gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Sicer sem bila malo skeptična,ali naj napišem tole ali ne, pa sem se odločila, da vseeno. Prosim, zlasti virtualna, da se ne obremenjuješ s tem, ker sem prepričana, da bo s tvojo bebo in seveda še prej s tvabo vse ok. Moja mami, je imela v 7 mesecu, ko je bila prvič noseča, rdečke. In odločila se je, da vseeno obdrži svojo bebo. Verjamem, da ji ni žal. Nobenemu ni žal. Moj brat, ki je sicer 10 let starejši od mene je sicer že od svojega rojstva gluh, vendar pa je povsem normalna oseba. Je zelo brihten, pa tudi "čvekav". Že res, da je morala biti moja mami še posebej močna in da jo je življenje zaradi tega peljalo skozi marsikatero izkušnjo, skozi katero ji drugače mogoče ne bi bilo potrebno iti, vendar to je samo dokaz, da je zelo močna oseba. In jaz sem mnenja, da se otroci s taknimi in drugačnimi hibami rodijo staršem, ki so zato posebej močni. Moj brat je sicer res obiskoval posebno šolo, vendar pa ima sedaj dokaj dobro službo. Plačo ima prav tako zelo dobro. Ko sem bila jaz še mala, so sorodniki in znanci vedno govorili, da bi bili veseli, če bi jaz pol toliko govorila kot moj brat. Že res, da ga je težko razumeti, zlasti, če nisi vajen, vendar njemu to ni problem. Njega poznajjo vse povsod. V življenju se ni nikoli oremenjeval s tem. Prav tako je odličen športnik. Je tudi poročen. Žena je prav tako gluhonema, vendar ne od rojstva in s pomočjo aparata celo nekaj sliši. Imata pa sedaj tudi že dve krepki punci, ki pa sta povsem normalni. Tko da drage moje, nobeni tega ne privoščim in verjamem, da bomo vse povile zdrave bebe, če pa že kdaj v življenju pride do podobne situacije, pa ne zgedla vedno vse tako črno. Jaz imam svojega brata rada ravno toliko kot če bi slišal. Sem pa drugače jaz na prvem pregledu pri svoji G to seveda omenila, ampak je rekla, da ni nobene panike zame. lepo si to napisala ...... Pozdravček....
|