|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
8.4.2008 22:37:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Punce ena dobra novica od naše DAKECuser posted image user posted image user posted image

bom kopirala najij chat:

Maèka!

A ti nekaj povem?

Dobila po¹to , dobila po¹to , dobila po¹to

15.4. mam razgovor.

Zdej sem pa va¾na.

Evo lubica,da ve ves preširni vesoljni svet,za tvojo srečouser posted image

DAKEC - user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 526
8.4.2008 22:38:36   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

stijan in  womanpolice dobrodošli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 527
8.4.2008 22:46:40   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: konina

Joj, sem vas pustila čakati. Ni šlo drugače, sem šele sedaj do računalnika prišla.

DVA STA; DVA SRČKA BIJETA!user posted image

SVa kar malo jokala od sreče. Na uz je bil Tomaževič, prvič v vseh postopkih kar sem jih imela, sva se srečala. Pa je bil tako simpatičen, je vprašal, če sem že kdaj rodila in koliko. Pa sem rekla, da eno. No, je rekel, sedaj boste pa dva. Pa se je tako lepo nasmejal iz srca, jaz pa solze v oči, pa usta okrog in okrog glave. Pol sem pa samo še vprašala, pa srčka bijeta. Ja, je rekel, seveda.

Nevi sva pa danes povedala in je planila v jok in smeh ob enem. Sem jo vprašala zakaj je tako žalostna. Pa je rekla: Pa ne mami, jokam od sreče. Ker sem si tako želela, je pa ratalo. Oh, pikica moja, je bila full vesela, midva pa z njo.

Tole je pa res bil en lep dan.

Sem se pa naročila na pregled in imam 22.4. pregled pri G, NS pa 30.5. (moramo še preverit tedne).

Lp, Ninauser posted image

user posted image user posted image user posted image ...... za user posted image user posted image   .....   

Si kar predstavljam Nevo.....   tudi naš je ful čustveno odreagiral.... pol je pa par dni samo hodil in mi lupčkal bušija.....  - no to še dela sedaj, ko smo v 18t.   No, mi smo našemu pikecu  povedali par dni pred prvim UZ v LJ, ko pa sem prišla iz kabine pa sem njemu prvemu pokazala slikico..sta bila z možem zraven  LJ..., pa rekla, da je user posted image  sedaj velik 11mm...pa je prvo rekel, zakaj si pa naredila tako malega user posted image user posted image ..... zdaj pa nonstop sprašuje kateri mesec je, pa koliko je že velik, pa .....

...Čestitke še enkrat....

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 528
8.4.2008 22:46:58   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

IZVIRNO SPOROČILO: pinki2

evo mene punkcija uspela ,prdelala sem 4 lepa jajčeca,
ni blo pa ne fino in ne grozno,tko da punce katera čaka vna punkcijo kar pogumno!
v  četrtek 10.4 me čaka et

Bravo in čestitke za jajčkauser posted image

še jaz...user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 529
8.4.2008 22:49:12   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev

jaz že nestrpno čakam petek, da povejo kako in kaj. Ja v petek imam UZ, mislem da je Tomaževič. Kdo pa je naslednji teden pa ne vem, a katera ve? hvala!

mateja - poglej na list pred ambulanto za UZ...tam so vsi napisani za cel mesec....

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 530
8.4.2008 22:49:43   
gold fish

kikaa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 531
8.4.2008 22:54:01   
soncek.djukelica
bom še jaz pozdravila punce na tej temi, in tudi v četrtek 10.4.07 je srečen dan bil zame, kot bo letos za pinki2!
takrat sem namreč dobila v čuvanje moji lepi punci, ki me nista zapustili in sedaj lepo pančkati v posteljici!
Za vse vas, ki se borite in čakate, vem da boste tudi dočakale!
Pika, želim ti vse najboljše!user posted image
Konina, tudi tebi čestitke!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 532
8.4.2008 22:55:35   
gold fish
....pa to ni res..... spet sami moji monologi....user posted image user posted image

Sulfinija - že danes navijam za četrtek.....  pa javi se kaj....

Neposredna povezava do sporočila: 533
8.4.2008 22:58:58   
gold fish
soncek.d. - vidim, da si se vštulila vmes ....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 534
8.4.2008 23:04:58   
soncek.djukelica
ojal, gold fišica

vidim,da sam midve "žurave"!
Pri meni je blažen mir,punci sta super,še zmeraj malce prehlajeni,zato ne hodimo nič ven!
drži se

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 535
8.4.2008 23:32:14   
pikovit
Mismis sem videka reklamo za Henekena.Njami,čez cel ekran je user posted image

Fiši in Sončekd  tudi vama en lep pozdrav

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 536
9.4.2008 6:01:13   
Grethy
kikaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gremo v nov boj user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 537
9.4.2008 6:41:09   
mavrica72
Dobro jutro dekleta.
Sem sicer že v službi, ampak imam nujno vprašanje za vas, ki vse veste.
Moja radovednost mi ni dala miru, in sem danes zjutraj naredila test BC.
Pokazala se je sicer črtica, ampak zelo rahla (je pa vidna). Sedaj pa ne vem,
če nisem test delala prehitro, in je še to od hormona od injekcije. Danes je
namreč šele 11 dan. Sploh se ne upam veseliti, da to pomeni user posted image . Ve imate polno
izkušenj, a je možno da sem prehitro delala test? Prosim, nočem še nobenih
čestitk, te sprejemam šele v soboto, če bo test spet pozitiven.

Kikaa - user posted image , žal mi je, da ti ni uspelo. Res si bila zelo blizu.

Sedaj grem pa delat, ampak priznam, da sem čisto "zmešana", ker ne vem
pri čem sem.user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 538
9.4.2008 6:53:49   
arneja
Dan 31: Ravnokar izmerila in bazalna še vedno vztraja na 37,1 user posted image . Posledično tudi moj nos ostaja na normalni višini. Ko bo padla, se bo spet povesil vsaj za nekaj dni. Takoj nato prešla na šlatanje zgornjih ženskih pritiklin. Zavzeto kot kakšen 16-letnik, ki prvič v roke dobi punco user posted image . Odločila sem se za moč pozitivnega mišljenja: vsaj desetkrat sem si že danes rekla: lep vgnezden zarodek user posted image . Se oprimem vsake bilka. In vem, da ena bilka enkrat bo ta prava user posted image .

Punce, sem zdajle v postelji razmišljala, da bi vsaka od nas čisto lahko nekaj podobnega Dnevniku Bridget Jones spisala. Z vsemi smile-ji vred user posted image . Ste brale ali vsaj film gledale? Se nam toliko dogaja, včasih kaj žalostnega, včasih veselega, dostikrat smešnega, da bi se res dalo v pisano besedo preliti. Kaj pravite user posted image ?

Mavrica, mislim, da je to to user posted image . Sicer nisem sigurna, ker še nikoli nisem tako daleč prišla, ampak mislim, da ti bo večina punc potrdila user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 539
9.4.2008 7:12:47   
Sulfinija
Gold fish,hvala ta navijaš zame za moj jutršnji pregled,upam da danes čimprej mine dan.

Arneja,bravo punce če je povišana temperatura je to dober znak,navijam zate....

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 540
9.4.2008 7:15:00   
arneja
Pija, ti pa tako lačna? Kakšno terapijo ti je zdravnik dal? Spet Gonal? Koliko enot? Se je hudoba že prikazala? Kateri dan je danes?

Abra, zares so te slabo sčistili user posted image ? Si ne bi mislila, da je kaj takšnega možnega. K Rešu kar pojdi. Upam, da ti kljub vsemu uspe se nam maja pridružiti. Je bilo lepo biti s tabo v postopku user posted image .

Mismis, kdaj ti štartaš s postopkom user posted image ? Imaš ti kakšne posebne priprave? Vas nisem brala pa mi zdaj cel kup informacij manjka.  Pa Mišek daj kar že zdaj znakec za nosečkice v seznamu za navijanje user posted image . Jaz bi ga tudi takoj hotela imeti user posted image . Si ga fino pihnila včeraj s tistim stripovskih znakcem za kletvice, sem se prav nasmejala zdajle: %6"#3## user posted image . Že vidim, ko jih bom uporabila user posted image .

Ampak, Pikovit, ti ga pa res pihneš user posted image . Tale tvoj striček je spet v akciji: user posted image . Mi pa ni jasno ali je to jutranje razgibavanje ali vabljenje na slončkanje user posted image ?

Dajamaja, ali je dragi včeraj že spal ali se je pustil prepričati v malo pozne telovadbe user posted image ?

Kajsica, maj bo naš mesec, ja user posted image . Imaš ti srečo, da imaš še zamrznjenčke. Sigurno boš nosečkica, boš videla user posted image .

Pikovit, jaz bom šla res kar en test kupit, ki bo imel že kar dva pluska gor user posted image . Ga bom še jaz enkrat kopirala, mogoče mi pa to kaj sreče prinese user posted image . Torej, za vse nas, naj imamo čimprej tole v rokah user posted image :
user posted image

Ribica, tvoj mali pa rekel, zakaj si tako malega dojenčka naredila user posted image ? Je tako fino brat, ko pišete, kako vaš malčki reagirajo na nosečnost user posted image .

Sonček.djukelica, naj tvoji dve princeski bosta še naprej tako lepo pridni user posted image user posted image . Bi si pa človek mislil, da mamica dveh dojenčic ob tako pozni uri čisto zmahana dremlje že kakšni dve uri user posted image . Očitno imaš res pridni deklici user posted image .

Naredite si lep dan, jaz pa zdaj hitro po tuš.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 541
9.4.2008 7:17:01   
arneja
Sulfinija, hvala, ampak nisem več naivna kot včasih user posted image . Če bi bil kakšen 35. dan, potem bi še verjela user posted image . Ti pa v četrtek že prvi UZ user posted image ? Daj napiši, kako je bilo, ko sta dve črtici ugledala user posted image . Si imela kaj znakov in ti je bilo jasno, da tokrat pa je nekaj drugače?

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 542
9.4.2008 7:43:04   
blanč
Mavricauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To je to. 14 dan po punkciji pokaže pravilen rezultat!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 543
9.4.2008 8:33:05   
andreja 07
Konina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zauser posted image user posted image  zdej s epa odpočij d ase prpraviš na žurko.

Mavrica user posted image user posted image user posted image bravo zauser posted image  upam da bom šla po tvoji poti. še čakam na rezultat

Abra user posted image user posted image user posted image men je to  kar se tebi dogaja čist nerazumljivo za današnji čas,da si sploh lahko to prvoščjo. Upam d ati bojo vsaj sedaj nardil tko k je treba in da greš čimprej lahko v novo akcijo.držim pesti.

Pikovit končno sme prišla do albuma na kratko PREKRASNO.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 544
9.4.2008 8:38:17   
blanč
 Pikovit sigurno boš najlepša nevesta daleč naokoli. Moram ti povedat, da imaš odličen okus. Tudi torta je prekrasna.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 545
9.4.2008 8:43:19   
kajsica
Andreja 07, kako je ka s teboj? Sem pravkar prebrala na sosednji temi in predvidevam, da M še ni in še vedno obstaja upanje!!!!!!

Pikovit, vedno pozabim napisati, tudi jaz bi imela geslo!!! Daj da vidim kakšna princeska boš!!!!

Arneja, držim pesti zate, naj grdobe ne bo naslednjih 8 mesecev. Ampak ker vem da si močna punca, če tokrat ne bo bo pa mesec kasneje! V glavnem držim pa pesti, da je že sedaj ne bo!!!

Sulfinija, no jutri pa javi čimprej kaj bo na UZ srečnica!!!!!

Lep dan tudi vsem ostalim! Jaz pa danes za knjige, pa nimam kakšne pretirane volje!!!

Uživajte!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 546
9.4.2008 9:06:59   
krtekxx
Zdravo, jaz sem ravnokar iz UZ-ja v Lj. Delal ga je Tomaževič, poleg pa ene tri praktikantke ali specializantke, on pa take poka, da se vsi sam režimo. Sestra ga je vprašala, če bi preštel folikle on pa da ne, da se šteje samo pri tistih, ki jih imajo mal, jaz pa da jih imam itak malo morje. Izmeril jih je ene 18, so pa okoli 22, 23. Tako da danes stopka, v petek pa AAAUUUUU.
Čestitam novim nosečkam, zgleda da bo okoli Novega leta prav pestro v porodnišnicah.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 547
9.4.2008 9:29:31   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 09.04.
Krtekxx - UZ

Četrtek, 10.04.
pinki2 - ET

Petek, 11.04.
Mateja.Goljev - UZ
Krtekxx - punkcija

Sobota, 12.04.
Grethy - UZ

Ponedeljek, 14.04.
 Pija76 - UZ
Sonček33 - UZ
Pika74 - UZ

Sreda, 16.04.
womanpolice - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ 

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ
Špelka12 - UZ
m.rudovič - UZ

Torek, 15.04.
Tejki - UZ

Sreda, 16.04.
Gloria - AC

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

Torek, 22.04.
Konina - UZ

Petek, 16.05.
   m.rudovic - NS

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image
user posted image Mandreja user posted image
user posted image Kikaa user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mavrica72 greje user posted image user posted image - TEST 12.04.2008
  Yuliah greje user posted image user posted image  - TEST 14.04.2008
Tejka** greje user posted image user posted image - TEST 14.04.2008
  Hati greje  user posted image user posted image   - TEST 15.04.2008
  Hormonček grejeuser posted image user posted image - TEST 15.04.2008
 Bambi75 greje user posted image user posted image - TEST 21.04.2008
 Ledenka greje  user posted image - TEST 22.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 25.04. špikanje)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • dajamaja, (8.4. pregled)
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)
  • womanpolice (1. IVF, GK LJ; Superfact in Menopur)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Vlaisavljević, 14.05.2008 ob 11.20 posvet)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
  • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13user posted image , ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image ,

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image  MIŠEK13

user posted image  Teja* (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 548
9.4.2008 9:32:54   
mismis
Samo na hitro iz službe:

Mavrica72, to je to, da pa boš 100% naredi čez 2 dni še CB. Jaz ti bom, kar danes čestitala...

user posted image  

Krtekxx, kaj 18 jih je našel, ti pa si naša zmagovalka...
user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 549
9.4.2008 9:34:17   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Zdravo, jaz sem ravnokar iz UZ-ja v Lj. Delal ga je Tomaževič, poleg pa ene tri praktikantke ali specializantke, on pa take poka, da se vsi sam režimo. Sestra ga je vprašala, če bi preštel folikle on pa da ne, da se šteje samo pri tistih, ki jih imajo mal, jaz pa da jih imam itak malo morje. Izmeril jih je ene 18, so pa okoli 22, 23. Tako da danes stopka, v petek pa AAAUUUUU.
Čestitam novim nosečkam, zgleda da bo okoli Novega leta prav pestro v porodnišnicah.

Bravo krtekxx to je pa hudo dobr slišat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,

Si slučajno kaj gledala, a Tomaževič tud v soboto dela UZ ?

LP Grethy

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.