Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 9:11:56
|
|
|
|
viator
|
Dobro jutro.. pridne čvekice - jaz se pa na telovadbi matram...bi raje čvekala IZVIRNO SPOROČILO: natasaom jest vas sam pozdravim.sem uničena..desc je betežen pa nč ne more (beri zoprn je ko ) hana se dere za vsako malenkost....za znort..ob pol 2h sem prišla domov in šele sedaj sem se ustavila.ko pa hočem mal na rač.pogledat pa reče da skoz gor visim.....po moje bom kmal samohranilka..al pa vdova mejte se!!!!! Natasa - joj, kako te razumem - pri nas se tudi takole kreše na vsake toliko časa! Upam, da je nevihta mimo. Stephany- - jaz sem tudi jokala, ko sem brala...ohhh - vse nas čaka ta ločitev...prav je, da si dala solzam prosto pot - res se končuje eno obdobje, v katerem si zelo uživala in normalno, da si žalostna. ampak se bosta navadila, boš videla...tudi Klemen je kar dobro preživel prvi dan. Je pa luštkan, - vidim, pa da je že dolga vrsta in sta me Hana in Julci prehitele...grrrr...spet zamudila Dodi - lepa pesmica . Dobrodošla v "civilizaciji" Laubica - tvojo mansardo sem si pa dala v bookmarke - pa naj jo mal moj najdražji preštudira - zgleda pa ful fino. Dašabina - čestitke tvojim pucam!!! Duška - tebi pa za diplomo.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 9:25:56
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dašabina Drugače pa ne boste verjele, danes pa praznuje moja prvorojenka ANA 11. rojstni dan - jupi A kr tako skupaj ste naštimali,kako vam je ratalo Ana--lepo ime--najstnica,a ne ,zdaj pa bo mami dobla kravžle--hecam se. Tudi tebi želim velik lepih izpolnjenih sanj,pa zdravja tud ,da ne zboliš takoj po RD,kot sestrica
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 9:31:34
|
|
|
|
hanna1
|
makala,vidim da si gor slikce so na poti-upam,da ne falijo kake ride tam pri Zidanem Mostu .Kako je pa kaj Lana,a popušča že kaj vročine,če ne bo prav boga za krst--držim fige da se v kakšnem dnevu pozdravi,ko bogica vse tako potrpežljivo prenaša ...naša je pa že zaspala,je že ob pol 7 vstala,pa je bla zgleda zgodnja ura in je pol tečka,pa še čofnila je malo in pol so soooooolze...ampak zdaj spi --pa sva mislili malo ven,bova pa potem
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 9:34:23
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator Dobro jutro.. pridne čvekice - jaz se pa na telovadbi matram...bi raje čvekala Je prav,da delaš nekaj tud zase veš,jaz sem še vedno pri pobožnih željah,pa moji trebušnjaki tud,mam še vedno tako mlahav lampi,da sem zadnjič dala enodelne kopalke gor,da malo skrijem salo,ki je sam na trebuhu,pa nikjer drugje
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 9:41:28
|
|
|
|
makala
|
Hojla! Naša Lana je že od včeraj dopoldan brez vročine in upam, da se ne bo vrnila. Ponoči so se ji pojavili izpuščaji po celem telesu. Na to me je že opozoril P v ponedeljek. Je rekel, da se 3. ali 4. dan viroze pojavijo izpuščaji in da ni nič hudega, da ne bom panike zagnala. Štefka tud men so kar solze pritekle, ko sem prebrala tvojo izpoved. Pa še kako je to vse res, to tud nas še čaka. Dodi si prava pesnica. Hanna bom pogledala mail in slikce. Dašabina vse naj naj tvojima princeskama. . Kje vozičkaš? Po Šentjerneju? Julci še mau pa boš univerzitetna komunikatorka.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 9:59:52
|
|
|
|
hanna1
|
...aja,kavica
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 10:02:16
|
|
|
|
hanna1
|
Lana zate,da boš zdrava in zadovoljna pupika--saj dobrovoljček si že itak
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 10:07:00
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...aja,kavica hvala se prav prileže. Jaz sem si pa dans privoščla lepotnega skor do 10 se vidi da je možek doma.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 10:08:46
|
|
|
|
julci
|
Ana--lepo ime--najstnica,a ne ,zdaj pa bo mami dobla kravžle--hecam se. Tudi tebi želim velik lepih izpolnjenih sanj,pa zdravja tud ,da ne zboliš takoj po RD,kot sestrica se pridružujem čestitki
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 10:19:35
|
|
|
|
hanna1
|
dašabina,sem pozabla prej omenit,da nas je kar nekaj tukaj,ki imamo že kar take velke pobe,se bodo najbrž postavli v vrsto za tvoja dekleta
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 13:26:40
|
|
|
|
makala
|
Hanna, najbrž so se slikce kje pri Zidanem mostu zataknle in upam, da bojo prispele. Ti sporočim, ko bojo.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 14:33:21
|
|
|
|
smotka lonib
|
Dašabina! Ani želim vse naj naj za 11 rojstni dan
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 14:59:31
|
|
|
|
viator
|
Pogledala sem julcin album - super slikice. Seveda že neki časa nazaj... Lara se je včeraj popoldne sama vstala - ob opori seveda. Pa da vidite ta zmagovalni izraz na licu . Makala- no vidiš, Lana je Ok . Joj, kako je danes en zaspan dan, komaj gledam, kafeta sem pa že spila na hektolitre, pa nič ni boljše. Filme sem pogledala, tako da moram kaj kmalu po nove...branje gre pa bolj počasi od rok.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 17:16:11
|
|
|
|
dašabina
|
Živjo, punce, sem morala puncam pokazat vaše super čestitke hvala, hvala za vse, Hanna ti si pa trofla, pri nas so pri Ani dalmatinci na 1. mestu, imamo tudi dalmatinko Dašo (pa eno Bino), odtod nick name. Še enkrat iskrena hvala, so si shranile slikice. Makala, do Šentjerneja še nisem prišla z vozičkom, drugače pa bolj po Orehovici, kjer je naša hiška. Kar se pa fantov tiče, ni problema...se veselimo.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 18:13:22
|
|
|
|
julci
|
bi rekli dospeli kuči prej dopoldne blo tako toplo,pol se je pa na hitro pooblačilo,pa severni veter je začel pihat,da se kr skozliš Lara še naprej tako,pa bojo hitro prvi koraki tukaj jaz pa solo pijem kapučino-se mi kera pridruži.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 18:31:30
|
|
|
|
natasaom
|
dan ..jest vsem čestitam pa vse najlepše slikce prilimam-sam ne znam-pa zmatrana sem ko ..ne vem kaj me muči...rada bi sam mal spala ..itak.. s hano sva šle v mojo službo malo starčke pogledat in jim je pela in plesala...pol so ji pa ploskal pa res so jo bili veseli,sva jim polepšale popoldan.zdej pa že spi,jest pa tukej tapkam..pa kao pospravljam.sam bom kr šla narest do konca ker jutr bova same doma pa bom POČIVALA.. mejete se..sej mislim na vas
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 18:36:49
|
|
|
|
julci
|
oj Nataša,maš pa pestro.od Hane pa lepo da je starčkom polepšala popoldne.Pa saj če nevš dans nardila do konca boš pa jutr.A si dobla kartuše za tiskalnik.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 18:38:17
|
|
|
|
hanna1
|
...lušte delaš. julci.... ...... midve sva pa dons šli dopoldne,ker nas je včeraj dež pregnal ,pol pa pozno pridem domov in mi reče sine,da majo tekmo,jaz pa šele začela kuhat,ker sem mislila,da itak mam čas--pol je šlo pa kr po kupu,pa Hana je spala 2 in pol uri ..a jo pomladanska utrujenost daje-zdej pa ne ve kaj bi vse pretaknila natasaom,boš morala res malo odklopit,se preveč ženeš,sej delo pa počaka tud....a ni lepo kako lahko starejšim polepšaš dan,bravo za tvojo Hano,sej je fejs punca...pol se pa jutr malo slišimo...oziroma beremo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 18:43:33
|
|
|
|
hanna1
|
pa še en link,kjer jes nabavljam kartuše za moj tiskalnik Lexmark-ko je težko dobit : http://www.mimovrste.com/katalog/kartuse.php
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 18:58:58
|
|
|
|
Laubica
|
Kako ste kaj mi smo danes travo sejali sem jo z grablami zakrivala in sem zdaj zmatrana
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 19:02:42
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 pa še en link,kjer jes nabavljam kartuše za moj tiskalnik Lexmark-ko je težko dobit : http://www.mimovrste.com/katalog/kartuse.php tule so kartuše 1x dražje kot pri dobri trgovini,a si gledala za svojga.Maš pa tud tiskalnik z najdražjimi kartušami.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 19:11:33
|
|
|
|
hanna1
|
Ja valjda,ker je moj mislu,da bo poceni kupu in je kr šel ga nabavit,brez,da bi kaj povedu--sem besna--sej printamo samo kar je nujno potrebno,ampak vseeno --dedci--dve glavi,pameti pa nič
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 19:17:08
|
|
|
|
hanna1
|
...drgač sem pa za barvno in črno kartušo dala 40 eur v Prevaljah v trgovini z rač. nasproti Špara in je približno ista cena,ker mam x3330-original kartuša je pa hudo draga
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 9.4.2008 19:27:59
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Ja valjda,ker je moj mislu,da bo poceni kupu in je kr šel ga nabavit,brez,da bi kaj povedu--sem besna--sej printamo samo kar je nujno potrebno,ampak vseeno --dedci--dve glavi,pameti pa nič
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?