hanna1
|
Šment,makala,da je pa res ravno zdaj vse prišlo-najboljš,da sta res kar noter,da se čim prej vse umiri,ker vročina kaže na to,da se nekje nekaj kuha-kako pa je z ušeskom,kaj pa če je reakcija na vse skupaj.Ti bom kasnej poslala slike po mailu-moram še julci vprašat,a je kakšen drugačen način pošiljanja,kot vsako slikco posebej,če si jih češ shranit .se priporočam za nasvete tud od drugih,ki to bolj obvladate,mi je včeraj 7 slik že tako dolgo pošiljalo k bratu ,da bi jih peš prej dostavila. dons pa skoz mislim na stephany,nam se pa zelo hitro bliža...upam,da Klemnu čim lažje minejo ti prvi dnevi,pol bo pa malo lažje,ko bo videl,da mamica vedno pride ponj-se mi oba smilita julci,dobre slikce,sem se morala nasmejat,posebej tistemu klovnu brez kape,ki sem ga vidla na zadnji sliki -še Zali ni bilo smešno ,Hana se je pa tako nasmejala,kot da nas hoče prestrašit viator,to je pa zelo fajn,da se tako organizirano lotite,pol je veliko manj nejevolje,ker se že vse malo vnaprej predvidi,pa fajn,da se tako dobro razumete,men je bil zadnji dopust tud tako fajn,ker smo se našle 3 družine s podobno starimi otroci in smo se meli mi fajn,ker so otroci bili polno zaposleni sami s sabo,mi smo se pa tud veliko bolj sprostiliin se krasno zabavali,veliko smo si pogledali in najbolj fajn je blo,ker smo bili vsi vedno takoj za to.Uživajte --eeeee,hvala za kavico,si jo grem zdaj skuhat,tako dobro zgleda Laubica,pozdravi se,pa Žana in vsi bolančki, -mogoče bo pa kaj od tega pomagalo Gorenjke,kje ste