pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zivjo punce! Po dolgem casu se vam javljam, veselo novicko ste ze itak izvedele, zdaj pa vam le vlijem poguma, volje in moci, da cudezi obstajajo, da imamo vse sanso da enkrat zanosimo in dozivimo to sreco. Nekatere pac rabimo bolj trnovo in dolgo pot, vendar se splaca. Ne obupat, raje se zamislimo, stisnimo zobe, naredimo nekaj zase in svoje zdravje ter ne cakajmo samo na pomoc zdravnikov. Po 5,5 letih, po 6 icsi/ivf postopkih, po 1 laparoskopiji, 2 histeroskopijih, po operaciji in odstranitvi dela crevesja zaradi hude endometrioze, po napotitvi v Prago z razlago, da nikoli ne bom imela svojih zrelih celic in svojih otrok (prvi 3 postopki brez celice in ET), po ugotovitvi protiteles TPO in se protiteles, ki unicijo zarodke, po strogi dieti (misek dieti ) in s pomocjo tablet za protitelesa.... nam je uspelo zagledati plusek. Ce se samo povem izkupicek s pomocjo diete v zadnjem postopku: 6 zarodkov, vseh 6 prezivelo do 5 dne in vseh 6 se je razvilo v lepe blastocide. Zdaj samo upamo da bodo tablete pripomogle, da obdrzimo nas zaklad. Hvala vam vsem za cestitke , jaz pa vam zelim obilo srece in debeli plusek . Mislim, da me lahko daste kar dol iz castnega mesta, saj sem mnenja, da vsaka punca, ki je na vasem seznamu in ki zanosi, da si zasluzi castno mesto . Pozabila se podpisat , MISEK13 O MIŠEK13 SE NAM JE JAVIL PUNCE
|