|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
9.4.2008 17:56:36   
lara light
Prelepo...klima ravno prava zame, cel dan toplo, zvečer ni hladno...morje toplo, ljudje nasmejani...raj!!! Ko bom velika, bom tam živela!user posted image

Zdej grem pa mineštro kuhat, da ne pozabim, da sem slovenske gore hči!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 601
9.4.2008 17:57:01   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Ledenka me je navdušila in sem še jazuser posted image ...ste vidle, sem našla tisto palmo na katero sem se enkrat že skobacala...preverte v albumuuser posted image

Pikovit, saj veš, da sem počasna...10 let, da začnem na otroke mislt, zdej moram vsaj eno leto na porokouser posted image user posted image ...bo, bo, verjetno začetek 2009, zdej nimam možnosti, sto razlogov...sile pa tud ni, sej sva samo od 97' skupi, ne smeš hitet pr teh odločitvah...user posted image

Ja,ja Lara kar premišljenouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 602
9.4.2008 17:58:19   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Prelepo...klima ravno prava zame, cel dan toplo, zvečer ni hladno...morje toplo, ljudje nasmejani...raj!!! Ko bom velika, bom tam živela!user posted image

Zdej grem pa mineštro kuhat, da ne pozabim, da sem slovenske gore hči!user posted image

Pa dober tek.Oglasi se še kaj.
Drugače bi pa tudi jaz tam živela.Kdaj pa sta bila?

Neposredna povezava do sporočila: 603
9.4.2008 18:25:38   
Abra
Lara, še enkrat hvala! Lepa slikca! Mene tudi kaj tazga za prvomajske mika, pa ne vem, če bi nama ratalo. Najprej plani za IVF, zdaj to ... še to dam čez, pol pa počitnicam prilagajam življenje in ne obratno, kot to počnem zadnje čase. Jaz sem prav tečna, ko že od oktobra nisem nikjer bla...
Ledenka, ful lep avatarček, še vedno v stilu prejšnjega user posted image
Sapi, ta nosečnost te je pa res zafrknila. Če ne bi testa delala, najbrž sploh ne bi vedla in bi se zdaj veselo špikala, kajne? Važno, da se je samo sčistilo. Bo pa naslednjič tisto pravo!
Jaz moram pa zdaj tut nazaj delat user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 604
9.4.2008 18:44:11   
lara light
Pikovitek, bila sva, joj a že tolko...poleti 05, kako čas beži...3 leta kot bi rekla keksuser posted image ...
O, Abra, tudi jaz bi šla. nekam...letos nič zimskega oddiha zaradi Ivf-auser posted image ...a načrtujeva teden Grčije konec junija!user posted image  Res upam, da greva in če že ne, da bo vzrok user posted image !

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 605
9.4.2008 18:52:01   
snežinka7
pikovit a mi prosim zaupaš geslo, da bi videla slike kakšna nevesta boš lahko mi napišeš na zs

Neposredna povezava do sporočila: 606
9.4.2008 19:05:06   
pika74
Helou user posted image

vas sam na hitr pozdravim. Itak sm čisti autsajder user posted image user posted image . Dva dni me ni, pa je 20 strani user posted image user posted image user posted image . Dobre ste.

No, pa lep pozdrav vsem skup in pestke za vse trepetalke take in drugačne user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem dons 10 špiko not dala... še mal pa bo UZ.

pa-pa
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 607
9.4.2008 19:05:22   
mavrica72
No, pa mi je uspelo priti domov iz službe.
Nekatere ste mi svetovale, da naredim še CB. Sem šla po službi v lekarno ponj in naredila še ta test. Takoj se je pokazal +. user posted image  Ampak jaz imam še vedno rjave izcedke, trenutno so malo manjši, so pa še. Strah me je, da se ne bo naenkrat kar ulilo. Tudi občutek v spodnjem delu je prav čuden. Sploh ne vem, ali naj jutri že kličem ginekologa in povem kaj se mi dogaja, ali naj počakam do sobote.
Upam, da se bo še vse dobro končalo, čeprav živčki spet delajo svoje.

Yuliah - upam, da je tudi pri tebi še samo izcedek in da ti test pokaže user posted image . Vem, kako se počutiš, saj smo na istem.

Hati - tudi zate držim pestke, da ne pride user posted image

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 608
9.4.2008 19:11:53   
bambi75
Mavrica upam da izcedki minejo in bo vse v redu.

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 609
9.4.2008 19:19:29   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

Helou user posted image

vas sam na hitr pozdravim. Itak sm čisti autsajder user posted image user posted image . Dva dni me ni, pa je 20 strani user posted image user posted image user posted image . Dobre ste.

No, pa lep pozdrav vsem skup in pestke za vse trepetalke take in drugačne user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem dons 10 špiko not dala... še mal pa bo UZ.

pa-pa
user posted image

Pika en lep pozdrav tudi tebi.Še malo,še malouser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 610
9.4.2008 19:19:53   
hati

IZVIRNO SPOROČILO: mavrica72

No, pa mi je uspelo priti domov iz službe.
Nekatere ste mi svetovale, da naredim še CB. Sem šla po službi v lekarno ponj in naredila še ta test. Takoj se je pokazal +. user posted image  Ampak jaz imam še vedno rjave izcedke, trenutno so malo manjši, so pa še. Strah me je, da se ne bo naenkrat kar ulilo. Tudi občutek v spodnjem delu je prav čuden. Sploh ne vem, ali naj jutri že kličem ginekologa in povem kaj se mi dogaja, ali naj počakam do sobote.
Upam, da se bo še vse dobro končalo, čeprav živčki spet delajo svoje.

Yuliah - upam, da je tudi pri tebi še samo izcedek in da ti test pokaže user posted image . Vem, kako se počutiš, saj smo na istem.

Hati - tudi zate držim pestke, da ne pride user posted image

user posted image user posted image user posted image Mavrica, mislim da je potrjeno in da ti lahko iz vsega srca čestitam. Bravo punca. Ta rjav izcedek je pa od Prometriuma. Saj so punce že pisale, da so ga imele, pa je test vseeno pokazal +.  Tako da ne skrbi, tokrat vama je uspelo in naj teh devet mesecev mine mirno in brez pretresov.user posted image user posted image user posted image

Vidim da test pokaže že prej, tako da najbrž ne bom zdržala do 15.4. Če preračunam po tebi ga lahko naredim tri dni prej. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 611
9.4.2008 19:23:26   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Pika en lep pozdrav tudi tebi.Še malo,še malouser posted image

šemalo šemalo ane user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 612
9.4.2008 19:23:28   
pikovit
Mavrica + je +.Zdej pa počivat malo,da se izcedek umiri.Lahko pa kar pokličeš G.Če so ti dali 2 notr,je možnost,da je šel en naprej.Ni pa nujno.Zdej se spodaj dogaja vse sorte,ni nič čudnega,da malce zakrvaviš

Neposredna povezava do sporočila: 613
9.4.2008 19:25:53   
pikovit
Lara midva pa sva bila decembra 2006.NORO!

Neposredna povezava do sporočila: 614
9.4.2008 19:26:42   
pikovit
Blanč a si vidla,da sem našla sestrično od vijolične pošastiuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 615
9.4.2008 19:27:46   
YULIAH
Mavrica, a si že test prej delala in kateri dan po ET si?
Tako sem vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil YULIAH -- 9.4.2008 19:28:04 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 616
9.4.2008 19:29:47   
blanč
Pikovit nisem. Kje pa je? Bi jo rada spoznala, ker sem mislila, da sem edina na tem planetuuser posted image user posted image

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 617
9.4.2008 19:30:36   
mavrica72
YULIAH - danes sem 11 dan po ET. Zjutraj sem naredila BC (pokazala se je rahla - ampak dovolj očitna druga črtica), čez dan so se začeli potem zcedki (najprej rdeči, sedaj temno rjavi), pred eno uro sem naredila pa še CB.

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 618
9.4.2008 19:31:26   
blanč
Punce a je katera kaj na vezi z GUGU? Kmalu bo en mesec, kar se je nazadnje javila.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 619
9.4.2008 20:09:17   
mismis
user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Četrtek, 10.04.
pinki2 - ET
Vijolica30 - punkcija

Petek, 11.04.
Mateja.Goljev - UZ
Krtekxx - punkcija

Sobota, 12.04.
Grethy - UZ

Ponedeljek, 14.04.
 Pija76 - UZ
Sonček33 - UZ
Pika74 - UZ

Sreda, 16.04.
womanpolice - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ
Sulfinija - UZ

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ
Špelka12 - UZ
m.rudovič - UZ

Torek, 15.04.
Tejki - UZ

Sreda, 16.04.
Gloria - AC

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

Torek, 22.04.
Konina - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mavrica72 greje user posted image user posted image - TEST 12.04.2008
  Yuliah greje user posted image user posted image  - TEST 14.04.2008
Tejka** greje user posted image user posted image - TEST 14.04.2008
  Hati greje  user posted image user posted image   - TEST 15.04.2008
  Hormonček grejeuser posted image user posted image - TEST 15.04.2008
 Bambi75 greje user posted image user posted image - TEST 21.04.2008
 Ledenka greje  user posted image - TEST 22.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (8.4. pregled)
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 620
9.4.2008 20:13:42   
bambi75
Madonca mi sedaj lušte delate z Dominikansko. Jaz pa še nisem bila in sem rekla, da če tokrat ne uspe da sigurno nekam greva poleti. Bom tečnarila za tja.

Yuliah kako je kaj stanje?

Vsem novim izrekam dobrodošlico, vsem ki se pikate čimmanj boleče špikanje, vsem trepetalkam pa čimlažje čakanje. Vidim da jih ima kar nekaj teste v naslednjih dneh in upam da bo kmalu katera razveselila z veselo novičko.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 621
9.4.2008 20:14:11   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Pikovit nisem. Kje pa je? Bi jo rada spoznala, ker sem mislila, da sem edina na tem planetuuser posted image user posted image

Čak Blanč jio grem iskatuser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 622
9.4.2008 20:15:31   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Čak Blanč jio grem iskatuser posted image

Evo našla.user posted image .V bistvu bi bil lahko bratranecuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 623
9.4.2008 20:16:54   
Goldy
Ojoj, pikovit, vauuu! Lepa oblekca, lepa torta, vse je fenomenalno! jaz bi se še tudi enkrat poročila - z mojim!

mavrica72 - čestitke!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 624
9.4.2008 20:17:34   
pikovit

Punce a je katera kaj na vezi z GUGU? Kmalu bo en mesec, kar se je nazadnje javila.

Upam,da je vse ok.Ali si šla kej počekirat na nosečnice?

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.