|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
9.4.2008 9:11:56   
viator

Dobro jutro..

pridne čvekice - jaz se pa na telovadbi matram...bi raje čvekalauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

jest vas sam pozdravim.sem uničena..desc je betežen pa nč ne more (beri zoprn je ko user posted image ) hana se dere za vsako malenkost....za znort..ob pol 2h sem prišla domov in šele sedaj sem se ustavila.ko pa hočem mal na rač.pogledat pa reče da skoz gor visim.....po moje bom kmal samohranilka..al pa vdovauser posted image user posted image

mejte se!!!!!

Natasa - joj, kako te razumem - pri nas se tudi takole kreše na vsake toliko časa! Upam, da je nevihta mimo.

Stephany- user posted image user posted image - jaz sem tudi jokala, ko sem brala...ohhh - vse nas čaka ta ločitev...prav je, da si dala solzam prosto pot - res se končuje eno obdobje, v katerem si zelo uživala in normalno, da si žalostna. ampak se bosta navadila, boš videla...tudi Klemen je kar dobro preživel prvi dan.

Je pa luštkan, - vidim, pa da je že dolga vrsta in sta me Hana in Julci prehitele...grrrr...spet zamudilauser posted image user posted image user posted image

Dodi - lepa pesmicauser posted image user posted image . Dobrodošla v "civilizaciji"user posted image user posted image user posted image user posted image

Laubica - tvojo mansardo sem si pa dala v bookmarke - pa naj jo mal moj najdražji preštudira - zgleda pa ful fino.

Dašabina - čestitke tvojim pucam!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Duška - tebi pa user posted image user posted image user posted image user posted image za diplomo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
9.4.2008 9:25:56   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina
Drugače pa ne boste verjele, danes pa praznuje moja prvorojenka ANA 11. rojstni dan - jupi user posted image user posted image user posted image

A kr tako skupaj ste naštimali,kako vam je ratalo user posted image user posted image user posted image
Ana--lepo ime--najstnica,a ne user posted image user posted image user posted image ,zdaj pa bo mami dobla kravžle--hecam se.
Tudi tebi želim velik lepih izpolnjenih sanj,pa zdravja tud user posted image user posted image user posted image ,da ne zboliš takoj po RD,kot sestricauser posted image
user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
9.4.2008 9:31:34   
hanna1
makala,vidim da si gor user posted image slikce so na poti-upam,da ne falijo kake ride tam pri Zidanem Mostu user posted image user posted image .Kako je pa kaj Lana,a popušča že kaj vročine,če ne bo prav boga za krst--držim fige da se v kakšnem dnevu pozdravi,ko bogica vse tako potrpežljivo prenaša user posted image ...naša je pa že zaspala,je že ob pol 7 vstala,pa je bla zgleda zgodnja ura in je pol tečka,pa še čofnila je malo in pol so soooooolze...ampak zdaj spi user posted image user posted image user posted image --pa sva mislili malo ven,bova pa potem user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
9.4.2008 9:34:23   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: viator
Dobro jutro..

pridne čvekice - jaz se pa na telovadbi matram...bi raje čvekalauser posted image

Je prav,da delaš nekaj tud zase veš,jaz sem še vedno pri pobožnih željah,pa moji trebušnjaki tud,mam še vedno tako mlahav lampi,da sem zadnjič dala enodelne kopalke gor,da malo skrijem salo,ki je sam na trebuhu,pa nikjer drugje user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
9.4.2008 9:41:28   
makala
Hojla!
Naša Lana je že od včeraj dopoldan brez vročine in upam, da se ne bo vrnila.
Ponoči so se ji pojavili izpuščaji po celem telesu. Na to me je že opozoril P v ponedeljek. Je rekel, da se 3. ali 4. dan viroze pojavijo izpuščaji in da ni nič hudega, da ne bom panike zagnala.
Štefka tud men so kar solze pritekle, ko sem prebrala tvojo izpoved. Pa še kako je to vse res, to tud nas še čaka.
Dodi si prava pesnica.
Hanna bom pogledala mail in slikce.
Dašabina vse naj naj tvojima princeskama.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kje vozičkaš? Po Šentjerneju?
Julci še mau pa boš univerzitetna komunikatorka.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
9.4.2008 9:59:52   
hanna1
...aja,kavica

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
9.4.2008 10:02:16   
hanna1
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Lana zate,da boš zdrava in zadovoljna pupika--saj dobrovoljček si že itak user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
9.4.2008 10:07:00   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

...aja,kavica

user posted image user posted image user posted image user posted image

hvalauser posted image se prav prileže.

Jaz sem si pa dans privoščla lepotnega skor do 10user posted image user posted image user posted image se vidi da je možek doma.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
9.4.2008 10:08:46   
julci
Ana--lepo ime--najstnica,a ne ,zdaj pa bo mami dobla kravžle--hecam se.
Tudi tebi želim velik lepih izpolnjenih sanj,pa zdravja tud ,da ne zboliš takoj po RD,kot sestrica
user posted image
se pridružujem čestitki

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
9.4.2008 10:19:35   
hanna1
dašabina,sem pozabla prej omenit,da nas je kar nekaj tukaj,ki imamo že kar take velke pobe,se bodo najbrž postavli v vrsto za tvoja dekleta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
9.4.2008 13:26:40   
makala
Hanna, najbrž so se slikce kje pri Zidanem mostu zataknle in upam, da bojo prispele. Ti sporočim, ko bojo.

Življenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
9.4.2008 14:33:21   
smotka lonib
Dašabina!
Ani želim vse naj naj za 11 rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
9.4.2008 14:59:31   
viator
Pogledala sem julcin album - super slikice.user posted image Seveda že neki časa nazaj...user posted image

Lara se je včeraj popoldne sama vstala - ob opori seveda. Pa da vidite ta zmagovalni izraz na licuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Makala- no vidiš, Lana je Okuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Joj, kako je danes en zaspan dan, komaj gledam, kafeta sem pa že spila na hektolitre, pa nič ni boljše. user posted image
Filme sem pogledala,  tako da moram kaj kmalu po nove...branje gre pa bolj počasi od rok. 

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
9.4.2008 17:16:11   
dašabina
Živjo, punce, sem morala puncam pokazat vaše super čestitke hvala,  hvala za vse, Hanna ti si pa trofla, pri nas so pri Ani dalmatinci na 1. mestu, imamo tudi dalmatinko Dašo (pa eno Bino), odtod nick name. Še enkrat iskrena hvala, so si shranile slikice.
Makala, do Šentjerneja še nisem prišla z vozičkom, drugače pa bolj po Orehovici, kjer je naša hiška.
Kar se pa fantov tiče, ni problema...se veselimo.

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
9.4.2008 18:13:22   
julci
bi rekli dospeli kučiuser posted image user posted image user posted image user posted image prej dopoldne blo tako toplo,pol se je pa na hitro pooblačilo,pa severni veter je začel pihat,da se kr skozliš

Larauser posted image user posted image user posted image user posted image še naprej tako,pa bojo hitro prvi koraki tukajuser posted image

jaz pa solo pijem kapučino-se mi kera pridruži.user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
9.4.2008 18:31:30   
natasaom
dan user posted image ..jest vsem čestitam pa vse najlepše slikce prilimam-sam ne znam-pa zmatrana sem ko user posted image ..ne vem kaj me muči...rada bi sam mal spalauser posted image ..itak..
s hano sva šle v mojo službo malo starčke pogledat in jim je pela in plesala...pol so ji pa ploskal pa res so jo bili veseli,sva jim polepšale popoldan.zdej pa že spi,jest pa tukej tapkam..pa kao pospravljam.sam bom kr šla narest do konca ker jutr bova same doma pa bom POČIVALA..
mejete se..sej mislim na vas

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
9.4.2008 18:36:49   
julci
oj Nataša,maš pa pestro.od Hane pa lepo da je starčkom polepšala popoldne.Pa saj če nevš dans nardila do konca boš pa jutr.A si dobla kartuše za tiskalnik.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
9.4.2008 18:38:17   
hanna1
...lušte delaš. julci....user posted image user posted image user posted image ......

midve sva pa dons šli dopoldne,ker nas je včeraj dež pregnal user posted image user posted image user posted image ,pol pa pozno pridem domov in mi reče sine,da majo tekmo,jaz pa šele začela kuhat,ker sem mislila,da itak mam čas--pol je šlo pa kr po kupu,pa Hana je spala 2 in pol uri user posted image ..a jo pomladanska utrujenost daje-zdej pa ne ve kaj bi vse pretaknila user posted image

natasaom,boš morala res malo odklopit,se preveč ženeš,sej delo pa počaka tud....a ni lepo kako lahko starejšim polepšaš dan,bravo za tvojo Hano,sej je fejs punca...pol se pa jutr malo slišimo...oziroma beremo user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
9.4.2008 18:43:33   
hanna1
pa še en link,kjer jes nabavljam kartuše za moj tiskalnik Lexmark-ko je težko dobit :

http://www.mimovrste.com/katalog/kartuse.php

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
9.4.2008 18:57:28   
Laubica
Dašabina Ani vse najlepše za 11. rojstni danuser posted image
Evo tukaj imaš pa slikce-  http://www.zwani.com/graphics/happy_birthday/

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
9.4.2008 18:58:58   
Laubica
Kako ste kaj mi smo danes travo sejali sem jo z grablami zakrivala in sem zdaj zmatranauser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
9.4.2008 19:02:42   
julci

pa še en link,kjer jes nabavljam kartuše za moj tiskalnik Lexmark-ko je težko dobit :

http://www.mimovrste.com/katalog/kartuse.php

tule so kartuše 1x dražje kot pri dobri trgovini,a si gledala za  svojga.Maš pa tud tiskalnik z najdražjimi kartušami.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
9.4.2008 19:11:33   
hanna1
Ja valjda,ker je moj mislu,da bo poceni kupu in je kr šel ga nabavit,brez,da bi kaj povedu--sem besna--sej printamo samo kar je nujno potrebno,ampak vseeno user posted image user posted image user posted image --dedci--dve glavi,pameti pa nič

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
9.4.2008 19:17:08   
hanna1
...drgač sem pa za barvno in črno kartušo dala 40 eur v Prevaljah v trgovini z rač. nasproti Špara in je približno ista cena,ker mam x3330-original kartuša je pa hudo draga 

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
9.4.2008 19:27:59   
julci

Ja valjda,ker je moj mislu,da bo poceni kupu in je kr šel ga nabavit,brez,da bi kaj povedu--sem besna--sej printamo samo kar je nujno potrebno,ampak vseeno user posted image user posted image user posted image --dedci--dve glavi,pameti pa nič
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?