Abra
|
Najprej mavrica čestitke za za ziher pa kar pojdi po CB, sej veš, da tuki samo temu al pa krvnemu testu verjamemo takrat padejo uradne čestitke Punce, hvala za solidarnost pri mojem besu in razočaranu nad lj urgenco. #)&*??"!!!#!**# Mismis, jaz sem že skor pozabla na te kletvice, hvala, da si me spomnila. Včeraj zvečer me je kar malo zvilo, ko sem začela o tem pisat. Po pogovoru s sestro se mi je vse še tko ok zdelo, zvečer sem pa dojela, da bom najbrž morala še enkrat čez vse to. Zdaj sem se tega začela prav bat, kaj če me spet kaj zajebejo? Kajsica, Tomaževič je tvoj zdravnik, kajne? Jaz ne morem kar tja uletet in njega zahtevat. Ti si pa to dobro izvedla. Reš me je takrat sicer vprašal, kam bi šla in da lahko grem tudi v Postojno ... ni pa navijal, ker sem iz LJ, je tuki bolj prikladno ... Mene sicer ni čistil specializant, me je pa pregledoval in delal UZ in bil tko grob da sem ful zakrvavela. Zdravnica je bla sicer ful prijazna in mi je rekla, da se bo potrudila, da bo čimbolj nežna, da bo čimmanj poškodovala, ta nežnost se pač tko obrestuje ... A je katera že bla v Postojni na kakem posegu, razen IVF? Kako to tam zgleda in katerega dr. priporočate? Dajamaja bom pa bolj vestna navijačica, če že borka ne bom mogla bit. Zakaj pa imaš ti agrulab, imaš pco? Arneja, 37,1 je kar visoka BT koliko pa imaš ponavadi? pa koliko časa je že taka? a kej vohamo Pikovit, a sem ti že povedala, kako boš lepa? Res, super izbira. Torta je pa tudi njami, jaz bi dala gor še kak rdeč akcent, kako rdečo kuglico ala ribez, se bo s tvojo oblekco in nakitom povezala. Pa šopek za svate bi lahko bil tudi v tem stilu.
|