|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
7.4.2008 9:05:33   
krtekxx
Ojla, poročilo iz UZ, ki ga je opravil Tomaževič 9.dan Menopurja+Suprafacta: 6 ali 7 jajčec, eno 12, druge pa med 15 in 18. Jutri zjutraj spet UZ. A mi katera lahko pove, koliko morajo še zrasti. 

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 301
7.4.2008 9:25:50   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Ojla, poročilo iz UZ, ki ga je opravil Tomaževič 9.dan Menopurja+Suprafacta: 6 ali 7 jajčec, eno 12, druge pa med 15 in 18. Jutri zjutraj spet UZ. A mi katera lahko pove, koliko morajo še zrasti. 

Krtekxx, meni so delali punkciji pri velikosti foliklov med 19 in 21. Takrat je sledila stopka.
Sem pa prebrala, da so nekaterim dali stopko že prej, na velikosti folikla 17

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 302
7.4.2008 9:31:39   
blanč
MIŠEK, KAM SI NAM PONIKNILA. Čestitke še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 303
7.4.2008 9:45:39   
ledenka
jutro, punce! kako ste? jaz posiljam pozitivne misli mojima folikloma user posted image  naj se lepo delita!

imam se eno vprasanje v zvezi s prometriumom - a ste po tem, ko ste ga vstavile, se kaj polezale, ali se lahko kar hodi okoli in kolko stece ven, stece? saj vem, neumna vprasanja user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 304
7.4.2008 10:17:13   
bambi75
Pinki2 dobrodošla in že v akciji user posted image user posted image .

Andreja za test je absolutno prehitro. Moja kolegica je delala test 9 dan po ET, ki ga je imela 5. dan pa je pokazal minus, sedaj pa ima sinka starega 2,5 let. Drugače pa lepe torte delaš in pa lepe otročke imaš.
Glede debelosti pa jaz sem lani po neuspešnem postopku prav zdravnico vprašala, koliko je na tem. Rekla je, da je dokazano samo za tiste ki imajo ITM nad 35 da slabše reagirajo.

Mišek13 močno stiskam pestke da vam uspe obdržati vaš zaklad in pri tvoji pozitivnosti in s pomočjo tabletk bo gotovo uspelo.  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 305
7.4.2008 10:19:02   
bambi75
m.rudovič vidim da si gor, držim pestke da bo vse OK danes na UZ.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 306
7.4.2008 10:21:37   
Ozone
Dobro jutro, soborke, kako kaj danes?

Krtekxx meni so delali tja od 20-23, res pa je da so v primeru večjih odstopanj, manjši folikli večji kandidati za nezrele celice, ali pa so prazni. Ni pa nujno.
pinki2 ti si pa hitra. Držim pesti.

A ima katera od vas izkušnje s pivskim kvasom? Razen s tistim v pivu user posted image user posted image user posted image ?

lp

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 307
7.4.2008 10:24:00   
Mijavček
Mišek še enkrat čestitam, vsi držimo pesti in se veselimo s tabouser posted image user posted image user posted image . A sem prav razumela, da maš potem še zamrznjenčke na zalogi?

vijolica in krtek... enkrat sem slišala Voglerja, ki je rekel, da vse kar je več kot 15 poberejo ven. Stopko dajo, tako kot je mismis napisla, tam nekje, če je največji okrog 20. Zrastejo pa cca 2mm/dan (to je zelo cca). In stoka res med drugim poskrbi, da celice v folikih do konca dozorijo.

Pinki živjo!

Ledenka, mi tud mislimo na tvoji pikici; progesteron pa pač gre ven, saj ne moreš karnaprej ležat. men je recimo tud tist, ki sem ga zvečer dala not pol zjutraj ven prilezel. Mislim, da so dr že računal s tem in nam ga mal več dal.... ziher še kej not ostaneuser posted image

Andreja, kot sem rekla, svaka čast... dobra si, sred postopka, 3 mulčke in še tako specialno torto nardiš. Bravo! Za test so ti pa itak že punce povedale... absolutno prezgodaj!!!!!!

Men je še vedno slabo,.... nič novga...., Pika, ja nič bo treba še kakšno srečanje organizirat, ker zadnjič je bil res pravi čudež, da sem sedela od 17.30 do 20.30 in mi ni bilo NIČ slabo. Kdaj se pol dobimo? user posted image

Uživejte!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 308
7.4.2008 10:24:08   
m.rudovic
Tudi jaz,se bom pofočkala po dolgem času,danes me je tako strah,celo noč nisem spala uz imam ob14h upam,da bo vseok zato vas prosi držite pesti.Vam sporočim ko prideva domov.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 309
7.4.2008 10:34:14   
Mijavček
Pikovit, res leeeepa obleka. user posted image  Pa ti tud , jasnouser posted image . vezenine so men ful všeč! Pa torta je tud huda!

m.rudovič, nič bat, me smo s tabo!

(odgovor članu m.rudovic)
Neposredna povezava do sporočila: 310
7.4.2008 10:37:15   
sapi
Moji pikici ni uspelo ostati pri meni ... sedaj počivam ... drugače sem ok .... v sredo imam še en UZ in test bhcg, da se prepričajo, če sem v redu ...

Čestitke vsem puncam user posted image user posted image user posted image  in objemček vsem user posted image , ki jim ni uspelo ...

sapi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 311
7.4.2008 10:39:24   
ledenka
sapi user posted image user posted image user posted image   zal mi je!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 312
7.4.2008 10:55:30   
lara light
user posted image Sapi, žal mi je. Drži se, mislim nate!
Mijavček je tu...aktvina in pridna!user posted image  Pikovit, jaz bi tudi vidla oblekco??

Po dolgem času sem se oglasila......Mišek 13, iskrene čestitke! Bravo! In hvala, da deliš z nami tvojo zgodbo!user posted image user posted image user posted image Vso srečo ti/vam želim! Prosim pošlji tvoj kontakt, če lahko par reči vprašam, na ml_zlata_ribica@yahoo.com.
Hvala!

En topel pozdrav vsem starim borkam Daisy, Arneji, Abri, Shuki, Piki ...in seveda pozdravček bolj za novim, al ta novim samo tu na forumu...itd, itd..user posted image

Punce, gremo dalje, glava gor! Rada vas imam! In ko bo naslednji 'shod' prideva tud jaz in Mlakar!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 313
7.4.2008 10:58:17   
konina
sapi user posted image .

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 314
7.4.2008 10:58:29   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zivjo punce!
Po dolgem casu se vam javljam, veselo novicko ste ze itak izvedele, zdaj pa vam le vlijem poguma, volje in moci, da cudezi obstajajo, da imamo vse sanso da enkrat zanosimo in dozivimo to sreco. Nekatere pac rabimo bolj trnovo in dolgo pot, vendar se splaca. Ne obupat, raje se zamislimo, stisnimo zobe, naredimo nekaj zase in svoje zdravje ter ne cakajmo samo na pomoc zdravnikov.

Po 5,5 letih, po 6 icsi/ivf postopkih, po 1 laparoskopiji, 2 histeroskopijih, po operaciji in odstranitvi dela crevesja zaradi hude endometrioze, po napotitvi v Prago z razlago, da nikoli ne bom imela svojih zrelih celic  in svojih otrok (prvi 3 postopki brez celice in ET), po ugotovitvi protiteles TPO in se protiteles, ki unicijo zarodke, po strogi dieti (misek dietiuser posted image ) in s pomocjo tablet za protitelesa.... nam je uspelo zagledati plusek.

Ce se samo povem izkupicek s pomocjo diete v zadnjem postopku: 6 zarodkov, vseh 6 prezivelo do 5 dne in vseh 6 se je razvilo v lepe blastocide. Zdaj samo upamo da bodo tablete pripomogle, da obdrzimo nas zaklad.

Hvala vam vsem za cestitkeuser posted image , jaz pa vam zelim obilo srece in debeli plusekuser posted image .

Mislim, da me lahko daste kar dol iz castnega mesta, saj sem mnenja, da vsaka punca, ki je na vasem seznamu in ki zanosi, da si zasluzi castno mestouser posted image .

Pozabila se podpisatuser posted image ,  MISEK13

O MIŠEK13 SE NAM JE JAVIL PUNCEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 315
7.4.2008 11:00:36   
mismis
Joj  Sapi, pa tako sem upala in verjela, da se bo tvoja pikica obdržal.

m.rudovič, kar brez strahu, pa ko prideš domov, hitro nam sporočiti, kako napreduje tvoja pikica

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 316
7.4.2008 11:02:01   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: konina

sapi user posted image .

Lp, Nina

user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 317
7.4.2008 11:02:16   
konina
m. rudovič, upam, da bo danes na UZ vse v redu in bo srček lepo bil. user posted image
Moji živčki so tudi že vsi napeti. Mene čaka UZ jutri.

mišek13, lepo da si se javila in z nami delila svojo zgodbo. Čestitam in držim pesti, da bo sreča ostala do konca.user posted image

pozdravljene vse nove borke in srečno.user posted image

trepetalke za vas pa močno močno stiskam pesti za najlepši rezultat.user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 318
7.4.2008 11:16:46   
Sulfinija
Konina,moje pestiza jutršnji UZ vzemi jutri z teboj.Jaz pa v četrtek pregled na polnih 6.tednov nosečnosti.

LP mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 319
7.4.2008 11:28:59   
Grethy
mismis eko, padla je prva špikla ... sem bla ko profesionalka user posted image user posted image user posted image , tud jokala nč nisem user posted image user posted image , sploh če se spomnim, kako user posted image -evo me je blo zmerej strah injekcije ... no in ko sem zrasla sem postala krvodajalka, danes sem pa ugotovila, da si lahko drugič kri kr sama vzamem, sploh če bom udela žilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... skratka, mislim da bo šlo tole pikanje ... še rezultati, pa bo ...

sapi user posted image user posted image user posted image nooooooo, pa saj ne vem kaj rečt, drži se punca ... 

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 320
7.4.2008 11:31:03   
Grethy
m. rudovič in konina vama lep in uspešen UZ danes in jutri, pa le sporočita kako in kaj ...user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 321
7.4.2008 11:32:41   
spelka12
sapi žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image
mišek13 še enkrat čestitke.
m.rudovič veliiiiko sreče danes na UZ-ju
konina tebi pa jutri veliko sreče, da vidiš vsaj 2 pikici

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 322
7.4.2008 11:34:50   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

user posted image Sapi, žal mi je. Drži se, mislim nate!
Mijavček je tu...aktvina in pridna!user posted image  Pikovit, jaz bi tudi vidla oblekco??

Po dolgem času sem se oglasila......Mišek 13, iskrene čestitke! Bravo! In hvala, da deliš z nami tvojo zgodbo!user posted image user posted image user posted image Vso srečo ti/vam želim! Prosim pošlji tvoj kontakt, če lahko par reči vprašam, na ml_zlata_ribica@yahoo.com.
Hvala!

En topel pozdrav vsem starim borkam Daisy, Arneji, Abri, Shuki, Piki ...in seveda pozdravček bolj za novim, al ta novim samo tu na forumu...itd, itd..user posted image

Punce, gremo dalje, glava gor! Rada vas imam! In ko bo naslednji 'shod' prideva tud jaz in Mlakar!user posted image

O Larica moja,si se malo oglasilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 323
7.4.2008 11:44:22   
YULIAH
Sapi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, men je danes izcedek že skoraj izginil, tako da upam, da ga ne bo več !!!!
Hvala, da ste me včeraj pomirile, ko sem bila že tako prepričana da sedm dobila user posted image ....

< Sporočilo je popravil YULIAH -- 7.4.2008 11:45:35 >

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 324
7.4.2008 11:54:13   
mismis
Yuliah, brez panike prosim, ti si 100% srečka user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?