|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
9.4.2008 12:10:07   
Ajvy
Madona ste hitre s tem prebiranjem...men gre to bolj počasiuser posted image user posted image user posted image

Madejka, mi smo kar v redu ,pa vi???

Uspavanje..ne vem več katera ga je omenila,samo....opažam ,da jo je brez flaše vedno težje uspavati..če jst njej dam npr. dva zaporedna obroka gh....ne bo čist nič spala, če pa je ena ena pa, lepo zaspi in se vsa spočita zbudi...danes sem probala...na..še zdej ni šla spat, oči ima že kot kitajček....tak da mi kar ostajamo na razmerju 3:3.....

< Sporočilo je popravil Ajvy -- 9.4.2008 12:12:33 >

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
9.4.2008 12:16:23   
madejka
Ajvy kaj 3:3 - mlečni in durgi obroki?
Mi glih spravimo 5 obrokov skup, s tem da sta 2 mlečna...

Mi smo ok... no, jaz sem ok, onadva pa spita, tak da sta menda tuduser posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
9.4.2008 12:23:50   
madejka
Sporočilo od Kety:
Lahko samo povem, da je Filip spuzal po trebuhu pri 7m, pri 9ih je začel kobacati, pri 9ih je dobil prvi zobek (to je bilo vse 1 teden nazaj), ob opori vstaja že tudi kaka 2m, kak mesec pa se ob opori premika. Če ga držim za rokice lepo hodi. Ostalih stvari ga pa ne učim.

Pa pravi,,da preveč čvekamo in nam ne more sledit pa da se bo javila ko bo utegnilauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
9.4.2008 12:23:52   
Ajvy
3  krat. Aptamil 2, 3 krat gosta hrana....samo danes smo že vse pobrkali....se mi zdi, da ji bom naredila mleko, da bo lahko zaspala....grem probat

ti se pa imaš fino...vsi lepo spijo...in zakaj še ti ne dremaš zraven??

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
9.4.2008 12:24:26   
madejka
Če sem pa spala do 11.user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
9.4.2008 12:43:01   
kapica
Madejka, kaj nam delas luste z tvojim spanjem, a nisi prebrala kaksna je bila moja noc?user posted image  Nisem spregledala tisto za slikico, saj bom dala kaksno v album, pa lahk pogledate. Sam da pridem do tja.
Ajvy, okej, prznam, nisem peljala psa na sprehod, ker ga nimam, torej si ti hitrejsauser posted image .
Obroke: moj jih ima 6, od tega 2 mlecna, zvecer in ponoci. 4 obroki Gh pa cez dan...So ap vedno manjsi gh, manj poje kot prej...

Punce, a vam se vedno lasje tako izpadajo? Men se zdi da se kr no, ma vsak dan cel sop, veckrat na dan pocesem. Pa skoz imam spete, pa vseeno s tal pobiram moje lase. Kak mi gre to na zivceuser posted image .
Pa zanima me ce vasi malcki ze kaj drzijo zlico in te zadeve. Jaz sem vceraj Dinotu dala , pa seveda ni vedel kaj z njo poceti. A je se prehitro za to, al kako?

< Sporočilo je popravil kapica -- 9.4.2008 12:57:20 >

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
9.4.2008 12:45:28   
pupi
Kak sem jezna, veni sonce jaz pa morem not ždetuser posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
9.4.2008 12:48:33   
pupi
Kapica Naja samo žveči žlico, je pa ful navdušena nad njo. Jaz ji jo dam kar dosti krat. Kak pa si ti kaj? Nosečnost in to?

Julij jaz se tudi poleg Naje vležem ko je treba spat, pa me to zaenkrat še ne moti. Tak prej zaspi!!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
9.4.2008 12:56:15   
kapica
Pupi, nosecnost je v redu, se boljse pocutim...user posted image  Sem si pravkar preko amazona narocila dvd za Pilates v nosecnostiuser posted image . Ker morem zacet migat! Pupi, saj soncek bo se veliko dni, je se cela pomlad in poletje pred namiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
9.4.2008 12:59:30   
madejka
Pupi jaz tud ne morm ven, ker mam mokro glavo pa še piha fulluser posted image Če te kaj tolaži...

Kapica jaz dam malemu žlico v roke, da si nog ne tiši v usta med jedjouser posted image Pa si jo pač v usta deva, ampak baše pa še ne z njo.
Čaki še glede las... ti bojo kmalu nehali izpadat pa bo mir do enga 4. meseca user posted image user posted image user posted image user posted image Vsaj tak je pri meni blo. Pol pa je  ene 3 mesce zgledlo da bom plešastauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
9.4.2008 13:10:12   
kapica
A majo pri albumih kaksne tezave al kaj? A se ne da zbrisat teh fotk ko jih mam zdaj not?

Eh, sem zgubla voljo zaenkrat, grem se malo vlectuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
9.4.2008 13:12:31   
madejka
Kapica jaz že tud dolgo nisem nič v album devala.
Bejž počivat!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
9.4.2008 13:18:11   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Pupi jaz tud ne morm ven, ker mam mokro glavo pa še piha fulluser posted image Če te kaj tolaži...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , malo me tolaži

Ulla daj reči prosim, da Ula vsaj z žličko še ne je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
9.4.2008 13:19:01   
madejka
Eh Ula si gre ziher sama iskat žlico v predal pa si Rižolino skuhauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
9.4.2008 13:21:52   
pupi
Glede las Kapica. Sem jaz mela najboljše lase med nosečnostjo, nič masne, kao goste, po porodu pa so šopi leteli ven, če toti trije lasi kaj jih mam so mi ven zleteli. Zdaj pa masne v eno izpadajo še vedno samo pač manj tak da bo treba zanosit počasi, če ne druga že zaradi las user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
9.4.2008 13:22:26   
pupi

Eh Ula si gre ziher sama iskat žlico v predal pa si Rižolino skuhauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
9.4.2008 13:23:52   
madejka
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Glede las Kapica. Sem jaz mela najboljše lase med nosečnostjo, nič masne, kao goste, po porodu pa so šopi leteli ven, če toti trije lasi kaj jih mam so mi ven zleteli. Zdaj pa masne v eno izpadajo še vedno samo pač manj tak da bo treba zanosit počasi, če ne druga že zaradi las user posted image user posted image

Tooooouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil madejka -- 9.4.2008 13:24:05 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
9.4.2008 13:30:03   
GabiW
Živjo,

nisem vas brala za nazaj ker ne utegnem. Samo posredujem vam tole http://www.solza.info/ (solzica podpore proti podrazitvi vrtcev)

Prosim oddajte svoj glas in posredujte naprej. Tudi če niste iz Ljubljane!

Hvala zlate ste!

LP Gabi

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
9.4.2008 13:32:58   
madejka
Gabiiiiiiiii!!!!user posted image
jaz sem glih zdaj pošiljala naprej toleuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu GabiW)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
9.4.2008 14:19:56   
corfu
Že poslala daljeuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
9.4.2008 14:20:57   
corfu
Midve sva šle p aob enajstih ven in se vrnile ob 14 domov. kako je pasalo!!!user posted image

Hvala za receptuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
9.4.2008 15:14:47   
Ajvy

Če sem pa spala do 11.user posted image

vav....to pa je spanec.....sem ti kar malo folš

KApica..pa kaj potem več mleka poje-al na splošno manj poje...
Naša prime žlico in si jo zabije (drugače ne morem povedat) v goltanec...tak da mi tega ne prakticiramo

Gabi sem oddala glas...

Mi gremo pa zdej končno ven.....

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
9.4.2008 15:20:56   
poldy
Midva sva tudi v petek kupila nov avtosedež. recaro 9-36kg, in nama je trgovka toplo priporočila, da naj ga za kakšen mesec še pospraviva, da je še premajhna in da so kosti še tako mehke, da bohnedaj če se kaj zgodi, samo nedolžen trk, je lahko zelo narobe.....user posted image Jaz sem pa hotla že isti dan jo malo okrog peljat, ampak bom res poslušala nasvet. Pa marelo sva kupila, pa v dipotu so imeli ene omare ful znižane da sva še dve omari kupla eno za 50€(prej je bla okol 200€) in eno za 80€(prej je bla nekaj čez 400€) za dnevno sobo, ker nimava nobene omare tam. Sva še v začetni fazi opremljanja in renoviranja kar precej stare hiše.....Ja sva kar zapravljala, pa ponavadi če je moj zraven je ful živčen če jaz hočem kaj takega kupit kar res ni nujno potrebno ampak bi blo fajn imet pa je precej ceneje. Recimo posteljnina, pa poletna jakna, omare, za mizico za televizijo pa mi ga ni uspelo prepričatuser posted image  Bom še slikce prlepla, samo da najdem slikomat, sem na mamičinem računalniku, pam ga še nimam pod bližnjico....user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
9.4.2008 15:24:34   
poldy
user posted image

user posted image

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
9.4.2008 15:29:10   
madejka
Poldy pa ni Urše kr nekaj skup?
Mi ga imamo tud namen kupit, pa bi ga nujno rabla že zdaj, ker mi tako ipiko zganja, če se sama voziva, da sploh ne upam nikamor več sama it z njim.user posted image
A to maš mikrofibro al bombaž? Mi2 se ne moreva odločit kero bi vzela...

soooonček je, soooonček

(odgovor članu poldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?