|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
9.4.2008 9:44:46   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Mavricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To je to. 14 dan po punkciji pokaže pravilen rezultat!!!!user posted image user posted image

Čestitke Mavricauser posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 551
9.4.2008 9:53:33   
sapi
Pija76 saj ga boš virtualno spila pa bo isto al pa ga bom jaz za obe user posted image ....
Abra naj se dobro izteče ...
mismis super, da bi vsaj bili  ... katerega G pa imaš ...
krtexx potem sva sre pa videli tudi jaz sem bila danes na UZ ... ja tomaževuč je pa res faca ... držim pesti za petek ...
Mavrica72 ti kar poonovi test zagotovo bo spet črtica kot danes ....

Jaz sem bila UZ sedaj samo še na rezultate bhcg počakam, da vidim ali je vse ok ...

sapi

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 552
9.4.2008 9:53:57   
pikovit
Arneja moram te pohvalit,da tako pozitivno razmišljaš.user posted image Le takko naprej.Boš videla,da bo prineseluser posted image .
Tisto plesoče bitjece,sem ga prilimala,ker mi je bil tako smešen.user posted image

Andreja, hvala.user posted image

user posted image Blanč,lej ko sem našla tvojo izgubljeno sestričnouser posted image .Drugače pa hvala za poklon.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 553
9.4.2008 9:58:02   
krtekxx
Ojla, nisem gledala na razpored, ti pa lahko grem v petek pogledat, ko bom spet tam. Ok, lahko sem zmagovalka kar se tiče jajc, ampak bo pa zgodba druga, ko bomo preštevali, koliko jih bo prišlo nazaj iz genetike. Praviloma tiste, ki imamo težave z genetiko niti nimamo težav z zanositvami, ampak donositvami. In včasih so te težave tako velike, da so prevelike.
Sapi, katera si pa bila? Jaz sem sedela v zadnji vrsti poleg mizice in imela črne hlače, svetlo moder puli in jakno čez eno črno zadevo s kratkimi rokavi.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 554
9.4.2008 9:58:48   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Zdravo, jaz sem ravnokar iz UZ-ja v Lj. Delal ga je Tomaževič, poleg pa ene tri praktikantke ali specializantke, on pa take poka, da se vsi sam režimo. Sestra ga je vprašala, če bi preštel folikle on pa da ne, da se šteje samo pri tistih, ki jih imajo mal, jaz pa da jih imam itak malo morje. Izmeril jih je ene 18, so pa okoli 22, 23. Tako da danes stopka, v petek pa AAAUUUUU.
Čestitam novim nosečkam, zgleda da bo okoli Novega leta prav pestro v porodnišnicah.

Ja nič čudnega,da te vse spodaj pritiska,boščica.Saj si čisto polnauser posted image .No je pa dobra novica.Bodo jajčka,bodouser posted image .Bodi previdna,da če pride do hiperstimulacije,da boš znala ukrepat.U v petek pa akcija.Skratka vse dobro ti želim.
Ne pozabi na vse ketonalčkeuser posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 555
9.4.2008 10:03:09   
pikovit
Krtekxx za zdej se ne obremenjuj z temi zadevami.Si 1 v IVF.Mogoče,pa ti to prinese pozitiven rezultat.Do sedaj je šlo vse ok.Še bolje,kot to.user posted image

Zdaj me pa nekaj zanima.Mene tudi genetika čaka.Imam za sabo 8 transferjev in nikoli nosečnosti.Glede na to,da si to čez dala,me zanima kakšen problem so tebi našli?Ali pa še kakšen drug primer,če ti je znan?
Hvala tiuser posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 556
9.4.2008 10:07:31   
lara light
Arnejauser posted image

Sej ostale vas tud objemem in lubčkam!user posted image

Ni sončka tudi danes, a poiščimo ga v nasmehu user posted image ...zdej grem, ja kam, iskat nasmeh, ven na kavicouser posted image , sej tu sam radio šopa na ves glas in se sama sebi smejimuser posted image !

Pikovitek, mogoče še en 'ta nov' hajniken ruknemuser posted image !

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 557
9.4.2008 10:12:53   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Pikovitek, mogoče še en 'ta nov' hajniken ruknemuser posted image !

Ja,ja le dej gauser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 558
9.4.2008 10:35:15   
m.rudovic
MAVRICA72 to je touser posted image user posted image  čestitam,test ponovi čez 2 dni,če pa si nestrpna pa pojdi na odvzem krvi.user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 559
9.4.2008 10:38:34   
alia
Oj Pikovit;

Vidim, da si tudi že prava maratonka - tudi jaz sem tik pred 6. IVF.
V januarju so mi ponovno opravili Laparo in hysterosc., odstranili oba jajcevoda in pregrado v maternici - 2cm. Tudi jaz imam zarodke, vendar nikoli nisem ugledala tako željenega +. Kako bo tokrat, bomo videli...
Kako praviš, genetika? Je to na tvojo pobudo ali je postopek po tolikih neuspelih poskusih takšen? Si morala "presežek" postopkov plačati?

Bravo Konina - res sem vesela zate!!! Enkrat sva bili skupaj v postopku (se mi zdi - v novembru 2007), ti je uspelo z eskimčki? Sorry, ker pišem kar na pamet, res nisem prebirala teh vrstic že lep čas!!!

Tudi ostalim soborkam, ki Vam je uspelo - čestitam od srca in seveda vsem ki nam še ni, da nam bo čimprej!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 560
9.4.2008 10:41:31   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: stijan

Oktavija ,jaz sem bila novembra v Mariboru na razgovoru in sva takrat  oba oddala napotnico,marca pa sem se odloćila da grem k Rešu in sem prejšnji teden brez problema dobila napotnico pri ginekologu,moj  pa pri osebni zdravnici.Dvignila sem izvide v Mb na antisterilitetni ,da mi ni bilo treba še enkrat kri dajat pri Rešu,pa mi je sestra v Mb rekla da pri njih kar naprej ostanem na čakalni listi,da to nič ne spremeni. Reš pa je tudi svetoval da naj v Mb vse tak pustiva kot je ,da lahko pol še v Mb poskusiva če ne bi pri njem uspelo.

Stijan hvala za nasvet!user posted image user posted image user posted image  Super pol bom šla prvo v MB, nato pa se lahko naročim pri Rešlu in dobim še eno napotnico... Takrat bo prva že v MB in mi bo G morala dat še eno novo napotnico...user posted image user posted image  Superca tako lahko ostanem na dveh straneh!user posted image  Hvala še enkrat!user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 561
9.4.2008 10:53:51   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: alia

Oj Pikovit;

Vidim, da si tudi že prava maratonka - tudi jaz sem tik pred 6. IVF.
V januarju so mi ponovno opravili Laparo in hysterosc., odstranili oba jajcevoda in pregrado v maternici - 2cm. Tudi jaz imam zarodke, vendar nikoli nisem ugledala tako željenega +. Kako bo tokrat, bomo videli...
Kako praviš, genetika? Je to na tvojo pobudo ali je postopek po tolikih neuspelih poskusih takšen? Si morala "presežek" postopkov plačati?

Bravo Konina - res sem vesela zate!!! Enkrat sva bili skupaj v postopku (se mi zdi - v novembru 2007), ti je uspelo z eskimčki? Sorry, ker pišem kar na pamet, res nisem prebirala teh vrstic že lep čas!!!

Tudi ostalim soborkam, ki Vam je uspelo - čestitam od srca in seveda vsem ki nam še ni, da nam bo čimprej!!

O še ena maratonkauser posted image .Ja kar se tiče genetike sem se kar sama odloičila.Načeloma ti po 5 postopku pripada.Moja G mi je rekla,da to takoj naredijo.Pred 1 ivf-jem.No ja meni je ni.Tebi pa tudi očitno ne.Ma klinc jih gleda te DR.user posted image
Ja sem mogla že 5 in 6 plačat.Beda pa taka.user posted image .Ja nimaš kaj gremo do konca in naprejuser posted image

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 562
9.4.2008 11:02:28   
ledenka
cao, punce user posted image  a se spet za kavo dogovarjate? user posted image  sam ob 8h zjutraj... prezgodaj user posted image  sicer imam budilko za ob 7h, si vtaknem prometrium in spim naprej user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 563
9.4.2008 11:06:17   
krtekxx
Ojla!

Pikovit, kaki so pa znaki hiperstimulacije in kaj moram naredit, če do nje pride?

Tomaževič je danes rekel, da se je pri taki količini jajčec treba vedno mal bat hiperstimulacije.
Z genetiko je pa tako, da tebi in partnerju vzamejo kri in potem naredijo analizo kromosomov, da ugotovijo ali je kateri prenašalec kake uravnotežene translokacije. Če dobijo tak rezultat, potem zarodke pregledajo ali imajo to okvaro. V bistvu pregledajo le eno od 8 celic zarodka (jo vzamejo ven iz ovoja in na njej naredijo to analizo). Če te zanima kaj več mi povej, ti bom napisala na ZS. Drugače pa pri nama niso nič našli, so pa pri dveh plodih našli kromosomske napake, ko so delali analizo po splavu - doslej sem jih imela 6.

Sem se skoraj že odločila, da jutri (dan pred punkcijo) ostanem doma, ker mi je precej mučno sedeti na stolu.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 564
9.4.2008 11:14:04   
pikovit
Ja Krtekxx me zanima,bi te prosila za info.

Hiperstimulacija to pomeni,če jajčniki preveč delujejo in to je očitno pri tebi.
Znaki so napihnjenost,težko dihanje,bolečine v trebuhu.Naj me še kakšna punca spomni še na kakšno stvar.Predvsem moraš veliko piti in tudi obvezno lulati.Kolikor gre not,mora it tudi ven,če ne se zadržuje voda v telesu,kar pa je slabo.Evo to je na kratko.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 565
9.4.2008 11:14:34   
sapi
pikovit res boš lepa nevesta, tudi torta je lepa bi tudi jaz imela tako, če bi se še enkrat poročila ... si pa en tak  dobrovoljček a ne, se po sliki vidi ...
krtexx točno vem katera si saj sem jaz tista, ki je vprašala katera je zadnja in si se ti oglasila user posted image ...  torej sem bila takoj za tabo ... no sedaj se pa malo poznava ...

sapi

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 566
9.4.2008 11:16:04   
pikovit
Evo še mekaj sem našla Krtekxx:

http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 567
9.4.2008 11:16:24   
alia
Ja pikovit, prav sklepaš - nihče ni genetike niti omenil...
Tudi jaz sem plačala 2 postopka pri Rešu, potem pa sem menjala kliniko - na GK LJ. Veš, da ti po novem pripada 6 brezplačnih postopkov?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 568
9.4.2008 11:17:10   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

pikovit res boš lepa nevesta, tudi torta je lepa bi tudi jaz imela tako, če bi se še enkrat poročila ... si pa en tak  dobrovoljček a ne, se po sliki vidi ...
krtexx točno vem katera si saj sem jaz tista, ki je vprašala katera je zadnja in si se ti oglasila user posted image ...  torej sem bila takoj za tabo ... no sedaj se pa malo poznava ...

sapi

Sapi probam biti dobrovoljna,kaj nam pa ostane drugega.Vsaj tako nam je lepšeuser posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 569
9.4.2008 11:17:57   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: alia

Ja pikovit, prav sklepaš - nihče ni genetike niti omenil...
Tudi jaz sem plačala 2 postopka pri Rešu, potem pa sem menjala kliniko - na GK LJ. Veš, da ti po novem pripada 6 brezplačnih postopkov?

Vem,vem spremljam tole sago ko sokolovo okouser posted image

(odgovor članu alia)
Neposredna povezava do sporočila: 570
9.4.2008 11:21:28   
pikovit
Mismis in ostale imam predlog.

glede na to,da je vedno več punc z hiperstimulacijo,bi bilo mogoče pametno,da se da tale link na seznam?Kaj pravite pa ostale?
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 571
9.4.2008 11:22:20   
Abra
Najprej mavrica čestitke za user posted image za ziher pa kar pojdi po CB, sej veš, da tuki samo temu al pa krvnemu testu verjamemo user posted image takrat padejo uradne čestitke user posted image

Punce, hvala za solidarnost pri mojem besu in razočaranu nad lj urgenco. #)&*??"!!!#!**# Mismis, jaz sem že skor pozabla na te kletvice, hvala, da si me spomnila. Včeraj zvečer me je kar malo zvilo, ko sem začela o tem pisat. Po pogovoru s sestro se mi je vse še tko ok zdelo, zvečer sem pa dojela, da bom najbrž morala še enkrat čez vse to. Zdaj sem se tega začela prav bat, kaj če me spet kaj zajebejo? Kajsica, Tomaževič je tvoj zdravnik, kajne? Jaz ne morem kar tja uletet in njega zahtevat. Ti si pa to dobro izvedla. Reš me je takrat sicer vprašal, kam bi šla in da lahko grem tudi v Postojno ... ni pa navijal, ker sem iz LJ, je tuki bolj prikladno ... Mene sicer ni čistil specializant, me je pa pregledoval in delal UZ in bil tko grob user posted image da sem ful zakrvavela. Zdravnica je bla sicer ful prijazna in mi je rekla, da se bo potrudila, da bo čimbolj nežna, da bo čimmanj poškodovala, ta nežnost se pač tko obrestuje ...
A je katera že bla v Postojni na kakem posegu, razen IVF? Kako to tam zgleda in katerega dr. priporočate?

Dajamaja user posted image bom pa bolj vestna navijačica, če že borka ne bom mogla bit. Zakaj pa imaš ti agrulab, imaš pco?

Arneja, 37,1 je kar visoka BT user posted image koliko pa imaš ponavadi? pa koliko časa je že taka? a kej vohamo user posted image

Pikovit, a sem ti že povedala, kako boš lepa? Res, super izbira. Torta je pa tudi njami, jaz bi dala gor še kak rdeč akcent, kako rdečo kuglico ala ribez, se bo s tvojo oblekco in nakitom povezala. Pa šopek za svate bi lahko bil tudi v tem stilu.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 572
9.4.2008 11:26:02   
krtekxx
Se strinjam, da se da te podatke o hiperstimulaciji nekam, kjer bodo enostavno dostopni. Verjetno imam blago obliko, ampak bi verjetno Tomaževič kaj rekel, če bi bilo kaj za skrbet, saj je najbrž videl, kako veliki so jajčniki. Bom verjetno jutri res ostala doma in počivala leže, ker me kar precej boli trebuh.
Sapi, ja pol se pa zdej poznava. če se bova srečali.
Pikovit, ti bom zbrala kaj o genetiki in ti poslala.
Zdej grem pa še mal delat, da ne bo preveč krize teh nekaj dni, ko me ne bo. 

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 573
9.4.2008 11:58:08   
womanpolice
Živjo Punce!

Najprej en lep pozdravček vsem... dans sm bolj pozna... smo se crkljali v postelji user posted image

Ker me čas priganja,bom bolj kratka (morm it kosilo kuhat, potem pa v službo (dans kr od 14 do 2.00 user posted image ))

Pikovit, vidm da so že skoraj vse videle tvojo lepo obleko.. in ker jo tko zelo hvalijo... bi mi dovolila vpogled? user posted image

p.s. ali ima katera 16.4. UZ (UZ z morebitno končno injekcijo)?

lep dan vsem... pa se kaj tipkamo jutri...

čavči user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 574
9.4.2008 12:10:16   
pikovit
Ledenka ima pa nov avataruser posted image A si ne bi raje dala kakšno flašo piva gor?user posted image user posted image user posted image Takega uvoženegauser posted image

Policajka ti si pa pridna.Lepo skuhaj kosilo,potem pa urejat promet pa kazni pisatuser posted image  in nam živce kravžlatuser posted image .Sem ti poslala geslo na ZS

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.