|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  256 257 [258] 259 260   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
9.4.2008 11:23:02   
Šarki
ooo jest tud včasih taščico pogrešam.
sam mislim da bi ble čist nasprotje z našo mami. naša mami nas vid k pridemo na  kufe, pa nas ma dost, tašča pa mislim da bi kr naprej hotla tamale metuser posted image . kakor bi ji zdravje dovoljevalo

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6426
9.4.2008 11:30:10   
Šarki
no, kje ste zdej??

wanted cash.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6427
9.4.2008 11:30:47   
Šarki
a stte prebrale moj nov podpis?? a je dobr??user posted image

wanted cash.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6428
9.4.2008 11:32:56   
NAJBOLJŠA
Nama moram reč, gre moja mat full na roko, kot se reče.user posted image
Je sama, pa še kar v redu, čeprav ji je malo zdravje nagajalo.user posted image Mala bo šla septembra v vrtec (dodatnih 150 €user posted image ), pa bomo vsi malo manj obremenjeni.user posted image
Je pa tko, da sem bla včasih neumna, pa sem delala, če je bil kdo bolan, pa sem slišala komentarje, da sem neumna da delam, otrok pa doma bolan...Halo?! Pa si potem misliš, za koga neki se žrtvuješ?...user posted image user posted image user posted image Za svoje otroke?

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6429
9.4.2008 11:38:41   
Šarki
ja, drgač je glede bolniške full odvisno kje pa kaj delaš. k je smotan če te morjo nadomeščat če vas je premal. sej vem grozn je, pritisk z vseh strani. k sm bla še sama sm delala v trgovini k je bla odprta 24 ur na dan - živila če se še spomniteuser posted image sm mela vnete glasilke, čist brez glasu, pa nism mogla vzet bolniške in so me dal v bagajno!!user posted image še dobr dan nism mogla rečt, so me vsi prov debelo gledal...

wanted cash.

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 6430
9.4.2008 11:42:14   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

ja, drgač je glede bolniške full odvisno kje pa kaj delaš. k je smotan če te morjo nadomeščat če vas je premal. sej vem grozn je, pritisk z vseh strani. k sm bla še sama sm delala v trgovini k je bla odprta 24 ur na dan - živila če se še spomniteuser posted image sm mela vnete glasilke, čist brez glasu, pa nism mogla vzet bolniške in so me dal v bagajno!!user posted image še dobr dan nism mogla rečt, so me vsi prov debelo gledal...
tk je touser posted image user posted image user posted image user posted image
podpis maš pa okuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6431
9.4.2008 11:55:38   
Šarki
sm dobla ene par takih po mailu, pa sm mogla delit z vamiuser posted image

wanted cash.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6432
9.4.2008 12:39:41   
NAJBOLJŠA
Ja, full je dobr.Men je zelo všeč, ker sem velik jedec,  ha ha.
Sem tolk besna, smo že od 9 ure brez vode...Pa še kako uro bodo delali. Sem klicala komunalo, pa se mi je sedaj javil en full prijazen tip. Potem pa še reče da se poznava ?????....No mogoče pa se.
Mislim, da ne morejo prej obvestit.
Ne morem nič skuhat, nit kaj drugega...Še srat ne, po domače povedano.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6433
9.4.2008 15:46:40   
_ancica_
Ojla punce...kako ste danes?
Jaz sem bolj za en drek user posted image user posted image se slabo pocutim, pa mal me glava boli. Zdej pa ne vem al je to od user posted image al sem se pa od mojga user posted image kej nalezla user posted image

vidim da ste se kar ze fajn naklepetale danes. Jaz bom pa verjetno danes malo manj pred racunalnikom in malo vec v postelji oz na kavcu pred tv-jem, ce mi ne bo prevec hudo v tisto kisto buljit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 6434
9.4.2008 15:59:40   
sončnica24
Hojla bo očitno bolj pusto spet danes tukaj. Tany tudi ni nikjer videti. No jaz danes na veliko trkam ker sem dokaj dobra. Sva z mamo kupli konvekcijsko pečico in moram povedati da je to super stvar, sem tako dobre piščančje bedrce spekla, se mi še zdaj sline cedijouser posted image

Jo slučajno ima katera doma, vsi dodatni podatki mi bodo še kako prav prišli še posebej priprava zelenjave skupaj z mesom.

Upam pa da se še katera javi in kakšno rečemo danes

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6435
9.4.2008 16:16:55   
_ancica_
hojla soncnica user posted image zdaj ko ti ni tako slabo pa le uzivaj user posted image user posted image user posted image meni je pa rahlo slabo, pa ponoci spet nisem dobro spala user posted image Potem je pa se vreme tako grdo danes, se mi prav nic ne da, kar sla bi nazaj spat user posted image
tany se pa ni se nic oglasila user posted image   upam, da ni kaj narobe.  Ce je samo internet problem, potem je ok, samo da ni kaj z njo narobe.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6436
9.4.2008 16:56:07   
sončnica24
Ja jaz danes že cel dan trkam na les ker sem res dokaj dobra pa upam da zdaj tako en čas ostaneuser posted image . Mislim da je pri tany internet kriv ker na msn-ju je tudi ni pa včeraj ni nič rekla da bi bilo kaj narobe tako da pozitivno mislituser posted image .

Jaz še vedno iščem recepte za konvekcijsko pečico pa sem nekaj že našla upam da še bom kje kaj ker te bedrce so bile res odlične.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6437
9.4.2008 17:21:48   
_ancica_
ja najbrz ima tany res probleme z internetom...upam, da ji kaj kmalu rata prit sem na RR user posted image

kaksna pa je ta konvekcijska pecica? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6438
9.4.2008 17:30:35   
sončnica24
Eto sem ti poiskala slikico:

user posted image

Podobna je tej ni čisto ista, drugače pa se res vso zelenjavo in meso da delat brez kapljice vode ali maščobe. Pa dokaj hitro se vse speče. V glavnem mi imamo to full radi pa okus je full dober.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6439
9.4.2008 17:35:01   
NAJBOLJŠA
No, sem pršla parkrat mal čekirat, pa ste kar izginle...
Sem likala, zdej grem pa carbonaro delat...

Life is short..enjoy it.
N.

Neposredna povezava do sporočila: 6440
9.4.2008 17:39:36   
_ancica_
super zgleda...se nikoli nisem probala hrane pripravljene v tej pecici, slisi se pa zanimivo in predvsem zdravo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6441
9.4.2008 17:40:37   
_ancica_
ojla NAJBOLJSA...danes smo bolj lene kar se tice RR-ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6442
9.4.2008 17:59:08   
sončnica24
Ja nič kaj preveč razpoložene. Jaz sem mela zdaj taščo pa tasta na obisku samo sta nekaj pripelala pa na srečo hitro odišla ker mi zadnje čase prav paše da je mir pri hišiuser posted image , sva z atijom sama in potem vsak na svojem koncu gledava televizijo.

pa zdaj še iskoriščam mir ker ga potem kar lep čas ne bom imelauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6443
9.4.2008 18:16:58   
_ancica_
ja imas prav...zdaj je treba izkoristit, potem bo bolj tezko user posted image Jaz imam tudi rada da je mir pri hisi, se posebaj zadnjih par dni. Mi prav nic ne pase user posted image Ta prijateljica ki je trenutno pri nama se ne ve za moj user posted image user posted image tako da bo verjetno v petek kar debelo gledala ko ne bom nic pila. Ponavadi ob petkih kaj malega spijemo skupaj, zdaj bo pa treba koncat s tem user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 6444
9.4.2008 18:22:14   
sončnica24
No s pitjem user posted image jaz nimam problemov ne pijem, kave niti kapljice alkohola pa kadim ne tako da dokaj zdravo živim user posted image . Še gaziranih pijač se na veliko izogibam čeprav tu pa tam kaj spijem, no to še predvsem zaradi ledvic ker sem mela kamne noter.

Drugače pa tvoji prijatljici reči pač da se slabo počutiš pa da ti ne paše pituser posted image .

Kako dolgo pa še bo pri vama? Se mi zdi da je že kar en čas ne?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6445
9.4.2008 18:29:15   
_ancica_
saj jaz tudi ne pijem prav veliko (mogoce spijem eno pivo, pa se to ne tako pogosto), kave tudi ne pijem, kadim tudi ne, gaziranih pijac se pa tudi jaz izogibam, tako da ni problem. prijateljica je pa tukaj ze kak mesec in pol. Sicer ni pri nama vsak dan, pride mogoce ene 3x na teden, drugace je pa se pri neki drugi prijateljici, pa velikokrat gre ez vikend v Montreal, tako da bi tak problem. Imam vsaj malo druzbe vsake tolko user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 6446
9.4.2008 18:50:28   
sončnica24
Saj verjamem da družba prav pride ker čisto nonstop bit sam pa tudi ni fajnuser posted image . Jaz pa sem zdaj kokice jedla pa eno lučko tako da sem sita, zdaj pa ene igrce igram na računalniku pa tv zraven gledamuser posted image , sem multi funkcionalnauser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6447
9.4.2008 19:08:07   
venezuela
ola punce. kako kaj? jst sem dam prišla, sem šla mal s pesom tečt. sem kr crkjena zej.ja, bliža se poletje, pa zadn cajt, da mal ritko zmigamuser posted image

sončica, kje ste pečico nabavli? pa kolk košta? jst bi tud kej tacga nucala sploh ko bova z mojim skup živela pa dam zase malo zelenjave, njemu pa en šnicelj pečtuser posted image user posted image

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

Neposredna povezava do sporočila: 6448
9.4.2008 19:09:37   
venezuela
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

a stte prebrale moj nov podpis?? a je dobr??user posted image

full dobruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si pa facauser posted image user posted image user posted image

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6449
9.4.2008 19:19:37   
_ancica_
hojla venezuela...si pa ful aktivna user posted image ostale bomo pa cez poletje ze kar okrogle user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 6450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  256 257 [258] 259 260   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  256 257 [258] 259 260   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.