|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
9.4.2008 12:15:28   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Ledenka ima pa nov avataruser posted image A si ne bi raje dala kakšno flašo piva gor?user posted image user posted image user posted image Takega uvoženegauser posted image

user posted image user posted image user posted image  ah ne, zdaj pa ne vec user posted image  pijem bolj cajcke user posted image  vse za magicni plusek!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 576
9.4.2008 12:18:24   
mavrica72
Dekleta, prosim ne prehitevajte s čestitkami. Jaz sem dobila pred dvema urama rdeč izcedek.user posted image Še vedno ga imam, je pa prešel iz rdeče v rjavo barvo. Sploh ne vem kaj se dogaja. To sigurno ni dober znak. user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 577
9.4.2008 12:23:43   
kajsica
Pikovit, ma kaj imaš lepo obleko, pa torta je tud enkratna!!!! Kje pa si tiste figurice našla user posted image user posted image user posted image ? Sem se morala pošteno nasmejati! Originalne!!!!

Mavrica, ne prehitevaj dogodkov in ne sekiraj se. Lepo počivaj! Marsikatera je krvavela in je danes že lepo okrogla. Dokler to ni orng rdeče, je vse možno. Tako da se ne obremenjevat in počakaj do konca, črtica je pa črtica. Je pa res, da bi ti 11 dan že moral dati test pravilno. Samo zanima me katerega si delala? Ker jaz zaupam samo CB, je res malo dražji ampak......pri ostalih so nekatere imela tudi lažne znake!!!!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 578
9.4.2008 12:31:35   
pikovit
Mavrica naredi CB!Dokler je kri temna,črna je ok.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 579
9.4.2008 12:33:24   
pikovit
Abrica hvala zlata si.Kaj dosti okol Po al Lj ti pa ne morem pomagat.Moja frendica je imela v PO laparo.Pa je bilo vse ok.Ima doma punčko.Ji je Reš pomagu

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 580
9.4.2008 14:15:18   
Goldy
Pikovit, ali lahko še jaz dobim geslo za slikce. Bo že 3 leta od najine poroke, pa nama je bilo tak fajn na poroki (saj nama je zdaj tudi), da bi še kar enkrat šla skozi vse priprave. Hvala!

Dobrodošlica vsem novim, nosečkam čestitke, tistim, ki vam ni uspelo objemčke, ostalim pa mirno roko in živce!

Pa še nekaj bi vprašala - čaj iz malinovih listov je dober za kaj? Malo sem zgrešila.user posted image

Lep dan!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 581
9.4.2008 14:28:17   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Pija76 saj ga boš virtualno spila pa bo isto al pa ga bom jaz za obe user posted image ....
Abra naj se dobro izteče ...
mismis super, da bi vsaj bili  ... katerega G pa imaš ...
krtexx potem sva sre pa videli tudi jaz sem bila danes na UZ ... ja tomaževuč je pa res faca ... držim pesti za petek ...
Mavrica72 ti kar poonovi test zagotovo bo spet črtica kot danes ....

Sapi, jaz imam dr. Drobniča.
A še že mogoče dobila rezultate BHCG

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 582
9.4.2008 15:02:28   
YULIAH
Kako ste punce, jaz nisem preveč dobro. Mislim da se mi user posted image  začenja, vedno večje rjavega izcedka, ki se počasi spreminja v rdečga, pa toliko ga je da si že vložke pridno menjujem user posted image user posted image ...ne vem kaj naj rečem.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 583
9.4.2008 15:09:03   
hormoncek
YULIAH - pomiri se. Mogoče pa ni. A ni malo prezgodaj?

Mislim nate in močno stiskam pesti. Jaz sem tudi trepetalka pa točno vem kako se počutiš. Naredile smo vse, kar je bilo v naši moči. Zdaj pa je na vrsti narava.

We do not have problems. Only challenges!

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 584
9.4.2008 15:09:15   
Goldy
Ojoj, Yuliah, glavo pokonci. user posted image

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 585
9.4.2008 15:09:59   
hormoncek
Hati - a si že dobila pošto? Kako se počutiš? Mene je tako strah.

(odgovor članu hormoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 586
9.4.2008 15:26:44   
hati

IZVIRNO SPOROČILO: hormoncek

Ne pošte ni. Pa ti? Počutim se tako, kot da bom vsak trenutek dobila menstruacijo. Bolečine v jajčniku, napenjanje in povečane prsi.user posted image  Skratka molim, da rata vsem nam.

Yuliah...ne vem kaj naj ti rečem.... držim pesti, da je samo izcedek.

Mavrica, kako je s tabo? A si naredila še en test.

Nisem uspela vsega prebrat, ker sem še v službi. Se javim kasneje. Punce...saj nam bo uspelo...

Pozdravček vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 587
9.4.2008 15:29:48   
hormoncek
IZVIRNO SPOROČILO: hati

Ne pošte ni. Pa ti? Počutim se tako, kot da bom vsak trenutek dobila menstruacijo. Bolečine v jajčniku, napenjanje in povečane prsi.user posted image  Skratka molim, da rata vsem nam.

Nisem uspela vsega prebrat, ker sem še v službi. Se javim kasneje. Punce...saj nam bo uspelo...

Pozdravček vsem.

Tudi moje pošte ni. Imam še vedno zelo napet trebuh, lačna sem non stop in imam zelo zelo občutljiva prsa. Ne vem, če je to mogoče zaradi hormonov. A jemlješ prometrium?

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 588
9.4.2008 15:34:16   
hati

IZVIRNO SPOROČILO: hati

Pozdravček vsem.

Tudi moje pošte ni. Imam še vedno zelo napet trebuh, lačna sem non stop in imam zelo zelo občutljiva prsa. Ne vem, če je to mogoče zaradi hormonov. A jemlješ prometrium?

Ja prometrium jemljem. Ne verjamem da je to od hormonov, po mojem boš plusek zagledala. Ma ti znaki so itak tako dvoumni. Ampak jaz jih niti nimam. Tale prsa so kot vedno...mal napihnjena...to je pa tudi vse... in vedno je tako...

Neposredna povezava do sporočila: 589
9.4.2008 15:52:24   
hormoncek
Joj Hati. Hvala za lepe želje. A ne bi bilo čudovito, če bi ga obe.

Mavrica a je kaj novega?

YULIAH tudi ti čimprej poročaj.

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 590
9.4.2008 16:06:58   
vijolica30
mismis moja mašina je šla po gobe, zato se nisem nič javla, uz: 24,19,20,10, tko da je ju3 punkcija, a je še kera jutri tam???

konina čestitkeuser posted image user posted image

no se beremo ko mi zrihtajo pc, držte pesti, me je kr strah, sem alergična na vse protibolečinske zadevce, tko da bo kr na živouser posted image , sam kaj čmo....aja sm pozabla povedat če kero zanima, ker pr nas mamo bolj mal takih oddaj, 1.del o obmp je že bil, v petek okol 15,00 je drugi del, ko bojo kazal punkcijo, jipijipijej....
aja skleroza, na rts srbija
lp, v

< Sporočilo je popravil vijolica30 -- 9.4.2008 16:08:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 591
9.4.2008 16:10:14   
lara light
Abra, če se prav prebrala pri Pikovit da, sprašuješ za laparo v Po? Jaz sem jo tam opravila. Če ti lahko kaj pomagam...bom potem pogledala in prebrala nazaj, če utegnem zakaj gre...

Punce, a katera ve, kdaj je najboljši čas za klicat  Reša na gsm? Rada bi se pomenila z njim, kdaj je najboljše (čas ciklusa), da se mu znova narišem v ordinacijio...hvala za pomoč!

Lubčkov 100!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 592
9.4.2008 17:03:05   
Abra
Lara, poslala sem ti z.s.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 593
9.4.2008 17:04:10   
pikovit
Lara po mijem je najboljš da ga pokličeš enkrat okol 11h.Da ma konc punkcij in transferjev.

Neposredna povezava do sporočila: 594
9.4.2008 17:41:51   
lara light
Abra, sem odgovorila na zs!

Pikovit, thanks! Bom jutri, pol ti že sporočim.user posted image  Ti, ti, ti, najlepša nevestica!user posted image

Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 595
9.4.2008 17:44:02   
sapi
pikovit to je res, saj nam drugega tako ne preostane, da bi pa vse zagrenjene postale tega pa ne dovolimo user posted image ...
mismis rezultat je 1,7 ... če se je že moralo zgoditi, da je vsaj vse brez dodatnih komplikacij ...
vijolica30 super ... no vidiš, da so zrastli ti si pa tako skrbela pa se je nakoncu vse uredili ... čim manj bolečo punkcijo ...
YULIAH, mavrica72 držim pesti, da bo vse ok ... resnično upam, da ne bo kaj hujšega in so samo izcedki ...
krtekxx fino še en poznan obraz, ko bom naslednjič tam, da ne bom tako zgubljeno zgledala user posted image ...

sapi

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 596
9.4.2008 17:44:02   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Abra, sem odgovorila na zs!

Pikovit, thanks! Bom jutri, pol ti že sporočim.user posted image  Ti, ti, ti, najlepša nevestica!user posted image

Lara ja kaj pa ti čakaš?A je v vodo padlo?

Neposredna povezava do sporočila: 597
9.4.2008 17:47:03   
pikovit
Sapi res mi je žal,da se je vse končalo.Zdej pa bo,boš videla.držim pestiuser posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 598
9.4.2008 17:50:56   
pikovit
O Larica si je pa avatar ravnokar zamenjala.Jaz sem tudi tu bila,ha,ha,ha.A je bilo dobro kaj?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 599
9.4.2008 17:54:14   
lara light
Ledenka me je navdušila in sem še jazuser posted image ...ste vidle, sem našla tisto palmo na katero sem se enkrat že skobacala...preverte v albumuuser posted image

Pikovit, saj veš, da sem počasna...10 let, da začnem na otroke mislt, zdej moram vsaj eno leto na porokouser posted image user posted image ...bo, bo, verjetno začetek 2009, zdej nimam možnosti, sto razlogov...sile pa tud ni, sej sva samo od 97' skupi, ne smeš hitet pr teh odločitvah...user posted image

Coelho

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.