Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:17:17
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza STREKLEN RIBEŽN - Imajo jih ful na zalogi v Merkurju na Rudniku. Sem nekaj brskala za nazaj in našla to, kar sem vas prej spraševala .... Pa še novo besedo za na seznam - STREKLEN = STEKLEN torej: 1. jegrat = regrat (scuba) 2. advatar = avatar (debeluška) 3. modelatorji = moderatorji (potepinka) 4. skensal = skenslal (barika) 5. zeznam frik = seznam frik (barika) 6. streklen = steklen (NanaLiza)
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:20:59
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Za vse ki imaste umazane računalniške monitorje sem našla res učikovito rešitev. Upam da vam bo pomagalo tako kot je meni: iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ............
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:21:07
|
|
|
|
Nana Liza
|
Debeluška - midva bova tudi verjetno prišla. Sam ima moj avtek servis, pa si bom morala sposoditi možev avto. Sicer ni tako udoben kot moj, ampak vseen prpelje. A boš poslala kakšen načrt? Martita - lahko gresta z nama k Debeluški, samo za nazaj bi se ustavila še pri tašči in pobrala našo ta veliko. Mene pa zanima, če katera uporablja pekač za kruh? Sicer pa je to najbrž že orng preglodana tema tudi na sosednjih forumih. Moram "it" mal čekirat. Ampak vseen. U glavnem drage čveke "ČIST STE NORE", brala sem samo zadnji 2 strani. Ne me tepst! IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Gruška a boš ti lahko zračunala kok dnarja je moj Tuperware? Da ti do četrtka vsaj približno točno naštimam.. Jp, bom jutr zračunala, pa vam ZS pošljem.... ODL
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:24:20
|
|
|
|
Nana Liza
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza STREKLEN RIBEŽN - Imajo jih ful na zalogi v Merkurju na Rudniku. IZVIRNO SPOROČILO: gruška Sem nekaj brskala za nazaj in našla to, kar sem vas prej spraševala .... Pa še novo besedo za na seznam - STREKLEN = STEKLEN torej: 1. jegrat = regrat (scuba) 2. advatar = avatar (debeluška) 3. modelatorji = moderatorji (potepinka) 4. skensal = skenslal (barika) 5. zeznam frik = seznam frik (barika) 6. streklen = steklen (NanaLiza) Pa tolk na redko se oglašam, pa si me najdla! Gruška gruška. Dobr, da sem bila danes na plavanju, da sem malo informirana, zakaj gre.
< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 7.4.2008 21:26:20 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:25:05
|
|
|
|
Laubica
|
SKUBA-takšna je naša psička Dafna
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:31:59
|
|
|
|
Nana Liza
|
A vam povem, kdaj se se nazadnje oglasila tu gor - na strani 46 Sem šla prov pogledat v profil.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:37:43
|
|
|
|
potepinka
|
Čer Kaj se pa danes dogaja tle na RR zatišje IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza A vam povem, kdaj se se nazadnje oglasila tu gor - na strani 46 Sem šla prov pogledat v profil. večkrat nas pridi pogledat
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:38:46
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz pa na 37strani
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:48:13
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: tintin Gruška, če boš ravno v Loki, te povabim na kafe v Kranj da mi dostaviš tupperware oz. lahko greš tudi preko Kranja v Loko - če greš po AC (heh, sem komot ne? ). Saj bi možku rekla, da ga prevzame, ampak ima v čet cel dan biznis... Povej, če ti je lažje kako drugače se pa za drugič zmenva. Ja pa prid k men domov iskat, tko mi je najlažje ... Ne, glej, komot se dobiva v Kr., pa če Mance ne bo v četrtek k Debeluški, se loh še z njo zmenimo ... Manca, a prideš k Debeluški? Tok je blo govora o steklenih ribežnih, jaz sem pa še zmeraj brez ... a mi lahko poveste prosim, kje ste jih kupile ... v M Tehnika Črnuče jih nimajo ... V četrtek imava z Majo zjutraj cepljenje in bova sunili avto tašči, potem pa ga tašča rabi za v službo. Tako da pač nimava prevoza za k Debeluški. Steklene ribežne imajo pa tut v pri nas v Merkurju Kranj....če ti je pa kakšen bližji jih pa kar po tel. pokliči pa povprašaj če je na zalogi (telefonske so itak objavljene na njihovi spletni strani)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:49:20
|
|
|
|
Dajica
|
Ja zdej sem pa prav razocarana, berem, berem, zraven jem bobi palcke, pa kar na enkrat ni vec za brati, sploh se niste tolk naklofale. Jaz pa si se hrano zraven prnesem, da bom zmogla vse prebrat, pa konec. No, pa moram se jaz kej natipkat. Hvala vsem, ki ste stiskale pestke z amoje zdravje, ocitno je pomagalo, saj sem bila drugi dan ze boljsa, grlo je nehalo boleti, pocutje pa tudi ok. hvala vam! Zdej sem pa se pistacijo napadla, sam problem je, ker jo je treba luscit, tko da zaenkrat koncujem s tipkanjem, upam, da ve se kaj napisete, ker berem pa jem pa lahko hkrati. Se se kaj oglasim, ko se najem.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:49:43
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika Gruška hruška jst lahko v Merkurju pogledam..mogoče še ta teden, če ne pa okol 13. ziher, ker si grem neki fajnga kupit O, Barika hvala, ni treba ... bom šla kar v Merkur na Rudnik (hvala Martita) ..... KAJ SI GREŠ PA KUPIIIIIT BARIKA? Firbec, ne? sej sem zadnjič filmček pokazala od moulinexa palični mešalnik mix&fun al neki takega.... Kakšna je pa cena ? A je v Merkurju najcenejš? Ker men je tut
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:50:52
|
|
|
|
Laubica
|
Dajica -dober tek-si mi lušte naredila
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:52:26
|
|
|
|
mama11
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Mama11, na kateri strani pa si? A še nisi prebrala do konca? Ojoj, šele zdajle. Pa ve ste čisto nore... čisto. Gruška, sem ti mislila podarit en ribežn, ker imam dva, ker si takole zlobna , si ga pojdi pa kar v Merkur kupit. Celo popoldne mi je vzelo, da sem vas dohitela, zdaj pa nimam več energije pisat. Pa tako ali tako sem že pol pozabila. pa dete uspava in je po moje že čisto fertik, ker sta že 15 min v spalnici, pa pupa še vedno stoka. Nič, grem pred TV jagode jest. Aja, Debeluška, bi se pofočkala, pa še vedno nisem čisto zih, saj lahko sporočim jutri. V vsakem primeru hvala za vabilo, bi te bilo fino še v živo spoznat, pa Erno tudi.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:53:55
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nana Liza Mene pa zanima, če katera uporablja pekač za kruh? Sicer pa je to najbrž že orng preglodana tema tudi na sosednjih forumih. Moram "it" mal čekirat. Ampak vseen. Jaz ga uporabljam
< Sporočilo je popravil manca -- 7.4.2008 21:54:44 >
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:53:58
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Dajica -dober tek-si mi lušte naredila Joj, men tuuuuuud... sam ne vem, kaj bi piškote, sladoled, cukr padu...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:55:46
|
|
|
|
Laubica
|
Madona si me spomnila da še imamo sladoledddddddd
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:57:09
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 IZVIRNO SPOROČILO: gruška Mama11, na kateri strani pa si? A še nisi prebrala do konca? Gruška, sem ti mislila podarit en ribežn, ker imam dva, ker si takole zlobna , si ga pojdi pa kar v Merkur kupit. ... saj bom tud šla ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:57:30
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Madona si me spomnila da še imamo sladoledddddddd pa mal preliva iz vročih višenj... njamiii
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:59:01
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Madona si me spomnila da še imamo sladoledddddddd pa mal preliva iz vročih višenj... njamiii Ooooooo, bejbika, kje se skrivaš??? A ste pojedl torto?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:59:38
|
|
|
|
sliva10
|
Samo lahko nočko sem vam prišla zaželet. Sem čist brez energije. Jutri se vidimo oz. beremo
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 21:59:49
|
|
|
|
Laubica
|
Pa čokoladna rolca gor-že jemmmmm
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 22:01:32
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Madona si me spomnila da še imamo sladoledddddddd pa mal preliva iz vročih višenj... njamiii Ooooooo, bejbika, kje se skrivaš??? A ste pojedl torto? 10 min pa je ni bilo več
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 22:03:50
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Pa čokoladna rolca gor-že jemmmmm zdaj ste me pa čist iz tira vrgle s tem sladoledom že jem, sicer brez preliva in čokoladne rolce
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 7.4.2008 22:04:54
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Pa čokoladna rolca gor-že jemmmmm zdaj ste me pa čist iz tira vrgle s tem sladoledom že jem, sicer brez preliva in čokoladne rolce Dober tek tudi tebi-jaz imam milkinega-pa ti?
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......