barbaw
|
špelin@ kompletnega sistematskega nisva opravila, ker hodiva v zasebno ambulanto s koncesijo in sva opravila samo fizični test. Na psihološkega pa ga moram peljat čez 10 dni v ZD. So ga pa zmerili stehtali, zmerili obseg glavice, prsnega koša, obseg bicepsa in mišično maso preverijo. Gledat je moral slikice, ki jih je videl odlično do zadnje vrstice. Prinesti sva morala svež urin in vzeli so kri. Preveri še držo, hojo, stopala, hrbtenico, spolovila pri fantkih (za punčke ne vem) zaradi kožice. Vpraša za čistočo (plenice), dudo in flaško. Drugega pa nisva rabila. Je pa na zgornji meji po velikosti za svojo starost, pa zdravnica in sestra sta rekli, da je edini 3-letnik, ki bi bil tako zgovoren in brez dude, flaše ali plenice. Čmrlika, kaj pa če bi ti kako društvo proti mučenju živali poklicala? Pa če pes tuli pred 7h zjutraj lahko kličeš policijo, pa naj potem ukrepajo. Več pa ne bom komentirala, ker fizično nisem več sposobna sedet. Kdo bi si mislil, da me še to čaka. To pa še moram napisat, ker sem bila jezna kot in prav razočarana, da so mi ušle . Sem danes dobila po pošti plačilno listo in videla, da mi niso pisali starega dopusta. Zaradi moje drage nadreje bom izgubila 7 dni starega dopusta in na koncu je zgledalo, da sem sama kriva, ker si nisem zrihtala. HAAAALLLLOOOO! Konec februarja sem že povedala moji ljubi nadrejeni, da bom prekinila bolniško in koristila dopust, pa še za ure sem vprašala. Mogoče mi jih bodo izplačali. To še ne vem. Mi je pa potem ta glavna šefica rekla, da moram za vse sma poskrbet in da se nikoli ne ve kaj se bo zgodilo, ker se stvari spreminjajo. Dobila sem občutek, da iz podaljšanja pogodbe res ne bo nič. Komu kot mojemu nadrejenemu pa naj rečem za dopust???' Kaj naj direktorja vprašam, če ima čas za kavo, da se z njim zmenim za moj dopust. ZA popi . Sem pričakovala kakšen profesionalni pristop pa tema od tega. Me je ta moja šefica zajeb že x-krat, da se ne grem več. Upala sem, da mi podaljšajo pogodbo, ker bi tako imela malo več maneverskega prostora pri iskanju nove službe. Bomo videli konec avgusta kaj bo.
< Sporočilo je popravil barbaw -- 10.4.2008 15:09:04 >