![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 11:23:02
|
|
|
|
Šarki
|
ooo jest tud včasih taščico pogrešam. sam mislim da bi ble čist nasprotje z našo mami. naša mami nas vid k pridemo na kufe, pa nas ma dost, tašča pa mislim da bi kr naprej hotla tamale met . kakor bi ji zdravje dovoljevalo
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 11:30:10
|
|
|
|
Šarki
|
no, kje ste zdej??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 11:30:47
|
|
|
|
Šarki
|
a stte prebrale moj nov podpis?? a je dobr??
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 11:32:56
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Nama moram reč, gre moja mat full na roko, kot se reče. Je sama, pa še kar v redu, čeprav ji je malo zdravje nagajalo. Mala bo šla septembra v vrtec (dodatnih 150 € ), pa bomo vsi malo manj obremenjeni. Je pa tko, da sem bla včasih neumna, pa sem delala, če je bil kdo bolan, pa sem slišala komentarje, da sem neumna da delam, otrok pa doma bolan...Halo?! Pa si potem misliš, za koga neki se žrtvuješ?... Za svoje otroke?
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 11:38:41
|
|
|
|
Šarki
|
ja, drgač je glede bolniške full odvisno kje pa kaj delaš. k je smotan če te morjo nadomeščat če vas je premal. sej vem grozn je, pritisk z vseh strani. k sm bla še sama sm delala v trgovini k je bla odprta 24 ur na dan - živila če se še spomnite sm mela vnete glasilke, čist brez glasu, pa nism mogla vzet bolniške in so me dal v bagajno!! še dobr dan nism mogla rečt, so me vsi prov debelo gledal...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 11:42:14
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi ja, drgač je glede bolniške full odvisno kje pa kaj delaš. k je smotan če te morjo nadomeščat če vas je premal. sej vem grozn je, pritisk z vseh strani. k sm bla še sama sm delala v trgovini k je bla odprta 24 ur na dan - živila če se še spomnite sm mela vnete glasilke, čist brez glasu, pa nism mogla vzet bolniške in so me dal v bagajno!! še dobr dan nism mogla rečt, so me vsi prov debelo gledal... tk je to podpis maš pa ok
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 11:55:38
|
|
|
|
Šarki
|
sm dobla ene par takih po mailu, pa sm mogla delit z vami
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 12:39:41
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
Ja, full je dobr.Men je zelo všeč, ker sem velik jedec, ha ha. Sem tolk besna, smo že od 9 ure brez vode...Pa še kako uro bodo delali. Sem klicala komunalo, pa se mi je sedaj javil en full prijazen tip. Potem pa še reče da se poznava ?????....No mogoče pa se. Mislim, da ne morejo prej obvestit. Ne morem nič skuhat, nit kaj drugega...Še srat ne, po domače povedano.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 15:46:40
|
|
|
|
_ancica_
|
Ojla punce...kako ste danes? Jaz sem bolj za en drek se slabo pocutim, pa mal me glava boli. Zdej pa ne vem al je to od al sem se pa od mojga kej nalezla vidim da ste se kar ze fajn naklepetale danes. Jaz bom pa verjetno danes malo manj pred racunalnikom in malo vec v postelji oz na kavcu pred tv-jem, ce mi ne bo prevec hudo v tisto kisto buljit
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 15:59:40
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla bo očitno bolj pusto spet danes tukaj. Tany tudi ni nikjer videti. No jaz danes na veliko trkam ker sem dokaj dobra. Sva z mamo kupli konvekcijsko pečico in moram povedati da je to super stvar, sem tako dobre piščančje bedrce spekla, se mi še zdaj sline cedijo Jo slučajno ima katera doma, vsi dodatni podatki mi bodo še kako prav prišli še posebej priprava zelenjave skupaj z mesom. Upam pa da se še katera javi in kakšno rečemo danes
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 16:16:55
|
|
|
|
_ancica_
|
hojla soncnica zdaj ko ti ni tako slabo pa le uzivaj meni je pa rahlo slabo, pa ponoci spet nisem dobro spala Potem je pa se vreme tako grdo danes, se mi prav nic ne da, kar sla bi nazaj spat tany se pa ni se nic oglasila upam, da ni kaj narobe. Ce je samo internet problem, potem je ok, samo da ni kaj z njo narobe.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 16:56:07
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja jaz danes že cel dan trkam na les ker sem res dokaj dobra pa upam da zdaj tako en čas ostane . Mislim da je pri tany internet kriv ker na msn-ju je tudi ni pa včeraj ni nič rekla da bi bilo kaj narobe tako da pozitivno mislit . Jaz še vedno iščem recepte za konvekcijsko pečico pa sem nekaj že našla upam da še bom kje kaj ker te bedrce so bile res odlične.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 17:21:48
|
|
|
|
_ancica_
|
ja najbrz ima tany res probleme z internetom...upam, da ji kaj kmalu rata prit sem na RR kaksna pa je ta konvekcijska pecica?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 17:30:35
|
|
|
|
sončnica24
|
Eto sem ti poiskala slikico: Podobna je tej ni čisto ista, drugače pa se res vso zelenjavo in meso da delat brez kapljice vode ali maščobe. Pa dokaj hitro se vse speče. V glavnem mi imamo to full radi pa okus je full dober.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 17:35:01
|
|
|
|
NAJBOLJŠA
|
No, sem pršla parkrat mal čekirat, pa ste kar izginle... Sem likala, zdej grem pa carbonaro delat...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 17:39:36
|
|
|
|
_ancica_
|
super zgleda...se nikoli nisem probala hrane pripravljene v tej pecici, slisi se pa zanimivo in predvsem zdravo
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 17:40:37
|
|
|
|
_ancica_
|
ojla NAJBOLJSA...danes smo bolj lene kar se tice RR-ja
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 17:59:08
|
|
|
|
sončnica24
|
Ja nič kaj preveč razpoložene. Jaz sem mela zdaj taščo pa tasta na obisku samo sta nekaj pripelala pa na srečo hitro odišla ker mi zadnje čase prav paše da je mir pri hiši , sva z atijom sama in potem vsak na svojem koncu gledava televizijo. pa zdaj še iskoriščam mir ker ga potem kar lep čas ne bom imela
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 18:16:58
|
|
|
|
_ancica_
|
ja imas prav...zdaj je treba izkoristit, potem bo bolj tezko Jaz imam tudi rada da je mir pri hisi, se posebaj zadnjih par dni. Mi prav nic ne pase Ta prijateljica ki je trenutno pri nama se ne ve za moj tako da bo verjetno v petek kar debelo gledala ko ne bom nic pila. Ponavadi ob petkih kaj malega spijemo skupaj, zdaj bo pa treba koncat s tem
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 18:22:14
|
|
|
|
sončnica24
|
No s pitjem jaz nimam problemov ne pijem, kave niti kapljice alkohola pa kadim ne tako da dokaj zdravo živim . Še gaziranih pijač se na veliko izogibam čeprav tu pa tam kaj spijem, no to še predvsem zaradi ledvic ker sem mela kamne noter. Drugače pa tvoji prijatljici reči pač da se slabo počutiš pa da ti ne paše pit . Kako dolgo pa še bo pri vama? Se mi zdi da je že kar en čas ne?
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 18:29:15
|
|
|
|
_ancica_
|
saj jaz tudi ne pijem prav veliko (mogoce spijem eno pivo, pa se to ne tako pogosto), kave tudi ne pijem, kadim tudi ne, gaziranih pijac se pa tudi jaz izogibam, tako da ni problem. prijateljica je pa tukaj ze kak mesec in pol. Sicer ni pri nama vsak dan, pride mogoce ene 3x na teden, drugace je pa se pri neki drugi prijateljici, pa velikokrat gre ez vikend v Montreal, tako da bi tak problem. Imam vsaj malo druzbe vsake tolko
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 18:50:28
|
|
|
|
sončnica24
|
Saj verjamem da družba prav pride ker čisto nonstop bit sam pa tudi ni fajn . Jaz pa sem zdaj kokice jedla pa eno lučko tako da sem sita, zdaj pa ene igrce igram na računalniku pa tv zraven gledam , sem multi funkcionalna
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 19:08:07
|
|
|
|
venezuela
|
ola punce. kako kaj? jst sem dam prišla, sem šla mal s pesom tečt. sem kr crkjena zej.ja, bliža se poletje, pa zadn cajt, da mal ritko zmigam sončica, kje ste pečico nabavli? pa kolk košta? jst bi tud kej tacga nucala sploh ko bova z mojim skup živela pa dam zase malo zelenjave, njemu pa en šnicelj pečt
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 19:09:37
|
|
|
|
venezuela
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi a stte prebrale moj nov podpis?? a je dobr?? full dobr si pa faca
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 9.4.2008 19:19:37
|
|
|
|
_ancica_
|
hojla venezuela...si pa ful aktivna ostale bomo pa cez poletje ze kar okrogle
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.