Naomi
|
dan, ...solzice sem ze oddala, matr vse nas caka ja...sej ne da nebi za otroka dal, sam tole je pa res too much...in pol so se kao sli o brezplacnih vrtcih; my ass...se je raj zgodba obrnila in se je podrazil...tsssssssssssss ...bubankoti, pozdravte se, sicer pa nic cudnga k je takle vreme... ...pri nas dojenja zdej si pa upam rect da NI vec...nazadnje se je dojil 28.3.- posledica tega je SUPER spanje, tudi cez dan...spi po 4 ure, ponoci 10-11...jest ne morm verjet, da se je men to zgodil in resno UPAM, da niso sam neke ugodne silnice in da se vse kmalu sfizi...in poleg tega da se zbudi samo 1-3 za vodo pa se to vec al manj do preden greva mi2 spat; je tudi 2x ze prespal celo noc...sej me razumete, da se ne hvalim...sam povedala sem, da se cudezi tut dogajajo... ...zabika...s cim ''polivas'' Hano k ji laske umivas...probi uzet kej druzga...ce je kanglca dej z rokam, ce je tus , zameni...sam predlog...se mi zdi, da je velikrat fora tut u tem...pri nas za 1x ni opazu, da bi se lahko tudi tukaj krivil... ...je pa ratu ful trmast na momente; pripisujem vse obdobju...ampak ucas pa zacne ze tko kricat pa se krivit k mu kej ne pase, da me je kr groza, ce bomo mel tazga otroka...hudica kje se to nauci...ceprov vem, da majo zdej ''stresno'' obdobje...KER se levijo iz nesamostojne osebe v samostojno...kar pomeni, da so se zaceli zavedati da so clovecki zase in da niso eno z mamo...in vse to jih potiska v nek custven prepad, katerega ne znajo obvladat...bi sami, pa vejo da mami bolj ve...pol pa pride do takihle momentov...UPAM, da mine... ...uceri sem mela day off, ker od 8-14 ni blo elektrike...pa so u sluzbi rekla, da nimamo kej praskat , dobr ne... tinaaja, , a ves kva...mensezdi, da bova prej na ksno kavo prsle kukr jes fotke tle gor dala...drgac ni za delat neke reklame, ker se zdalec nisem kar bi mogla bit, pocasi pa gre...recept, hmmmm...telovadba redno, pa odpovedovanje saj ves cemu...cukr, bele stravi...to je pa tp..ceprov, ker mi dobr gre, si tut to prvosm in ne stradam in hrepenim po necem..vsega po malem..u glavnem...pravilna prehrana, to je pa to...a ves draja...jes ti zelim tut se vec takih noci...ker vem kako je, k si reces ce se sam 5x zbudi pa takoj nazaj zaspi je to ze perfect noc, kaj sele da se sam 2x ...glede hranjenja in apetita...jes se ne obremenjujem in sploh ne pomislim na neke vitamine; ker sem mnenja, da tudi otroci so tako kot odrasli, eni rabijo vec eni manj in ce mu zagotovim priblizno uravnotezeno hrano in ce ima obdobje nejescosti, da mu nic ne fali...ucasih je bols da poje u celmu dnevu banano pa jabuk, kukr pa da ga je treba silt z ne vem cim...sem si pa zapomnla k mi je patronazka rekla se takrat na zacetku o hrani, da otroci pri enem letu, dveh in vcaih umes imajo zastoj rasti in se takrat mame zgrozijo kok mal pojejo, sam oni se vseen dobijo dovolj...tko da... mensezdi, da je bilo dovoj modrovanja... lep se mejte, papa mameta Naometa
|