neboglasnica
|
netki, sigurno nisi slaba mama. Tudi jaz imam vsake toliko časa te napade, potem pa pomislim: moji dve sta siti, imata veliko in še več, sem jima na voljo (sicer ne vsak trenutek), oblečeni, sta nasmejani...radi se stisneta k nama... Kaj čem boljšega? Ja, lahko bi vsako minuto sedela z njima, se igrala, jima dihala za ovratnik... Brez veze, jaz pač nisem taka mama. Sem mama, ki hodi v službo, poleg tega prevajam, honorarno delam in sem odsotna vsaj eno popoldne na teden zaradi tega... Pa kaj: onidve sta trenutno moji gostji, čet 10, 15 let bosta odbrenčali, midva bova pa ostala, polna lepih spominov in malce slabe vesti, da bi mogoče lahko bila še boljša starša. Ampak, otroke so nam "posodili", mi se trudimo, da jim je lepo in to je to. Basta!! Moram pa reči, da me je zjutraj čisto zvilo, ko sem v vrtcu ZOPET prebrala, da imajo škrlatinko. Ja, porkadijo, odkar sem noseča, imajo v tej skupini že četrtič škrlatinko, norice, bolezen to in ono... Zdaj me pa spet malce krivi. Klicala sem v ZD, kjer pravijo, da je to navadna oblika angine.
|