|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
10.4.2008 11:24:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Taula
V Lj so obiski med 15h in 18h?

Ja. In nič ne težijo, če user posted image  po šesti ostane še toliko, da v miru poješ večerjo, če je user posted image  bolj siten in ga ati ta čas crklja.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 176
10.4.2008 11:32:39   
Taula
Pol lahko malo potegne obisk do 19h, ali kdaj je večerja. No ja, bomo videli kako bodo imele obiske cimre. Če bodi vsi šli domov, ne bo samo moj lubi tam visel. Sej obiski se čičnejo na posteljo...stolov ni ne. Kaj se lahko gre na kaki sprehod (če si ok)..v kako sprejemno..ali le v postelji sprejemaš obiske. Pojma nimam.user posted image

Kdo vas bo vse obiskal? Mene verjetno le moj lubi..no, moja mama neki še sanja da bi prišla, ampak nočem gužve v P.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 177
10.4.2008 11:39:08   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
a jih boš po pošti tud pošiljala? Jaz bi res imela kaj takega za spomin...Saj veš s povratnico in plačilom......pa resno mislim....

Ne, to ne Na ZS pa definitivno

Res si to tako lepo nardila, da vsaj tako kot je predlagala narava nardimo, kopijo sprintano, pa jaz jo bom ziher mela za lep spomin...Daj nesi jo aurori, po moje da bi bla ful vesela...no , vsaj mislim si tako...bogica ......

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 178
10.4.2008 11:43:31   
Taula
Lepo čvekajte, grem jaz ležat ker se slabo počutim.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 179
10.4.2008 11:44:14   
kasso

Kdo vas bo vse obiskal?

Vse živo!

špelina, mi lahko prosim pošlješ na ZS tvoj GSM, da bom tudi tebe obvestil, če ma kaj prehiti user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 180
10.4.2008 11:45:57   
Naty*
Jutrouser posted image ! Tolk ste naklofale, da sm že mislila, da je kera rodila user posted image ... pa sem nazadnje brala ob štirih zjutraj.

špelin@ najprej user posted image  za odpustnico!!! Kolk luškanouser posted image ! Se že kr veselim svoje user posted image .

Sončnica Sandra hvala za postrežbouser posted image  pa luštkan mali buši user posted image , St. Barbara welcome back user posted image , edina brez straha, zadnjič ko sm bla na CTG-ju je bil v Postojni tak mir...vse porodne prazne user posted image .

Pa pričakujemo kake novičke o aurori user posted image .

Estrella*, edina, Tamara a jutr zjutri kofetkanje pride v poštev? Ker mene štejte zraven...

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 181
10.4.2008 11:55:57   
Anonimen
Dober dan...

Špelina zelo lepa odpustnica.user posted image user posted image

Sem preživela dopoldan v koplanici. Ker nikakor ne morem več ležat na trebuhu depilacija pri kozmetičarki odpade in sem se matrala sama...Na koncu sem popuser posted image  in sem se kar namalala z dep. kremo... Depilator je namreč tok zamuden...in naporen...
Seveda sedaj me pa vse peče in srbi.. za znort.user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
10.4.2008 12:00:22   
Aurea

Neki me zanima...ali nimajo povijalne plenice v BC? Oz. kje bi jih dobila (v LJ). Nekaj jih imam, pa še ene 5 kom bi jih rabila.

Taula, jaz sem jih ravno danes nabavila v pikapolonci, take fletne - barvne. Cena je 2,90 eur.

< Sporočilo je popravil Aurea -- 10.4.2008 12:08:46 >

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 183
10.4.2008 12:10:26   
Aurea
Špelin@, res si se potrudila za odpustnice user posted image , saj se mi je kar zdelo, da se boš user posted image

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 184
10.4.2008 12:12:44   
Naty*
špelin@ brez zamere, js skrbim za ohranjanje tvojih sorodstvenih vezi user posted image . Tko da lahko pričakuješ mail od N. user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 185
10.4.2008 12:23:57   
darmar
Dobra si ****, kam pa spraviš trebuh, ko se depiliraš po nogah??? Jaz sem si v petek privščila depilacijo pri kozmetičarki in če me porod ne prehiti grem še enkrat tik pred zdajci. Enako sem storila s frizerjem, bila sem v soboto in planiramo do dneva D še en obisk. Pol je tok fino ko si poštimana, a ni?

Špelina ma ti si pravi rač. manijak, da spraviš tako lepo odpustnico skupaj. Jaz jo trenutno še ne potrebujem, se jo pa zelo veselim.

Sem po kosilu-špageti in solata, zdele pa papcam čokoladni pudnig in smetanco. POl pa nazaj pospravlat, se mi tok fino zdi ko not padem bi vse zgloncala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 186
10.4.2008 12:33:50   
Anonimen
Dramar pa kako ti to rata? Jaz tud grem drugače vedno k kozmetičarki kar na brazilsko... Ampak kako pa ležiš na trebuhu??? Sem se probala doma uležt pa ne gre...user posted image

(odgovor članu darmar)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
10.4.2008 12:36:20   
narava
IZVIRNO SPOROČILO: ****
Ampak kako pa ležiš na trebuhu???

jaz "podstavim" roke pod joske in gre kamot..

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 188
10.4.2008 13:01:08   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Seveda sedaj me pa vse peče in srbi.. za znort.user posted image

Namaži se s canestenom ali bepanthenom in bo hitro boljše.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 189
10.4.2008 13:03:52   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Estrella*, edina, Tamara a jutr zjutri kofetkanje pride v poštev? Ker mene štejte zraven...

Tako bi vas rada videla, kje in kdaj se dobite? Mogoče, če mi bo zneslo skočim na kratek klepet user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 190
10.4.2008 13:04:50   
hijenca
Evo me. Danes sem opravila delo, ki sem ga prelagala že skoraj mesec dni. Končno sem uspela posadit na gredico rožice. Tak sem se pa zmatrala, da to ni normalno. Sem cela mokra, pa prav vrti se mi, ko sem bila sklonjena. Je pa sedaj lepa.user posted image user posted image

(odgovor članu narava)
Neposredna povezava do sporočila: 191
10.4.2008 13:05:05   
CatJa
Takole, punce, jaz sem od frizerja, bohve, kdaj si bom lahko spet privoščila takole v miru. Čeprav mira ni bilo veliko, ker imam že od zgodnjih jutranjih ur neprestano krče. Prav zoprno. Sem pa ugotovila, da imava z Auroro očitno isto frizerko, saj je rekla, da ji je danes odpovedala ena z istim rokom (4. maj) zaradi visokega pritiska in je v P. In se je že kateri javila?

CatJa: kako lepo postavo imaš. Jaz take še pred user posted image  nisem imela. Kaki sod bom šele sedajuser posted image  Steper, kolo, rolanje in vozičkanje bo treba izvajati....ker bi se rada zbasala drugo leto v stara oblačila. Lani sem si kupila novo poletno garederobo..valda je letos ne bom nase spravila oz. prizor ne bi bil za v javnostuser posted image

Lepo postavo, ja user posted image  Počasi se spet preoblikujem v hlod -> mere 100/99/100. Sem dodala današnje fotke, da se vidi, da tudi meni ni prihranjena širitev. Sicer pa Taula, sem se po 1. nosečnosti tudi brez posebne telovadbe po dobre pol leta spravila v iste mere, tako da ne sekiraj se vnaprej!

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 192
10.4.2008 13:08:24   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Tako bi vas rada videla, kje in kdaj se dobite? Mogoče, če mi bo zneslo skočim na kratek klepet user posted image

O super user posted image ! Sej sm misla še tebe napisat, pa sm bla sigurna, da nimaš časa. Sej veš, ko si skoz tolk aktivna user posted image .

Sicer je bla pa ura nekak ob 10.00, mesto je pa ponavad Navigator. Ampak zdej se morjo punce oglasit, ker mam očitno sam še js plane user posted image .

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 193
10.4.2008 13:14:15   
kasso

O super user posted image ! Sej sm misla še tebe napisat, pa sm bla sigurna, da nimaš časa. Sej veš, ko si skoz tolk aktivna user posted image .

Sicer je bla pa ura nekak ob 10.00, mesto je pa ponavad Navigator. Ampak zdej se morjo punce oglasit, ker mam očitno sam še js plane user posted image .

Super...bom pa danes pohitela s tistimi deli "ne odlašaj na jutri", da bom imela fraj kako urco user posted image

Tamara pa ima danes UZ user posted image in se bo kasneje kaj oglasila.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 194
10.4.2008 13:29:38   
Estrella*
edina, Tamara, Naty: kje in kdaj, prosim za info....Jaz moram biti okoli 12h v Godoviču, pred tem pa se lahko dobimo.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 195
10.4.2008 13:34:14   
Naty*
Kar se mene tiče mam čas celo dopoldne, do katergakoli kafiča mam pa 5 minut, tko da se dogovorte tiste, ki mate obveznosti, js pa sam uletim user posted image .

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 196
10.4.2008 13:43:42   
jana81
olja mačkice..

se javim na hitro... sem s pregleda bila že ob 9h , pol sem pa urejala še zadnje papirje za avto...DANES GA DOBIVAuser posted image

Na CTG je blo ok, mali se ni hotu zbudit, in sem morala po stopnicah gor in dol, pa počepe delat, pa nič...mu je očitno fajn **** mamico.

No v glavnem naslednji GP in CTG imam 18.4. in to že ob 7h zjutri user posted image

zdej pa grem na sladoled, ker mi očitno sendvič ni bil dovolj.
Estrella kje si zdej z zdravo prehrano...čakam jedilnik

aja o aurori še ni novih novic, me ni še nič klicala...upam da ji res ne bodo sprožli poroda.

< Sporočilo je popravil jana81 -- 10.4.2008 13:56:12 >

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 197
10.4.2008 14:07:27   
darmar
**** zdej se mal drugače znajdeva s kozmetičarko in se na trebuh sploh ne uležem, pa isto rata. Na brazilsko, a to je da te čist povsod, noro, a to ful boli. Meni je že itak bikini predel ajsi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 198
10.4.2008 14:10:51   
špelin@
Pol lahko malo potegne obisk do 19h, ali kdaj je večerja. No ja, bomo videli kako bodo imele obiske cimre. Če bodi vsi šli domov, ne bo samo moj lubi tam visel. Sej obiski se čičnejo na posteljo...stolov ni ne. Kaj se lahko gre na kaki sprehod (če si ok)..v kako sprejemno..ali le v postelji sprejemaš obiske. Pojma nimam.user posted image

Kdo vas bo vse obiskal? Mene verjetno le moj lubi..no, moja mama neki še sanja da bi prišla, ampak nočem gužve v P.

Komot greš z obiskovalci tudi dol v kavarnico user posted image  Ko so prišli k meni user posted image , moja mami in velika pika, je malo piko pestovala babi, mi trije pa smo šli kakavčkat user posted image  To je tudi maksimum mojih obiskov - v tistih treh dneh mi itak največ pomeni, da pride user posted image

špelin@ brez zamere, js skrbim za ohranjanje tvojih sorodstvenih vezi user posted image . Tko da lahko pričakuješ mail od N. user posted image

user posted image  Sem že včeraj dobila mail user posted image  In sem si rekla, da si zagotovo ti "sokriva" za to user posted image  Pa ful luštkane fotke mi je poslala, madonca, kako sta mala dva srčkana user posted image user posted image

jana81, user posted image  za ctg. Ko bo kaj novega o aurori28, pa le povej user posted image  Če bo želela svojo odpustnico, ji jo pa jaz komot dostavim user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 199
10.4.2008 14:13:00   
špelin@
MAJČICE 2008

27.April 2008
user posted image
 Čmrlika(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image Taja , MB, (O: 108cm, +13kg)

29.April 2008
user posted image  Majci23  , user posted image :user posted image                                            

01.Maj 2008
user posted image  
Peli, 2.user posted image , user posted image :user posted image      
user posted image  
medika1 , user posted image :user posted image  
user posted image  Tiana(77´), 2.user posted image , user posted image : user posted image  Erazem, KR, (O: XXcm, +10kg)    

02.Maj 2008              
user posted image  
majanagaja(80´),1.user posted image , user posted image : user posted image , KR, (O:XXcm, +7kg) 
user posted image  
petrahh(80´), 2.user posted image , user posted image :user posted image ,LJ,  (O:XXcm, +7kg)  

03.Maj 2008 
user posted image
 Mozart, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:107 cm, +10kg)               
user posted image  Cat_ka, 1.user posted image , user posted image :user posted image
user posted image  filipinka (77´), 2.user posted image (user posted image user posted image ), user posted image :user posted image ,(O:95cm, +xx kg) 
user posted image  Taula (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image Ella , (O:XXcm, +12kg)

04.Maj 2008
user posted image   Aurora 28/Velenje/ (79´), 3.user posted image , user posted image :user posted image   ,Trbovlje, ( O:124cm, +17Kg )
user posted image  Monika
user posted image   CatJa(75´), 2.user posted image , user posted image : user posted image , SG, (O:99 cm, +12kg)
user posted image  Tjaška28, 1.user posted image , user posted image :user posted image  

05.Maj 2008 
user posted image  Sončnica Sandra*/Poljanska dol./(80´),1.user posted imageuser posted image :user posted image
, KR (O:119 cm, +13,5kg)  
user posted image  majčica24, user posted image :user posted image  
user posted image  Pepita
(81´) , 1.user posted image ,user posted image :user posted image , SG, (O:+6 cm, +11Kg)

user posted image  zusi/Vrhnika/, 1.user posted image , user posted image :user posted image   ( XXcm, xxkg) 

07.Maj 2008                 
user posted image  Natali99,
1.user posted image , user posted image :user posted image

user posted image  Jana 81,1.user posted image ,  user posted image :user posted image Nejc, CE, (O:107 cm, +18 kg) 

08.Maj 2008
user posted image  Aurea , user posted image :user posted image  ,
 (O:104 cm, +15 kg) 
user posted image  Pika 18 (78´) , 1.user posted image , user posted image :user posted image , Trbovlje

09.Maj 2008
user posted image  bobika, 2. user posted image , user posted image :user posted image   
user posted image  .muki. (71´),  3. user posted image , user posted image :user posted image  Maša , (O;XXcm, +6,7kg) 

user posted image  Barbaw, 2.user posted image , user posted image :user posted image Maja, (O:99cm, +15kg)

10.Maj 2008            
user posted image  luksi,
1. user posted image , user posted image :user posted image       
user posted image  aria81
(81´),1. user posted image
, user posted image :user posted image , (O: 93cm, +7kg )
user posted image   
buccka (85'), 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:97 cm, + 9 kg)

11.Maj 2008
user posted image   Naty*/Logatec/ (78´), 2. user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:+31/101 cm; 11,5kg ) 

12.Maj 2008
user posted image  modrooka, 2. user posted image ,
user posted image :user posted image (O:XXcm, +3,5kg)
user posted image  zvezdica 05, user posted image :user posted image       

user posted image
 Svojeglava user posted image :user posted image (O:XXcm, +1kg)    
user posted image   
sankica (75´), , 1.user posted image , user posted imageuser posted image      

13.Maj 2008 
user posted image  Katy82(82´), 1. user posted image , user posted image :user posted image ( o:xx cm, +6kg)   
user posted image  Tally, 2.user posted image , user posted image :user posted image  Emilija,  (O:XXcm, +11kg)

user posted image  KRISSTTINA, 1.user posted image , user posted image :user posted image

14.Maj 2008  
user posted image  
Maja22 (74´), 6.user posted image  , user posted image :user posted image , Jesenice
user posted image  Kasso(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:102cm, +11kg) 

15.Maj 2008
user posted image  U_SURDI
user posted image  Katina (68´), 4.user posted image , user posted image :user posted image    
user posted image  Hijenca(79´), 1.user posted image , user posted imageuser posted image  Ana , MB, O:108 cm, +7kg) 
user posted image  Sashy (88´),  1.user posted image , user posted image :user posted image Anej

16.Maj 2008
user posted image  Suzi85, 1.user posted image , user posted image :user posted image , (O:113cm, +15kg) 

user posted image  mixi,user posted image :user posted image Kaja, KP (O:XX cm, +10kg) 

17.Maj 2008
user posted image  m.g.k,1.user posted image , user posted image :user posted image , KR (O:XXcm, xxkg)

18.Maj 2008   
user posted image
 Liza, user posted image :user posted image  

19.Maj 2008
user posted image
 StBarbara (80´), 2. user posted image , user posted image :user posted image ,(O:XX cm,+4 kg)   
user posted image  
80Kaja (80´), 3.user posted image ,user posted image :user posted image (O:XX cm, +12kg)
user posted image  TULIPAN 13 (77´), 1.user posted image  , user posted image :user posted image Brina, LJ, (O: 97cm, +7kg)

20.Maj 2008
user posted image  
mali pingo/Ljubljana/ (81´), user posted image :user posted image Patricija/? , Ljubljana (O:100 cm, +9kg)
user posted image  Goya (77´), 2.user posted image ,(user posted image user posted image ) user posted image :user posted image , PO, (O:XXcm, +4kg)
user posted image
 najča (82´), user posted image :user posted image , (O:XX cm, +2kg)
user posted image  Kastanjeta, 3.user posted image , user posted image :user posted image  

21.Maj 2008 
user posted image
 Zalazoya (79`), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ, (O:97cm, +11kg) 
user posted image   Metty1, user posted image :user posted image  Lana

22.Maj 2008
user posted image  Estrella*(74´), 3.user posted image , user posted image :user posted image , PO, (O:106 cm,+11kg ) 

user posted image  ****(73´), 4.user posted image  , user posted imageuser posted image ,  Omar, LJ  

23.Maj 2008
user posted image  darmar(78´),2.user posted image , user posted imageuser posted image Zala? , KR (O:XX cm, +12kg) 
user posted image  edinaos 1.user posted image user posted image :user posted image  Anja-Tia, (O:102cm, +11kg)

24.Maj 2008                              
user posted image
 ninula , user posted image :user posted image     

25.Maj 2008                          
user posted image  Suzi 27 , user posted image :user posted image  
user posted image  Majabo ,2.user posted image , user posted image :user posted image , KR

26.Maj 2008
user posted image  Anitka/Prekmurje/ (78´),1.user posted image , user posted image : user posted image Tian, Sven, Maj/Alina, Tara , MS (O:97cm /+27cm/; +10kg )
user posted image  eole (78´)user posted image :user posted image    
user posted image
 sesil (77´), user posted image :user posted image PO, (O: XX cm, +9-10kg) 

27. Maj 2008   
user posted image  Žanai, 2.user posted image , user posted image :user posted image                         
user posted image  Valentina 2006, 2.user posted image , user posted imageuser posted image  Matevž            

28.Maj 2008 
user posted image  TamaraJ/Cerknica/ (79´)  2user posted image ,user posted imageuser posted image  Jaka (O:112cm, 10 kg)  
user posted image  
Skye/Maribor/ (76´), 1.user posted image ,user posted image user posted image  : user posted image Tia user posted image Lia , (O:102 cm /+35 cm/;+17 kg)  
user posted image  Tancho(82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ

29.Maj 2008 
user posted image  Portugalka , user posted image :user posted image

30.Maj 2008
user posted image  Kodrana/Novo Mesto/ (84´), 2.user posted image ,user posted image :user posted image Ožbej/Tara, NM,(O:XXcm, +12kg)

user posted image  MARTINA 25 (82´), 1.user posted image , user posted image :user posted image  Tjaša ,KR, (O: xxcm, +15kg)
user posted image  Nataša 34 (73´),2.user posted image , user posted image :user posted image  Eva , Trbovlje,(O:94 cm, +5kg)  

user posted image   mya26, user posted image :user posted image

31. Maj 2008
user posted image  Špelin@ (76´) , 4.user posted image user posted image :user posted image , LJ ( O: 91cm, +12kg ) 

user posted image  Kaja08 (78´), 1.user posted image , user posted image :user posted image , LJ ,(O:XXcm, +5kg) 
user posted image  narava (83´), user posted image :user posted image , (O:XXcm, +7kg)

xx.Maj 2008 
user posted image  NOVOJUTRO, user posted image :user posted image   
user posted image  Winnie 017, user posted image :user posted image    

SKUPAJ NAS JE 81 SREČK user posted image          

Imamo 13user posted image : user posted image user posted image     

Neža81, mettyy ,pikicaa25,  ...Martina... Joob, BOJANC, Naja3 
user posted image  stumfek 
user posted image  aradej
user posted image  murva
user posted image  KAHLO
user posted image  maska 
user posted image Anonimnauser posted image
RAZVESELJUJE NAS: user posted image : 19Xuser posted image ,user posted image : 22Xuser posted image  in user posted image : 40X user posted image

user posted image user posted image    PREGLEDI V APRILU 2008 user posted image user posted image

10.04.2008: Suzy85 (GP), kodrana (UZ), Tamara (UZ), jana81 (CTG)
11.04.2007: Tally (GP), **** (GP), aurora28 (GP + CTG)
14.04.2008: darmar (GP), buccka (GP)
15.04.2008: Naty (UZ), Špelin@ (GP), Barbaw (GP), Pepita (GP), valentina2006 (UZ), Taula (GP), Čmrlika (CTG), Katina (GP+CTG)
16.04.2008: hijenca (GP), mozart (GP), Soncnica Sandra *** (GP), CatJa (CTG)
17.04.2008: Anitka (GP) 
18.04.2008: edinaos (GP), sesil (GP), jana81 (GP+CTG)
21.04.2008: Estrella (GP+CTG), Aurea (GP+CTG)
22.04.2008: Mya26 (GP)
24.04.2008: Kasso (GP+CTG), Katy82 (CTG)
25.04.2008: 80Kaja (GP)
28.04.2008: MARTINA25 (GP)
30.04.2008: narava (GP)

OBRAZCI ZA UREJANJE PORODNIŠKEGA DOPUSTA

KORISTNE POVEZAVE:

CSD MARIBOR
CSD LJ-Šiška

Spisek potrebščin za v porodnišnico: KLIK

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI       user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?