|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
8.4.2008 12:26:20   
Anonimen
Pri nas pa je malo posijal sonček. Mrzlo pa je kot user posted image . Ampak potem, ko se malček zbudi, bomo šli malo ven.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4801
8.4.2008 12:35:43   
hanna1
Midve sva mislili it ven,ko se Hana zbudi,jaz pa sem malo si pripravila skupaj za kosilo.Pol je pa spala skor do 12 (celo uro) in sem mislila,kaj bom,če greva zdaj ven,bova  s kosilom zelo pozni in bodo vsi nergali,zato pa zdaj hitima delat kosilo,pa potem venuser posted image user posted image .Hana sred kuhinje uničuje plastične lončke--malo sem ji nadevala takšnih plastičnih posodic,kuhalnic in žlic in ...mam mir user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4802
8.4.2008 12:37:33   
Anonimen
Matija pa je najbolj srečen, če uspe prilezt do kakšnega daljinca ali mobitela. jaz tudi že kuham. Špagete z Bolonjsko in mislim, da bo ostalo še za jutri.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4803
8.4.2008 13:52:29   
Anonimen
En HOP!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4804
8.4.2008 14:49:01   
Anonimen
Spet zatišje in jaz imam monologe. Čisto malo še mi manjka do 5. zvezdice, pa nobene nikjer.user posted image user posted image user posted image  Vam bom začela slikice lepit.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4805
8.4.2008 14:57:09   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4806
8.4.2008 16:25:24   
viator
Živjo,

pri nas lije kot iz škafa - ravno sva od zobarja in ortodonta. Boga moja prvorojenka, tako močne mlečne zobe ima, da jih je treba ruvat, nočejo sami izpast. user posted image No, na srečo ima samo še enega.

Duska - pa res, samo še malo, pa diplomirana čvekica. user posted image user posted image user posted image . Žana je pa carica - ne morem verjet, da je to njen prvi izdelek. Pišuka je spretna. user posted image user posted image user posted image

Makalauser posted image user posted image user posted image - da boste čimprej zdravi. V soboto pa krst - lepo.

IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Duška-mamo zdaj druge stroške bomo mansardo delali tak da ni evrov za take hece-evo alarm že letim

O mansarda - mislim, da bo čez par let to tudi pri nas aktualno - samo ne moremo se zmenit, kdo bo gor. Moja najstarejša pravi da bo ona...no bomo videli, je še nekaj časa.

julci - frizura je res super! Joj, jaz grem v petek na generalko k moji frizerki. Komaj čakam...

IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Hana sred kuhinje uničuje plastične lončke--malo sem ji nadevala takšnih plastičnih posodic,kuhalnic in žlic in ...mam mir 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - kolk so lušni, pa kolko dela imajo s temi posodicami

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4807
8.4.2008 18:16:15   
natasaom
jest vas sam pozdravim.sem uničena..desc je betežen pa nč ne more (beri zoprn je ko user posted image ) hana se dere za vsako malenkost....za znort..ob pol 2h sem prišla domov in šele sedaj sem se ustavila.ko pa hočem mal na rač.pogledat pa reče da skoz gor visim.....po moje bom kmal samohranilka..al pa vdovauser posted image user posted image

mejte se!!!!!

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4808
8.4.2008 19:35:50   
hanna1
ojla natasaom,tud teb se dogaja--ma odklop svojga deca,daj čepke v uhe,pa naj trenira glasilke kar tako user posted image -ama mesečno tečnobo--mam občutek,da jo majo dedci tud,ne sam babnce user posted image -vsaj mojga tud vsake tolk malo krivi,da mu nč ne paše.So pa zelo bogi,kadar so bolani user posted image ,sem se kar spomnila unga vica izpred par dni,škoda,sem ga ravno včeraj zbrisala z maila user posted image ..čist drži

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4809
8.4.2008 19:48:56   
dašabina
hojla zdaj pa sem prostih rok. Moja drugorojenka namreč danes praznuje - Maša  svoj 9. rojstni dan - jupi, bodi še naprej tak smejkouser posted image user posted image user posted image .
Tudi mi nismo nič vozičkali zaradi dežja in vetra, je pa bil Mihec pridkan, da je mami lahko malo pospravila po omarah, pa še celo skuhala sem v miru.
Makala, tebe pa od nekod poznam, pa ne vem kam te dat... Hanna1, ja Šmarješke so mi blizu, se domenimo...
Uživajte!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4810
8.4.2008 19:52:34   
Anonimen
Pa sem prišla domov. Veni je prava sibirija. Zmrznila sem, ko sem čakala Jureta na treningu.

Natasaom - user posted image user posted image user posted image user posted image

Julči sem za četrtek vprašljiva. Danes smo dobili v nabiralnike, da imamo v četrtek ob 17h sestanek  etažnih lastnikov (hišni svet) in en od naju bo moral it, en pa po Jureta na trening. Razen, če po Jureta uspemo poslat kakšno babico ali dedka.

(odgovor članu hanna1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4811
8.4.2008 20:16:07   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4812
8.4.2008 20:22:41   
Anonimen
Ko bom pa jaz spala, pa boste najbolj čvekale....
Zanima me, kako je Štefka preživela dan????user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4813
8.4.2008 20:23:15   
Anonimen
No, pa sem si le naredila zvezdico, pa čeprav z monologi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4814
8.4.2008 20:24:13   
lumpa6
hojla zdaj pa sem prostih rok. Moja drugorojenka namreč danes praznuje - Maša svoj 9. rojstni dan - jupi, bodi še naprej tak smejko .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4815
8.4.2008 20:25:30   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Mene tudi

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
8.4.2008 20:26:10   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

hojla zdaj pa sem prostih rok. Moja drugorojenka namreč danes praznuje - Maša svoj 9. rojstni dan - jupi, bodi še naprej tak smejko .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image iskrene čestitke

TUDI OD MENE ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4817
8.4.2008 20:28:47   
Laubica

No, pa sem si le naredila zvezdico, pa čeprav z monologi.
Pa ravno sem ti mislila napisat -ČESTITKE ZA DIPLOMIRANO ČVEKOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
8.4.2008 20:35:01   
dodi
Dober večer!

No a ste me kaj pogrešale?user posted image user posted image user posted image  najbrž nič-jaz pa sem vas......user posted image user posted image
Danes so me zopet priklopili-strela razsula modem in smo bili odrezani-ne tv,ne telefona,ne interneta...no zdaj sem pa spet tu.........user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4819
8.4.2008 20:38:32   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

Dober večer!

No a ste me kaj pogrešale?user posted image user posted image user posted image  najbrž nič-jaz pa sem vas......user posted image user posted image
Danes so me zopet priklopili-strela razsula modem in smo bili odrezani-ne tv,ne telefona,ne interneta...no zdaj sem pa spet tu.........user posted image user posted image user posted image
Če tako grdo misliš o nas sem pa užaljena -kar malo nazaj preberi ko so punce spraševale KJE STE GORENKEuser posted image user posted image user posted image user posted image -DOBRODOŠLA NAZAJuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4820
8.4.2008 20:41:41   
dodi
user posted image user posted image user posted image hvala.............user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4821
8.4.2008 20:42:12   
stephany

Mene tudi

Evo me, še sem živa, pa Klemen tudi! Najprej pa, drage punce, user posted image user posted image user posted image , hvala za vaše vzpodbudne besede in misli, ki sem jih bila deležna. Res ste zlate...

Klemen 13.05.2007 (4.030 g, 53 cm)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4822
8.4.2008 20:42:58   
lumpa6
Dober večer!

No a ste me kaj pogrešale? najbrž nič-jaz pa sem vas......
Danes so me zopet priklopili-strela razsula modem in smo bili odrezani-ne tv,ne telefona,ne interneta...no zdaj sem pa spet tu.........

o si se vrnila iz pradavnineuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 4823
8.4.2008 20:45:41   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Mene tudi

Evo me, še sem živa, pa Klemen tudi! Najprej pa, drage punce, user posted image user posted image user posted image , hvala za vaše vzpodbudne besede in misli, ki sem jih bila deležna. Res ste zlate...

ŠTEFKA-SUPER da si se javlauser posted image user posted image user posted image jutri bo mogoče malooooooo lažjeuser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 4824
8.4.2008 20:48:46   
Laubica
www.aba-holz.de/03_02_klh_holz.htm
Evo
končno sem našla-na tak način bomo delali mansardo-skandinavsi način gradnje hiše-to ti v 1 dnevu postavijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?