Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:28:35
|
|
|
|
yudit
|
A ja glede diete meni je v enem tednu šlo dol 2 kg s tem da sem se mal pregrešila ampak gre mora če hočem doseči zaželjene kg
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:28:47
|
|
|
|
kapica
|
Yudit, saj bo spet, kaj pa drugega .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:30:05
|
|
|
|
Anonimen
|
eh, kdaj pa jst nism za hece jst sm tud lačna, pa ignoriram zaspana pa se mi zdi da sm....sej se mam namen popokat, sam me ena čudna sila zadržuje
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:30:16
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: yudit Freycha a še lahk kdo drug bere tvoj blog al ne vsakdo ga lahko bere..... je odprt blog
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:30:21
|
|
|
|
yudit
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica [q Jaz sem pa lacna..., ce katero zanima . Kaj ponujaš zdaj en meni
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:32:04
|
|
|
|
yudit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: yudit Freycha a še lahk kdo drug bere tvoj blog al ne vsakdo ga lahko bere..... je odprt blog Mislim ki lahk to greš da lahk bereš, jaz sem glede teh blogov aut nič nevem .....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:32:25
|
|
|
|
kapica
|
Ulla, ona sila se menda imenuje kapica, kaj pa vem . Poldy, nic ne bom ponujala, ker ti in Freycha sta na dieti, pa da vama ne bo hudo .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:34:29
|
|
|
|
siskamiska
|
IZVIRNO SPOROČILO: yudit IZVIRNO SPOROČILO: kapica [q Jaz sem pa lacna..., ce katero zanima . Kaj ponujaš zdaj en meni jaz sem danes delala tiramisu, pa prej sem v mlekarnah kupla 3 litrško banjico sladoleda, pa jagode mam doma, tako da .....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:34:36
|
|
|
|
kapica
|
Punce, jaz sibam, mi je tak slo ze 1,5h ure spanja,tolk rada pa vas spet nimam, da bi se ostala pokonci . Heecam se. Nocko babike .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:34:51
|
|
|
|
yudit
|
Kapica ti si pa dans dobre volje bravo, tak je treba
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:35:17
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 eh, kdaj pa jst nism za hece jst sm tud lačna, pa ignoriram zaspana pa se mi zdi da sm....sej se mam namen popokat, sam me ena čudna sila zadržuje včasih kaj tako napišeš, da bi človek pomislil, da si zadeta do konca
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:35:41
|
|
|
|
kapica
|
IZVIRNO SPOROČILO: yudit IZVIRNO SPOROČILO: kapica [q Jaz sem pa lacna..., ce katero zanima . Kaj ponujaš zdaj en meni jaz sem danes delala tiramisu, pa prej sem v mlekarnah kupla 3 litrško banjico sladoleda, pa jagode mam doma, tako da ..... Ja, hvaal a pupa, da si te dobrote z nami delila . Zdaj pa res grem se nekaj pojest, pa jagode in sladoled mam jaz tudi, da ves .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:35:51
|
|
|
|
Anonimen
|
čist možn ej, tolk mi gre na živce, k je en žebu tamle v zid zabit, pa skoz mislim da je pajk pa skoz tja buljim, pa se pol že kontroliram, ne ne bom zjala tja, ŽEBU je, sam morm pogledat, za vsak slučaj pa sej se ne bojim pajkov al kej, sam da bi kr tko, brez moje vednosti se šetu po MOJI steni, pa tud ne gre, ane matr, mam probleme
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:36:28
|
|
|
|
yudit
|
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska IZVIRNO SPOROČILO: yudit IZVIRNO SPOROČILO: kapica [q Jaz sem pa lacna..., ce katero zanima . Kaj ponujaš zdaj en meni jaz sem danes delala tiramisu, pa prej sem v mlekarnah kupla 3 litrško banjico sladoleda, pa jagode mam doma, tako da ..... Siska miska daj eno kepico
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:36:38
|
|
|
|
kapica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 eh, kdaj pa jst nism za hece jst sm tud lačna, pa ignoriram zaspana pa se mi zdi da sm....sej se mam namen popokat, sam me ena čudna sila zadržuje včasih kaj tako napišeš, da bi človek pomislil, da si zadeta do konca Jooj, freycha je zadela v crno .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:37:00
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska jaz sem danes delala tiramisu, pa prej sem v mlekarnah kupla 3 litrško banjico sladoleda, pa jagode mam doma, tako da ..... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tebe pa trenutno nimam več tolk rada al pa bi te imela še bolj, pa se pripeljem zdele takoj v LJ yudit imaš zs
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:37:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 eh, kdaj pa jst nism za hece jst sm tud lačna, pa ignoriram zaspana pa se mi zdi da sm....sej se mam namen popokat, sam me ena čudna sila zadržuje včasih kaj tako napišeš, da bi človek pomislil, da si zadeta do konca
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:37:36
|
|
|
|
kapica
|
Ulla, pa a ima tisti zebl kak namen, al je za okras tam .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:38:13
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 čist možn ej, tolk mi gre na živce, k je en žebu tamle v zid zabit, pa skoz mislim da je pajk pa skoz tja buljim, pa se pol že kontroliram, ne ne bom zjala tja, ŽEBU je, sam morm pogledat, za vsak slučaj pa sej se ne bojim pajkov al kej, sam da bi kr tko, brez moje vednosti se šetu po MOJI steni, pa tud ne gre, ane matr, mam probleme definitivno bi človk lahk mislu, da si zadeta ga pa ven iz stene spipaj, če te moti
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:38:39
|
|
|
|
kapica
|
Kapica ti si pa dans dobre volje bravo, tak je treba Se vidi da sem seksala .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:39:30
|
|
|
|
kapica
|
definitivno bi človk lahk mislu, da si zadeta ga pa ven iz stene spipaj, če te moti Jaz mislim da tega ne zna , drugac bi ga ze .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:39:38
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Kapica ti si pa dans dobre volje bravo, tak je treba Se vidi da sem seksala . jst tut, pa me je vseeno cel dan glava bolela... sem bila pa res kljub temu relativno dobre volje aja kapica.... ko si napisala, da je moj stari doma, ko bom brala knjigo... hej, on je že mal "star"... ga moram čuvat
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:39:47
|
|
|
|
yudit
|
Odkar sem na dieti nič nimam doma slatkega ker drugače nevem če nebi podlegla sladkarijam aja Leini keksi so
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:39:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica Ulla, pa a ima tisti zebl kak namen, al je za okras tam . a veš da ne vem men se zdi da je včas ena roža tamle stala, pa je bla prvezana sem si zdej šla od bližje pogledat, pa u bistvu ni kr žebu, ampak šrauf in k tv laufa, tok čudne sence meče, ni čudno, da zgleda ko da leze....mogoč pa sm res prbita od česa pa haluciniram...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 22:40:17
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: kapica definitivno bi človk lahk mislu, da si zadeta ga pa ven iz stene spipaj, če te moti Jaz mislim da tega ne zna , drugac bi ga ze . pišuka, da nau zdej cele stene podrla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?