Katina
|
Sončnica Sandra***, sem pogledala buši - ful lušten, samo meni se sploh ne zdi velik. da bi ti mojga vidla. Estrella pravi, da me bo razneslo - no, upam, da na dva zdrava kosa. Mislim, da ti bom kar prepustila jutranjo postrežbo, ker je bolj pestra od moje. Kuharica Aurora se je tudi malo umaknila z jutranje kuhinje, zato se lahko malo izmenjujeta z Aureo. IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Držim pesti za Auroro Sem pogledala mal v tvoj album...kak si suha, pa že drugič noseča...svaka čast. Se podpišem pod tole. Špelin@, se strinjam z ****, ki pravi, da je vaša stara mama od . Zanimivo, da jo je dohtar spregledal . Vauuuuuuuuuu, super lepa odpustnica. Joj, zdaj bi jo pa tud jaz imela, ko je tako lepa. Kdaj že lahko zaprosim zanjo? Špelin@ - no, mi smo imeli danes slično kosilo. Namesto pireja je bil krompir v kosih (saj veš, manj maščob...) in namesto trdo kuhanega jajca pečeno jajce na teflonki brez olja. Njamsi . kasso, po operaciji ščitnice so mi začele zatekati noge. Eden izmed vzrokov so lahko tudi krčne žile, ki so lahko tudi globinske (globoka venska tromboza). Že pred nosečnostjo sem prosila svojo osebno zdravnico za napotnico, pa je malo mutila, potem pa rekla, da bova to urejali na koncu nosečnosti. V MŠ so nam povedali, da me precej hitreje prideš na vrsto in da se splača sedaj to urediti sem šla k svoji zdravnici in jo prosila za napotnico. Tokrat sem jo dobila. Poklicala sem na Dermatovenerološko kliniko (svetovali so mi dr. Ručigaj, amak ko sem prišla pred ordinacijo sem videla, da sem naročena k dr. Branku Piršu) in dobila termin že naslednji dan . Tako sem si prihranila zamudno čakanje na pregled, ki bi me doletelo, če ne bi bila . Zdravnik mi je rekel, da v teh letih noge izven ne bi smele zatekati. Lahko imam notranje krčne žile, ali pa probleme s srcem, ledvicami ali jetri za katere ne vem. Zdaj čakam na termin za UZ, da bodo pogledali kako je z notranjimi žilami. Če teh ne bo, se bom z morebitnim zatekanjem ubadala po . Če rabiš kakšno telefonsko, se javi. kasso, a moram pol jaz jutri začet prat, ko stopim v 36t ? Taula, po moje ne rabiš dodatnih povijalnih plenic, ker jih boš rabila le če bo imela probleme s kolki, sicer se to ne prakticira več. Veš, jaz to ,ki so jo odslovili poznam. To bo luštno, ko bomo rojevale kar na hodnikih . Jaz imam CTG drug teden, ko bom 35t 5/7. Poznam pa kolegico, ki ima Pušenjaka, pa ji kljub temu, da je bila 3 cm odprta ni delal CTG-ja, češ, da ni potrebe in jo čez 5 dni naročil nazaj na pregled. Pa tudi samo 2 UZ-ja je imela. narava, mislim, da si tudi Taula povija noge z elastičnim povojem. Meni so tako svetovali predvčerajšnjim v ambulanti. Prav posebno seksi sicer ne boš, mogoče bo pa kaj pomagalo . StBarbara, jaz imam nekaj pliša še od , kupovala pa ne bom. Če bo slučajno mrzlo bom imela več za oblečt , kot če bo pretoplo. Bomo pa takrat kpovali, če bo treba. Kolki?, stalnica. hijenca, bravo za dopolnjenih 35t, tudi mi2 sva danes dopolnila 35t. Čmrlika, tvoj vic mi je popestril siv dan . jana81, držim pesti, da bo kmalu avto pred domačimi vrati. Super za poslušanje srčka - čepra se mali ni hotel zmenit za mamine prošnje. Naš je pa danes aktiven - navadno je po dekompresiji bolj živahen, ker je drugače bolj lenčina. Danes bi pa rad vse nadoknadil. barbaw , veš včasih te kdo takole namerno za . Ampak jaz mislim, da se bo na koncu vse obrnilo v tvoj prid. Zdaj razmišljaj o in , ko bo čas pa o novi službi. pa srečno! Anitka, tvoj je pa za hece . No še dobro, da si na koncu locirala srček in da je vse kot je treba. Hvala za čestitke ob 35t, jaz nisem tko prida za spremljat . Suzy85, fino, da je bil pregled OK. To, da je pa z ritko naprej je pa malo manj fino. Možnost je da ZO uspe in upam, da bo. Poznam eno, ki je pred kratkim imela ZO, vendar žal neuspešen. Kako lepa poteza tvojih sošolcev . Res so face! NO, končno sem se nakomentirala. Upam, da zdaj ko pritisnem "objavi" ne bo še par strani novih postov.
|