|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  255 256 [257] 258 259   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
8.4.2008 20:47:19   
_ancica_
soncnica...tudi jaz tebi zelim lep vecer in lahko nocko pa cimmanj user posted image  user posted image papa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6401
8.4.2008 20:48:14   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Pa ancica upam da te ne bodo te slabosti kaj preveč jezle jima morata z tany povedat da so mene dovolj mučle oz. me še mučijo in naj vaju pustijo na miruuser posted image

user posted image user posted image user posted image bomo vidli kako bo user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6402
8.4.2008 22:20:59   
_ancica_
Nic punce moje...danes je bolj dolgcas tukaj. user posted image Grem se malo vlazat, ker me je glava zacela bolet, pa ful sem zmatrana user posted image

Upam, da bomo jutri lahko malo vec klepetale...lahko nocko vam zelim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6403
8.4.2008 22:30:06   
venezuela
ola. sem sla vmes v trgovino, pa k stari mami, ko sm kle ste pa vse pobegnileuser posted image

nič, grem js še mal potelovadit-par trebušnjakov pa mal na kolo pol pa počas v mižuleuser posted image

nočko, pa se jutri tipkamouser posted image user posted image

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6404
9.4.2008 7:06:40   
spps
dooobrooo jutttroooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj zdaj nosečke,a bo vsem slabo??user posted image user posted image user posted image user posted image no,nouser posted image user posted image user posted image upam,da vas slabosti minejo čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tany a si fejst utrujena?
sončnica,teb najprej želim,da ti slabosti minejo,ker se ti že kr nekaj časa vlečejo-ancica in tany si pa naj izkusita nosečniške radosti,da se bosta zavedali,da nista samiuser posted image user posted image user posted image user posted image (jooj,kk sem nesramnauser posted image user posted image user posted image )
venezuela kako kaj?
tanchi,Najboljša javita se kaj dop.,da mi ne bo dooolgčasuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 6405
9.4.2008 8:34:43   
Šarki
evo me
user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6406
9.4.2008 8:43:21   
Šarki
no, kako ste kozice?? sej zdej ste verjetno že ok.
nosečke dršte se sej bo kmal boluser posted image zdej boste rekle ooo k bi blo hitr 9 mescev skos, poj k bo pa porod bliz boste pa rekle oooo ko bi vsaj še kakšen mesec počakal not...user posted image

wanted cash.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6407
9.4.2008 8:50:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

no, kako ste kozice?? sej zdej ste verjetno že ok.
nosečke dršte se sej bo kmal boluser posted image zdej boste rekle ooo k bi blo hitr 9 mescev skos, poj k bo pa porod bliz boste pa rekle oooo ko bi vsaj še kakšen mesec počakal not...user posted image

ja koze že grejo počas na pašouser posted image user posted image user posted image in ti?kako si?a nečakinja je boljš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6408
9.4.2008 9:00:15   
Šarki
ja, baje je bla včerej že bol. zdej čakam da se mi svak kej oglasi. sej veš, vizita je tm bo 12h enkrat...

wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6409
9.4.2008 9:03:26   
Šarki
tamala je glih bronhitis prebolevala in je bla zato bl dovzetna... so mislil da je norice dobila, poj pa to.. že za norice me je skrbel k se pr tko mejhnih tud lah kej zaplete...

wanted cash.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6410
9.4.2008 9:15:41   
spps
upam,da se bo vse uredilo kot je treba,mora seuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6411
9.4.2008 9:22:12   
Šarki
jaa sej jest tud pam da bo vse ok.

a veš da smo bli v nedeljo v Konjicah... smo bli v tatenbachu na kufet

wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6412
9.4.2008 9:25:25   
spps

jaa sej jest tud pam da bo vse ok.

a veš da smo bli v nedeljo v Konjicah... smo bli v tatenbachu na kufet

user posted image user posted image user posted image user posted image pol si pa bila blizuuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6413
9.4.2008 9:29:35   
Šarki
jauser posted image sej smo skor pozabli ituser posted image u soboto sva se zmenla da zjutrej hitr vstanemo pa štartamouser posted image ja sevedauser posted image jest sm šla u vrt, pa cune oprala, sm pa obešala perilo, pa se spovnem da bi mi mogl že dol bituser posted image smo poj šele mal pred 12. štartal. sam je blo full fletn.
ponavad sm jest zmer slabe vole k gremo k njegovim sorodnikomuser posted image ma strica pa teto, pa tri sestrične pa bratranca u konjicah, pol se pa napokajo v eno sobo pa rauhajo not, k da že cel teden neb kadil. user posted image se poj men iz glave začne kadit user posted image od jezeuser posted image . zdej je blo pa fletn. ni blo preveč gužve, poj smo bli pa zunej...

wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6414
9.4.2008 9:31:53   
spps

jauser posted image sej smo skor pozabli ituser posted image u soboto sva se zmenla da zjutrej hitr vstanemo pa štartamouser posted image ja sevedauser posted image jest sm šla u vrt, pa cune oprala, sm pa obešala perilo, pa se spovnem da bi mi mogl že dol bituser posted image smo poj šele mal pred 12. štartal. sam je blo full fletn.
ponavad sm jest zmer slabe vole k gremo k njegovim sorodnikomuser posted image ma strica pa teto, pa tri sestrične pa bratranca u konjicah, pol se pa napokajo v eno sobo pa rauhajo not, k da že cel teden neb kadil. user posted image se poj men iz glave začne kadit user posted image od jezeuser posted image . zdej je blo pa fletn. ni blo preveč gužve, poj smo bli pa zunej...

kk se pa piše njegova žlahta?lahhk pošlješ na zs.sem pač firbecuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6415
9.4.2008 10:32:19   
NAJBOLJŠA
Morgen, bejbe.
Kako ste?
Jaz sem bla že na terenu. Sina sem peljala na 3.cepljenje za hep.B. pa pol v šolo. Ema je pa božica, jo glava boli, vročine ima tam okol 37,5, pa koža jo srbi..
Jaz bom pa mal likala, pa mogoče celo mal knjigo brala.Sem tud neki lena...

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6416
9.4.2008 10:38:10   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Morgen, bejbe.
Kako ste?
Jaz sem bla že na terenu. Sina sem peljala na 3.cepljenje za hep.B. pa pol v šolo. Ema je pa božica, jo glava boli, vročine ima tam okol 37,5, pa koža jo srbi..
Jaz bom pa mal likala, pa mogoče celo mal knjigo brala.Sem tud neki lena...

ojla.zgleda je dan spet pravi za lenobo pastuser posted image user posted image user posted image user posted image a mala ti bo zakuhala?sej ni čudno,ko je tako brezveze-moja mala preboleva koze brez vročine,tk da ni nekih posebnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image likat pa lahk prideš tud k men-sej ni velikuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 6417
9.4.2008 10:43:50   
NAJBOLJŠA
Ne vem, če bo še kaj zakuhala.Dobila je ta močan Ospen, saj z škrlatinko se ni za hecat.Pusti baje posledice lohk na srčku, zaradi močnega ant. , p so ajsi tud ledvice...Bomo vidli.Naj bi bli 14 dni doma.?..

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6418
9.4.2008 10:47:15   
spps

Ne vem, če bo še kaj zakuhala.Dobila je ta močan Ospen, saj z škrlatinko se ni za hecat.Pusti baje posledice lohk na srčku, zaradi močnega ant. , p so ajsi tud ledvice...Bomo vidli.Naj bi bli 14 dni doma.?..

Te bolezni,kr naprej neki....pa jo fejst matra?

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 6419
9.4.2008 10:57:46   
NAJBOLJŠA
Morm reč, da smo bli sedaj kr neki cajta zdravi...Ja, Ema je kr boga..Mal se pa dela, zato, da jo mami sedaj crklja.Ker me ima sedaj sam zase..user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6420
9.4.2008 11:02:16   
Šarki
ČAU NAJBOLJŠA. kdo ti pa otročke merka ko so bolni?? a imaš ti bolniško??

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 6421
9.4.2008 11:10:05   
NAJBOLJŠA
Sej vemo, a ne, kako je v zdravstvu...
Kadar je bolana mala, sem v službi, jo obvlada babi (živi eno nadstropje nižje). Če pa je bolan še kdo, al pa kter od večjih dveh , pa ostanem doma.Kar pa je redko.No , sedaj npr., bom  na bolniški do četrtka, s petkom grem v nočno, k je mož doma.V torek zjutrj, ko bom zaključila z nočnimi, pa peljem Emo na kontrolo, pa baje, da bom potem spet do konca tedna na bolniški.
Noro.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6422
9.4.2008 11:16:42   
Šarki
ja fino da lah vsaj mal pokombinirate. mi pa ne mormouser posted image moj tko cele dneve dela, starši so zaposleni, stara mama pa star ata sta pa že mal v letih, pa mama ga rada kdaj mal cukneuser posted image . tko da nimam izbireuser posted image

wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 6423
9.4.2008 11:18:25   
spps

Sej vemo, a ne, kako je v zdravstvu...
Kadar je bolana mala, sem v službi, jo obvlada babi (živi eno nadstropje nižje). Če pa je bolan še kdo, al pa kter od večjih dveh , pa ostanem doma.Kar pa je redko.No , sedaj npr., bom  na bolniški do četrtka, s petkom grem v nočno, k je mož doma.V torek zjutrj, ko bom zaključila z nočnimi, pa peljem Emo na kontrolo, pa baje, da bom potem spet do konca tedna na bolniški.
Noro.

moja tašča me je pravkar klicala,če bi hotla malo k njej pripelat za nekaj dniuser posted image user posted image user posted image ji zgleda manjka vikend crkljanja z malo,kr je ta vikend spustila zarad kozuser posted image user posted image user posted image user posted image ji mnda mora bit fejst dolgčas.user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 6424
9.4.2008 11:20:48   
spps

ja fino da lah vsaj mal pokombinirate. mi pa ne mormouser posted image moj tko cele dneve dela, starši so zaposleni, stara mama pa star ata sta pa že mal v letih, pa mama ga rada kdaj mal cukneuser posted image . tko da nimam izbireuser posted image
midva tud lahk kombinirama,delama na dve izmeni,če je pa kaj takega pa tašča malo popazi.tk da če res ni hudo,mi ni treba bolniške jemat.mali pa najbolj ustreza ,ko je pri tašči,ko jo streže spredaj in zadajuser posted image user posted image user posted image user posted image -doma tega niuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  255 256 [257] 258 259   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  255 256 [257] 258 259   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.