6454
9.4.2008 20:10:48   
_ancica_
soncnica...ne nam to leto ne bo treba skrebt glede odvecnih kilogramov user posted image se bomo pa pomojem zasekirale drugo leto user posted image user posted image user posted image

jaz bi tudi tako pecico, ampak ze tako imava polno enih stvari v kuhinji (je ful majhna) pa niti ne vem kam bi jo vtaknila user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6455
9.4.2008 20:19:53   
sončnica24
Ja saj mi imamo tudi vsega čuda doma še dobro da je kuhinja dokaj velkauser posted image , drugače pa mislim da bom jaz tudi to kar pogosto uporabljala ker je full preprosto vse noter delat, lahko npr. tudi celo pipiko pešeš, pa pecivo. Moram še to malo pogruntat ampak saj bom ker je danes bilo res dobro pa čisto nič maščobe ne rabiš pa ni potem tudi meso ni blo nič suho tako prav sočno. Njami si lušte delamuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6456
9.4.2008 20:23:18   
_ancica_
zgleda ga bos zdaj pa ful apetit dobilako ti ni vec tako slabo user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 6457
9.4.2008 20:26:53   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

zgleda ga bos zdaj pa ful apetit dobilako ti ni vec tako slabo user posted image user posted image user posted image  

Ma ja no ne bom se preveč hvalila ker se je že zgodilo da mi kak dan ni bilo slabo pa sem potem drug dan mislila da bom umrla.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6458
9.4.2008 20:31:00   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

Ma ja no ne bom se preveč hvalila ker se je že zgodilo da mi kak dan ni bilo slabo pa sem potem drug dan mislila da bom umrla.

user posted image user posted image user posted image meni danes ni tako slabo kot vceraj...na sreco. Sem pa sele na zacetku, tako da ne bom nic presenecena user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6459
9.4.2008 20:35:09   
sončnica24
Anica jaz te bom za danes zapustila, se grem še umit in lepo v postlo na toplo spatuser posted image , upam da se jutri kaj bolj tipkamo in malce več napišemo.

Pa pa in lep dan ti želim pa ko greš spat lahko nočuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6460
9.4.2008 20:38:17   
_ancica_
tudi jaz tebi zelim lep vecer in lahko nocko, jutri pa nic vec slabosti in tako naj tudi ostane do konca user posted image user posted image user posted image

lahko nocko user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6461
9.4.2008 22:01:37   
NAJBOLJŠA
Lahko noč vsem.
user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6462
9.4.2008 22:39:17   
spps
alora babniceuser posted image user posted image user posted image jaz sem vas prišla mal pozdravit,pa ste mi že zgleda vse zgasnaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 6463
10.4.2008 9:34:23   
African queen
Dobro jutro!

Kako ste kaj čvekice,predvsem pa user posted image ?Še vedno vas mučijo slabosti?Upam,da bo kmalu minilo...mogoče se vam pa naslednji mesec pridružim user posted image

Kje je pa naša Tany?Full je zatišje tle brez nje..Upam,da ima probleme res le z internetom in da nam bo kmalu delala spet družbo.

Mi smo pa doma do 5.5,ker imata tamala počitnice...kako bo pestro!

LP

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6464
10.4.2008 10:39:14   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Dobro jutro!

Kako ste kaj čvekice,predvsem pa user posted image ?Še vedno vas mučijo slabosti?Upam,da bo kmalu minilo...mogoče se vam pa naslednji mesec pridružim user posted image

Kje je pa naša Tany?Full je zatišje tle brez nje..Upam,da ima probleme res le z internetom in da nam bo kmalu delala spet družbo.

Mi smo pa doma do 5.5,ker imata tamala počitnice...kako bo pestro!

LP
ojla.tany ima menda težave z netom.
po vam pa ne bo dolgčas.če ima mala počitniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 6465
10.4.2008 12:49:11   
NAJBOLJŠA
AQ, kake počitnice pa so to?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6466
10.4.2008 12:59:34   
African queen
Imajo počitnice,ker je konec drugega semestra...konec šolskega leta pa je tukaj šele konec julija..

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 6467
10.4.2008 15:09:13   
sončnica24
Hojla, danes pa je več kot očitno tukaj popolno zatišje. Bo treba začet malo bolj klepetatuser posted image . No jaz danes spet na veliko trkam user posted image , drugače pa zunaj nekaj delamo tako da bom verjetno malo bolj proti večeru aktivna, do takrat pa mi boste mogle oprostit če ne bom kaj dosti klepetalauser posted image .

Škoda je samo to da veter tako piha ker drugače bi bil odličen dan.

Toliko za sedaj se še kaj javim ko bom mela čas pa upam da se še katera druga javi kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 6468
10.4.2008 15:40:26   
_ancica_
hojla punce user posted image kako ste kaj?

danes zgleda da bo spet bolj bogo tukaj gor user posted image se sreca da imam kar nekaj stvari za narest, da mi ne bo dolgcas. Najprej bom nesla dol cunje prat, potem bom malo pospravila po stanovanju, pa skuhat bo kaj treba, potem moram pa se zdravnika poklicat. Imam ful problemov se narocit pri G, ker se vedno nimam zavarovanja user posted image sem vceraj klicala na eno od klinik, pa mi je rekla, da moram najprej k osebnemu zdravniku po napotnico user posted image user posted image user posted image jaz pa sploh nimam osebnega zdravnika tukaj...enkrat sem sicer bila pri enem, ampak je fuuuul dalec zdaj ko sva se preselila, tko da moram najt enega ki je blize. Bom danes probala. Sem ze cist zivcna glede tega. No, sej imam se vedno cas, ampak vseeno user posted image

upam, da bo katera kaj gor, da bomo kaksno rekle user posted image user posted image

mogoce se tudi tany kaj oglasi danes user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6469
10.4.2008 15:47:12   
sončnica24
Jaz sem še malo tukajuser posted image mam malo pavze. Ja upam da se nam tany kaj oglasi čeprav se mi zdi da je ne bo ker ona je ponavadi ok. 2 že kaj napisala. Razen če še spiuser posted image .

Jaz pa že sušim perilo po verjetno počasi suho potem pa imam zvečer še en stroj za oprat smo danes vsi zamazani, se vidi da nekaj delamouser posted image .

Ja nič grem zdaj gledat kak daleč je brat če bo treba že kaj pomagat al še nič pa se še kaj oglasim da kakšno rečemo.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6470
10.4.2008 15:53:30   
_ancica_
ja mogoce pa se spi user posted image jaz pa zadnji teden ful ne morem spat ponoci. Pa danes sem imela ful grozne sanje...sem grozno krvavela tam spodaj...potem sem bla pa tako vesela, da so samo sanje user posted image

zdaj grem pa pripravit cunje za prat, pa se se malo kasneje tipkamo user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6471
10.4.2008 15:55:04   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

alora babniceuser posted image user posted image user posted image jaz sem vas prišla mal pozdravit,pa ste mi že zgleda vse zgasnaleuser posted image user posted image user posted image user posted image

drug teden bo boljse user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6472
10.4.2008 16:22:16   
African queen
ancica,kolk časa si pa ti že v kanadi?sej si verjetno že povedala,ampak nisem tukaj na čveku tolk aktivna,pa za nazaj nisem nič brala..

a zmrzujete kej tam gor?brrruser posted image ...ne bi bilo zame...sem se že navadila na peklensko vročino.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6473
10.4.2008 16:25:30   
_ancica_
African queen...jaz sem tukaj od novembra 2006, se pravi skoraj leto in pol. Kje si pa ti??? user posted image

aja, tukaj smo kar zmrzovali se kak slab mesec nazaj, zdaj je pa ze boljse user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6474
10.4.2008 16:29:12   
African queen
no fajn,da ni več tako mrzlo...

mi smo pa v zahodni afriki...tle se pa preveč potimo,no zadnje dva tedna je malenkost več dežja,ker se je začela deževna doba,ampak ta user posted image  vlaga...

če se ne motim si poročena s kolumbijcem,a ne?a sta tam tudi kej probala živet?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  257 258 [259] 260 261   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  257 258 [259] 260 261   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.