|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
10.4.2008 15:22:06   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Ufff si lahko predstavljate, likala sem od 10-15h, pol si lahko mislite koliko perila sem imela za zlikatuser posted image in kolk dolg nisem likala.

Saj tudi danes verjetno ne bi, samo dragec ne bi imel več kaj za oblečuser posted image

Edino razvedrilo v vsem tem je, da mi je mami prišla zlikat peleniceuser posted image , fuul se težko likajouser posted image .

Da vidmo kaj ste kej čvekale

Jaz bom pa taščo, ki bo zvečer prišla mimo malo pohecala, če ima kakšno posebno željo likat za 4. vnukinjo in če bo rekla da ja, ji bom z veseljem prinesla dva škafa cunjic, da jih odnese domov in uživa.... ampak ona res rada lika, meni pa ne diši preveč user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 226
10.4.2008 15:24:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Ufff si lahko predstavljate, likala sem od 10-15h, pol si lahko mislite koliko perila sem imela za zlikatuser posted image in kolk dolg nisem likala.

Saj tudi danes verjetno ne bi, samo dragec ne bi imel več kaj za oblečuser posted image

Edino razvedrilo v vsem tem je, da mi je mami prišla zlikat peleniceuser posted image , fuul se težko likajouser posted image .

Da vidmo kaj ste kej čvekale

Jaz bom pa taščo, ki bo zvečer prišla mimo malo pohecala, če ima kakšno posebno željo likat za 4. vnukinjo in če bo rekla da ja, ji bom z veseljem prinesla dva škafa cunjic, da jih odnese domov in uživa.... ampak ona res rada lika, meni pa ne diši preveč user posted image

JAZ SOVRAŽIM LIKANJEEEEEE (taščo pa tuduser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 227
10.4.2008 15:58:28   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Oj čveke, vidim, da me nič ne pogrešate kot jaz vas, sploh ko sem v službi se večkrat spomnim na vaše sproščene klepete.user posted image user posted image

jaz mislim nate danes in na tvoje grlo, a čakam, da se kaj oglasiš prej user posted image . Je kaj boljše?

Pa daj pošlji malo sončka k nam, imamo tako turobno vreme, za se user posted image

Punce tiste bolj izkušene: če so naše bebice že z glavo navzdol, se lahko še vedno obrnejo???

meni se ni noben še enkrat obrnil in tudi user posted image upam, da tako ostane do konca

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 228
10.4.2008 15:58:44   
barbaw
edinaos naši user posted image  nimajo več prostora za manevriranje in obračanje nazaj na rit ali kaj drugega. Ponavadi se to ne dogaja. Ne poznam nobene, kateri bi se otrok iz "pravilnega" položaja obrnil v kakšnega drugega. Že user posted image  stremi k temu, da se obrne. Zakaj, pa verjetno noben ne ve.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 229
10.4.2008 15:59:54   
barbaw
Jaz pa ne sovražim likanja in mi gre kar dobro od rok. Drugače pa moja tašča sovraži likanje, moja mami pa ga ima rada in sestri redno lika. Vsaj nekaj moja mami naredi za kar jo lahko pohvalimo, čeprav še vedno ne odtehta vsega kar prestajamo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 230
10.4.2008 16:00:20   
kasso

JAZ SOVRAŽIM LIKANJEEEEEE (taščo pa tuduser posted image user posted image user posted image )

Ja likanje tudi jaz sovražim , sploh pa zdaj, ko mi otrdeva trebuh če stojim... si ne predstavljam tebe kako ti je ratalo 5 ur skupaj.... ampak tašča je pa zlata vredna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 231
10.4.2008 16:10:40   
Čmrlika
meni je g rekel zadnjič da se dogaja da se obrnejo iz prave lege, tako da...ampak v malo primerih, sem pa eno spoznala, ko hodiva k istemu G in sem jo vprašala s čem ga je prepričala da ji je delal Uz, pa je rekla, da ravno zaradi tega ker se ji je  v prejšnji user posted image  obrnilo dete tik pred porodom...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 232
10.4.2008 16:12:21   
valentina2006
Ojla so user posted image ...

špelin@: user posted image user posted image user posted image  za odpustnico. ZAKONNNNN

IZVIRNO SPOROČILO: darmar
Valentina: A študiraš??? Daj stisni še malo, pol pa fletnejše opravilo, priprava cunjic.

darmar: Iz tvojih ust v božja ušesa... Moj študij zgleda bol tko: user posted image  ... user posted image ... res me uspava...

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 233
10.4.2008 16:27:37   
Anonimen

Ja likanje tudi jaz sovražim , sploh pa zdaj, ko mi otrdeva trebuh če stojim... si ne predstavljam tebe kako ti je ratalo 5 ur skupaj.... ampak tašča je pa zlata vredna user posted image

kasso: jaz sem sedela in likala, pa imam čisto trd trebuh, stat pa sploh ne bi mogla 5 uruser posted image . Grem si en magnesol pripravit

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 234
10.4.2008 16:31:16   
suzy85
hej hej!
en lep sončen pozdravček iz naših koncev!

špelin@ ful lepa odpustnica. si jo tud jst že prav želim (ker je tal kjut!)

držim pesti za auroro, da user posted image še mal počaka. če bo pa že rodila, pa upam, da bo šlo čim lažje.

no, moj današnji pregled je bil bolj kratek, samo čakanje na pregled pa je trajalo skoraj 3/4 ure. izvidi so ok user posted image , izvid za toxo je negativen, tako tudi izvid za hep. B, voda in kri sta super. kile kot sem že zadnjič napisala +15. je pa na žalost user posted image še vedno z ritko dol! user posted image jutri mama 35. tednov, tako da je G rekla, da boma počakali do naslednjega pregleda (23.4.), pol me bo pa verjetno na zunanji obrat poslala.

ima katera user posted image še vedno z ritko dol. mal me je strah! sj me vsi tolažijo, da se lahka še zadnji dan pred porodom obrne, sam bi vseeno raje vidla, da bi blo to že prej. bi bla bolj pomirjena. drugače bo treba pa CR, ker v CE sploh ne poskušajo rodit z ritko naprej, ampak kr CR nardijo. sj je res, da je manj matranja.

ma ktera izkušnjo z zunanjim obratom?

user posted image user posted image user posted image vsem za dopolnjene xx tedne in opravljene preglede.

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 235
10.4.2008 16:36:25   
suzy85
aja! sm čist pozabla neki povedat! SNP...

so me včerak kolegi in kolegice na faksu tolk presenetli, da sem bla čist user posted image . včeraj smo bli zadnjič skupaj, ker v soboto po izpitu zaključim s predavanji in vsakodnevno vožnjo do mb-ja in nazaj. pa so mi kupli eno plišasto rjavo miško za bebiko (češ nevtralna barva), zraven so pa dali še bone za 30 eur v otroški trgovini Aladin. sem bla res ful presenečena. pa še zaželeli so mi čim lažji porod in čim več crkljanja z user posted image !

tak da en velik user posted image user posted image user posted image za naše sociologe!!!

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 236
10.4.2008 16:41:26   
jana81

kasso: jaz sem sedela in likala, pa imam čisto trd trebuh, stat pa sploh ne bi mogla 5 uruser posted image . Grem si en magnesol pripravit

jst sem pa zadnjič stala 3 ure, ampak mi je mami posodla super likalnik elna press, ki samo vmes vložit perilo in stisneš, pa zlika. Res super zadeva.
Sem pa zeloooooo ponosna da sem vse zlikala tisti dan, no čeprav danes je spet polno perila na mizi.user posted image

suzy85 user posted image  za take sošolke in sošolce.

Mene pa dons ful trebuh boli na dotik, sem se zjutri pritoževala da se morala po stopnicah da malega zbudimo, zdej se pa kr upira v moj trebuh na vseh koncih.user posted image  Sej sem sicer vesela, sam boli ko user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 237
10.4.2008 16:43:46   
jana81
no še to morem povedat...

komaj že čakam lubija da pride domov in se najeva, potem pa TAKOJ NA OTVORITVENO VOŽNJO Z NOVIM AVTOM. user posted image user posted image user posted image
 KOMAJ ŽE ČAKAM, sem kot mali otrok.user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 238
10.4.2008 16:44:08   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ma ktera izkušnjo z zunanjim obratom?

Čestitam za dobro opravljen pregled.

kar se tiče zunjanjega obrata je ena pisala na drugem forumu, da ni nič grioznega in bolečega...le čimbolj sproščen moraš bi, predvsem sproščene mišice da je obrat uspešen..... Več pa žal ne vem.... držim pesti, da se tvoje dete samo odloči, da pride na svet po glavci user posted image

jana user posted image user posted image za novi avto in srečno vožnjo user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 10.4.2008 16:45:56 >

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 239
10.4.2008 16:44:23   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ****

A pozna kdo kako frizerko ki pride na dom??

Frizerja, ki v bistvu ni frizer, amapk igralec...parkrat je tudi mene ostrigel, drugače pa taščo, svakinjo in njeno hčerko redno. Tisti, ki pri začnimo znova igra unga v ketnah, ki vedno nekaj straši okrog user posted image ... če pride do Vrhnike in kako je s časom, pa bi mogla vprašat svakinjo, ki ima njegovo št.

Brez zamere ampak rabim žensko - frizerko.user posted image user posted image

Glede lege user posted image . Moj se še vedno obrača. danes je z rito dol. Drugače pa sta bila oba prejšnja tik pred zdajci še z rito dol.

Pa Špelin@ če se ne motim je rodila z ritko naprej in mislim da ni nič kaj dost slabega imela za povedat...

Estrella : kdaj si ti oddala papirje na CSD? Odločbe pa še nimaš ane?

Pa full bom vesela če bomo šle v soboto na čvek...kavo.user posted image user posted image

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 240
10.4.2008 16:56:48   
Katina
Sončnica Sandra***, sem pogledala buši - ful lušten, samo meni se sploh ne zdi velik. da bi ti mojga vidla. Estrella pravi, da me bo razneslo user posted image - no, upam, da na dva zdrava kosa.
Mislim, da ti bom kar prepustila jutranjo postrežbo, ker je bolj pestra od moje. Kuharica Aurora se je tudi malo umaknila z jutranje kuhinje, zato se lahko malo izmenjujeta z Aureo.

IZVIRNO SPOROČILO: CatJa
Držim pesti za Auroro  

Sem pogledala mal v tvoj album...kak si suha, pa že drugič noseča...svaka čast.
Se podpišem pod tole.

Špelin@, se strinjam z ****, ki pravi, da je vaša stara mama od user posted image . Zanimivo, da jo je dohtar spregledaluser posted image .
Vauuuuuuuuuu, super lepa odpustnica. Joj, zdaj bi jo pa tud jaz imela, ko je tako lepa. Kdaj že lahko zaprosim zanjo?
Špelin@ - no, mi smo imeli danes slično kosilo. Namesto pireja je bil krompir v kosih (saj veš, manj maščob...) in namesto trdo kuhanega jajca pečeno jajce na teflonki brez olja. Njamsiuser posted image .
kasso, po operaciji ščitnice so mi začele zatekati noge. Eden izmed vzrokov so lahko tudi krčne žile, ki so lahko tudi globinske (globoka venska tromboza). Že pred nosečnostjo sem prosila svojo osebno zdravnico za napotnico, pa je malo mutila, potem pa rekla, da bova to urejali na koncu nosečnosti. V MŠ so nam povedali, da me user posted image precej hitreje prideš na vrsto in da se splača sedaj to urediti sem šla k svoji zdravnici in jo prosila za napotnico. Tokrat sem jo dobila. Poklicala sem na Dermatovenerološko kliniko (svetovali so mi dr. Ručigaj, amak ko sem prišla pred ordinacijo sem videla, da sem naročena k dr. Branku Piršu) in dobila termin že naslednji dan user posted image . Tako sem si prihranila zamudno čakanje na pregled, ki bi me doletelo, če ne bi bila user posted image . Zdravnik mi je rekel, da v teh letih noge izven user posted image ne bi smele zatekati. Lahko imam notranje krčne žile, ali pa probleme s srcem, ledvicami ali jetri za katere ne vem. Zdaj čakam na termin za UZ, da bodo pogledali kako je z notranjimi žilami. Če teh ne bo, se bom z morebitnim zatekanjem ubadala po user posted image . Če rabiš kakšno telefonsko, se javi.

kasso, a moram pol jaz jutri začet prat, ko stopim v 36tuser posted image ?

Taula, po moje ne rabiš dodatnih povijalnih plenic, ker jih boš rabila le če bo imela user posted image probleme s kolki, sicer se to ne prakticira več.
Veš, jaz to user posted image ,ki so jo odslovili poznam. To bo luštno, ko bomo rojevale kar na hodnikih user posted image .
Jaz imam CTG drug teden, ko bom 35t 5/7. Poznam pa kolegico, ki ima Pušenjaka, pa ji kljub temu, da je bila 3 cm odprta ni delal CTG-ja, češ, da ni potrebe in jo čez 5 dni naročil nazaj na pregled. Pa tudi samo 2 UZ-ja je imela.

narava
, mislim, da si tudi Taula povija noge z elastičnim povojem. Meni so tako svetovali predvčerajšnjim v ambulanti. Prav posebno seksi sicer ne boš, mogoče bo pa kaj pomagalo user posted image .
StBarbara, jaz imam nekaj pliša še od user posted image , kupovala pa ne bom. Če bo slučajno mrzlo bom imela več za oblečt user posted image , kot če bo pretoplo. Bomo pa takrat kpovali, če bo treba.
Kolki?, stalnica.

hijenca
, bravo za dopolnjenih 35t, tudi mi2 sva danes dopolnila 35t.
Čmrlika, tvoj vic mi je popestril siv dan user posted image .
jana81, držim pesti, da bo kmalu avto pred domačimi vrati. Super za poslušanje srčka - čepra se mali ni hotel zmenit za mamine prošnje. Naš je pa danes aktiven user posted image user posted image user posted image - navadno je po dekompresiji bolj živahen, ker je drugače bolj lenčina. Danes bi pa rad vse nadoknadil.
barbaw user posted image user posted image user posted image , veš včasih te kdo takole namerno zauser posted image . Ampak jaz mislim, da se bo na koncu vse obrnilo v tvoj prid. Zdaj razmišljaj o user posted image in user posted image , ko bo čas pa o novi službi. pa srečno!

Anitka, tvoj user posted image je pa za hece user posted image . No še dobro, da si na koncu locirala srček in da je vse kot je treba. Hvala za čestitke ob 35t, jaz nisem tko prida za spremljat user posted image .

Suzy85, fino, da je bil pregled OK. To, da je pa z ritko naprej je pa malo manj fino. Možnost je da ZO uspe in upam, da bo. Poznam eno, ki je pred kratkim imela ZO, vendar žal neuspešen.
Kako lepa poteza tvojih sošolcev user posted image . Res so face!

NO, končno sem se nakomentirala. Upam, da zdaj ko pritisnem "objavi" ne bo še par strani novih postov.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 241
10.4.2008 16:57:00   
CatJa
Srečno vožnjo, jana!

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 242
10.4.2008 17:18:19   
kasso

Oprosti, sploh se nisem spomnila, da moški ne pride v poštev. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 243
10.4.2008 17:21:21   
Anonimen

Oprosti, sploh se nisem spomnila, da moški ne pride v poštev. user posted image

Imam drugače dva super "prijatelja" frizerja... toda - zgodovina.user posted image user posted image
Čeprav sem mnenja da so itak moški veliko boljši frizerji kot ženske...

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 244
10.4.2008 17:38:00   
TamaraJ
pa sej ne morem verjet.. Grem, da se oglasim in padem v 4. del in to na 10 stran. Ja, pridne ste, ni kaj.

Jaz pa s pregleda in še vedno ne vem nič novega. Imam kri na mejiuser posted image in v urinu ketone.  Ja, mogoče sem zadnje dni res malo premalo pila in se mi takoj pozna. Bom zdaj bolj blaga do sebe in Jakcauser posted image .
Naslednji pregled imam pa 8.5.2008.

No, kako je zdaj glede jutri? Ste se zmenile Edina, Naty, Estrella... Kasso? Kje pa?

Naty... kako je z gospodično? Midve s Šarko se greve v soboto cepit.

No, še na hitro pogledam, če je katera slučajno rodila vmesuser posted image .. Potem pa grem še nekaj zadev dokončat in upam, da imam jutri mal pavzice.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 245
10.4.2008 17:57:10   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

edina, Tamara, Naty: kje in kdaj, prosim za info....Jaz moram biti okoli 12h v Godoviču, pred tem pa se lahko dobimo.

Predlagam Navigator ob 10h, no super še kasso prideuser posted image user posted image .

Estrella veš kje je?

???? NObene ni?????

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 246
10.4.2008 18:16:35   
katy82
Čau mačkice

Sem zdle mal peglala pa sem si vzela odmor k mi je noga odrevenela,a se to še kateri dogaja?Mi je blo tko hecn hodt pa sploh nisem čutla noge.

Špelina sam da je dohtar spregledu staro mamo,groza kako znajo bit žleht.Pa tvoja odpustnca je tko lepa sm kr solzice dobila k sm brala.user posted image

Jana user posted image za avto,a sta že nazaj?Poročaj kako je blo

Tamara možno da ti je zato pokazal slab urin k si premal pila,men se je isto nardil pa še vnetje sem mela pa je blo pozitivn.Ti v glavnem ful pij pa bo bolš.

**** a ti rabš zarad svoje vere žensko frizerko?A v salon ne greš pol zato,da drugi las ne vidijo?Vem da sem firbčna upam da me ne boš dojela kot nesramno sam ne vem kako to gre pri vas.

Drugo sem pa že pozabla kaj sm hotla napisat ta moj SNPuser posted image .Ja nč grem peglat nazaj pridne bodte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 247
10.4.2008 18:31:57   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: StBarbara

IZVIRNO SPOROČILO: narava

jaz bom tudi vzela nahrbtnik, pa na'm nic komplicirala. za oblect bom tak mela, ker bom v svezih cunjah ze v P prisla in ce bo Bog dal, jih bom hitro slekla in zamenjala za bolniske halje user posted image  tko, da na domov bo. za Pobca pa pripravim torbo in jo dam v lupinico, da bo moj hanibani prinesel.

no koplikejsn user posted image

točno tak je bil prvič pri meni scenarij, ker res nič ne rabiš.

Sicer bo tud pri men prvič, ampak je tud moj scenarij tak user posted image .

edina 5 ur likanja? Pa ti si nemogoča. Js sm zadnč likala dve uri, pa sm misla, da mi bojo noge odpadle user posted image . Pa hvala za povabilo na obisk patronažne user posted image , pridem če ne bo ravno v torek, ker mava pregled. Sicer pa res ne škodi, če še kaj izvem ane.

barbaw držim pesti, da ti bojo plačali ure. Js bom tud 4 dni starega dopusta vrgla v koš, ampak glede na razmere med nama s šefico, se tud ne bom pritoževala... naj jih ma. Verjamem pa, da te je razpuser posted image , če si se zmenila.

Anitka moj user posted image  ma tud take akrobatske podvige. Včasih se tko postavi, da sploh ne morm verjet, da je možno. Pol mi pa tišči nogico ven, pa rito bi mi rad čez popek porinil....js mu pa razlagam, da je tist moj popek, on mora pa nižje ven pridet. In da naj si ne koplje rova na napačnem koncu user posted image . Ja dobr nas hecajo tele naši user posted image ...

kasso ojoj kako delo vas čakauser posted image ! Zdej si se resno pridružla zidarkam vidm...držim pesti, da vam rata končat pred prihodom user posted image user posted image .

suzy85 držim pesti, da se mali sam odloč za pravilno pozo. Pa ne skrbi, baje se do 37. tedna še komot obrne. user posted image user posted image user posted image  Pa user posted image  za sociologe!

jana sem že edini parkrat rekla, da se ne pritožvat, da mala ne brca, ker bo hitr vrnila, evo tud teb je Nejc zdej dal kontra user posted image ! Pa srečno vožnjo user posted image user posted image !

Katina ti maš pa res izkušnje z vse sorte zdravniki. Zadn čas, da se ti vse normalizira ane?

Tamara hvala naša pesjanarka je zdej že tolk dobra, da veselo fehta vedno ko jeva. To je zelo dober znak user posted image . Pa tud šepat je nehala. Zdej bova pa midve z Galo držale tačke, da Šarko ne bo preveč bolela pikica user posted image . Pa upam, da se jutr vidmo.

No notranjke js sm jutr ob 10.00 v Navigatorju. Če ne bo nobene, bom pa sama kofe spila user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu StBarbara)
Neposredna povezava do sporočila: 248
10.4.2008 18:32:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

**** a ti rabš zarad svoje vere žensko frizerko?A v salon ne greš pol zato,da drugi las ne vidijo?Vem da sem firbčna upam da me ne boš dojela kot nesramno sam ne vem kako to gre pri vas.

Najprej upam da je z nogo vse o.k...ali pa vsaj bolje. potem pa ne nič nisi nesramna firbec pač... saj jaz bi tud vprašala če bi me kaj zanimalo, he,heuser posted image user posted image

Ja ne maram da se me ker koli moški dotika razen moj... Ampak imam pa full špice, saj men se zdi in bi se rada mal postrigla... ampak vseeno pa ne bi da me glih kar ena prijateljica, bi bio fajn da je frizerka...
V salon se mi pa ne da it...user posted image user posted image  nimam drugih zadržkov, ker imamo eno znanko ki dela doma na črno, ampak tam sedet pa čakat, pa samo za špice postrič.... ne da se mi.

(odgovor članu katy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 249
10.4.2008 18:43:01   
špelin@

Ti si čisto noraaaa user posted image user posted image user posted image user posted image  A prideš še k meni?

barbaw, najlepša hvala za poročilo user posted image user posted image  Mi je pa resnično žal, da te v službi tako podjeuser posted image avajo user posted image

Anitka, naši lumpi pa res znajo ponagajati user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
meni je g rekel zadnjič da se dogaja da se obrnejo iz prave lege, tako da...ampak v malo primerih, sem pa eno spoznala, ko hodiva k istemu G in sem jo vprašala s čem ga je prepričala da ji je delal Uz, pa je rekla, da ravno zaradi tega ker se ji je  v prejšnji user posted image  obrnilo dete tik pred porodom...

To je čisto res user posted image  Poznam mamico (sodeluje tudi na RR), ki je rped nekaj leti šla rodit, otrok je bil lepo v glavični legi, potem pa se je tekom popadkov obrnil na ritko!! No, na srečo je vseeno vaginalno rodila in to brez kakšnih dodatnih komplikacij user posted image

suzy85, sam porod v zadnjični vstavi sploh ni tak bav-bav. Če ni posebnih indikacij za CR, ti iz lastne izkušnje povem, da pri vaginalnem porodu ni nobene panike user posted image  Jaz sem tako rodila prvič in razen tega, da ti pač preventivno prerežejo presredek (meni so se šivi fino zacelili v 2 tednih user posted image ), ne vidim minusov.
In user posted image  za tvoje kolege - to je pa res ena čudovita gesta, me je čisto ganilo user posted image

jana81, veliko užitka v varni vožnji želim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa fotko novega avta pokaži!!!

Katina, a greš to slučajno na UZ ven na nogah??

TamaraJ, zdaj boš pa res morala izpreči - nehaj tako garati, drugače... user posted image

Drage moje, imam pripravljenih že cel kup odpustnic, ampak jih še ne pokažem user posted image  Morajo biti prave indikacije user posted image  Te pa so: dopolnjenih 37. tednov ali napoved G, da bo "prej", ali kakšne posebne težave. me pa pravi čas obvestite, da mi ne boste ušle kot aurora28, ki jo bom očitno lovila po trboveljski porodnišnici user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?