|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
8.4.2008 7:31:02   
*zoe*
Čestitke JakoLUlana za pregled in user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Petra1978 držim pesti, da bo vse ok, se moraš zgleda malo bolj paziti okrog dviganja. Saj vem, da se je malčkom težko upreti, ko so tako luštkani.

Ne boste verjele, sedaj pa tudi jaz že čutim brcike mojega user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Že ene 4 dni sem se ponoči zbujala, ker se je nekaj dogajalo, ampak nikoli nisem polagala nobene pozornosti, sem se samo okrog zasukala. Danes je pa spet mali žuriral ponoči in sem se spet zbudila, pol sem pa le začela opazovati in je ful močno brcal, da se mi je kar trebuh premikal, niso bili samo eni balončki. Pol sem pa zbudila še mojega user posted image , da naj potipa in je tud on čutil, kako je brcal. Sva bila ekstra navdušena. user posted image user posted image  Je pa različno, če spim na boku in malo skrčena, ga ne čutim veliko, če pa ležim na hrbtu raztegnjena se pa ful čuti in se vedno tudi zbudim na hrbtu. Zgleda da mu ta moja poza ne paše preveč, meni pa najbolj user posted image  user posted image  user posted image , sam pol se moram prevaliti na bok, če ne, ne bi nič več spali user posted image .

Uživajte punce!

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
8.4.2008 7:43:34   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Uh, smo danes spali. Bubi v svoji postelji do pol sedmih user posted image  Ja, pri nas je na žalost to še precej redko, ponavadi ponoči prišeta in reče: mamica, sem se prišel pocartat user posted image  Kako ga naj potem naženem nazaj? user posted image

Gold fish, greš tudi v Toysa kaj? Včeraj sem gledala njihov novi katalog in je spet voziček Jeep 3-kolesnik (bež/oranžne barve) v akciji. Jaz bi ga prav rada v živo videla in me samo zanima, če ga imajo razstavljenega. Sicer pa uspešen šoping! Z bubijem sva bila v petek v C&Aju v MB in sem bila presenečena, sploh nimajo tako malo izbire kot punce jamrajo. Ne za otroke ne za user posted image  user posted image . Sem si kupila 3/4 hlače in majčko, tak da zdaj nimam razloga za v A letat user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
8.4.2008 8:02:00   
Tejchy
Dobro jutro user posted image

jakoLUlana - čestitke za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ter hvala za podatek o pajkicah. Bom šla ob priliki gledat, pa poročam.

gold fish - ti uživaj shopingu, upam, da boš kaj pametnega našla.

Js sem zaenkrat tale shoping dala na stran.. ker če ne se lahko zgodi, da bo kr naenkrat cela omara nosečniških oblačil user posted image  user posted image  Si bom sproti kupovala, kar bo potrebno in res nujno.

petra1978 - pazi nase in ne dviguj preveč težkih stvari.. Očitno si malo bolj občutljiva, tako da se le pazi, da bo vse ok. user posted image  user posted image

zoe - čestitke za brcike user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
8.4.2008 8:08:54   
onina
JakoLUlana - čestitke za še eno user posted image ! Jaz sem bila tudi ful vesela, da bomo imeli isti spol kot prvič. Ma, imaš že malce grifa, vsaj kar se tiče umivanja. Zadnjič sem previla eno punčko, pa sem bila čisto lesena pri čiščenju lulike. No, lulček mi gre pa dobro od rok! user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
8.4.2008 8:41:35   
anchy82
Dobro jutro souser posted image !
Vau, kako lepo je prebrati, ko pišete, da že čutite svoje user posted image ! user posted image user posted image user posted image Jaz pa še nič...user posted image Zdaj sem v 18.tednu in še ne delam nobene panike, ker je to moja 1.user posted image ! Pa še bolj polne postave sem, tak da je tudi to vzrok, da svojega user posted image še ne čutim. Ampak bo tudi za mene prišel ta dan. Če bom sploh vedela, da je to touser posted image

Pišete o PDP-ju... Meni je moj G napisal oz.izračunal PDP 9.9., na NS pa mi ga je spremenila na 13.9., češ da sem imela kasneje ovulacijo. Tak, da bomo vidli septembra, kdaj bo user posted image prišel na svet! Se pa že zelo veselimuser posted image

Punce, a vam bo morfologijo delal vaš G ali greste kam drugam, npr. v Dravlje ali v Domžale? Ker jaz imam naslednji pregled komaj 6.5. in takrat bom v 22.tednu, vendar mi moj G ni nič omenil, da bi bil ta pregled morfo?! A bi bilo dobro, da pokličem in vprašam? Vem, da je mal neumno vprašanje, ampak sem glede teh stvari še neizkušenauser posted image

Kaj pa vozičke že kaj gledate? Katerega imate v mislih za svoje user posted image ? Meni je prijatelca rekla, da je Quinny OK, vendar pa da je tečen za zlagat, zato si je zdaj nabavila PP, ki ga zloži v eni potezi... Priznam, da se sama še nisem poglabljala v te stvariuser posted image

Lepo se imejte pa super vas je bratiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
8.4.2008 8:41:38   
pinka1
Pozdravljene!

Po dolgem času se javljam, sicer vas redno berem, za pisat pa imam bolj malo časa.

Tudi jaz sem imela včeraj pregled - sicer brez UZ, smo pa poslušali srček in laboratorij, tehtanje itd. in je zaenkrat vse OK!

Naslednji pregled imam 8.5. - morfologijo in upam, da bomo takrat izvedeli tudi spol. Na nuhalni nam je reklauser posted image , ampak jaz kaj veliko ne dam na to, ker je še zgodaj......Bi blo pa fajn imeti par, prvi otrok je namreč sinek.....po drugi strani mi je pa čisto vseeno, samo da bo zdrav - se sliši oguljeno, ampak dejansko tako čutim.

Jaz čutim brcike dober teden - sem jih začela čutit v začetku 17. tedna - drugič se čutijo malo prej....tudi trebuh je občutno večji kot v prvi nosečnosti, po velikosti sigurno prehitevam za 1,5 meseca......mi je včeraj G rekla "uuuu, kak fajn zgledate....ker je bila pred mano ena gospa isto noseča kot jaz in se ji ni še čisto nič poznalo......jaz pa že kot mala žogica....

Zredila sem se 1.5 kg, ampak pravo rejenje še prihaja......kako ste kaj ostale s kilami?

Virtualna - ne se obremenjevat, ker je full mala možnost da ravno zdaj zboliš, če prej celo življenje nisi.

Onina - tudi mene že od samega začetka matra išijas, sem bila tudi na fizioterapiji, ampak mi nič ne pomaga. Najbolj mi pomaga počitek, kar je ob dveletnem sinku seveda težko, ampak si da dopovedat in je prav super. Do konca pa ne mislim delat ker se tudi vozim 100 km na dan v službo in me že sama vožnja kar fejst utruja, tak da bom najdlje do konca junija (do 25. )delala, pol pa dopust in bolniška pa porodniška.

No, lep pozdravček vsem in uživajte.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
8.4.2008 9:04:26   
*zoe*
Gold fish in bubi v Toysrus imajo kar nekaj vozičkov razstavljenih - midva sva zadnjič (v Celovcu) porabila kar 1 uro, da sva si vse ogledala in pretestirala in presestavljala,... user posted image  Samo ne vem kakšne bodo kaj imeli ko jih bova kupovala. Sama se precej nagibam k PP Skate pa ne nov model in je nesramno drag. Zato sva pa šla mimo grede firbcat v Toysa in so mi bili modeli zelo všeč, pa po 100-150 EUR od Haucka, pa ful pripravni,... me je moj skoraj prepričal za te vozičke. Kaj pa vem, bom še videla kako bo.

Kar se pa oblačil zame tiče je pa tudi tako kot Tejchy pravi - samo to kar bom trenutno rabila bom kupila, več ne, ker imam že sedaj preveč šare v omari. Pa itak ne vem kaj mi bo prav čez mesec dva. Meni so še stare majice prav, ker so itak bolj razvlečne, tako da sem si do sedaj samo 3 hlače nabavila, no pa eno majčko, ki jo pa še nič ne nosim. Bo za potem, ko bo buši večji.

Živjo Anchy82 user posted image  - glede brcik se pa nič ne sekiraj, vse ob pravem času. Saj je še dovolj časa. Bo kmalu boš videla user posted image . Kar se pa morfe tiče, mi jo bo pa delala moja g, pa če jo jaz ne bi direkt vprašala, če bo morfa, tudi jaz ne bi vedela, da bo.

Pinka1 čestitke za pregled user posted image  user posted image  user posted image  Glede kil se pri meni naraščanje malo umirja, saj nimam več tistega groznega apetita. Hvala bogu! Sem se pa od začetka pa do sedaj zredila za cca. 5-6 kg. Odvisno od moje lene prebave.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
8.4.2008 9:04:59   
pf
Dobro jutro.
JakoLulana čestitke za pupiko in vse dobro še naprej.
Zoe tudi jaz bolj intenzivno čutim brcike, če ležim na hrbtu. Moj jih še sicer ni, ampak bo sigurno kmalu.
Gold fish po moje je tvoj PDP 12.9., glede na rast otročka in nuhalno pa je lahko tudi drugačen, saj veš. Fajn kupuj danes.
Onina a pri vas pa bo fantek?
Maybebaby malo jim povej pač, da so ti ta tako izračunali, kjer so ti delali oploditev. Naroči se na preglede raje po PDP 1.9., da ne bo prepozno potem za morfologijo. Danes sma že prvi dan dvajsetega tedna, a ne? Imaš naštiman nosečniški koledarček? Ti bo ob torkih sam spreminjal teden, dan pa bo v torek vedno prvi tega tedna.

Jaz pa sem bila včeraj v Zari in imajo bodije v akcije. 2 sta za 1.90 EUR in sta ful lepa in 100% bombaž je. V enem paketku sem vzela beš in beš z rjavimi rožicami, v drugem pa dva bela. Bilo je pa še več variant npr. belo z beš, belo z modro, belo z roza. Res so taki slatki. Pa trojni zoknčki so bili skupaj za 3.90 (rumeni, oranžni, zeleni). Tak so lepo na vrhu dol zavihani. Potem pa sem šla še malo v H&M, tam pa sem kupila kaubojke iz celega za pupiko in se jih moj ni mogel nagledati. Take cart so in pri ritki in nogicah imajo take pritiskače za planičko zamenjati. So bile tudi samo 9 EUR, ker so bile v akciji iz 15.  Upam, da katere ne moti, ker sem cene zraven napisala, hotela sem samo povedati, da vsak mesec nekaj kupim v akciji za obleči dojenčka, pa imamo že kar nekaj lepih cotk za bebico. Imamo nekaj stvari tudi roza npr. par bodijev, trenerkico, zoknčke, pižamico, drugače pa bo naša pupa bolj v nevtralnih barvah (rumena, zelena, oranžna, beš, rdeča), ker mi je bolj všeč tako. Opazila pa sem, da je večina bodijev z kratkimi rokavi, ali celo brezrokavimi, ker se seveda bliža letni čas. Jaz sem kupila pa samo z dolgimi.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
8.4.2008 9:06:06   
Tejchy

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              -2. user posted image 4P 2.4., PDP 1.9/31.8 user posted image user posted image
user posted image   maybebaby     -1. user posted image , M 12.4.,  PDP 6.9., user posted image user posted image  
user posted image   pf                     -    user posted image , 4P 9.4., PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image
user posted image   *bubi*            - 3. user posted image , 4P 27.3., M 25.4., PDP 3.9., user posted image
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image ,, PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka    -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , M 18.4., PDP 4. 9. user posted image user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   -1.user posted image , 4P 10.4., PDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  Optimizem       -   user posted image ,4P 25.4, PDP 14.9.user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,6P 29.4., M 29.4., PDP 6.9., user posted image

user posted image  petrax               -1.user posted image , 3P 28.4., PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image , M 15.4., PDP 8. 9.,user posted image user posted image   
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  anchy82          -1. user posted image , 4P 6.5., PDP 9.9.user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 4P + M 24.4., PDP 9.9.user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image , P 7.4., PDP 10.9 user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , 4P 30.4., M 30.4., PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , 3P 9.4.,M 8.5., PDP 10.9.user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image M 15.5., PDP 10.9.user posted image user posted image
user posted image   tasha23           -2. user posted imageM 23.4, PDP 12. 9. user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image , 2P 13.3., PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie                - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   račkapk           -3. user posted image , M 6.5., PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.
user posted image  *zoe*              -1. user posted image ,3P 26.3., M 28.4., PDP 15.9. user posted image user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image ,3P 2.4, PDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , M 8.5,  PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.
user posted image  lana17              -1. user posted image , 4P17.4., PDP 17.9, user posted image

user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image , 2P 19.3., PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image , 2P 1.4., PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , 3P 15.5., PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , 3P 7.4., PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image , P 20.3, PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image , PDP 20.9. user posted image user posted image

user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image ,, PDP 20.9.user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , P 14.4., PDP 22.9.user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image  2P 3.4, PDP 23.9.
user posted image   coko                 -   user posted image , 5P 10.4., PDP 24.9.user posted image user posted image  
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , 3P 17.4., PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , 2P 11.4., PDP 26.9.user posted image

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted image   P 5.5., PDP 26.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image , 3P 14.4., PDP 28.9.

user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image  urši*                -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image   

user posted image   gold fish            -2. user posted image ,PDP 3/10/12/9, user posted image  
user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

• Še nekaj strani:user posted image  

Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 8.4.2008 9:07:32 >

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
8.4.2008 9:12:48   
Tejchy
PF - ti že ful pridno nakupuješ za user posted image  user posted image  user posted image  .. sj po eni strani fajn tko.. ko vidiš, da je akcija kupiš.. lahko na tak način kr neki prišparaš.. No js sem se pa odločila, da bom 30.4. šla v Italijo v lov za vozičke.. nato pa pride na vrsto še kinderpet pa cotike user posted image  user posted image  Komaj čakam..

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
8.4.2008 9:24:25   
*bubi*
Jaz pa sem bila včeraj v Zari in imajo bodije v akcije. 2 sta za 1.90 EUR in sta ful lepa in 100% bombaž je.

Se ti bodiji zapirajo tudi ob strani? Mako stil? Jaz za čisto majhnega user posted image  ne mislim kupovat ničesar, kar se vleče čez glavo.

Kar pa se vozičkov tiče.... se mi zdi, da sem že 1x pisala. Od bubija še imamo PP Venezia in bo tudi zdaj v uporabi. Zanima me samo tisti konkretni voziček (Jeep trikolesnik), ker ima velika kolesa in zeloooo ugodno ceno (80€) user posted image . Ampak ne vem, če se 1. kolo obrača za 360° in podobne finte. Zato pa bi rada videla. Težki pa so vsi Haucki ful user posted image  To je njihov velik -.

Ko smo iskali za bubija, je bil en Hauck zelo podoben po lastnostih, ampak je tehtal 16 kg. Venezia pa 10. To je potem pretehtalo, čeprav je bila dvakratna razlika v ceni user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
8.4.2008 10:43:59   
pf
Ne Bubi spodaj se zapirajo, ker sem vzela št. od 68 do 74, malo večje. Nekaj 62 jih imam pa mešano, čisto tamalih npr. 56 pa še nisem kupila, ker nisem še zasledila tamalih mako majčk. Ko pa je malo večji otroček, pa mu itak lahko čez glavico potegneš, je pa res, da praktične pa so te mako majčke, sploh za novorojenčke. Če jih kje zaslediš še meni javi, da kupim še kake dve, tri. Bubi ti si že imela dojenčka? A si imela dosti stvari 56? Moje prijateljice pravijo, da en kompletek v celem, dva pajacka in par bodijev je dovolj, da itak mu je hitro prav 62. Ker 56 so res tak mali, da jih ima po mojem res samo, ko gre iz bolnice. Prvič bom mamica in ne vem tak, jasno pa je da nekaj že mora imeti 56, da ga cotike ne skrijejo. Ja Tejchy cotike počasi vsak mesec malo oziroma tako bom rekla, načrtno jih še ne iščem, če pa greva v kak center in kaj lepega vidim, pa kupim. Žalostno je, da moramo s takimi plačami hoditi v Avstrijo in Italijo po vozičke, ki si jih tu nagledamo v Sloveniji, ker so drugod tudi do 100 EUR bolj poceni, a ne? Samo za tak denar se splača, lahko za preostanek še kaj drugega kupiš. Ne moreš verjeti kaj vse imajo, samo je dosti stvari tudi takih brez katerih se da preživeti. 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
8.4.2008 12:19:01   
onina
Anchy82 - morfologija ti dela osebni G. To ni tako kot nuhalna, ko si izbiraš ginekologa za pregled. Morfologije se tudi ne plača - je pač samo bolj podroben UZ - to je vse.

Pinka1 - ja, še enega fanteta bomo imeli user posted image . To, da bo zdrav, sploh ni treba poudarjati, ker si verjetno nihče ne želi bolnega otroka, a ne! Upam pa, da bo priden kot prvi! :)

Body - po moje je bolje kupiti št. 62 kot 56. Sploh če misliš stvari dajati v sušilca. Naš prvi se je rodil z 2930 g in smo samo na začetku imeli par 56 številk. Kolegica je rodila fanta 3800 g, pa ni bilo šans, da spravi gor številko 56.  Drugače pa sem našemu v začeka dajala gor samo 2 mako majčki, spodaj pa pajacka brez rokavov oz. hlačke. Pri ene 2 mesecih pa sem mu začela dajati body-je.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
8.4.2008 12:22:47   
onina
Zdaj sem se spomnila, da smo pa hlače (take z nogicami) kar dolgo časa uporabljali št. 56. Malce se pozanimajte pri prijateljicah, če vam katera kaj posodi za začetek, potem pa sam dokupuješ, ko točno veš kaj rabiš.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
8.4.2008 13:00:25   
KAHLO
Ojla moje pupe!!!!user posted image user posted image

Sem skoraj cel dopoldan rabila da sem prebrala vse zamujeno, tako da čestitam vsem za dobro opravljene preglede, in vsem mamicam k so zvedele za spole, ostalim mamicam pa čim manj sekiranja, ...in veliko pozitivnega razmišljanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upam da sem se včeraj na izpitu dobro odrezala, bo pa še treba počakat kakih 14 dni na rezultate hmmmmmm....kr naprej moram kak datum čakat al za pregled, al za izpit, no zdaj pa še za rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sem brala da ste veliko razmišljale o vozičkih, pa cunicah pa še in še....ste prav pridne.....jaz pošteno povedano še nisem niič o tem razmišljala, ker sva lih sred adaptiranja stanovanja, sem zdaj na tekočem s ploščicami, parketom in pohištvomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ampak komaj čakam da pridem do urejanja otroške sobe......upam da bo najina dama zadovoljna z najinim delom k bo privekala na svet!!!!user posted image user posted image
Upam da se bom pol junija lahko intenzivno začela ukvarjati z nabavo opreme za user posted image , predvsem upam da bo še kaj financ ostalo......user posted image

Kaj se tiče brcik se meni zdi da sem jih prvič čutila v nedeljo......k je blo tak k da bi me en črviček grizel okrog popka trajalo je sicer kakih 15 minut in pol nič, in pol večer še enkrat.....drugače pa kakšen dan pa ni tega črvička nikjer.....zdaj pa nevem, a bi mogla vsak dan čutit bebija, ali je o.k če ga vsaj vsak drug dan??!! naj mi kakšna izkušena nosečka pove kako je zdaj s temuser posted image user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
8.4.2008 13:02:31   
onina
Malo sem zamešala z imeni - pf, ti si me spraševala o spolu in ja, spet bomo imeli fantka. :)

Pinki - išijas. Jaz sem bila samo enkrat pri fizioterapevki, da mi je pokazala, kako se pravilno vstaja, uleže, obuva, oblači,...potem moraš pa sam poskrbeti za pravilno izvedbo opravil.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
8.4.2008 13:12:03   
gold fish
bubi* - danes ne grem do Graza (no, odvisno, kdaj moj user posted image  domov pride) grem bolj za vozičke pogledat kaka je izbira in kake so cene, pa še kake druge stvari, ki jih še (več) nimam.... Ne bom pa še danes nič kupovala.....  Jaz tudi dobivam po mailu njihovo ponudbo...bom šla zdaj gledat...mogoče pa ga imajo še kje drugje pa ga malo izprobam....

Jaz sem si tudi zadnjič pri nas v H&M in C&A (v MB) kupila nosečniške hlače - ene črne (H&M - 29,90) in ene jeans (C&A) -39,90 pa imam zaenkrat dovolj.....tunike sem si pa v A nabavila take malo širše (ne nosečniške) pa sem dala za vsako od 3-5 €. Glede na to, da sem v bolniški druga tako ne rabim......   mogoče bom danes kupila kake pajkice, če jih bodo imeli, pol pa še poleti kako oblekco, pa je to to..... 

.... grem zdaj dalje brat.... 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
8.4.2008 13:14:53   
pf
Pozdravljena Kahlo, tebe pa res dolgo ni bilo. Po mojem ni nič narobe, če brcik na začetku ne čutiš skozi, ampak v intervalih dvakrat, trikrat dnevno. Saj tudi jaz nisem na začetku vsak dan čutila. Izpit pa itak, da si naredila. Za otroške cunjice, voziček in posteljico pa še imaš čas, če sedaj opravljate druge stvari. Bo potem večje veselje, ko bo vse urejeno in boš samo zlagala noter.

Onina hvala za nasvet glede cotik. Tudi jaz mislim, da preveč 56 ne bom kupila, samo nekaj malega. Glede prijateljic imajo vse, ki so rodile po enega bebija in bi imele še, tako da takšne niti ne posodijo po mojem, zato niti ne rečem nobeni, pa tudi sama ni nobena od njih rekla, da mi kaj posodi. Ker, ko bodo potem imele svojega otročka, je pa že potem dotrajano in sprano.

Anchy82 glede morfologije pa pokliči med. sestro k G, da boš bolj gotova. Tudi meni za zdaj še ni bilo rečeno kdaj jo imam, ker pa imam jutri pregled bom vprašala G kako je s tem. Mogoče jo bom imela celo jutri, ker sem že v dvajsetem tednu.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
8.4.2008 13:17:22   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

No js sem se pa odločila, da bom 30.4. šla v Italijo v lov za vozičke.. nato pa pride na vrsto še kinderpet pa cotike user posted image  user posted image  Komaj čakam..

a imajo v Italiji PP kaj bolj poceni.... jaz sem včeraj malo brskala po ebay.it pa mi je bilo ful čudno, da nimajo nič PP , ostalih pa ful.....

Kam to hodiš kupovat? 

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
8.4.2008 13:22:10   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Je pa različno, če spim na boku in malo skrčena, ga ne čutim veliko, če pa ležim na hrbtu raztegnjena se pa ful čuti in se vedno tudi zbudim na hrbtu. Zgleda da mu ta moja poza ne paše preveč, meni pa najbolj user posted image  user posted image  user posted image , sam pol se moram prevaliti na bok, če ne, ne bi nič več spali user posted image .

Uživajte punce!

zoe - pri meni je isto....vedno, ko sem na hrbtu ga čutim nekje pod popkom... na boku ga ne....   pol se pa jaz tudi obračam...., da malo zaspimo....user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
8.4.2008 13:26:27   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: anchy82

Kaj pa vozičke že kaj gledate? Katerega imate v mislih za svoje user posted image ? Meni je prijatelca rekla, da je Quinny OK, vendar pa da je tečen za zlagat, zato si je zdaj nabavila PP, ki ga zloži v eni potezi... Priznam, da se sama še nisem poglabljala v te stvariuser posted image

jaz se tudi nagibam k PP ravno zaradi praktičnosti in male teže 8,5kg....  Mi je pa bil tudi Quinny buzz 3 všeč, pol sem ga pa malo sprobala v trgovini in user posted image ... sploh kar se tiče ležečega položaja.... ima user posted image  noge višje kot glavo.... (nima nagibov hrbta ampak se cel nagne nazaj)..... 

So mi bili od začetka tudi tisti #vesoljski# všeč.... ko pa vidiš v živo in malo sprobaš pa se pol odločiš....

(odgovor članu anchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
8.4.2008 13:28:15   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pinka1

Bi blo pa fajn imeti par, prvi otrok je namreč sinek.....po drugi strani mi je pa čisto vseeno, samo da bo zdrav - se sliši oguljeno, ampak dejansko tako čutim.

user posted image jaz mislim isto.... tudi prvo fantek...zdaj pa mi je čisto vseeno....

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
8.4.2008 13:36:08   
*zoe*
Kahlo smo držali pesti in mislili nate, tako da sploh ni druge kot da narediš user posted image

Gold fish, a te lahko prosim, da če boš šla v Graz pa če boš šla še v Toysrus, da mi prineseš katalog od vozičkov (baje ga imajo). A je kakšna varianta? Sej mudi se ne, samo res bi rada proučila tiste vozičke. Kateri voziček od PP pa je tebi všeč? Jaz se nagibam k Skate, pa sedaj pravijo ene, da blokirajo sprednja manjša kolesca user posted image  zato sem se pa zadnjič tudi navdušila nad vozički iz Toysa, so ful praktični in poceni.

Brcike pa tudi jaz čutim malo pod popkom kot ti user posted image  user posted image  user posted image  Moj user posted image  je že za danes ponoči naročil, da ga moram zbudit, če bo brcal user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
8.4.2008 14:39:42   
onina
pf - tudi jaz sem posodila eni oblekice, ki pa mi jih je vrnila, ker sedaj spet pričakujem. Ma, ti povem, da tako hitro se cunje ne sperejo. Bolj kot to, da bi se sprale, se morda bojijo, da jim ne bi vse nazaj vrnila (če ti tri mamice kaj posodijo, lahko kaj pomešaš). Morda bi tisti, ki ti je najbližje rekla, če ti morda posodi za 3 mesece par majčk in hlačk, pa kakšen pajac in kapico.
Pri nas so sedaj, ko je sin star dobro leto, cunje umazane (hrana, trava).

Gold fish - kar se tiče Buzza - v športnem delu daš otroka pri ene 6 mesecih, ko pa že lepo sedi. Če pa je v vozičku zaspal, ga nikoli sem dala čisto v ležeč položaj, da bi mu noge v zrak visele.

Sestrična kupuje voziček in me sprašuje, katerega naj kupi - pa takega, ki bi ga do konca uporabljala. Sploh ne vem, kaj naj ji svetujem. Jaz imam Buzza, pa sem čisto zadovoljna, le mož se je naveličal zlagati voziček v avto, ampak to moraš itak vsak voziček zlagati. Upam, da bomo čim prej kupili kakšnega enoprostorca, da ne bo treba vozička več zlagati. To bo edina rešitev.

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
8.4.2008 14:44:14   
onina
Hja, glede brcik - težko verjamem, da bi še kakšen drugi čutil brcike razen mamice. Je to res tako blag premik in sploh ni tista prava brcika. Zdaj ne vem točno, kdaj je moj dragi čutil prve brcike, ampak ziher ne pred 25-28.tednom.

Kaj boste danes jedle??? Jaz sem že tako lačna!!! Pri nas bo pišančji file v gobovi omaki in riž.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.