|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
8.4.2008 20:49:00   
dodi
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

Dober večer!

No a ste me kaj pogrešale? najbrž nič-jaz pa sem vas......
Danes so me zopet priklopili-strela razsula modem in smo bili odrezani-ne tv,ne telefona,ne interneta...no zdaj sem pa spet tu.........

o si se vrnila iz pradavnineuser posted image user posted image user posted image

JAAAAAAA.....ampak po svoje je pasal...user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
8.4.2008 20:52:19   
Laubica
user posted image Evo poglejte kako goba raste

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
8.4.2008 20:54:57   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
8.4.2008 20:55:37   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Dober večer!

Danes so me zopet priklopili-strela razsula modem in smo bili odrezani-ne tv,ne telefona,ne interneta...no zdaj sem pa spet tu.........

o si se vrnila iz pradavnineuser posted image user posted image user posted image

a si knjigo našlauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil lumpa6 -- 8.4.2008 20:58:22 >

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4829
8.4.2008 20:56:50   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Moja drugorojenka namreč danes praznuje - Maša  svoj 9. rojstni dan - jupi, bodi še naprej tak smejkouser posted image user posted image user posted image .

Maša vse najlepše in čimveč od tega kar si želiš,se ti naj izpolni in verjamem,da si imela danes res čudovit dan-kljub slabemu vremenu
user posted image
vse pohvale tud mamici dašabini,ki ima take luštne otročke user posted image user posted image

dodi
,dobrodošla nazaj,smo mislile,da si nas odklopila,pa so bile "samo" tehnične motnje user posted image

stephany user posted image user posted image user posted image - sej bo,prvi dan je najtežji...najbrž user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
8.4.2008 21:09:51   
stephany
Bom začela kar pri včerajšnjem dnevu.
V nedeljo zvečer smo nesli k varuški prenosno posteljo, pa plenice, ipd. in smo se potem zmenile, da v ponedeljek naju pa ne bo, da bova imela dan za cartanje. In sva ga res užila, v polni meri. Zjutraj sva kar dolgo spala, Klemen je užival, ko se je dojil (pa plezal po meni, sesal na eni strani pa na drugi, pa čepe, pa stoje,...), jaz pa uživala, ko sem ga gledala in videla, kako je srečen. Sredi dopoldneva je postal malo siten, pa sem mu za spremembo spet ponudila dojko. Sem rekla, da kar naj sesa, saj jutri itak ne bo. In potem se je moj malček nekaj časa dojil, potem pa mi zaspal na rokah, kar že zelo dolgo ni storil. In sem gledala mojega spečega angelčka, se spomnila, da se zaključuje eno res lepo obdobje in dala prosto pot solzam in jokala, jokala, jokala. Izjokala sem se za nazaj in za naprej... (Zelo redko jočem, čeprav bi bilo včasih bolje, če bi večkrat).

Po eni strani se mi zdi, da je še tak dojenček, da je še majhen, po drugi pa vidim, kako je že velik. Vsepovsod vstaja in se vzpenja in pri tem stopi še na prste, da je le bolj velik. Po stanovanju šiba po kolenih, je kar pozabil na plazenje. In sedaj bo moral skoraj pol dneva preživeti stran od mene. Strah me je, kako bo to sprejel, kako se bo navadil. Kaj se mu bo pletlo po njegovi mali glavici?

Potem pa sem si rekla, da moram razmišljati pozitivno. Vse bo v redu. Seveda bodo solze, to je normalno, a navadil se bo. Vesela sem, da imam zdravega otroka, ki lepo napreduje. Hvala Bogu, da lahko gre v "svet", kaj če bi bil kakšen revček, potem bi ga pa res lahko imela skoz pri sebi in bi bil celo življenje odvisen od naju.
Zvečer se je 3x zbudil v eni uri. Verjetno se je moja nervoza prenesla tudi nanj. Tudi ponoči sva se kar velikokrat dojila.
Zjutraj sem se zbudila že pred šesto. Kmalu se je predramil tudi Klemen in si privoščil dolgo dojenje. Potem je spet zaspal, jaz pa sem vstala in počasi pripravljala stvari, pa sebe spravila v red. Ob sedmih sem ga zbudila, da sem ga umila in oblekla. Potem sva zajtrkovala. Kot ponavadi, je bilo treba še enkrat menjati plenico, ker se je pokakal. 8.20 sva pa šla od doma. Do varuške imam 5 minut. Predala sem ji stvari, malo sva še govorili, potem pa ga je ona vzela na roke. In takoj je bil grozen jok. Sem kar na hitro odšla.
V službi je bilo kar pestro. Sicer bo še trajalo, da bom osvojila vse nove stvari, a bo že. So me že danes kar zasuli z delom, da ni bilo veliko časa za premišljevanje. Vsake toliko me je sicer stisnilo...
Po petih urah sem šla že domov in to zelo zelo hitro. Klemna sem našla v solzah, sedel je v stolčku. Drugače pa niti ni bilo tako slabo. Zjutraj je jokal dobro uro, potem se je malo potolažil, se igral, pa spet jokal. Za kosilo je jedel juho in to baje kar pridno. Potem je pa spet jokal in od verjetno od utrujenosti zaspal za uro in pol.
Ko sem ga nesla domov, je celo pot nekaj čebljal in se mi smejal. Doma sva se šla najprej dojit in kar ni vedel, katero stran naj najprej napade. Pojedel je pol Fruteka, nato pa sva šla za eno uro vozičkat. Sem mislila, da bo kaj zaspal, pa nič. Je bil pa že kmalu po šesti kar siten in zaspan in sva se šla kar zrihtat za spat. Ob sedmih je že spal, se čez pol ure zbudil, pa potem spet čez pol ure, sedaj pa spi že eno uro. Me prav zanima, kakšna bo noč...

Ojej, so pa ratale prave litanije. Se oproščam!

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
8.4.2008 21:11:38   
dodi

IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Dober večer!

a si knjigo našlauser posted image user posted image

Kakšno knjigo.......user posted image user posted image
Ne sem šla prej spat........user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
8.4.2008 21:29:38   
hanna1
stephany user posted image user posted image user posted image zdaj so pa tud meni tekle solze,ker si tako doživeto vse napisala--kako vesel te je bil Klemen,pa je res že pravi fant...in mislim,da bom jaz še bolj jokala tisti zadnji večer--res je to eno tako čudovito obdobje,preživeto z malčkom,ki tako prehitro mineuser posted image user posted image .Bo še verjetno par dni težkih,ampak vsak dan bo videl,da se ti vrneš...sej veš...samo mama zna prav besedo povedat,da potolaži,samo ona zna prav položit dete,da zaspi in ona zna pravi trenutek vtaknit žličko v usta,da je jed najbolj dobra in samo mamin objem je najslajši in samo mama tako diši...enkratno in neponovljivo...že od rojstva....mama ja mama..drugih se mora še navadit in njihove drugačnosti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
8.4.2008 21:30:28   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Moja drugorojenka namreč danes praznuje - Maša  svoj 9. rojstni dan - jupi, bodi še naprej tak smejkouser posted image user posted image user posted image .

Maša vse najlepše in čimveč od tega kar si želiš,se ti naj izpolni in verjamem,da si imela danes res čudovit dan-kljub slabemu vremenu
user posted image
vse pohvale tud mamici dašabini,ki ima take luštne otročke user posted image user posted image

tud jest ji želim vse naj najuser posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
8.4.2008 21:30:59   
stephany
Julči, Hana - vajine slike in od vajinih princesk so pa carske! user posted image user posted image user posted image

Pa one, ko ste z Makalo tudi. Sem tudi jaz malo fauš, da ste se spoznale. Upam, da bo tretje srečanje uspešno in da bo udeležba velika...

Pa še ena od našega fanta... (seveda ni bilo slikano danes ali pa včeraj user posted image )

user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
8.4.2008 21:32:43   
stephany
Hana, hvalauser posted image user posted image user posted image ! Ti vedno najdeš prave besede...

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
8.4.2008 21:34:24   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

user posted image

Kakšen frajer user posted image user posted image user posted image ,pa kako šik je zrihtan,bo mami preganjala puže od bajte,ker sedaj so drugačni cajti in lovijo punce fante in ne obratno...no skoraj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
8.4.2008 21:36:40   
smotka lonib

user posted image

Kakšen frajer user posted image user posted image user posted image ,pa kako šik je zrihtan,bo mami preganjala puže od bajte,ker sedaj so drugačni cajti in lovijo punce fante in ne obratno...no skoraj user posted image user posted image user posted image

tole bo pa kr držalo, da zdej punce hodijo v vasuser posted image user posted image user posted image . kmal bojo še podokenice pele in po lojtrah plezaleuser posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
8.4.2008 21:40:22   
julci
Duška zdaj ko si diplomirana ne misli da boš lahko delala kaj takegauser posted image user posted image user posted image
user posted image

Naju v četrtek nebo v MB,boma verjetno čez14 dni v ponedeljek popoldne.More poklicat.

Dodi dobrodošla nazajuser posted image jeuser posted image če tehnika odpove.

Nataša upam da se tvoj možek umiri,če ne ga je treba pa na teren poslat.Jeuser posted image če jim je doma dolg cajt,pa kriza če morjo kaj gospodinjskega naredit.Ti povem od junija naprej,kako bo stanje pri nas ko bo 2 meseca doma.

Laubica super mansarda.

Duška za onostran si še nisem vzela cajta,si pa bom.

Štefka Klemen je kr korajžno prestal prvi dan.Vsak začetek je težek.Mene že dans skrbi kako bo mala naslednji teden,ko jaz začnem.user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
8.4.2008 21:44:54   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: smotka lonib

user posted image

tole bo pa kr držalo, da zdej punce hodijo v vasuser posted image user posted image user posted image . kmal bojo še podokenice pele in po lojtrah plezaleuser posted image user posted image

bom jaz kr Zalo čez 20 let poslala k Klemenu.Sam  po moje se bo treba že prej se v vrsto postavt.user posted image

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
8.4.2008 21:47:34   
julci
Maša vse najboljše za 9 roj.dan
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
8.4.2008 21:47:43   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci

bom jaz kr Zalo čez 20 let poslala k Klemenu.Sam  po moje se bo treba že prej se v vrsto postavt.user posted image

Se bota pa s Hano vkup pelali,da bosta malo šparali user posted image user posted image user posted image --bogi klemen,bo še pestro,a ne mamiuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
8.4.2008 21:48:33   
julci

a ti jo vidišuser posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
8.4.2008 21:48:54   
hanna1

Duška zdaj ko si diplomirana ne misli da boš lahko delala kaj takegauser posted image user posted image user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image carica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
8.4.2008 21:49:46   
hanna1

a ti jo vidišuser posted image user posted image user posted image user posted image       user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

na slikco klikni in sledi navodilom user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
8.4.2008 21:50:36   
julci

Se bota pa s Hano vkup pelali,da bosta malo šparali user posted image user posted image user posted image --bogi klemen,bo še pestro,a ne mamiuser posted image

ni panike,sam pol bo mogla pa Štefka še enga Klemenčka naštimat.user posted image da se nevta punci kregali

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
8.4.2008 21:51:45   
hanna1

ni panike,sam pol bo mogla pa Štefka še enga Klemenčka naštimat.user posted image da se nevta punci kregali

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4847
8.4.2008 21:51:53   
julci

na slikco klikni in sledi navodilom user posted image

mater sem ga spet kiksnalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem jo vidla

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
8.4.2008 21:53:25   
hanna1
julci.......faca user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
8.4.2008 21:53:55   
smotka lonib

a ste korošice tud tk šparovne kot gorenjke?user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?