Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:42:02
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya za konec pa še....danes je 7 obletnica očetove smrti,takrat je bila ravno cvetna nedelja ,in ravno tako je deževalo .Ob takih dnevih je pač težko,ampak verjamem,da pazi na našo družino........... zate tudi meni je oči umrl aprila vem kako ti je
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:43:03
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
SREČANJE PRI MENI - DEBELUŠKI V ŠKOFJI LOKI, dne 10. aprila 2008 ob 11-i uri! Pridejo : Levčica-Matic Martita-Maja Oranža-Timon Scuba-Lana Gruška-Taja NanaLiza-Tevž Mama11-Tamara Tanayya-Taj Tristan BrinaS-Tina Sonchek-Neli, če bosta prestavili cepljenje, sta seveda dobrodošli!! JOOLY-KIM, a vidve prideta, vaju bom zelo vesela, regrat pa imam tud že nabran ! Pavlyna-Larisa, a vidve prideta, vaju bom zelo vesela, pa še "blizu" sta? Če sem kakšno pomotoma spustila naj se čim prej pofočka, da jo dodam na seznam!!!! Čestitke Larisa za 5 mesecev in drugi zobek ! DARILO ZA 50. LET; midve s sestro sva moji mami naredile knjigo Mojih 50 let! Pa sva jo dali vezat v trdo vezavo z zlatimi črkami napis, ma ravno tako zgleda kot diplomsko delo. Če prideš k meni ti lahko pokažem!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:43:37
|
|
|
|
barika
|
vidim, da je polovico besedila pojedlo, ker sem kopirala wordov dokument... bom še enkrat napisala kar manjka po vrsti... Nadev: - pol kile skute - pol litra smetane
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:44:13
|
|
|
|
sliva10
|
Sonchek hvala tale gugalna klop bi ji tud prav prišla.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:44:54
|
|
|
|
BrinaS
|
Nana Liza, bom poiskusila se s pilico, da ne bodo tako ostri. Barika, saj bi ji jih strigla ko spi, pa ima cez dan tako rahel spanec . Mogoce pa vzamem skarjice na sprehod
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:45:07
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Glede darila pa še ta ideja: naročite lahko časopis, ki je bil izdan istega leta in dne, kot je bila oseba rojena (večer, delo....) Kje se pa to da naročiti? IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: barika Glede darila pa še ta ideja: naročite lahko časopis, ki je bil izdan istega leta in dne, kot je bila oseba rojena (večer, delo....) Kje se pa to da naročiti? najboljše, da pokličeš kakšno časopisno hišo. to sem zasledila 1x na pinternetu, pa se mi zdi ful fajn ideja Tanayya
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:46:13
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 DARILO ZA 50. LET; midve s sestro sva moji mami naredile knjigo Mojih 50 let! Pa sva jo dali vezat v trdo vezavo z zlatimi črkami napis, ma ravno tako zgleda kot diplomsko delo. Če prideš k meni ti lahko pokažem!!! Mi je že tako hudo ker ne morem prit
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:46:25
|
|
|
|
Tanayya29
|
janag naš še nima zobkov... verjetno pa kmalu kakšen pride... sliva ja je težko,obletnice so vedno težke.... no pa še ena smešnica,...prejle je bil Taj nagec in si je noge tlaču v usta,in je zraven še lulal,direkt na obraz...mu je kar mal sapo jemal
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:46:26
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Tanayya
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:48:37
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 DARILO ZA 50. LET; midve s sestro sva moji mami naredile knjigo Mojih 50 let! Pa sva jo dali vezat v trdo vezavo z zlatimi črkami napis, ma ravno tako zgleda kot diplomsko delo. Če prideš k meni ti lahko pokažem!!! Mi je že tako hudo ker ne morem prit VEŠ KAJ, ti se kar v avto vsedi in se pripelji v ŠK.L., delo te bo pa itak počakalo ! Ja knjiga pa fenomenalno zgleda in je mami fulll ponosna nanjo !
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:49:00
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 no pa še ena smešnica,...prejle je bil Taj nagec in si je noge tlaču v usta,in je zraven še lulal,direkt na obraz...mu je kar mal sapo jemal [/quot IMEJTE SE MORAM DELAT
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:49:20
|
|
|
|
Tanayya29
|
Debeluška ali oranža a mi lahko ena posreduje Uršino št. na ZS,morm povedat za dermatitis in kremo,list sm seveda izgubla.(nč novga zame) .
< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 8.4.2008 9:50:03 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:49:32
|
|
|
|
GB
|
Dobro jutro vsem skupaj. Ja punce kje najdete cas za tako cvekanje ??? A mate res tako pridne moze,da vam vse nardijo in mate cas tuki gor bit a ste tok ze ulaufane ?? Prebrati vse vase poste je pa ze cel podvig . Rada bi vprasala,ce katera uporablja kozmetiko L'occitane in ce jo kako je zadovoljna. Meni se ful koza susi in je ze prav kriza. Ena mi je svetovala,da je vredu ta kozmetika. A se kateri susi koza. In to se je zacelo po porodu - prej sem pa mela tako mesano oz. skori bl mastno kozo. Ah bo ze. Mela sem pregled pri ginekologu - vzeli so mi bris in v 6 tednih dobim rezultate. No predem grem pa naj cestitam Larisi rojstni dan in za zobke pa se vsem ostalim, ki danes praznujejo. Seveda sem spekla tudi tortico
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:50:50
|
|
|
|
barika
|
Sliva10, še za tebe Tanayya .. (našmu je tud 1x neslo do glave )
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:50:50
|
|
|
|
Tanayya29
|
kdaj pa nam vzame bris debeluška?naš ginko?
< Sporočilo je popravil Tanayya29 -- 8.4.2008 9:51:04 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:51:56
|
|
|
|
Tanayya29
|
Sliva tudi zate
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:53:26
|
|
|
|
barika
|
Rada bi vprasala,ce katera uporablja kozmetiko L'occitane in ce jo kako je zadovoljna. Meni se ful koza susi in je ze prav kriza. Ena mi je svetovala,da je vredu ta kozmetika. A se kateri susi koza. In to se je zacelo po porodu - prej sem pa mela tako mesano oz. skori bl mastno kozo. Ah bo ze. IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija VB, to je naravna kozmetika...draga ko , po navadi je kako shea olje (se mi zdi, da se tak napiše) za suho kožo...pri nas v tej trgovini znajo ful svetovat, pa če rečeš dajo testerje... aja, men je 1x dala tester od ene kreme, pa je res ful mastna
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:54:20
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 no pa še ena smešnica,...prejle je bil Taj nagec in si je noge tlaču v usta,in je zraven še lulal,direkt na obraz...mu je kar mal sapo jemal ...ta je pa dobra
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 10:00:03
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: velika britanija Dobro jutro vsem skupaj. Ja punce kje najdete cas za tako cvekanje ??? A mate res tako pridne moze,da vam vse nardijo in mate cas tuki gor bit a ste tok ze ulaufane ?? Prebrati vse vase poste je pa ze cel podvig . jaz sem ponavadi tukaj gor mal več zvečer če mojga ni doma, al pa če imava tihe dneve . zdej mam pa novga leptopa in lepo dojim in se z vami pogovarjam...hihihiiii sicer gre ful počas k mam eno roko skoz zasedeno, ampak ni panik..vse se da če se hoče...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 10:07:32
|
|
|
|
sonchek
|
Aja..Sliva še to sem se spomnila...fotru smo pa lani kupili en masažni fotelj..sam je res da je cela familija skupaj vrga..pa ni nas tok malo ..pa pol uno prisego smo mu naredili za sprejem v abrahamovce...hihiii
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 10:08:12
|
|
|
|
Oranža
|
Dobro jutro, Tanayya in Sliva Larisa vse naj naj naj za mini rd Gruška še ena za na seznam: pinternet (avtorja pa pozabla) Debeluška jst za četrtek še nisem 100% da pridem. Gruška hvala. Barika, tale recept men ni čist clear , kako to narediš v kruhomatu al sem te jst včeri narobe zastopla . Dej razloži še 1x vse, prosim!!! Nohti - so kar podvig ja Zdej pa šibam....sirena.... Aja BTW PRI NAS SNEŽI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kr nekiiiiii
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 10:11:55
|
|
|
|
scubadiver
|
Dobro jutro, lana je včeraj zaspala že ob 7h na kavču in je tako trdno spala, da smo preskočili kopanje in sva jo samo prenesla v posteljico. Glede na to, da je imela samo 3 obroke mleka namesto 4-ih in pol jabolčka sem bila prepričana da mi nočno vstajanje ne uide. no pa je princeska potegnila kar do 7.45 zjutraj brez budnice IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 za konec pa še....danes je 7 obletnica očetove smrti,takrat je bila ravno cvetna nedelja ,in ravno tako je deževalo .Ob takih dnevih je pač težko,ampak verjamem,da pazi na našo družino........... Draga Tanayya drži se, to so res hudi trenutki Upam, da bo Taj uživaj na plavanju Larisa iskrene čestitke ob mini RD-ju BrinaS hvala za info o trgovini Beti. Bom poslala prijateljico tja. Upam da bo kaj dobila. Striženje nohtov. Jaz sem ji od začetka strigla ko je zaspala, zdej pa čez dan precej redko doma zaspi tako da ji strižem kar v budnem stanju. kokr drugač ni niti sekunde pri miru, nama zaenkrat kar gre da ima pri miru rokico.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 10:16:49
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek martita jaz ne morm ker mamo cepljenje v četrtek..zdej pa razmišljam če je sploh pametno jo že v četrtek cepik, glede na to da še vedno smrka, KAJ MISLITE????? Midva bi tudi imela v četrtek ceplenje pa je rekla P da bomo prestavili,za cepljenje mora biti popolnoma zdrav larisa čestitke za mini RD hvala za pijačko in za zobek darilo-mi smo mami kupili komplet za 2 postelji od Dormeo vzglavnika,odeje,nadvložek,deke....... barika-super recept bomo sprobali
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 10:20:49
|
|
|
|
anit28
|
Dobro jutro. Larisa vse naj naj za 5.mesecev. Janag, tud Urban se slin že od enga 3. meseca pa še kr nič ni zobkov, se pa ful drgne pa ponoč tul in mislim da bo prav kmal kakšen. IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 no pa še ena smešnica,...prejle je bil Taj nagec in si je noge tlaču v usta,in je zraven še lulal,direkt na obraz...mu je kar mal sapo jemal IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 za konec pa še....danes je 7 obletnica očetove smrti,takrat je bila ravno cvetna nedelja ,in ravno tako je deževalo .Ob takih dnevih je pač težko,ampak verjamem,da pazi na našo družino........... Sm probala zej citirat pa bomo vidl kako mi je ratal Na plavanju je blo včeraj super, je Urban za razliko od zadnič, ko je sam fredov obroč glodal, tud mal okrog firbcal pa punčke božal, sam se je tut tega kmal naveličal , čist po fantovsko. No pa končno sem se tut jaz udeležila enega vašega kofetka, sam me mal jezi, ka po nikih poznam samo Gruško pa Schubo ostale pa ne. A me lohk kera razsvetli prosim? Aja, Tannaya sem že zadnič bla kr mal razočarana ker nemorš z nami host, sm tak mislna da se bova kej večkrat vidle . Kdaj pa spet v rodne kraje kej prideš? Pa fajn na plavanju danes. V četrtek pa prijeten klepet pri Debeluški. Pa pa
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 10:27:00
|
|
|
|
Oranža
|
Timon tud časti, ker praznuje 4 mesece danes Vasja vse naj naj naj
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......