|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
7.4.2008 21:34:51   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Tole imenujem VESELA FRIZURA user posted image  

user posted image user posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3626
7.4.2008 21:36:56   
Alfabeta
Vaney, pri nas je že kar nekaj časa tako. Pravzaprav še preden se je prvi rodil, ampak sem se s tem že prej spijaznila. Je pa res vse hujše ko je otrok. Mene je marsikdo vprašal če sem morda samohranilkauser posted image . Mislim, halo? A ljudje nimajo pred svojim pragom dovolj dela al kako? Pri nas je pač tako, da je mož precej zaposlen, dela od jutra do noči in verjetno ne bo nikoli drugače.
Je pa res, da sedaj ko je drugi user posted image , več sodeluje, pa ni nič več doma kot pri prvem, morda še manj. Se pa zgodi da dopoldan pride na kavico k nama, ali pa tamalo popazi, da grem jaz v trgovino (no to je bilo ko je bila novorojenka), pa ko sva s sinom hodila okoli zdravnikov je bil on varuška,... Prvega ne vem če je kdaj sploh sam pazil.

Jaz sem se navadila na to in pa predvsem spijaznila. Se pa na morju več ukvarja. Sta pa bila do sedaj s sinom ves čas skupaj, pa res se mu je posvetil in glede na to, da smo bili lani skoraj mesec dni, v presledkih, na morju je imel sin res veliko od njega.  Kaj hočemo....Eni take težave, drugi druge. Dokler je tako ne bo hujšega, vsaj pri nas.user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3627
7.4.2008 21:38:27   
urssyy
Samo pozdravim vas, ker moram najprej vse prebrati za nazaj, če hočem komentirati.Suny tole pa je pravi stilski izziv za dojenčke - mislim glede frizure...res srčkano. Vaney ne se kregati s svojim dragim, jaz tudimojega bolj malo vidim, skrbom za Vivien večino časa sama, ampak to sem si želela in nič mi ni težko ko vidim njen nasmešek na obrazu, še posebej sem vesela ko se nasmeji tudi atiju, saj vidim da ga ima prav tako rada kot mene. Ker se približuje četrtek ko imamo kontrolo v Ljubljani na pediatriji, moram povedati da me je neskončno strah. Prosim držite pesti in prosite angelčke za pomoč moji Vivien. Vaney veš ko so mojo Vivi odpeljali v Ljubljano z rešilcem, jaz pa nisem smela z njo, sem si obljubila, da jo bom prenosila cele noči in dneve na rokah in vse bo dobila, samo da bo zdrava. No  in tako tudi je, ko samo zajamra jo že imam na rokah, želim ti reči, da sem šele takrat spoznala, kaj je resnično pomembno v življenju........samo zdravje. Če si zdrav lahko delaš, če lahko delaš, imaš denar  in če imaš denar imaš vse kar potrebuješ....Tudi meni je večkrat hudo, ker sem veliko sama, ampak se zjočem in grem dalje user posted image ...malo za vspodbudo. Čestitke vsem, ki praznujete.

Neposredna povezava do sporočila: 3628
7.4.2008 21:46:19   
vaney
ursyy, saj jaz sem tudi vsa blažena ob Anžetovih nasmeških in ko mi je najbolj hudo, ga stisnem k sebi in mu rečem, hvalabogu, da te imam in da si zdrav. Ampak včasih pa pride tak dan, pa bi samouser posted image . Saj jutri bo boljše.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3629
7.4.2008 21:47:59   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: urssyy
Prosim držite pesti in prosite angelčke za pomoč moji Vivien.

Evo, user posted image user posted image user posted image user posted image , mi že držimo pesti. Čeprav ne vem točno zakaj greste v LJ, mislimo na vas, da boste dobro opravili oz. da se izteče po vaših najboljših pričakovanjih.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3630
7.4.2008 21:50:22   
nana35
Triš,ti si prava raziskovalka,le kje si našla sporočilo od Sunny m.od  januarja.A si ga poiskala?Kako se ti ljubi...user posted image Pa super za frizurco!user posted image

vaney,ja seveda se kregamo!Midva se že kdaj,a jaz nisem tip ki bi o tem govorila,ko zaprem vrata,sem drugi človek,težave ostanejo zaprte doma,jaz pa z veselim obrazom naprej.Moj dragi pravi,da on tega ne more razumeti,da sem lahko potem čisto normalna,drugi človek...ja takšna sem.
Midva se včasih kar pošteno skregava a naju ne drži ravno dolgo,oba hitro popustiva,mogoče še jaz prej kot on.Pa se imamo vseeno lepo.Edino se ne kregava zaradi tega ker bi on kje hodil,moj dragi ne pije in ne hodi ven,ne po gostilnah...večinoma se skregava zaradi bedarij.
Pa upam,da sta že zgladila spor!Meni je škoda dneva,da bi bila skregana,ker na koncu sva si itak zopet dobra,potem pa vržeš tako dan stran...Vaney,saj bo boljše,že jutri!Te pa razumem.

kateeuser posted image ,tako se razmišlja in se izogneš veliko prepirom.
Na dormeo pa je menda 10 ali 12 let garancije,če se ne motim.

koala,nismo še čvekale,veš da te ne bi pustile na cedilu!Ti pa tvoj možek pa sta itak ful zaljubljena,sem vaju imela priložnost večkrat videti,kako se imata rada.In prav je tako.(v MŠ in na ogledu porodnih sob).

klaja,jaz sem bila krstna botrca,pa sploh nisem hodila k verouku,pogoj je bil le da sem krščena.Kakor kje,mislim,da je veliko odvisno od župnika.Pri spovedi pa še nikoli nisem bila,mislim pa da me par dni ne bi bilo venuser posted image .

Sunny m.kako se reče tej posodi na 3 prekate,ki si jo kupila od Aventa.Jaz sem jo danes tudi iskala,pa so me prodajalke samo čudnio gledale?Kje si jo kupila?Midva imava tudi dormeo in odkar ga imava me hrbtenica nič več ne boli.
Glede tvojega dragega,te čisto razumem,če mu težiš,jaz bi mu tudi.In tak občutek,da sem sama imam včasih tudi jaz a velikokrat mi prav paše,najbolj važno mi je da imam mojega otročka in se sploh ne jezim zaradi tega,prav lepo nama je.Glavno da se imamo kdaj tudi lepo.
Super za baby-vac,Neja je pa taka kot njena frizura-vesela!Mi še Klemnu dolgo ne bomo mogli delati frizure...user posted image

Limma,sva z malo pikico ugotovile danes,da se tudi kar topiva,ko uživava ob svojih pikecih,ko jih gledava,kako je vsak dan nekaj novega.

:))

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3631
7.4.2008 21:55:48   
nana35

Ker se približuje četrtek ko imamo kontrolo v Ljubljani na pediatriji, moram povedati da me je neskončno strah. Prosim držite pesti in prosite angelčke za pomoč moji Vivien. Vaney veš ko so mojo Vivi odpeljali v Ljubljano z rešilcem, jaz pa nisem smela z njo, sem si obljubila, da jo bom prenosila cele noči in dneve na rokah in vse bo dobila, samo da bo zdrava. No  in tako tudi je, ko samo zajamra jo že imam na rokah, želim ti reči, da sem šele takrat spoznala, kaj je resnično pomembno v življenju........samo zdravje. Če si zdrav lahko delaš, če lahko delaš, imaš denar  in če imaš denar imaš vse kar potrebuješ....Tudi meni je večkrat hudo, ker sem veliko sama, ampak se zjočem in grem dalje user posted image ...

To si zelo lepo napisala,držim pesti in mislim na vaju,posebaj na malo Vivien,da bosta dobro opravili!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3632
7.4.2008 21:59:34   
mala pikica
katee mi imamo enako vzmetnico kot sunny mornig, pa nisem najbolj zadovoljna. Tam kjer ima Gašper glavico, je čez dva dni jamica, tako da non stop obračam vzmetnico user posted image

koala nismo še čvekale, pa sva se ravno prej z nano pogovarjale, da bi se mogoče kar v Europarku dobile, če ste za to seveda. Če bomo aprila čakale na lep dan, potem se lahko šele maja dobimo user posted image Ali pa tudi ne, nikoli se ne ve, ko pa je takšno muhasto. Torej mariborčanke in okoličanke, ste za to, da se dobimo v Europarku ta teden, ali čakamo na lepo vreme? Mislim, da bomo poleti imele še veliko možnosti, da se bomo zunaj dobivale.

urssyy user posted image zate in za Vivi, da bo v četrtek vse v redu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35

klaja,jaz sem bila krstna botrca,pa sploh nisem hodila k verouku,pogoj je bil le da sem krščena.Kakor kje,mislim,da je veliko odvisno od župnika.Pri spovedi pa še nikoli nisem bila,mislim pa da me par dni ne bi bilo ven .

Moj brat je bil birmanski boter pa niti krščen ni user posted image Se vidi, da v današnjem času gre Cerkvi predvsem za denar, niti za krščansko moralo več ne user posted image

nana TOLE verjetno misliš. Meni se tudi zdi fajn stvar.

vaney midva z mojim dragim se pa res skoraj nič ne kregava. Se niti ne spomni, kdaj sva se zadnjič skregala user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 7.4.2008 22:00:16 >

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3633
7.4.2008 22:09:24   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Tole imenujem VESELA FRIZURA user posted image
user posted image  

super fotka user posted image

Ja punce žal je tako, da naši do večera visijo po službah. Jaz imam sicer srečo, da mi moj veliko pomaga, enim pa se žal ne da dopovedat, da urice z user posted image  lahko tudi zelo utrujajo in bi tudi mamice rable ene pol urce za odklop.user posted image  Se pa midva tudi na vsake toliko časa mal spičva oz. sem jaz slabe volje, on pa sploh ne ve za to user posted image , razlog pa tak kot pri večini, pozni prihodi iz službe, zamujanje, potem pa še naša princeska najeda v nulo. Sva se ravno včeraj pogovarjala o njej in ugotavljala, da bo treba nekaj definitivno spremenit, če ne drugače pa kakšna strokovna pomoč, ker nam s svojimi izpadi prav uničuje družinsko klimo. Mi je hudo to sicer napisat za lastnega otroka, samo je res težka in to ne enkrat na teden ali enkrat na dan, ampak vsaj minimalno 5-10x na dan.  Upam, da jo bo ta faza čimprej minila, čeprav imam bolj občutek, da gre vse skupaj vedno bolj v galop. No sem se mogla mal potožit, ker mi vedno bolj pogosto para živce. Še dobro, da je Luka zelo priden in pridno prenaša Pinine izpade in "napade".

Neposredna povezava do sporočila: 3634
7.4.2008 22:11:34   
mala pikica
Sem že najmanj 3x v zadnjih dveh dneh hotela povedati, da je v aprilski Super Mami objavljena porodna zgodba naše Luse. Pa še slikica Luše in daše je zraven, pravi mali princeski user posted image  

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3635
7.4.2008 22:16:44   
mala pikica
Tukaj pa še naš mali sonček, ko se igra user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3636
7.4.2008 22:19:40   
urssyy
Jaz pa vas veselo vabim na ogled mojega albuma, da boste vedele za koga držite pesti. Hvala vam vsemuser posted image .

Nočko...

Neposredna povezava do sporočila: 3637
7.4.2008 22:19:46   
ursalara
Lunca mi je patronazna dejala da lahko da niso zobki in da bomo v cetrtek videle ko ima ceplenje!Sem pa šla kupit calgel in zajcka iz blaga in ko ji masiram dlesni ji ful pase,joka mi cel dan spala mi ni niti pol ure je mi tudi ne tako kot je treba,vročine pa se nima je pa na dlesnih cutiti kot da bi zobek hotel ze ven kar,ne vem no kaj naj bi drugega bilo!
Klaja pri nas je tudi tako da pred krstom gresta starsa ter botra k spovedi,isto velja za sv.obhajilo,birmo in cerkveno poroko!
Vas berem juter naprej moram iti-alarm!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3638
7.4.2008 22:24:07   
Lunca1
Urssyy držim pesti. user posted image

http://www.ciao.co.uk/Avent_Milk_Powder_Dispenser__5332582
http://www.kiddicare.com/webapp/wcs/stores/servlet/productdisplayA_851_10751_-1_14052_12697_10001_14052

Jaz sem posodico kupila v Mullerju.

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3639
7.4.2008 22:25:02   
urssyy
Mala pikica vajin Gašper je čudovit!!! Komaj čakam, da ga  spoznam v živo.

Alfabeta v Ljubljani imava kontrolo na neonatalnem oddelku.......več bom napisla ko bova iz pregleda ..

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3640
7.4.2008 22:36:22   
dašabina
Urssy in Vivien - držta se!!

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3641
7.4.2008 22:42:46   
katee

Jaz pa vas veselo vabim na ogled mojega albuma, da boste vedele za koga držite pesti. Hvala vam vsemuser posted image .

Nočko...

kak sonček je mala Vivian!!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3642
8.4.2008 8:19:15   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

ursyy, saj jaz sem tudi vsa blažena ob Anžetovih nasmeških in ko mi je najbolj hudo, ga stisnem k sebi in mu rečem, hvalabogu, da te imam in da si zdrav. Ampak včasih pa pride tak dan, pa bi samouser posted image . Saj jutri bo boljše.

En velikuser posted image vaney.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3643
8.4.2008 8:34:56   
mala pikica
Malo vas pozdravim, potem pa se greva z Gašperjem malo potepat. Pride sestrična, bodoča mamica, k nama in gremo skupaj k drugi sestrični, mamici 9 mesečne Laure user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3644
8.4.2008 8:41:56   
martinca
klaja, nam je župnik tako rekel. saj je rekel da lahko gremo kam drugam tudi. saj zdaj bo pa najina odločitev če bova šla. je toti župnik tu v Juriju tak zahteven. user posted image

limma, naj ti čas brez tvojegauser posted image čim hitreje mine in da bo kmalu doma.user posted image

vaney, držim pesti da se bodo stvari čim prej uredile. ti rajši ne bom pametovala pa se hvalila kako je moj v redu. ker on se pa res zelo veliko ukvarja s Patrikom. nimam kaj rečt. user posted image še zate da ti ne bo preveč hudo.

urssyy, držim pestke za v četrtekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.

mala pikica, hvala za informacvjo .si jo grem danes kupit. za kavico se pa lahko zmenimo v Europarku. pa fejst lepe slikice so.

zdaj pa moram it Patrika zritat pa na hranit. imava danes ob pol dvanajstih P. pa njegovo prvo cepljenje bo danes.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3645
8.4.2008 8:59:14   
sonček balonček
Pozdravljene,

občasno vas še skušam prebrati, vsega pa ne dohajam več. Res pridno klepetate. Za pisanje mi pa ponavadi zmanjka časa.

Pri nas Maruša lepo napreduje. Pri treh mesecih je bila težka 6480 in dolga 61,5 cm. Ima kar tri podbradke in je od svoje sestrice v istem obdobju težja za 800 g. Pravi mali okroglinko.

Po uvedbi diete pri meni (sum na alergijo na mleko, jajca, pšenico in konzervanse + maščobe), so se njeni krči skoraj popolnoma umirili. Poliva pa še vedno. Konec meseca ima kontrolo, da vidijo kako in kaj je s tem polivanjem.

Od kar ni več krčev, je popolnoma drug otrok. Veliko se smeji, rada ima ljudi, predvsem pa svojo sestrico Marušo. Ima veliko prijateljev, ki jih obožuje (igračke iz vrtiljaka, živalice iz ležalnika...). Ker se tuliko smeji, jo včasih kličemo Borut Veselko. Pa še glavo ima tako okroglo kot on.

Ji je pa od dni, ko zaradi krčev ni spala, ostalo to, da podnevi ne zaspi za dalj časa. Je koma zaspana, ampak ne gre za več kot par minut. Tudi ponoči ne spi veliko. Edino mr je, če grav az vozičkom naokoli. takrat spi tudi 3 ure, če je dober dan.
No sedaj že joče. Je spala skoraj pol urce v posteljici - user posted image . To je za nas kar veliko. Upam, da se tudi to čim prej uravna, potem smo pa na konju.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3646
8.4.2008 9:06:29   
vaney
jutro. midva sva bolj slabo spala (začela spat), ampak sva pa zjutraj potegnila do 8.30. bolše malo kot nič, ne.

z mojim sva včeraj po takih in onakih pogovorih ugotovila, da bo treba v prvi vrsti službo menjat, ker zaradi nje sva obadva tečna in to potem pripelje še do drugega. boljše kot včeraj jeuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3647
8.4.2008 9:18:53   
martinca
vaney, me veseli da sta zgladila spor. saj bo.

midva pa hodiva zdaj na "pripravo na zakon" ker to tudi baje potrebuješ za poroko. še dvakrat pa sva konec.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3648
8.4.2008 9:28:44   
malamedika
Pozdravljene
no tudi jaz zdavnaj že pokonci je treba otroke spravit v šolo in vrtec in ker je ponavadi budilka tista ki me prebudi mi zbudi še Jureta.In tako ob 7 odpeljem sina v vrtec potem ga gre še druga hči v šolo.No Jure sedaj zaspal ker je spet njegova ura za spanje.Drugače pa se tudi naš že močno oglaša,cvili in če je v ležalniku kar z ritjo leze dol tako brca z nogicam.Res so lepi občutki ko vidiš kaj že tako majhni znajo.user posted image Pa saj so zdaj majhni še prehitro bodo zrastli,pri nas spet dežuje in ne bo nič vozičkanjauser posted image .

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3649
8.4.2008 9:34:22   
nana35
mala pikica,jaz sem za sestanek v Europarku(lahko tudi v kakem drugem trgovskem centru samo da je streha nad glavo),sicer pa že veš,da sem...
Ja,tole sem mislila,pa nisem niti vedela,kako se temu reče,trgovke pa še manj,ali pa sem jaz tako tumasto razlagala...no,jaz sem se vsekakor razumelauser posted image .Bom nabavila,mogoče še danes,če mi bo,Klemen je smrkav in nekaj kašlja, zgleda bom šla sama.
Ti in tvoj dragi...ah,vidva sta pa itak rojena za skupaj,to sem že opazila. Pri nama je samo en problem...da sem jaz tako tečnauser posted image .

Super mame pa ne kupujem,ampak jo bom pogledala v trgovini,mogoče celo kupila,revijo kupim le če je kaj novega in zanimivega notri.Drugače pa imam teh mama revij cel kup.

Poglej,poglej malega Gašperja,kako je luškan na slikicah!

Lunca,razumem te,čeprav nimam takih izkušenj glede otrok,sem pa že marsikaj videla pri prijateljicah in si mislila,joj,upam,da me to ne čaka. Sem si že včasih kar premislila glede otrok,take finte so nekateri otroci izvajali.Upam, da bo jo kmalu minilo.user posted image Tudi tebi hvala za link in pojasnilo.

urssyy,Vivien je prava lepotička.Mislim na vaju!

ursalara,upajmo,da je zobek in da si čimprej utre pot na svobodo!

sonček balonček,super,da je vse postalo veliko lepše.user posted image

grem,ima Klemen polno plenico in smrdi...

Neposredna povezava do sporočila: 3650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  144 145 [146] 147 148   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?