|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 10:57:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2926
   RE: Julijke II. - 2008
8.4.2008 10:59:52   
sasi13
flower inigo tud ve kje je ta izvoz, sploh se ne moreš izgubit ker se pol kr nazaj na avtocesto zapelješ. mene tud pište za srečanje.

Neposredna povezava do sporočila: 2927
8.4.2008 11:16:59   
lex

18.4.08 srečanje na Trojanah

1. ilatic
2. lex
3. netki
4. flower
5.populis
6. Inigo
7. sasi13

dobro jutrouser posted image , sem že od 6h pokonci, pa zraven svojih divjakov nikamor ne pridem

ležalnik: moj se da čisto polečt in je bila od vsega začetka not, sicer pa tud v jajčki ne ležijo čisto pa jim ful paše, tako da jaz se nisem neki obremenjevala s tem, ponavadi je bila v času kosila z nami na mizi, kaj bo pa sedaj bomo pa videli, ker na mizi verjetno ne bo več prostora

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2928
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 11:19:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2929
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 11:53:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2930
8.4.2008 12:06:56   
karamela6
Naša je torej samo tims, kajne? Čestitke! user posted image user posted image user posted image So te izbrali ravno za nagrado, ki sem si jo jaz želela.  user posted image

18.4.08 srečanje na Trojanah

1. ilatic
2. lex
3. netki
4. flower
5.populis
6. Inigo
7. sasi13
8. karamela6

Sem se pozabila dopisat včeraj. Jasno, da pridem. Brez mene pa že ne boste dežja delale! user posted image
Grem zdaj spet kaj pametnega naredit. Sem ravnokar pospravila ... posodico jagod, da ne bo pomote! user posted image

se beremo

Neposredna povezava do sporočila: 2931
8.4.2008 12:23:09   
Anonimen
evo mene s pregleda... naš Luka je težek skoraj 1200 gramov, obrnjen na glavo... jaz sem imela test za sladkorno in imam precej povišano raven, 8,8...tako da grem v četrtek še na 100 gramski test k diabetologu, on pa bo potem povedal naprej... očitno imam sladkorno, upam samo, da je nosečniška in bo po rojstvu izginila...me je čisto zamorilo, ker sem slabo jedla in ko pomislim, da kaj vpliva na mojga malega fantka, ker je mamica neodgovorna... user posted image  od danes naprej niti bonbončka več... lex naslednji pregled imam 6.5. ko bom v 32 tednu. uživajte

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2932
8.4.2008 12:25:53   
lex
meni je vseeno kdaj. Sicer bi mi najbolj pasalo okoli 11 ure, če pa bolj pozno pa tud OK. dajte uro določit ve, jaz sem že itak dan določila, da ne bom za vse kriva jazuser posted image

Mi smo bili malo zunaj, pa je mrzlo ko user posted image , sem ju kar hitro nazaj spakirala, da mi ne fašeta še kaj.

Nič grem tamalo zaninat, pa mulcu par žlic juhe stišat dol, diplomirala bom iz njegovega šprehranjevanja, še sreča da ta mala pridno je (še skor prevečuser posted image )

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
8.4.2008 12:38:53   
neboglasnica
Uf, klepetulje... se vidi, da je dež.

lex, povej no, kdaj bo srečanje, uro mislim. Drugače me pa vpiši na seznam, lepo prosim, tudi jaz bi prišla.

GSM: moja je bila lansko leto stara 7 let in je od tete dobila GSM. Uporablja ga izključno v namen, da jo pridemo kam iskat, pokličemo kje je, ko je sama doma... Si je pa pred kratkim sama kupila novega, prečekirala je vse akcije, privarčevala denar...

Tudi jaz imam v četrtek testiranje za sladkor, ob 07.00. Upam, da mi bo tale 300 g čokolada do takrat že iz rit padla in iz ostalega telesa tudi ja.

Grem jest kosilo, dober tek vsem!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
8.4.2008 13:16:00   
lex
Utrujenost, slabost, krči, nihanje razpoloženja… Kako čudovito je biti noseča! user posted image user posted image user posted image user posted image - a me tile na nosečniškem koledarju malo je... v živouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2935
8.4.2008 13:16:44   
lex
18.4.08 srečanje na Trojanah ob 11h (zadnjič smo klepetale do 16h tako, da tiste, ki lahko pridete popoldan, pridite ne kavico)

1. ilatic
2. lex
3. netki
4. flower
5.populis
6. Inigo
7. sasi13
8. karamela6
9. neboglasnica

< Sporočilo je popravil lex -- 8.4.2008 13:19:09 >

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
8.4.2008 13:22:58   
netki
user posted image user posted image user posted image

lex prav maš...vabljene tudi tiste ki imate čas popoldan...vas bomo počakale

user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
8.4.2008 13:24:32   
neboglasnica
Odlično, komaj čakam. Sploh ne bom vprašala, kako vas bom spoznala user posted image user posted image . Samo trebuščke bom morala poiskati. A se že vse poznate med seboj?

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 13:32:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2939
8.4.2008 13:40:52   
lex
mislim,da tiste, ki smo bile na srečanju v LJ, ne bi smele imet problemovuser posted image  - razen če se je katera toliko spremenila, da je nerazpoznavna, kar pa dvomimuser posted image .

netki ti bi nam lahko rezervirala prostor, kak dan ali dva prej, da ne bomo prišle pa polno zasedeno.

Ostale pa ni problema, se bomo že po trebuščkih prepoznale a ne!?user posted image  A vam plakat narišem?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  s kako štorkljo goruser posted image user posted image user posted image . No moj plakat bo Alina, če ne koga boste pa njo prepoznale, ko bo največji gagster tam not (verjetno ne bom mogla več tako sedet kot v LJ)

< Sporočilo je popravil lex -- 8.4.2008 13:41:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 2940
8.4.2008 14:08:13   
glugluglu
jaz do zadnjega ne bom vedela, če se vam lahko pridružim na Trojanah, upam, da bo uspelo.

Tims se pa že kar dolgo časa ni oglasila, upam, da je vse ok. No Tims, čestitam za nagrado, do 14.04. se moraš nujno javiti za nagrado!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 14:18:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2942
8.4.2008 14:21:07   
netki
baje je almera tud rekla da bo poskusla pridit.... a jo damo na seznam...jaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image

ja naj se še javijo nosečke in drug teden bom probala rezervirat mizo, morem pa že vsaj približno vedet število....ajde par user posted image  gor al dol.

Punce kje ste......vabljene na čvek II. del

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
8.4.2008 14:46:02   
lex
user posted image evo obljubljen fotka mis s čopkom

tukaj je pa ta druga od obeh, ta kruh, ki ga ma Alina v rokah (ustih) je bila Aleksov, ampak on ga že ne bouser posted image , no si ga je pa Alina privoščlauser posted image user posted image  user posted image

netki super, saj za približno bi morali vedet, enih par bomo pa zraven stisnili. Jaz sem mislila pač toliko, da ne bo vse zasedeno. sicer ne vem  a kar v tovarni krofov se bomo dobileuser posted image  (tam ko prodajajo krofe) - da se ne bomo lovile po celih Trojanah.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
8.4.2008 14:46:32   
lex
18.4.08 srečanje na Trojanah ob 11h (zadnjič smo klepetale do 16h tako, da tiste, ki lahko pridete popoldan, pridite ne kavico)

1. ilatic
2. lex
3. netki
4. flower
5.populis
6. Inigo
7. sasi13
8. karamela6
9. neboglasnica
10. almera
11. auroraa

< Sporočilo je popravil lex -- 8.4.2008 14:58:42 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 14:56:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2946
8.4.2008 14:59:18   
lex
urejenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2947
8.4.2008 15:02:08   
netki
super auroraa.....še ena zasavčanka user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
8.4.2008 15:35:05   
Inigo
čiv buc bav!

kk sm utrujena... sma ravno prisankala domov. najprej sva bla v Velenju, je mel dragi razgoror za novo službo, pol pa sva letela v celje v porodnišnico, pogledat kako izgleda in to. ampak nisva mela sreče, saj so bile vse porodne zasedene. VSE! tko, da bova mogla it kdaj drugič. je pa bla ena babica tam, ki naju je sprejela takoooooooooo prijazna. vse nama je razložla in povedala kako in kaj. je pa nama dala cifro, da naj enkrat pokličem, ko bova spet kaj tam okoli, če bo kaka porodna fraj, da bi si jo prišla pogledat...
EA in ultive nimajo. se pa lahko dogovoriš z nekim dr. Joštom - mam njegovo cifro, če bo ktera hotla, in pride kadarkoli. tut ponoč! ampak ima neko ceno... bo treba poklicat in povprašat.

tak zdaj pa se moram malo spočit, ker pa greva ob 18ih v šolo za starše v bolnico.

lepo bodte, se slišimo jutri!

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 15:52:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?