Čmrlika
|
čmrlika se ne počutiš ti malo predobro, glede na to da imaš do PDP samo še 17 dni?? Kaj ni tako, da so zadnji dnevi samo še hujši?? Pa brez zamere, super da te še nič ne matra, saj jaz tako in tako nimam tebe na sumu, da boš prva , tisto ki sem jaz sumila je že v P ja končno je ena opazla, da se mi v povprečju kar dobro godi... Ne res je to, meni res še ni take neke sile, in od mene še nihče ni slišal, ej jaz bi pa že šla rodit, ne morem več, pa kdaj bo že čas'., pa slične izjave... Razen teh lažnih popadkov 2 krat pa bolj slabega slabega spanja, mi res ni nekaj hudo, no sej da ne bi mislile da ne jamram ,ampak...HB,ne? Čmrlika, mislim, da so tvoji sosedi s svojim zanikrnim ravnanjem s psom zreli za klic na DPMŽ. Če žival tudi kali nočni mir, pa lahko pokličeš policijo. Jaz sem to pred leti nekajkrat storila, najprej me niso jemali resno, potem pa le prišli in je dobil lastnik nekaj za plačat. Nazadnje je bil mir, ker so psa oddali drugam. pravkar sem se tudi sama tako odločila, ravno iščem telefonske številke po netu...Grrrrrr... Kar se pa odpustnic tiče, pa jo kar izstavi aurori, da ji bo lažje, pa za srečo...pa meni jo tud lahko počasiiiiiiii pripravljaš, ne? še kaka dva tedna pa itak da bom zdržala...naš ati je tak optimist, da pravi da bomo točno na rok... Cmrlika, a ti si se tle? Jap , jap se ne dam kar tako.... , pol me bo pa kar naenkrat presenetlo, pa ne bom folgala niti do P prit... ker se nekaj širokoustim.... Špelin@ pa ti majstorica prava... za tole odpustnico,Res!! me je akr prijelo da bi šla jaz tudi ....kak si to lepo nardila...a jih boš po pošti tud pošiljala? Jaz bi res imela kaj takega za spomin...Saj veš s povratnico in plačilom......pa resno mislim....
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|