Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 12:26:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas pa je malo posijal sonček. Mrzlo pa je kot . Ampak potem, ko se malček zbudi, bomo šli malo ven.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 12:35:43
|
|
|
|
hanna1
|
Midve sva mislili it ven,ko se Hana zbudi,jaz pa sem malo si pripravila skupaj za kosilo.Pol je pa spala skor do 12 (celo uro) in sem mislila,kaj bom,če greva zdaj ven,bova s kosilom zelo pozni in bodo vsi nergali,zato pa zdaj hitima delat kosilo,pa potem ven .Hana sred kuhinje uničuje plastične lončke--malo sem ji nadevala takšnih plastičnih posodic,kuhalnic in žlic in ...mam mir
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 12:37:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Matija pa je najbolj srečen, če uspe prilezt do kakšnega daljinca ali mobitela. jaz tudi že kuham. Špagete z Bolonjsko in mislim, da bo ostalo še za jutri.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 13:52:29
|
|
|
|
Anonimen
|
En HOP!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 14:49:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Spet zatišje in jaz imam monologe. Čisto malo še mi manjka do 5. zvezdice, pa nobene nikjer. Vam bom začela slikice lepit.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 14:57:09
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 16:25:24
|
|
|
|
viator
|
Živjo, pri nas lije kot iz škafa - ravno sva od zobarja in ortodonta. Boga moja prvorojenka, tako močne mlečne zobe ima, da jih je treba ruvat, nočejo sami izpast. No, na srečo ima samo še enega. Duska - pa res, samo še malo, pa diplomirana čvekica. . Žana je pa carica - ne morem verjet, da je to njen prvi izdelek. Pišuka je spretna. Makala - da boste čimprej zdravi. V soboto pa krst - lepo. IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Duška-mamo zdaj druge stroške bomo mansardo delali tak da ni evrov za take hece-evo alarm že letim O mansarda - mislim, da bo čez par let to tudi pri nas aktualno - samo ne moremo se zmenit, kdo bo gor. Moja najstarejša pravi da bo ona...no bomo videli, je še nekaj časa. julci - frizura je res super! Joj, jaz grem v petek na generalko k moji frizerki. Komaj čakam... IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Hana sred kuhinje uničuje plastične lončke--malo sem ji nadevala takšnih plastičnih posodic,kuhalnic in žlic in ...mam mir - kolk so lušni, pa kolko dela imajo s temi posodicami
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 18:16:15
|
|
|
|
natasaom
|
jest vas sam pozdravim.sem uničena..desc je betežen pa nč ne more (beri zoprn je ko ) hana se dere za vsako malenkost....za znort..ob pol 2h sem prišla domov in šele sedaj sem se ustavila.ko pa hočem mal na rač.pogledat pa reče da skoz gor visim.....po moje bom kmal samohranilka..al pa vdova mejte se!!!!!
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 19:35:50
|
|
|
|
hanna1
|
ojla natasaom,tud teb se dogaja--ma odklop svojga deca,daj čepke v uhe,pa naj trenira glasilke kar tako -ama mesečno tečnobo--mam občutek,da jo majo dedci tud,ne sam babnce -vsaj mojga tud vsake tolk malo krivi,da mu nč ne paše.So pa zelo bogi,kadar so bolani ,sem se kar spomnila unga vica izpred par dni,škoda,sem ga ravno včeraj zbrisala z maila ..čist drži
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 19:48:56
|
|
|
|
dašabina
|
hojla zdaj pa sem prostih rok. Moja drugorojenka namreč danes praznuje - Maša svoj 9. rojstni dan - jupi, bodi še naprej tak smejko . Tudi mi nismo nič vozičkali zaradi dežja in vetra, je pa bil Mihec pridkan, da je mami lahko malo pospravila po omarah, pa še celo skuhala sem v miru. Makala, tebe pa od nekod poznam, pa ne vem kam te dat... Hanna1, ja Šmarješke so mi blizu, se domenimo... Uživajte!
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 19:52:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa sem prišla domov. Veni je prava sibirija. Zmrznila sem, ko sem čakala Jureta na treningu. Natasaom - Julči sem za četrtek vprašljiva. Danes smo dobili v nabiralnike, da imamo v četrtek ob 17h sestanek etažnih lastnikov (hišni svet) in en od naju bo moral it, en pa po Jureta na trening. Razen, če po Jureta uspemo poslat kakšno babico ali dedka.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 20:16:07
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 20:22:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko bom pa jaz spala, pa boste najbolj čvekale.... Zanima me, kako je Štefka preživela dan????
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 20:23:15
|
|
|
|
Anonimen
|
No, pa sem si le naredila zvezdico, pa čeprav z monologi.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 20:24:13
|
|
|
|
lumpa6
|
hojla zdaj pa sem prostih rok. Moja drugorojenka namreč danes praznuje - Maša svoj 9. rojstni dan - jupi, bodi še naprej tak smejko . iskrene čestitke
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 20:25:30
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Ko bom pa jaz spala, pa boste najbolj čvekale.... Zanima me, kako je Štefka preživela dan???? Mene tudi
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 20:26:10
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6 hojla zdaj pa sem prostih rok. Moja drugorojenka namreč danes praznuje - Maša svoj 9. rojstni dan - jupi, bodi še naprej tak smejko . iskrene čestitke TUDI OD MENE ČESTITKE
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 20:28:47
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb No, pa sem si le naredila zvezdico, pa čeprav z monologi. Pa ravno sem ti mislila napisat -ČESTITKE ZA DIPLOMIRANO ČVEKO
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 20:35:01
|
|
|
|
dodi
|
Dober večer! No a ste me kaj pogrešale? najbrž nič-jaz pa sem vas...... Danes so me zopet priklopili-strela razsula modem in smo bili odrezani-ne tv,ne telefona,ne interneta...no zdaj sem pa spet tu.........
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 20:38:32
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dodi Dober večer! No a ste me kaj pogrešale? najbrž nič-jaz pa sem vas...... Danes so me zopet priklopili-strela razsula modem in smo bili odrezani-ne tv,ne telefona,ne interneta...no zdaj sem pa spet tu......... Če tako grdo misliš o nas sem pa užaljena -kar malo nazaj preberi ko so punce spraševale KJE STE GORENKE -DOBRODOŠLA NAZAJ
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 20:41:41
|
|
|
|
dodi
|
hvala.............
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 20:42:12
|
|
|
|
stephany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Ko bom pa jaz spala, pa boste najbolj čvekale.... Zanima me, kako je Štefka preživela dan???? Mene tudi Evo me, še sem živa, pa Klemen tudi! Najprej pa, drage punce, , hvala za vaše vzpodbudne besede in misli, ki sem jih bila deležna. Res ste zlate...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 20:42:58
|
|
|
|
lumpa6
|
Dober večer! No a ste me kaj pogrešale? najbrž nič-jaz pa sem vas...... Danes so me zopet priklopili-strela razsula modem in smo bili odrezani-ne tv,ne telefona,ne interneta...no zdaj sem pa spet tu......... o si se vrnila iz pradavnine
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 20:45:41
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: stephany IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Ko bom pa jaz spala, pa boste najbolj čvekale.... Zanima me, kako je Štefka preživela dan???? Mene tudi Evo me, še sem živa, pa Klemen tudi! Najprej pa, drage punce, , hvala za vaše vzpodbudne besede in misli, ki sem jih bila deležna. Res ste zlate... ŠTEFKA-SUPER da si se javla jutri bo mogoče malooooooo lažje
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 8.4.2008 20:48:46
|
|
|
|
Laubica
|
www.aba-holz.de/03_02_klh_holz.htm Evo končno sem našla-na tak način bomo delali mansardo-skandinavsi način gradnje hiše-to ti v 1 dnevu postavijo
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?