zokica
|
Pozdravljene! Vidin, ka nas nega tak dosti iz Prekmurja&Pomurja. Meni je dugicejt, pa sen še malo sen skočila, ka vidin ka se dogaja. Glede mrtvičenja rok, jaz man ponoči prste stegnjene, pa mi tak odrevenijo ponoči, ka zaran nemren stisniti pesti, pa te si jih malo razgiblen te pa je vrede. No, nan še samo malo fali, ka bomo trije, 27 de hitro tu, gnes sen ran hodla k G, ka sen mela zaran nekej odluščeno, tako temno rjavo je blo, pa sen šla takoj na pregled, pa je rekla, ka se mi je čepek malo odlušča, vači pa je vse vrede, pa še nič ne kaže na porod. Čiglih bi jaz nejrejši bila, ka bi malo pret rodila, ka še mamo malo meje kak tri tedne do konca pa ma najin mišek že nekej čez 3300 g taka, či de čaka do roka, te de tak meja 4 kile . Kak se kej redite?jaz sen se do zej zredila za 9 kil, s ten ka sen zej v enen tedni eno kilo zgibila, taka je te zej 8 kg. No, to je zaenok vse, aja je kera ka ma v Radgoni ginekologinjo? bi lehko kakšno debato o ten vdarli, ka jo vsaka obravnavle na svoj način, ali dober ali slab, odvisno od izkušnje. Uživlite, dočik ste še v enen kose