pocka
|
Ojla, sem si vzela malo časa,da vas preberem za nazaj in nekaj malega napišem. Komentirala bom, kar sem si zapomnila... Mi smo v redu, hodimo še ne čisto samostojno, bi pa stalno šibala, tako,da se jo drži za roke,kar pa ni glih dobro...ma saj bo. Drugače delam že na polno, no 6 ur, plača je temu primerna, še dobro,da so potni stroški dobri. hrana - Kar se hrane tiče, jemo že skoraj vse, trudimo se,da je čim bolj zdravo. Za zajtrk ji naredimo umešano jajčko, banano z jogurtom in misliji, sirček ali kaj podobnega na kruh, pol ima sadno malico, za kosilo je zelenjavo in meseka ali ribo, popoldne dobi kako sadno skutico (ne vedno) in zvečer ji naredimo kako mlečno zadevo (gres, polento, kruh in mleko, žitne kašice). Mleka samega pa ne pije, ni šans...me pa skrbi,da dobi premalo mlečnih izdelkov zaradi tega.A mislite,da je dovolj, če dobi samo 2,5 dcl mleka, pa še cca. 1 skutico ali jogurt v celem dnevu? Dobili smo nahrbtnik, smo šli pred par dnevi na en mali izlet, Taja je kar vriskala notri....super je bilo. Bomo kmalu morali ponoviti. thaiss in Matia - spanje - Taja zdaj že nekje od decembra spi od 19-19.30 pa do 7-7.30 brez zbujanja. No, tu pa tam je kaka noč, ko se zbudi in joka (do zdaj so bile 3) in imamo žurko kake 2-3 ure, pol pa grem jaz v službo ona pa spi do 9. No to se je namreč zgodilo danes ponoči. slumpo - jaz zdaj približno 1 mesec ne dojim in mi tudi priteče kakšna kapljica, če stisnem...ma mislim,da je to čisto normalno draja - bravo zaspanka Živa sonchek - a si v redu???? sibil - čestitam za službo tečnoba - ja, jo dobro poznamo tudi pri nas, pa užaljenost še bolj, pol pa butne z glavo ob tla ali pa v steno, ker se ful nazaj meče , jao jao, kaj še bo. Da ne omenjam kaj je šele, ko ji damo kapo na glavo, je vztrajna z metanjem te boge kape na tla, da ni za verjet, jo bo en dan v morje zabrisala, ko tako frči po zraku... tinaaja - a je med buggsterjem in traxxom ful razlika v materialu (blago), tu na obali ga nimam kje pogledat, pa me zanima, če ni pretanko? vsem bubančkom - pošiljam poooolno pikapok ,da se pozdravite ...vsem čestitam za prve svečke, za vse pomembne male in velike dosežke, pohvalim slikice, vsi so oh in sploh luštni ...no dost me mate,da ne bom podrla rekorda v dolžini posta , grem pod tuš pa spat, tole vstajanje ob 5.30 me ubija...