|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
10.4.2008 14:13:23   
narava
tisina pri majcicah. zatisje. user posted image

ocitno je nastopilo "prehranjevalno obdobje dneva" in je taka tisiiiiiiiina, ki je pri majcicah nisem vajena user posted image

mmm, jaz bom pa danes delala njoke z zelenjavno omako (bucke, malancani, cebula, sampinjoni, paprika in paradajz)

komaj cakam, da grem domov user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 201
10.4.2008 14:16:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: darmar

**** zdej se mal drugače znajdeva s kozmetičarko in se na trebuh sploh ne uležem, pa isto rata. Na brazilsko, a to je da te čist povsod, noro, a to ful boli. Meni je že itak bikini predel ajsi.

Aha... si predstavljam...verjetno se že dobro poznata, pa ti pol ustreže... Drugače pa mene nič ne boli...Veliko bolj me zdele vse peče in srbi...pa sem že z bepantenom namazala...pa nič, prav skeli me...Tako, da razmišljam da bom čez mesec šla vseeno k kozmetičarki pa naj se znajde saj plačam in konec koncev je to njeno delo...sem zdele tok jezna sama naseuser posted image

A pozna kdo kako frizerko ki pride na dom??

(odgovor članu darmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 202
10.4.2008 14:20:06   
špelin@
narava, pri nas smo babnice (+ mali trebušni podnajemnik, ki mu gre na živce moj pol želodec user posted image ) že site user posted image  Pire krompir, špinača in trdo kuhano jajce user posted image

Aja, da ne pozabim: Notranjke, v soboto se zna zgoditi, da bom na vašem koncu. če je katera za kratek klepet ob kofetku, naj se mi javi user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 203
10.4.2008 14:21:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

narava, pri nas smo babnice (+ mali trebušni podnajemnik, ki mu gre na živce moj pol želodec user posted image ) že site user posted image  Pire krompir, špinača in trdo kuhano jajce user posted image

Aja, da ne pozabim: Notranjke, v soboto se zna zgoditi, da bom na vašem koncu. če je katera za kratek klepet ob kofetku, naj se mi javi user posted image

Če boš šla čez Vrhniko sem jaz prec zaaaaa.user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 204
10.4.2008 14:23:43   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: ****

A pozna kdo kako frizerko ki pride na dom??

Frizerja, ki v bistvu ni frizer, amapk igralec...parkrat je tudi mene ostrigel, drugače pa taščo, svakinjo in njeno hčerko redno. Tisti, ki pri začnimo znova igra unga v ketnah, ki vedno nekaj straši okrog user posted image ... če pride do Vrhnike in kako je s časom, pa bi mogla vprašat svakinjo, ki ima njegovo št.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 205
10.4.2008 14:24:46   
Naty*
špelin@ js sm tud dobila fotke...ful luštkana družinca so user posted image ... sej glede na atija in mami, otročki že morjo bit luštni ane user posted image . Za soboto si bom pa js tud vzela čas. Sam sporoči kdaj, bomo nekak prilezle do Vrhnike user posted image ...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 206
10.4.2008 14:26:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Za soboto si bom pa js tud vzela čas. Sam sporoči kdaj, bomo nekak prilezle do Vrhnike user posted image ...

Se bova z user posted image  pomenila in sporočim user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 207
10.4.2008 14:43:42   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Kufer za v P. Vem da ga imate že večinoma pripravljenega. Jaz ga urejam šele sedaj. user posted image Kaj ste vzele vse tole:
Jaz še nič nimam zrihtano za v P_računam na to, da mam še ful cajta user posted image

Taula škarijc za nohte ziher ne bom sabo vzela, pa knjige tudi ne user posted image

..jaz ne bom vzela knjige, nastavka za dojenje, cunje za domov bo lubi prinesel.

Tel.kartico rabim? Sej ima vsaka postelja v LJ šteker za polnjenje mobija?user posted image  Brisače dodatne ste vzele? Lase ste si oz. si jih boste v P oprale?
Brisač nisem jemala user posted image
Lase sem si pa oprala šele, ko sem prišla domov.

Kolk velika pa je omarica....a gre notri kufer 40x60..več, manj ali naj raje vzamem nahrbtnik, ki se prilagodi omari lahko.

Jaz sem vzela nahrbtnik.

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 208
10.4.2008 14:50:14   
narava
jaz bom tudi vzela nahrbtnik, pa na'm nic komplicirala. za oblect bom tak mela, ker bom v svezih cunjah ze v P prisla in ce bo Bog dal, jih bom hitro slekla in zamenjala za bolniske halje user posted image  tko, da na domov bo. za Pobca pa pripravim torbo in jo dam v lupinico, da bo moj hanibani prinesel.

no koplikejsn user posted image

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 209
10.4.2008 14:54:44   
StBarbara
Mene pa samo zanima, če katera ve; jutri grem na csd uredit vse v zvezi s paketom, pa tisto revščino od porodniške. Od prve nosečnosti sem pa itak vse pozabila user posted image

Od oktobra 2007 nimam več statusa študenta, nisem na zavodu skratka nič...Katera potrdila/dokumente rabim, da to uredim.
Pri G sem dobila tisto potrdilo o PDP...a še kej rabim?
Hvala user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 210
10.4.2008 14:55:33   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: narava

jaz bom tudi vzela nahrbtnik, pa na'm nic komplicirala. za oblect bom tak mela, ker bom v svezih cunjah ze v P prisla in ce bo Bog dal, jih bom hitro slekla in zamenjala za bolniske halje user posted image  tko, da na domov bo. za Pobca pa pripravim torbo in jo dam v lupinico, da bo moj hanibani prinesel.

no koplikejsn user posted image

točno tak je bil prvič pri meni scenarij, ker res nič ne rabiš.

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 211
10.4.2008 14:56:41   
narava
Gremo domoooooovvvv

St.Barbara: ko bos predlozila tisto potrdilo o PDP, ti bo gospa za solterjem vse papirje dala in ti vse razlozila - no, naj bi. user posted image  tko da vse zves tam na licu mesta..

Uspeh zagotovljen!

Neposredna povezava do sporočila: 212
10.4.2008 14:59:09   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: narava

Gremo domoooooovvvv

St.Barbara: ko bos predlozila tisto potrdilo o PDP, ti bo gospa za solterjem vse papirje dala in ti vse razlozila - no, naj bi. user posted image  tko da vse zves tam na licu mesta..

Aha, a pa tud na licu mesta vse uredim na enkrat,... v smislu, da ni nobenih dokazil treba nosit tja naknadno, to sem mela v mislihuser posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 213
10.4.2008 15:02:22   
Taula
Fotokopijo TRRja imej.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 214
10.4.2008 15:03:33   
Anonimen
Ufff si lahko predstavljate, likala sem od 10-15h, pol si lahko mislite koliko perila sem imela za zlikatuser posted image in kolk dolg nisem likala.

Saj tudi danes verjetno ne bi, samo dragec ne bi imel več kaj za oblečuser posted image

Edino razvedrilo v vsem tem je, da mi je mami prišla zlikat peleniceuser posted image , fuul se težko likajouser posted image .

Da vidmo kaj ste kej čvekale

(odgovor članu narava)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
10.4.2008 15:04:52   
Taula
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Ufff si lahko predstavljate, likala sem od 10-15h, pol si lahko mislite koliko perila sem imela za zlikatuser posted image in kolk dolg nisem likala.

Saj tudi danes verjetno ne bi, samo dragec ne bi imel več kaj za oblečuser posted image

Edino razvedrilo v vsem tem je, da mi je mami prišla zlikat peleniceuser posted image , fuul se težko likajouser posted image .

Super novica. Mene čaka to jutri.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
10.4.2008 15:05:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Če boš šla čez Vrhniko sem jaz prec zaaaaa.user posted image user posted image

jaz sem tudi zauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 217
10.4.2008 15:06:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

edina, Tamara, Naty: kje in kdaj, prosim za info....Jaz moram biti okoli 12h v Godoviču, pred tem pa se lahko dobimo.

Predlagam Navigator ob 10h, no super še kasso prideuser posted image user posted image .

Estrella veš kje je?

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 218
10.4.2008 15:08:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Edino razvedrilo v vsem tem je, da mi je mami prišla zlikat peleniceuser posted image , fuul se težko likajouser posted image

Super novica. Mene čaka to jutri.user posted image

šele zdaj sem računala, likala sem 5 uruser posted image skoraj cel šiht. Trebuh pa trd kot kamenuser posted image

Boga ti jutri, če imaš toliko kot jazuser posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 219
10.4.2008 15:08:28   
barbaw
špelin@ kompletnega sistematskega nisva opravila, ker hodiva v zasebno ambulanto s koncesijo in sva opravila samo fizični test. Na psihološkega pa ga moram peljat čez 10 dni v ZD. So ga pa zmerili stehtali, zmerili obseg glavice, prsnega koša, obseg bicepsa in mišično maso preverijo. Gledat je moral slikice, ki jih je videl odlično do zadnje vrstice. Prinesti sva morala svež urin in vzeli so kri. Preveri še držo, hojo, stopala, hrbtenico, spolovila pri fantkih (za punčke ne vem) zaradi kožice. Vpraša za čistočo (plenice), dudo in flaško. Drugega pa nisva rabila. Je pa na zgornji meji po velikosti za svojo starost, pa zdravnica in sestra sta rekli, da je edini 3-letnik, ki bi bil tako zgovoren in brez dude, flaše ali plenice.

Čmrlika, kaj pa če bi ti kako društvo proti mučenju živali poklicala? Pa če pes tuli pred 7h zjutraj lahko kličeš policijo, pa naj potem ukrepajo.

Več pa ne bom komentirala, ker fizično nisem več sposobna sedet. Kdo bi si mislil, da me še to čaka.

To pa še moram napisat, ker sem bila jezna kot user posted image  in prav razočarana, da so mi ušle user posted image . Sem danes dobila po pošti plačilno listo in videla, da mi niso pisali starega dopusta. Zaradi moje drage nadreje bom izgubila 7 dni starega dopusta in na koncu je zgledalo, da sem sama kriva, ker si nisem zrihtala. HAAAALLLLOOOO! Konec februarja sem že povedala moji ljubi nadrejeni, da bom prekinila bolniško in koristila dopust, pa še za ure sem vprašala. Mogoče mi jih bodo izplačali. To še ne vem. Mi je pa potem ta glavna šefica rekla, da moram za vse sma poskrbet in da se nikoli ne ve kaj se bo zgodilo, ker se stvari spreminjajo. Dobila sem občutek, da iz podaljšanja pogodbe res ne bo nič. Komu kot mojemu nadrejenemu pa naj rečem za dopust???' Kaj naj direktorja vprašam, če ima čas za kavo, da se z njim zmenim za moj dopust. ZA popiuser posted image . Sem pričakovala kakšen profesionalni pristop pa tema od tega. Me je ta moja šefica zajebuser posted image  že x-krat, da se ne grem več. Upala sem, da mi podaljšajo pogodbo, ker bi tako imela malo več maneverskega prostora pri iskanju nove službe. Bomo videli konec avgusta kaj bo.

< Sporočilo je popravil barbaw -- 10.4.2008 15:09:04 >

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 220
10.4.2008 15:13:55   
Anitka
Oj čveke, vidim, da me nič ne pogrešate kot jaz vas, sploh ko sem v službi se večkrat spomnim na vaše sproščene klepete.user posted image user posted image

Sicer pa je pri nas spet en prečudovit sončen, topel in tudi vetroven dan. Je pa drugače res pravo pomladno vremeuser posted image user posted image

Mene je pa naš zakladek včeraj kar malce prestrašil s svojo akrobacijo. Namreč že od morfologije pa do prejšnjega UZ v 32. tednu je imel glavico lepo spodaj in ritkico zgoraj desno. Z AS sem vedno poslušala bitje srčka malce pod popkom oz. v njegovi okolici. Včeraj zvečer pa kar naenkrat dobi moj buši čudno obliko in zgleda, da se je otroček vlegel precej visoko počez.user posted image Pa vse je bilo trdo, čudno, nenavadno... Vzamem AS in utripa nikjer, nakar ga po dooooolgih 5 minutah najdem čisto na vrhu trebuha v sredini malce pod žličko. ZJutraj pa je bilo HB že vse po starem.user posted image

Špelin@ kako lepa odpustnicauser posted image user posted image Si se res potrudila. Upam, da jo ko bo čas za to dobim tudi jazuser posted image Bi jo pa res rada imela za spomin kot je napisala že Čmrlika.

Hijenca in Katina user posted image user posted image za 35-tko!

StBarbara zelo si me razveselila s svojim ponovnim prihodom med nasuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 221
10.4.2008 15:15:56   
Anonimen
Naty: da ne pozabim, naslednji teden mi pride patronažna (ali babca, odvisno katera bo imela čas) en dan dopoldan, in lahko prideš še ti zravenuser posted image
To sem raje napisala, ker vem da bom jutri na kavici pozabila omenituser posted image

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 222
10.4.2008 15:17:15   
kasso

Meni žal žez vikend ne bo zneslo, ker če bo vse po sreči oz. če se bosta moj user posted image in tast danes kaj zmenla, bomo razbijali  user posted image   za dimnik in en del plošče, kjer bodo šle stopnice v gornji štuk, tako da bo cel raztur... potem pa še šolat, pozidat, pa še eno steno narest..... štoke postavt, pa še ene par ploščic in potem končno  user posted image
in še vprašanje, če bo zneslo vse preden rodim user posted image
če se bosta pa unadva kaj spočila, bo šlo po vodi user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 223
10.4.2008 15:18:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Mene je pa naš zakladek včeraj kar malce prestrašil s svojo akrobacijo. Namreč že od morfologije pa do prejšnjega UZ v 32. tednu je imel glavico lepo spodaj in ritkico zgoraj desno. Z AS sem vedno poslušala bitje srčka malce pod popkom oz. v njegovi okolici. Včeraj zvečer pa kar naenkrat dobi moj buši čudno obliko in zgleda, da se je otroček vlegel precej visoko počez.user posted image Pa vse je bilo trdo, čudno, nenavadno... Vzamem AS in utripa nikjer, nakar ga po dooooolgih 5 minutah najdem čisto na vrhu trebuha v sredini malce pod žličko. ZJutraj pa je bilo HB že vse po starem.user posted image

Punce tiste bolj izkušene: če so naše bebice že z glavo navzdol, se lahko še vedno obrnejo???

(odgovor članu Anitka)
  Neposredna povezava do sporočila: 224
10.4.2008 15:18:22   
StBarbara
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
StBarbara zelo si me razveselila s svojim ponovnim prihodom med nasuser posted image

user posted image user posted image user posted image    to je pa lepo slišat.

Samo, da se je mali obrnil tja, kjer mu je mesto user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?