Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 23:21:55
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Ena je pisala da je kupila od Beti kopalke? Se mi zdi da Oranža? Kje pa? A majo tud bolj velike številke? Tko še mal večje kot zame? NAPAKA Jaz sem to pisala, kupila pa sem jih v Kranju v Supernovi, v trgovini Beti, ker pa so lanska kolekcija so -40%. Imajo velike številke, ene so še ostale, ki so res fulll dobre! Super. HVala ti, upam da bodo še.. Jih bom probala kr poklicat jutri.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 23:22:02
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 SREČANJE PRI MENI - DEBELUŠKI Dajica-Kaja ali vidve prideta? Naju ne bo . Hvala vseeno za povabilo. Cvetaco dej pa v skrinjo za drugic.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 23:22:19
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Scuba imaš ZS, ki se glasi: Ne pozabi prinesti..... šala.... Haha se bom probala spomnit na kaj da ne izpadem SPET kmet Lahko tud kondome
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 23:23:23
|
|
|
|
scubadiver
|
Nč babe, sej ste čist fajn, ampak čez mojo postlo je pa ni, tko da grem spat. NOčko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 23:26:56
|
|
|
|
Dajica
|
Tud jaz grem panckat, mojga se ni, grem pa Kaji delat druzbo v sobico. Lahko nocko
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 23:29:20
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 SREČANJE PRI MENI - DEBELUŠKI Dajica-Kaja ali vidve prideta? Naju ne bo . Hvala vseeno za povabilo. Cvetaco dej pa v skrinjo za drugic. Škoda , pa saj imam regrat, je zdaj sezona !
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 23:31:29
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Pa od mene lahko noč:
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 23:43:13
|
|
|
|
Oranža
|
Nočko!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 0:35:47
|
|
|
|
kanarka
|
Js pa sam markiram teritorij, da bom juter vedla kje začet, ker sem se šele zdaj uspela prebiti čez vse strani. Sem pa tako ali tako totalka utrujena, da ne morem niti več gledati in grem spat. Baj.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 8:28:28
|
|
|
|
pavlyna
|
DOBRO JUTRO! EVO ! DANES PA NAŠA LARISA PRZNUJE MESECEV. POŠILJAVA VAM IN ,DA SKUPAJ NAZDRAVIMO IN SE POSLADKAMO! P.S.---DOBILI SMO 2. ZOBEK IN ZDAJ JE PRAVA ZVERINICA,ME ŽE POŠTEMO UGRIZNE ZA BRADO!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 8:31:40
|
|
|
|
BrinaS
|
Dobro jutro cveke, v petek sem ostala na 53 strani, v ponedeljek zjutraj pa jih je bilo ze 87 - se dobro da je bilo plavanje, da sem dobila obnovo dogajanja cez vikend Scuba, trgovina Beti je tudi v Hali A - BTC in imajo tudi tam vsako leto znizanja kopalk preteklih sezon Strizenje nohtkov - ali ima se katera tezave s tem Meni tako premika rokico, da sem vsa mokra, da ji postrizem par nohtov. Pa non stop ima zaradi teh nohtov praske po obrazu Debeluska, a se lahko se midve s Tino pofockava , ce naju katera uspe pobrati v LJ? Kanarka, super si napisala vaje za nogice. Tina ima tudi desno nogico zalezano in sva dobili navodila pri P samo da jo zgeckam po zunanji strani - zdaj pa delava po tvojem opisu Ninocka - ali je Ruben dobil Teve iz ZDA? Ce jih je, kako izgledajo?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 8:34:32
|
|
|
|
BrinaS
|
Cestitke Larisa za 5 mesecev in drugi zobek!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 8:48:31
|
|
|
|
barika
|
Jutro ne vem, če bi izdala recept.. (bom poiskala) Glede nohtov...jaz mu jih striţem, ko spi.ţ Larissa, vse najboljđe! Manca, točno tist ja...sam vidim razliko v ceni (aja, pa jaz sem ga gledala s kovinsko ono palco, ko gor natikađ nastavke)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 8:52:19
|
|
|
|
Nana Liza
|
Pavlyna, hvala za kavico in vse najboljše Larisi za 5. obmesečnico. Kruhomat - ful hvala, vidim, da ga ful uporabljate. Ga bom tudi jaz kupila. Barika - tista sladica pa tudi mene zanima IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS Strizenje nohtkov - ali ima se katera tezave s tem Meni tako premika rokico, da sem vsa mokra, da ji postrizem par nohtov. Pa non stop ima zaradi teh nohtov praske po obrazu A si probala kdaj s pilo, kakšno tako bolj nežno. Jest mu jih sicer samo pilim, strižem redko, po potrebi. DARILO za 50 let - men se ful dopade kakšna slika, kjer so zbrane slike skozi čas dogodkov slavljenca od rojstva do danes. Po možnosti črnobela. Je pa super, da ti jih nekdo poskenira in obdela v eno fotografijo. Pri nas je ful dober izpadlo, smo naredili za strica. Drugač pa kakšne toplice za vikend paket za 2 osebi ali pa kakšno zlatnino.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 8:58:12
|
|
|
|
naraščaj
|
Jutro IZVIRNO SPOROČILO: BrinaS Cestitke Larisa za 5 mesecev in drugi zobek! tudi iz najine strani Sali smo mičken boš sicer sva še vedno 2x jedli, sam se mi zdi, da je vsaj mal bolš. komi čakam, da se dans v vodo namočiva na Ptuju, upam, da bo spet uživala. Vreme je prav grozno, vsake 5min neki dol pada , upam, da bova vseen šli mičken ven se beremo
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:11:36
|
|
|
|
barika
|
Glede darila pa še ta ideja: naročite lahko časopis, ki je bil izdan istega leta in dne, kot je bila oseba rojena (večer, delo....)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:34:32
|
|
|
|
Tanayya29
|
Dobro jutro! Larisa vse najboljše za mini RD. Spali smo od 21-8.30 z eno mini malco . Danes gremo na plavanje,juhu!! Debeluška se veselim za četrtek,pa Gruška hvala ti . Grem malo pospravit... za konec pa še....danes je 7 obletnica očetove smrti,takrat je bila ravno cvetna nedelja ,in ravno tako je deževalo .Ob takih dnevih je pač težko,ampak verjamem,da pazi na našo družino...........
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:38:01
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Glede darila pa še ta ideja: naročite lahko časopis, ki je bil izdan istega leta in dne, kot je bila oseba rojena (večer, delo....) Kje pa se to dobi? DRUGAČE PA TUDI VAM DOBRO JUTRO . sem v pisarni pa ravno malo berem. ČESTITKE ZA 5. MESECEV vsem ki danes praznujejo vas je kar nekaj Nana liza super ideja. Slike Moja mami nikamor noče it, pa še sama je-vdova tko da toplice pa potovanje odpade, samo kakšen enodnevni izlet tako kot mi je svetovala Oranža.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:40:02
|
|
|
|
barika
|
Rdeče kapice Biskvit: 4 jajca (rumenjaki) 1 jogurt 1 jogurtov kozarček sladkorja 1 dl mleka 2 jogurtova kozarca ostre moke 1 pecilni prađek 1 ţlica kakava Nadev: 1 kozarec viđnjevega kompota (če imate doma sladkosnede lopove, raje 2) ˝ kg skute 6 ţlic sladkorja 3 vanilijeve sladkorje ˝ stepene smetane Preliv: 3 (rdeči) prelivi za torto Sok viđnjevega kompota 7 dl vode Priprava: Za biskvit penasto umeđamo rumenjake in sladkor. Dodamo jogurt, mleko in moko s pecilnim prađkom. Na koncu dodaj sneg. Biskvit (preden je pečen) razdeli na 2 dela. En naj ostane rumen, v drugega vmeđaj kakav. Rumen del daj peči, a ne do kraja. Vzemi ga iz pečice in nanj daj odcejene viđnje ter rjav biskvit (pečen). Speci do konca. Na ohlajen biskvit namaţi skuto s sladkorjem v katerem si vmeđala stepeno sladko smetano. Preliv za torte skuhaj po navodilu na vrečki v viđnjevem kompotu. Rahlo ohlajenega prelij po biskvitu (ko prične ţelirati). Dober tek
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:40:34
|
|
|
|
sonchek
|
jutro..... IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Mah ena je spraševala kaj kupiti mami za 50.rojstni dan..zdej pa ne najdem katera???? Naj se javi...jaz mam že en mesec ta problem, zdej sem ga pa končno rešila!!!! Sliva je spraševala .... Pa hvala Sonchek glede ribežna, ga bom šla iskat .... Sliva..jaz sem imela ta problem, zdej smo ji pa kupili uno gugalno klop za na vrt....pa eno zlato zapestnico (obroček)...fotr jo bo pa peljal na morje v en dober hotel s savnami in masažami za vikend...plus tega smo ji pripravili cel program..kako bo uspel ti pa lohk povem po temle vikendu... Larisa..vse naj naj za mini rd!!!!!!!!!!!!!!! in hvala za tortico in šampanjc... Striženje nohtkov...jaz ji lohk postrižel le v spanju...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:40:56
|
|
|
|
BrinaS
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 za konec pa še....danes je 7 obletnica očetove smrti,takrat je bila ravno cvetna nedelja ,in ravno tako je deževalo .Ob takih dnevih je pač težko,ampak verjamem,da pazi na našo družino...........
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:41:07
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Glede darila pa še ta ideja: naročite lahko časopis, ki je bil izdan istega leta in dne, kot je bila oseba rojena (večer, delo....) Kje se pa to da naročiti?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 8.4.2008 9:41:43
|
|
|
|
JANAG
|
jutro ja prav lepo jutro čveke! Čeprav dežuje. Jah, škoda k se boste dobile v Škofji loki, bi prav rada prišla pa mam že vnaprej ta dan rezerviran No če bote kdaj kej v ljubljani, pa javite. Glede striženja nohtov jih ponavad kr moj mož. Drugače pa še en recept, ko zaspi v naročju ga najlažje postrižeš A majo vaši sončki že kaj zobkov Naš se slini že od 2 meseca naprej, pa še nič in nič, pa tok ga matra
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......