![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 20:47:19
|
|
|
|
_ancica_
|
soncnica...tudi jaz tebi zelim lep vecer in lahko nocko pa cimmanj papa
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 20:48:14
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24 Pa ancica upam da te ne bodo te slabosti kaj preveč jezle jima morata z tany povedat da so mene dovolj mučle oz. me še mučijo in naj vaju pustijo na miru bomo vidli kako bo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 22:20:59
|
|
|
|
_ancica_
|
Nic punce moje...danes je bolj dolgcas tukaj. Grem se malo vlazat, ker me je glava zacela bolet, pa ful sem zmatrana Upam, da bomo jutri lahko malo vec klepetale...lahko nocko vam zelim
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 8.4.2008 22:30:06
|
|
|
|
venezuela
|
ola. sem sla vmes v trgovino, pa k stari mami, ko sm kle ste pa vse pobegnile nič, grem js še mal potelovadit-par trebušnjakov pa mal na kolo pol pa počas v mižule nočko, pa se jutri tipkamo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 7:06:40
|
|
|
|
spps
|
dooobrooo jutttroooo kaj zdaj nosečke,a bo vsem slabo?? no,no upam,da vas slabosti minejo čimprej tany a si fejst utrujena? sončnica,teb najprej želim,da ti slabosti minejo,ker se ti že kr nekaj časa vlečejo-ancica in tany si pa naj izkusita nosečniške radosti,da se bosta zavedali,da nista sami (jooj,kk sem nesramna ) venezuela kako kaj? tanchi,Najboljša javita se kaj dop.,da mi ne bo dooolgčas
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 8:34:43
|
|
|
|
Šarki
|
evo me
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 8:43:21
|
|
|
|
Šarki
|
no, kako ste kozice?? sej zdej ste verjetno že ok. nosečke dršte se sej bo kmal bol zdej boste rekle ooo k bi blo hitr 9 mescev skos, poj k bo pa porod bliz boste pa rekle oooo ko bi vsaj še kakšen mesec počakal not...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 8:50:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi no, kako ste kozice?? sej zdej ste verjetno že ok. nosečke dršte se sej bo kmal bol zdej boste rekle ooo k bi blo hitr 9 mescev skos, poj k bo pa porod bliz boste pa rekle oooo ko bi vsaj še kakšen mesec počakal not... ja koze že grejo počas na pašo in ti?kako si?a nečakinja je boljš?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 9:00:15
|
|
|
|
Šarki
|
ja, baje je bla včerej že bol. zdej čakam da se mi svak kej oglasi. sej veš, vizita je tm bo 12h enkrat...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 9:03:26
|
|
|
|
Šarki
|
tamala je glih bronhitis prebolevala in je bla zato bl dovzetna... so mislil da je norice dobila, poj pa to.. že za norice me je skrbel k se pr tko mejhnih tud lah kej zaplete...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 9:15:41
|
|
|
|
spps
|
upam,da se bo vse uredilo kot je treba,mora se
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 9:22:12
|
|
|
|
Šarki
|
jaa sej jest tud pam da bo vse ok. a veš da smo bli v nedeljo v Konjicah... smo bli v tatenbachu na kufet
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 9:25:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi jaa sej jest tud pam da bo vse ok. a veš da smo bli v nedeljo v Konjicah... smo bli v tatenbachu na kufet pol si pa bila blizu
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 9:29:35
|
|
|
|
Šarki
|
ja sej smo skor pozabli it u soboto sva se zmenla da zjutrej hitr vstanemo pa štartamo ja seveda jest sm šla u vrt, pa cune oprala, sm pa obešala perilo, pa se spovnem da bi mi mogl že dol bit smo poj šele mal pred 12. štartal. sam je blo full fletn. ponavad sm jest zmer slabe vole k gremo k njegovim sorodnikom ma strica pa teto, pa tri sestrične pa bratranca u konjicah, pol se pa napokajo v eno sobo pa rauhajo not, k da že cel teden neb kadil. se poj men iz glave začne kadit od jeze . zdej je blo pa fletn. ni blo preveč gužve, poj smo bli pa zunej...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 9:31:53
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ja sej smo skor pozabli it u soboto sva se zmenla da zjutrej hitr vstanemo pa štartamo ja seveda jest sm šla u vrt, pa cune oprala, sm pa obešala perilo, pa se spovnem da bi mi mogl že dol bit smo poj šele mal pred 12. štartal. sam je blo full fletn. ponavad sm jest zmer slabe vole k gremo k njegovim sorodnikom ma strica pa teto, pa tri sestrične pa bratranca u konjicah, pol se pa napokajo v eno sobo pa rauhajo not, k da že cel teden neb kadil. se poj men iz glave začne kadit od jeze . zdej je blo pa fletn. ni blo preveč gužve, poj smo bli pa zunej... kk se pa piše njegova žlahta?lahhk pošlješ na zs.sem pač firbec
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 10:32:19
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Morgen, bejbe. Kako ste? Jaz sem bla že na terenu. Sina sem peljala na 3.cepljenje za hep.B. pa pol v šolo. Ema je pa božica, jo glava boli, vročine ima tam okol 37,5, pa koža jo srbi.. Jaz bom pa mal likala, pa mogoče celo mal knjigo brala.Sem tud neki lena...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 10:38:10
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Morgen, bejbe. Kako ste? Jaz sem bla že na terenu. Sina sem peljala na 3.cepljenje za hep.B. pa pol v šolo. Ema je pa božica, jo glava boli, vročine ima tam okol 37,5, pa koža jo srbi.. Jaz bom pa mal likala, pa mogoče celo mal knjigo brala.Sem tud neki lena... ojla.zgleda je dan spet pravi za lenobo past a mala ti bo zakuhala?sej ni čudno,ko je tako brezveze-moja mala preboleva koze brez vročine,tk da ni nekih posebnosti likat pa lahk prideš tud k men-sej ni velik
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 10:43:50
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ne vem, če bo še kaj zakuhala.Dobila je ta močan Ospen, saj z škrlatinko se ni za hecat.Pusti baje posledice lohk na srčku, zaradi močnega ant. , p so ajsi tud ledvice...Bomo vidli.Naj bi bli 14 dni doma.?..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 10:47:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Ne vem, če bo še kaj zakuhala.Dobila je ta močan Ospen, saj z škrlatinko se ni za hecat.Pusti baje posledice lohk na srčku, zaradi močnega ant. , p so ajsi tud ledvice...Bomo vidli.Naj bi bli 14 dni doma.?.. Te bolezni,kr naprej neki....pa jo fejst matra?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 10:57:46
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Morm reč, da smo bli sedaj kr neki cajta zdravi...Ja, Ema je kr boga..Mal se pa dela, zato, da jo mami sedaj crklja.Ker me ima sedaj sam zase..
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 11:02:16
|
|
|
|
Šarki
|
ČAU NAJBOLJŠA. kdo ti pa otročke merka ko so bolni?? a imaš ti bolniško??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 11:10:05
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Sej vemo, a ne, kako je v zdravstvu... Kadar je bolana mala, sem v službi, jo obvlada babi (živi eno nadstropje nižje). Če pa je bolan še kdo, al pa kter od večjih dveh , pa ostanem doma.Kar pa je redko.No , sedaj npr., bom na bolniški do četrtka, s petkom grem v nočno, k je mož doma.V torek zjutrj, ko bom zaključila z nočnimi, pa peljem Emo na kontrolo, pa baje, da bom potem spet do konca tedna na bolniški. Noro.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 11:16:42
|
|
|
|
Šarki
|
ja fino da lah vsaj mal pokombinirate. mi pa ne mormo moj tko cele dneve dela, starši so zaposleni, stara mama pa star ata sta pa že mal v letih, pa mama ga rada kdaj mal cukne . tko da nimam izbire
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 11:18:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA Sej vemo, a ne, kako je v zdravstvu... Kadar je bolana mala, sem v službi, jo obvlada babi (živi eno nadstropje nižje). Če pa je bolan še kdo, al pa kter od večjih dveh , pa ostanem doma.Kar pa je redko.No , sedaj npr., bom na bolniški do četrtka, s petkom grem v nočno, k je mož doma.V torek zjutrj, ko bom zaključila z nočnimi, pa peljem Emo na kontrolo, pa baje, da bom potem spet do konca tedna na bolniški. Noro. moja tašča me je pravkar klicala,če bi hotla malo k njej pripelat za nekaj dni ji zgleda manjka vikend crkljanja z malo,kr je ta vikend spustila zarad koz ji mnda mora bit fejst dolgčas.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 11:20:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ja fino da lah vsaj mal pokombinirate. mi pa ne mormo moj tko cele dneve dela, starši so zaposleni, stara mama pa star ata sta pa že mal v letih, pa mama ga rada kdaj mal cukne . tko da nimam izbire midva tud lahk kombinirama,delama na dve izmeni,če je pa kaj takega pa tašča malo popazi.tk da če res ni hudo,mi ni treba bolniške jemat.mali pa najbolj ustreza ,ko je pri tašči,ko jo streže spredaj in zadaj -doma tega ni
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.