|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 8:50:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2976
   RE: Julijke II. - 2008
9.4.2008 8:54:36   
netki
jutro

punce ne morte verjet kak slab dan imam danes. Lahko rečem da sem zapadla v nekako depresijo al je pa to povezano s hormoni. Včeraj sva imela z mojim en prepirček. In po vsem tem sem dobila občutek kako slaba mama sem in da mi nič ne gre od rok. Ko sem pogledala sineka zvečer ko je zaspal, sem planila v jok in tud zdej imam solze v očeh. Menim da si zasluži le najboljše, a mu jaz tega ne nudim.
Ne, sej ne bom več morila, samo mal sem mogla ven dat, da mi je lažje.
Potem pa berem kako se vse tukaj doma lepo razumete....in zdej spet v jok.....
ne vem kaj mi je danes.

Neposredna povezava do sporočila: 2977
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 9:09:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2978
9.4.2008 9:22:43   
neboglasnica
netki, sigurno nisi slaba mama. Tudi jaz imam vsake toliko časa te napade, potem pa pomislim: moji dve sta siti, imata veliko in še več, sem jima na voljo (sicer ne vsak trenutek), oblečeni, sta nasmejani...radi se stisneta k nama... Kaj čem boljšega? Ja, lahko bi vsako minuto sedela z njima, se igrala, jima dihala za ovratnik... Brez veze, jaz pač nisem taka mama. Sem mama, ki hodi v službo, poleg tega prevajam, honorarno delam in sem odsotna vsaj eno popoldne na teden zaradi tega... Pa kaj: onidve sta trenutno moji gostji, čet 10, 15 let bosta odbrenčali, midva bova pa ostala, polna lepih spominov in malce slabe vesti, da bi mogoče lahko bila še boljša starša. Ampak, otroke so nam "posodili", mi se trudimo, da jim je lepo in to je to. Basta!!

Moram pa reči, da me je zjutraj čisto zvilo, ko sem v vrtcu ZOPET prebrala, da imajo škrlatinko. Ja, porkadijo, odkar sem noseča, imajo v tej skupini že četrtič škrlatinko, norice, bolezen to in ono... Zdaj me pa spet malce krivi. Klicala sem v ZD, kjer pravijo, da je to navadna oblika angine.

Neposredna povezava do sporočila: 2979
9.4.2008 10:19:20   
Inigo
jutrooooooooo babe! user posted image

ja, tko kot sm rekla... kr neki je blo. pač o porodnišnici in o sprejemu, neki malega o porodu... pa 30 let stari diapozitivi... skratka, kr neki! sm že komi čakala, da bo konc, kr je bla tut ful gužva... čez 50 parov je blo... in je bil že malo slab zrak... danes je pa o telovadbi. pa še to nč praktičnih primerov, ampak samo diapozitivi. tk, da danes ne bom šla. pa niti ne morm, ker mam kolokvij.

hormončki in razpoloženje pa tut mene včasih pomatra. zadnjič me kliče kolegica, me povabi na svojo poroko, mi pove, da je tut noseča, da bo mela konec spetembra... in pol me začne spraševat o plenicah, kozmetiki, vozičkih... in me je spluvala do amena! če sm nora kaj bom dala na otroka (pamperske), če sm nora, da bom uporabjala Johnson kozmetiko, da je to sama kemija, če sm nora, da bom mela trikolesnika, da sploh ne vem kk so nevarni... pol mi je pa še solila pamet, da je EA porod, kjer spiš in sploh ne veš keda rodiš! user posted image user posted image in da bom zastrupla otroka s tem... skratka - dala mi je vedet, da sm obupna, in da ne bom fajn mami! si lahk mislite, kk sm bla užaljena... drla sm se ko precep!

nč, grem se mal učit...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 10:29:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2981
9.4.2008 10:37:15   
Inigo
ej flower, maš čist prav! sj pol sm se umirila in me je mami potolažila... ampak! posluši to: ona je pravtko študentka, faksa ne dela... je leto dni starej od mene pa ma manj izpitov naretih k js user posted image njen fant pa hud drogeraš, nč delat, nč se učit... nič! od kje bosta onadva potegnala dnar za vse stvari... in ona bo plenice prala, uporabljala bo pa samo naravno kozmetiko iz lekarne. od kje bo dobla tipica dnar?!?! moj pa je redno zaposlen, sicer bo zdaj menjal službo zaradi selitve, bo najbrž dobil poskusni rok in to... ma, mama tolko denarja, da bi si lahko privoščila naravno kozmetiko, pa si je ne boma! samo zato, kr je brezevze. potrata denarja. raj gremo na morje ali na kak izlet. bomo meli vsi več od tega. če otrok ne bo mel alergij in ne bo preobčutljiv na določene stvari, ne bomo komplicirali. s tem mu še sam slabš nardiš. dokazano je, da presterilno okolje škoduje. pa ne samo otroku, ki se mu imunski sistem še gradi, tut nam... tko da... eh, sm brez besed! res sem!

in isto je s tem a hočeš vedet spol al ne... midva sva hotla vedet. eni nočjo. in pol solijo pamet... jao jao! kr jezna ratam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2982
9.4.2008 10:40:49   
tims
Evo, da se mal oglasim.

Najprej Zimska, hvala za sporočilo o nagradi. Nisem imela pojma, da bo kakršnokoli žrebanje. Mi ni bilo čisto nič jasno in sem bila prepričana, da si se mal zmotila user posted image . No, sem pa preverila in že poslala podatke. Hvala še enkrat.

Glede srečanja: jest bi tud rada prišla, pa nimam prevozauser posted image   A je katera iz Ljubljane, ki se bo udeležila čveka u živo in bi me vzela s sabo?

Tedy, mislim da si ti spraševala glede injekcije v nosečnosti za tiste, ki imajo Rh neg. kri. Jaz sem med temi in so me v prvi nosečnosti "špikal", potem še enkrat ko sem rodila in zdaj me spet čaka konec meseca. Gre se pa zato, da če ima mati negativni Rh in otrok v prvi user posted image pozitivni, lahko v drugi nosečnosti telo začne zavračat plod in pride do splava, tako te pa "nafilajo" s protitelesi, da ne bi prišlo do tega. To je nekako na grobo o tem zakaj se gre.

Jaz sem imela včeraj pregled in je vse ok. Spodaj vse funkcionira, sem še zaprta, edino pa sem poslušala, ker sem se v enem mesecu zredila za 4 kguser posted image . Skupaj sem jih pridelala že +12. No, kri je dokaj slaba, zato sem dobila železo (103), sladkor pa imam 4,3. Mislim da je kar ok.

Lex, naslednji pregled imam 6.5. in mislim, da mi bo takrat tudi delala UZ.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
9.4.2008 11:15:08   
neboglasnica
tims, jaz sem iz okolice LJ in imam namen iti na srečanje. Sicer bi šla najkasneje okoli 14.00 ure nazaj. Če ti to ustreza, mi lahko pošlješ ZS s GSM št., in se dogovoriva.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
9.4.2008 11:19:03   
neboglasnica
tims, ne vem kaj nagaja, že tretjič ti pišem odgovor. Torej, sem iz okolice LJ in grem na srečanje. Lahko greš z mano, ampak najkasneje okoli 14.20 ure se jaz vračam proti LJ. Pošlji mi ZS s GSM številko, se slišiva.

Upam, da bo tole šlo skoz??

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
9.4.2008 11:19:11   
karamela6
Zdejle se mi sicer malo mudi, ampak samo toliko: tims, jaz pridem iz Gorenjske, mimo Lj na srečanje. Kamot in brez najmanjšega problema greš z mano. Res pa je, da obstajajo tud šanse, da kaj vmes pride in ne bi mogla prit, pa ne bi rada še tebe zaribala. Drugač pa - seveda, brez problema.

se oglasim še kaj kasneje

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
9.4.2008 11:21:01   
Motoristka
Pozdravljene!

Netki, flower...tudi jaz imam take dneveuser posted image -to so res hormoni, nič drugega....nosečnost se mi zdi res eno malo drugačno stanje-no vsaj zame-počutje je čisto drugačno, pod srčkom nosimo bitjece user posted image ...zame je drugačeuser posted image .

Grem pospravljat...

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 12:26:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Motoristka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2988
9.4.2008 12:32:50   
tims
Neboglasnica, imaš ZS.

Neposredna povezava do sporočila: 2989
9.4.2008 13:15:27   
lex
netki ne se obremenjuj, ker je v vsaki zvezi nekaj kar škripa oz. se vsi kdaj pa kdaj skregamo in to so zdravi prepirčki. Pa normalno je, da nam hormoni nagajajo in potem smo še bolj občutljive. Meni se tudi včasih zdi, kot da se še samo derem na Aleksa, da ne sme tega, pa onega, pa da naj jo pusti pri miru,... po drugi strani pa vem, da mu tako dajem popotnico za življenje, da bo vedel kaj je prav in kaj ne.

Inigo - čez pol leta jo vprašaj, če pere plenice, boš imela pa predavanje kako so pamperske fajne. Vedno je tako. Zarečenega kruha se največ poje. Moja kolegica mi je tudi zatrjevala, da bo malemu kupila štorkljine plenice ali racmanke, pa sem jo vprašala, če se ji bo dalo prat pa je rekla ja. Jaz sem si svoje mislila ona pa tud, čez 3 mesece, ko jih je hotela kupit je prišla pa je rekla, saj ne vem katere naj kupim, eh bomo meli kar pamperske. Glede kozmetike: če je otrok preobčutljiv koža hitro pokaže in potem tisto daš vstran. Jaz mam vsega po malem, edino za prvo kopanje imam trdo milo od nivee in niveino kremico, potem pa dobiš teh testerejev, da jih celo leto ne porabiš.

MŠ meni je bila naša všeč ker smo imeli tako predavanje na izi, če pa sedaj pomislim pa nisem zvedela nič presenetljivega. Edino glede dojenja mi je bilo OK, pa zobozdravnica je bila realna in nam je vsem povedala, da njen sin ni mogel biti brez dudeuser posted image .

Flower tak je naju prvič prevaral občutekuser posted image   ČESTITAMuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zimska jaz tega občutka pri popku ne poznam, ker mi nikoli ni pogledal ven, tako da ti žal ne morem pomagat. Pa ful škoda da te ne bouser posted image .

< Sporočilo je popravil lex -- 9.4.2008 13:17:59 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
9.4.2008 13:41:56   
netki
no sam fajn sem se mogla zjokat, zdej je pa bolje....in komaj čakam da pride mali domov da ga pocartam in mu dam 1000 poljubčkov.....ko pa se tako rad stisne k meni. user posted image user posted image

hvala vam, ste me kar malo dvignile.....
pravijo da dretje in vpitje nikamor ne pelje, samo kaj pa naj, pustim da me preglasi?

Se mi zdi da se največ problemov pojavi ravno med nosečnostjo. Ko smo se zadnjič s taščo in njeno mamo pogovarjale o nosečnosti, sem ji omenila da mi je slabo če veliko pojem (ravno me je nekaj silila jesti) in potem mama reče, a bo punčka? Jaz pa ne, fantek bo. In potem izjavi tašča: sem pa mislila da bo punčka.....sem jo hotla klofnit kar čez mizo. A so mogoče njeni otroci? Hotla mi je naprtit eno tako pupo k jo ima ona in je ravno v puberteti....za znort.
Sicer je pa tud ona imela prva dva fanta, ne vem kaj je to kej takega.

no spet težim...grem....

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
9.4.2008 13:51:19   
glugluglu
inigo, tvoja kolegica ima res čudne, meni gredo prav na živce taki, ki ti hočejo tako pamet soliti. Oz., ki mislijo, da je tisto kar si oni zapičijo v glavo najbolje in sploh ne odstopajo, dokler... ne izkusijo na lastni kožiuser posted image . Samo ene res pretiravajo in so potem tako zaposlene, da nimajo časa dihat.

netki, me prav zanima, če je kakšna zveza brez kreganja. Pa sej to bi že bil dolgčas. Midva se spičiva tudi sredi trgovine, če je treba, seveda zaradi neumnosti ponavadi. Joj sej potem se malo zamislim, kako to zgleda ampak kaj, a naj zadržujemo v sebi? Jaz ne prenesem "kuhanja mule" in "nepogovarjanja" za par dni in hočem zadevo čimprej razčistit. In to potem vodi v še večji prepir. Drugače, če ne razčistim je to zame res zelo moreče, zoprno in lahko postane že depresivno.
Pa ziher si super mama svojemu sineku, drugače pa nismo stroji in ne moremo biti popolni, pa še nase je treba kdaj pomisliti.

No tako, če boste videli kje v LJ. ali Logatcu v kakršnikoli trgovini (zaenkrat so to še trgovine za dom in opremo) neko blond nosečnico zoprno in tečno ko user posted image ..... in zraven temnolasega moža, ki mu že dim puha iz vsepovsod in oba po svoje že povzdigujeta glas, prodajalci pa kar letijo se skrivat v svoje kote- to sva midva.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
   [Brisano sporočilo]
9.4.2008 13:57:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2993
9.4.2008 14:04:50   
lex
glugluglu tale zadnji odsatvek je the bestuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

aja jaz tud ne zma kuhat mule, se rajš razpiz.. do konca in tulim okoli vogalov kot veter, samo čez 5 minut sva pa OK pa lahko že kavo skup pijema. Njegova dva pa - uh po cel teden majo tihe dneve, meni se zrola. Moj foter - ta je pa najhujši on pa kar pogreva, pa predava, pa... kar ni tiho že 1x dokler ne obvelja njegova oz. dokler ne rečeš ja dedi prav maš. Je bil med mojo puberteto orng naporenuser posted image

Moj je tud ves penast ko greva v trgovino in menda jaz nisem srečna, če ne naredim gužve in letim v 1000 trgovin isti danuser posted image . Midva se spičiva predvsem zaradi otrok in najinih starševuser posted image  - on ima najbolj pametnega tasta, jaz pa čudno taščo. Ok večinoma potegnema skupaj proti vsem, so pa po debate v bajtiuser posted image  in pa glede otrok še najbolj glede tega kaj bo Aleks jedel, ker je ful neješč in pol mamo kar naprej neke bitke.

Moja miška je pa ful boga, ima očke tako prehlajene, da je zjutraj rabila 5 minut, da je odprla očkeuser posted image , greva jutri k zdravniku, dans ma gužvouser posted image

< Sporočilo je popravil lex -- 9.4.2008 14:07:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 2994
9.4.2008 14:21:30   
glugluglu
ja to kreganje, to so šele debate...user posted image user posted image user posted image

lex, želim, da jutri lepo zrihtata vnete očke, baje je to tudi nalezljivo pri teh malih, si takrat sploh nisem mislila.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
9.4.2008 14:27:19   
netki
midva če se skregava se vedno zarad drugih (tašča, tast) al pa še zarad koga.....no zdej sva se tud zarad denarja in bajte....pa sej bo boljš.

takole ponavadi berem same lepe stvari in zato sem mislila da imamo samo mi ta problem.....no pa sem se uštela zgleda

Neposredna povezava do sporočila: 2996
9.4.2008 14:34:33   
lex
ma ja saj Aleks jih tud ma, samo da ni tako hudo, ona ima pa prav rdečo in zatečeno. pa naj jo pregleda, saj zato pa plačujemo zdravstvo. Vem pa, da smo 1x v vrtcu imeli prav hudo obliko, so skoraj vsi otroci imeli vnete očke.

Neposredna povezava do sporočila: 2997
9.4.2008 14:36:13   
Inigo
hehe! zanimivo... midva pa se, če se, skregava zaradni njega, ker ne naredi tistega kar bi moral. imava razporejene stvari: on sesa, jst pere, itd. ... in če ni nareto, se mulam in sm tiho. pol točn ve kaj je narobe! user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
9.4.2008 14:39:05   
tims
Netki, verjemi, da si se uštela. Tudi pri nas ni ne vem kako z rožcami postlano. Mi smo zdaj že četrti teden pri tašči in je moj dragi že po enem tednu čist ven padu, da komaj čaka, da se odselimo nazaj na svoje... Jaz sploh ne bom nič komentirala, ker imam resnično polno glavo tega vmešavanja, ko kaj kregava Tima, pa je takoj zraven, ali ko mali kaj noče jest, pa ga pol ure sprašuje kaj bi pa on jedu in ali tega ne marauser posted image user posted image user posted image  ipd. Adijo pamet!!!!!

Ampak, možgančke na pašo, ko je lepo vreme s tamalim ven, da smo čim manj doma in to je to. Pa pospešeno iščeva stanovanje.....

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
9.4.2008 14:42:36   
Inigo
tims - držim pesti, da se čimprej odselite. si kar mislim kako je... to res ni fajn. 

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.