|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
7.4.2008 11:00:45   
*zoe*
Maybebaby a so pol kiviji ratal? A so rodili prvo leto? Moj user posted image  mi skoz nekaj podtika v teglce z rožam v dnevni sobi, tako da z vseh strani nekaj ven leze pa sploh ne vem pol več kaj je to. Je posadil pečke od limo in jih imava sedaj 12 kos, velike so šele max. 7 cm, sploh ne vem kaj naj sedaj z njimi. Pol mi je podtaknu pečko od vanila kakija in je tud ven prišla in tud nimam pojma kaj naj sedaj, pa avokado imava že 40 cm velikega, pa še pa še. To mi kar nekaj podtakne pol pa zrase jaz pa debelo gledam kaj sedaj spet raste. Zadnjič sem ga zalotila, da je k limonam stresal ajbiš - groza user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pa drgač nimava rastlin neomejeno - ene 8 rož po celem stanovanju, da ne bo kdo mislil da sva kakšna psihopata user posted image  user posted image  user posted image

Za pajkice pa nimam pojma. Jaz imam za doma kar trenerko, ker "raste" skupaj z mojim trebuščkom user posted image  Za v službo pa imam nosečniške hlače podobne kavbojkam, samo ni jeans blago.

(odgovor članu maybebaby)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
7.4.2008 11:01:49   
Tejchy
jakoLUlana - držim pesti, ko boš konc pa le hitro poročaj user posted image  user posted image  user posted image

maybebaby - js nosim kr navadne pajkice - dvomim da nosečniške sploh obstajajo user posted image   itak so te navadne na elastiko in raztegljive tako, da te ne bi smele motit.

Neposredna povezava do sporočila: 2652
7.4.2008 11:56:44   
onina
Zoe - lekadol dela čudeže in glavobola ni več! user posted image

Srečno za tiste, ki imate danes pregled!! Poročajte!

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
7.4.2008 11:58:29   
bark
Sicer sem bila malo skeptična,ali naj napišem tole ali ne, pa sem se odločila, da vseeno. Prosim, zlasti virtualna, da se ne obremenjuješ s tem, ker sem prepričana, da bo s tvojo bebo in seveda še prej s tvabo vse ok.
Moja mami, je imela v 7 mesecu, ko je bila prvič noseča, rdečke. In odločila se je, da vseeno obdrži svojo bebo. Verjamem, da ji ni žal. Nobenemu ni žal. Moj brat, ki je sicer 10 let starejši od mene je sicer že od svojega rojstva gluh, vendar pa je povsem normalna oseba. Je zelo brihten, pa tudi "čvekav". Že res, da je morala biti moja mami še posebej močna in da jo je življenje zaradi tega peljalo skozi marsikatero izkušnjo, skozi katero ji drugače mogoče ne bi bilo potrebno iti, vendar to je samo dokaz, da je zelo močna oseba. In jaz sem mnenja, da se otroci s taknimi in drugačnimi hibami rodijo staršem, ki so zato posebej močni.
Moj brat je sicer res obiskoval posebno šolo, vendar pa ima sedaj dokaj dobro službo. Plačo ima prav tako zelo dobro. Ko sem bila jaz še mala, so sorodniki in znanci vedno govorili, da bi bili veseli, če bi jaz pol toliko govorila kot moj brat. Že res, da ga je težko razumeti, zlasti, če nisi vajen, vendar njemu to ni problem. Njega poznajjo vse povsod.user posted image V življenju se ni nikoli oremenjeval s tem. Prav tako je odličen športnik. Je tudi poročen. Žena je prav tako gluhonema, vendar ne od rojstva in s pomočjo aparata celo nekaj sliši. Imata pa sedaj tudi že dve krepki punci, ki pa sta povsem normalni.
Tko da drage moje, nobeni tega ne privoščim in verjamem, da bomo vse povile zdrave bebe, če pa že kdaj v življenju pride do podobne situacije, pa ne zgedla vedno vse tako črno.
Jaz imam svojega brata rada ravno toliko kot če bi slišal.
Sem pa drugače jaz na prvem pregledu pri svoji G to seveda omenila, ampak je rekla, da ni nobene panike zame.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
7.4.2008 12:35:36   
pf
Tejchy super, da si slišala srčka. Ja morfologijo pa zgleda res ginekologi delajo različno od 20 tedna do 24, vsaj mislim da je tako. Jaz imam v sredo pregled na primer, pa mi G ni omenila, da bo morfa, tako da jo tudi lahko pričakujem čez kake tri, štiri tedne. Bomo videli.

JakoLulana dobro opravi danes.

Bučkabb ne zameri, ampak se mi zdi da malo posplošuješ glede tega z bolniško. Večina punc, ki je na bolniški je zanosilo po umet. oploditvi, ali pa ima težave že od začetka in nobena se ni sama odločila da bo ostala v bolniški, ker mislim, da se itak sam ne moreš odločiti.

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
7.4.2008 12:52:08   
*bubi*
Vprašanje...Kje se kupijo pajkice za nas s trebuščki?
Hvala in lep teden vsem...

Seveda obstajajo. Dobijo pa se ponavadi v trgovinah, kjer imajo nosečniška oblačila. Za C&A v Avstriji sem 100%, pri nas pa niti ne več user posted image

Saj zdaj so res še navadne OK, pač malo večja številka, kasneje pa se zna zgodit, da je res taka posebna priložnost, ko so obvezne. In navadne niti slučajno niso udobne.

Ravno malo gledam po katalogih, pa ne najdem nič user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2656
7.4.2008 12:57:48   
*bubi*
Tukaj so ene:

http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?aid=90653&productpage=35&sparte=1263

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
7.4.2008 13:45:17   
Tejchy
bubi - mislim, da sva z maybebaby imele v mislih pajkice kot opete, tanke "hlače" kot zgornje oblačilo, čez katere ponavado oblečeš kako tuniko. Ne vem če je imela glih v mislih nogavice user posted image  No, vsaj js jih nisem imela..  Za nogavice pa ja logično da obstajajo.

npr tole: http://www.quelle.si/ecommerce/showartikel.asp?AID=93762
v user posted image  varianti.. Jih še nisem kje zasledila...

Drugač pa js doma tud najrajš v trenerki skačem.. taki stari.. ko je že mal raztegnjena.. pa na riti sem jo mogla že šivat user posted image  user posted image  user posted image  .. ampak je zakon.. tak da upam, da bo zdržala do septembra user posted image  user posted image  

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 7.4.2008 13:47:31 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
7.4.2008 13:54:46   
onina
Glede rdečk je tako...tudi jaz jih še nisem prebolela, vendar sem bila cepljena, tako da ni panike. Pa saj lahko hitro kaj stakneš, pač si v nosečnosti malce bolj previden glede glede živalskih iztrebkov, škrlatinka,... če nisi tako v stiku z otroci, potem ni kakšne posebne panike. Tiste pa, ki delate v vrtcih, šolah, pa je nevarnost seveda večja. Virtualna - verjamem, da bo vse OK!

Kar se tiče pa debat na forumu - madonca, saj to je forum, kjer se debatira in včasih tudi kaj pojamra, a ne? Bodite punce malce bolj pozitivne in, če katera kaj pojamra, ji dajmo spodbudno besedo, ne pa, da jo še "brcnemo v rit".

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
7.4.2008 14:20:09   
ključek
[
IZVIRNO SPOROČILO: onina

Glede rdečk je tako...tudi jaz jih še nisem prebolela, vendar sem bila cepljena, tako da ni panike. Pa saj lahko hitro kaj stakneš, pač si v nosečnosti malce bolj previden glede glede živalskih iztrebkov, škrlatinka,... če nisi tako v stiku z otroci, potem ni kakšne posebne panike. Tiste pa, ki delate v vrtcih, šolah, pa je nevarnost seveda večja. Virtualna - verjamem, da bo vse OK!

Kar se tiče pa debat na forumu - madonca, saj to je forum, kjer se debatira in včasih tudi kaj pojamra, a ne? Bodite punce malce bolj pozitivne in, če katera kaj pojamra, ji dajmo spodbudno besedo, ne pa, da jo še "brcnemo v rit".

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
7.4.2008 15:10:37   
*bubi*
bubi - mislim, da sva z maybebaby imele v mislih pajkice kot opete, tanke "hlače" kot zgornje oblačilo,

ups user posted image user posted image user posted image

Ja, verjetno res. A tega ni nikjer za dobit?

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
7.4.2008 15:50:54   
Tejchy
ups

se zgodi... Nosečniških pajkic še nisem nikjer zasledila.. Men so zaenkrat še ene moje prav, nekatere pa ne več. .. ker sem se zredila tud v noge user posted image  Tako, da si bom šla verjetno kr navadne kupit, sam kako št večje. Men so ful fajne, ker so tanke  - sploh primerne za poletje.. pa kako tuniko daš čez, lahk tud navadno, nenosečniško, če ti je prav, pa japonke .. 1A .. user posted image  Zdj dokler je še primerno (glede na vreme) pa škornje nosim zraven. Pa še cenovno so take pajkice ful ugodne - 10 EUR max..

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 7.4.2008 15:53:04 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
7.4.2008 16:10:37   
jakoLUlana
JUPIuser posted image  imeli bomo se eno user posted image ! 99%
Zdaj moramo samo se ime izbrati. Je pa vse v redu, zelo je zivahna in cez 3 tedne imam morfologijo.

PAJKICE - jaz sem jih kupila v Benettonu - nosecniske in navadne, ker so take nizke

Lep pozdrav vsem!!

Neposredna povezava do sporočila: 2663
7.4.2008 16:34:35   
maybebaby
Čestitke JakoLulana za user posted image punčico...-Ne samo ime...še roza cotke izbrat...user posted image

Ja , ja take pajkice sem mislila za v svet- ne za doma- pa za kaj lepo čez dat- da si mal IN...Se že razumeva Tejchy.user posted image
Pa poskusimo v Benettonu, pa bo kar bo...hvala za razmišljanja....

Še nekaj me muči danes:
Naročala sem se še na morfoogijo in 3D v Lj pa smo bili v zadregi z rokom...Meni so v Trb. preračunali od zadnje menstruacije, tam pa od transferja+14. dni. In sedaj so mi na novo povedali da imam rok 14. dni kasneje. Jasno mi ni več nič...
Pf : Kako so tebi izračunali točen datum?
Če bi kdo pomagal: zadnja mens: 28.11.- punkcija: 10.12.- transfer: 15.12.
Hvala in lupčka še za to!user posted image

caučk...

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
7.4.2008 16:49:37   
petra1978
JokoLUlana čestitam za user posted image . Jaz že tudi komaj čakam, da izvem kaj bomo imeli.

Moram pa vam povedat, da sem včeraj popoldan malo krvavela in potem seveda panika in takoj k dežurnemu. Pa me je kar v bolnici obdržal in neke preiskave naredil, pa na opazovanju do danes zjutraj. Zjutraj so me pa spustili domov in bolniška do naslednjega tedna. Pa sem rekla, da se jaz čist OK počutim, samo kaj sem pač malo krvavela včeraj pa je vseeno rekel, da en teden bolniške pa mi bo že dal. No, pa tudi pogledali smo našo piko in je vse OK. Upam, da tako tudi ostane. Je pa res, da sem se včeraj malo igrala z nečakinjo (2 leti) in jo malo dvigovala in nosla okoli, pa je rekla sestra v bolnici, da je možno, da sem zaradi tega krvavela.
Tako da bom do ponedeljka doma, pol pa itak redno pregled pri mojem G, pol pa upam, da nazaj v službo.

Virtualna, na tvojem mestu se tudi jaz ne bi obremenjevala s tem. Eni G pač znajo naredit halo in prestrašit nosečke. Je pa res, da smo bili kot otroci cepljeni proti tem.

Uživajte v user posted image , zdaj je že april .... kako čas mineva .... še malo pa bo september .....

Neposredna povezava do sporočila: 2665
7.4.2008 17:12:30   
pf
Maybebaby tudi meni so nekak izračunali najprej 31.8., 1.9., 2.9., zdaj pa nekak velja kao 1.9.
Meni je že Reš izračunal 31.8. in jaz mislim, da je tvoj datum PDP 1.9.2008. Pomagaj si s to stranjo http://www.ivf.ca/calcu.htm in klikni na ovulation in tam vtipkaj datum punkcije zgoraj, kar je pri tebi 10.12.2007, jaz sem imela pa tu datum 9.12. in po tem takem sma tu nekje. Kaj pa ti reče ginekologinja koliko tednov si noseča? Jaz si zdaj računam datum 1.9. in tako me tudi beleži moja gin., tako da imam jutri prvi dan dvajsetega tedna. Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.

Neposredna povezava do sporočila: 2666
7.4.2008 17:17:26   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  JankoLUlana za user posted image  Vsaj ne bo treba nove garderobe nabavljat  user posted image  al pa user posted image

user posted image user posted image user posted image

Mislim, da punkcija šteje kot ovulacija. Ta je po navadi 14. dan, pri tebi po teh datumih 12. dan. Kar pomeni, da kakorkoli računajo, se datuma poroda ne bi smela razlikovat za več kot nekaj dni.

Kako pa velikosti na zgodnjih UZjih kažejo? Do NS recimo, zdaj več ne velja.

Jaz sem imela ZM 28.11. in imam PDP 3.9., tudi vsi UZji tako pokažejo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2667
7.4.2008 17:19:03   
*bubi*
Petra, upam, da ne bo več takih alarmov. user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
7.4.2008 18:45:00   
alysa
JakoLUlana čestitke za pregled in user posted image . user posted image user posted image

Petra držim pesti, da bo naprej vse OK. user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
7.4.2008 18:55:30   
ključek
čestitke!!!!!!!!!!

user posted image

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
7.4.2008 20:28:05   
maybebaby
Hvala Pf za ekspres odgovor...Čudi me samo, da v Lj porodnišnici muti tutijo okoli roka- bi jim ja stvari morale biti jasne. Mislim, da bo tvoj izračun pravšnji, ker ima kolegica rok 6.9. pa je bila punčka na vseh uz-jih manjša od naše- ravno za en teden.
Tisti 6.9.- še sprejmem- 14. dni kasneje pa ne, ker potem smo tudi nuhalno falili (prezgodaj).user posted image
Mah malo kompliciram, a bi res rada ujela optimum za ta "zaresno" morfologijo.user posted image
Bomo videli kateri rok si bo sama gospodičnica izbrala za prihod na svet?user posted image
Zoe sem malo spregledala...Kivi je obrodil in to že prvo leto. Moraš pa imeti sadiko fanta in punčke, da se prašita ali pa cepljenko- veliko vrtnarske sreče...Jaz že komaj čakam morčita za prvi maj samo sadila bom in kopala po zemljici.user posted image

caučk...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
7.4.2008 21:48:41   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

[
IZVIRNO SPOROČILO: onina

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še jaz ...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
7.4.2008 21:53:55   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

ups

se zgodi... Nosečniških pajkic še nisem nikjer zasledila.. Men so zaenkrat še ene moje prav, nekatere pa ne več. .. ker sem se zredila tud v noge user posted image  Tako, da si bom šla verjetno kr navadne kupit, sam kako št večje. Men so ful fajne, ker so tanke  - sploh primerne za poletje.. pa kako tuniko daš čez, lahk tud navadno, nenosečniško, če ti je prav, pa japonke .. 1A .. user posted image  Zdj dokler je še primerno (glede na vreme) pa škornje nosim zraven. Pa še cenovno so take pajkice ful ugodne - 10 EUR max..

.... jaz sem dobila dvojne pajkice še v prvi user posted image  pred leti...., sicer so 7/8 - prav poletne ...so pa nosečniške...imajo prav nosečniški trebuh....... sem jih tudi takrat nosila poleti, pa tuniko čez...... je bilo prav fajn komot..... imam še oboje od takrat shranjeno in bom ponucala še v tej user posted image .......   včasih je  fajn bit hrček....se še najde kaj koristnega user posted image  ..
Grem jutri v Avstrijo, bom malo pogledala v C&A pa še okrog...., sicer pa grem malo pogledati vozičke in ostalo opremo, da vidim kaka je kaj ponudba in kake so cene.....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
7.4.2008 22:01:45   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: maybebaby

Še nekaj me muči danes:
Naročala sem se še na morfoogijo in 3D v Lj pa smo bili v zadregi z rokom...Meni so v Trb. preračunali od zadnje menstruacije, tam pa od transferja+14. dni. In sedaj so mi na novo povedali da imam rok 14. dni kasneje. Jasno mi ni več nič...
Pf : Kako so tebi izračunali točen datum?
Hvala in lupčka še za to!user posted image

tudi meni se isto dogaja.....enkrat mi vzamejo zadnjo M, potem datum punkcije, zato imam že 3 PDP pa še ne vem kateri je pravi, po zadnji M sem zdaj v 18t3d, po punkciji pa 17t3d, po gin. pa 17t5d.....zdaj pa vedi kaj je prav..

pri meni: zadnja M:30.11, punkcija 21.12, transfer 26.12

< Sporočilo je popravil gold fish -- 7.4.2008 22:05:22 >

Neposredna povezava do sporočila: 2674
7.4.2008 22:06:44   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: bark

Sicer sem bila malo skeptična,ali naj napišem tole ali ne, pa sem se odločila, da vseeno. Prosim, zlasti virtualna, da se ne obremenjuješ s tem, ker sem prepričana, da bo s tvojo bebo in seveda še prej s tvabo vse ok.
Moja mami, je imela v 7 mesecu, ko je bila prvič noseča, rdečke. In odločila se je, da vseeno obdrži svojo bebo. Verjamem, da ji ni žal. Nobenemu ni žal. Moj brat, ki je sicer 10 let starejši od mene je sicer že od svojega rojstva gluh, vendar pa je povsem normalna oseba. Je zelo brihten, pa tudi "čvekav". Že res, da je morala biti moja mami še posebej močna in da jo je življenje zaradi tega peljalo skozi marsikatero izkušnjo, skozi katero ji drugače mogoče ne bi bilo potrebno iti, vendar to je samo dokaz, da je zelo močna oseba. In jaz sem mnenja, da se otroci s taknimi in drugačnimi hibami rodijo staršem, ki so zato posebej močni.
Moj brat je sicer res obiskoval posebno šolo, vendar pa ima sedaj dokaj dobro službo. Plačo ima prav tako zelo dobro. Ko sem bila jaz še mala, so sorodniki in znanci vedno govorili, da bi bili veseli, če bi jaz pol toliko govorila kot moj brat. Že res, da ga je težko razumeti, zlasti, če nisi vajen, vendar njemu to ni problem. Njega poznajjo vse povsod.user posted image V življenju se ni nikoli oremenjeval s tem. Prav tako je odličen športnik. Je tudi poročen. Žena je prav tako gluhonema, vendar ne od rojstva in s pomočjo aparata celo nekaj sliši. Imata pa sedaj tudi že dve krepki punci, ki pa sta povsem normalni.
Tko da drage moje, nobeni tega ne privoščim in verjamem, da bomo vse povile zdrave bebe, če pa že kdaj v življenju pride do podobne situacije, pa ne zgedla vedno vse tako črno.
Jaz imam svojega brata rada ravno toliko kot če bi slišal.
Sem pa drugače jaz na prvem pregledu pri svoji G to seveda omenila, ampak je rekla, da ni nobene panike zame.

user posted image user posted image user posted image   lepo si to napisala ...... Pozdravček....user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.