|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
6.4.2008 16:17:21   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 06.04.
Ledenka - punkcija
Vijolica30 - UZ

Ponedeljek, 07.04.
Krtekxx - UZ

Torek, 08.04.
Ledenka - ET

Petek, 11.04.
Mateja.Goljev - UZ

Sobota, 12.04.
Grethy - UZ

Ponedeljek, 14.04.
Pija76 - UZ
Sonček33 - UZ
Pika74 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image  user posted image  

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 07.04.
m.rudovič - UZ 

Torek, 08.04.
Konina - UZ 

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ 

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ

Torek, 15.04.
Tejki - UZ

Sreda, 16.04.
Gloria - AC

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mandreja greje  user posted image user posted image   - TEST 07.04.2008 
  Kikaa greje user posted image user posted image   - TEST 10.04.2008
  Mavrica72 greje user posted image user posted image - TEST 12.04.2008
  Yuliah greje user posted image user posted image  - TEST 14.04.2008
Tejka** greje user posted image user posted image - TEST 14.04.2008
  Hati greje  user posted image user posted image   - TEST 15.04.2008
  Hormonček grejeuser posted image user posted image - TEST 15.04.2008
 Bambi75 greje user posted image user posted image - TEST 21.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 31.03. posvet)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • dajamaja, (8.4. pregled)
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Reš 6.5. pregled)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image , Sapi user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image ČASTNO MESTO ZA NAŠO MIŠEK13user posted image

user posted image  Teja* (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke. 

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 251
6.4.2008 16:21:36   
Grethy
Hvala mismis za user posted image user posted image user posted image

kakšnega user posted image pa imaš ... po pisanju mi postaja skoz bolj zanimiv ta tvoj "sprehajalni avtomatek" ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 252
6.4.2008 17:04:34   
mavrica72
Uf, sem ravno opazila, da se niti še nisem pofočkala na novi temi. Medtem ko me skoraj tri dni ni bilo nič na RR, ste bile zelo pridne. Sva za vikend šla malo v "moje rodne kraje" pogledat. Mi je kar pasalo, ko sem ves teden počivala in bila skoz noter.

Sem samo na hitro preletela, pa vidim, da imamo že dve novi aprilski nosečki.
Mišek13 in Teja* - čestitke tudi od mene. user posted image user posted image user posted image

Tia-na - Tebi pa en velik user posted image . Vidim, da greš z optimizmom naprej in že razmišljaš o novem postopku, in prav je tako.

Mandreja -  glej, da nam boš jutri sporočila dober rezultat. Glede na to, da user posted image  še ni, si na zelo dobri poti. Držim pesti.

Ledenka -  user posted image  za dve celici. Sedajle se že veselo delita. Sem mislila, da sem skoraj edina, ki je imela ET že drugi dan, pa vidim, da si ti na istem. Lepo počivaj, v torek pa veselo po njiju.

Pri meni pa zaenkrat nobenih posebnih znakov.  Edino kar čutim je to, da imam prsa vsak dan bolj občutljiva, ponoči (sploh proti jutru) se komaj obračam na postelji, ko me vse tako "tišči" v njih user posted image .  Sicer ne vem če je to sploh kakšen znak, verjetno to hormoni naredijo svoje. Bo treba še malo počakati. Upam, da bomo zdržali do sobote.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 253
6.4.2008 17:33:57   
mandreja
Hvala Mavrica72
Ja res vse dobro kaže user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 254
6.4.2008 18:00:28   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Pika74, ti pa kar na nos, pa ni nič bolelo?

nene mišmiš, sam mal me zdej mišice bolijo user posted image user posted image user posted image .
ej, kok hajnikenov si rekla,da si zadnč spila... moj mi ne verjame user posted image .

drgač sm pa jest skoz lačna... sam jedla bi pa jedla pa jedla... pa sm se v zadnje pol leta zredla za 2 kg. če bo šlo tko naprej, ne bo dobr user posted image .

ledenka - čestitke za pridelek user posted image

pikovit - jst bi tud geslo, če se da (na zs ofkorsuser posted image )

pija76 - a si ti tud skoz lačna user posted image
mandreja - ti boš pa pomoje jutr zagledala en velik plus user posted image ...voham novo user posted image

Mijavček - kako kej slabosti? Če bo kriza kr povej, bomo hitr še kšno srečanje organizirale...user posted image
Mišku13 še tuki čestitke... to je bla pa res lepa novička...user posted image

spet sem jih enkup spustla... ne me tepst. grem rajš jest user posted image user posted image user posted image

dijo.........user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 255
6.4.2008 19:29:41   
mismis
Pika74, za evidenco tvojega dragega, je prejšnjo nedeljo padlo za svobodo 9 heinekenov, ki imajo 330 ml. Drugi dan ni bilo nobenega glavobola, nobene slabosti,...pri tem pa je potrebno upoštevati, da imam Heineken kondicijo. V svojih boljših časih, ko sem še veliko lutala po lj. lokalih, jih je znalo pasti tudi 12 kosov. Saj vem, sem se že zamislila nad sabo.

Mandreja, jutri pa testek, glede na to, da še nimaš user posted image , mislim da si na dobri poti, da postaneš naša nova aprilska nosečka user posted image

Mavrica72, tebe imam pravtako na sumu, glede na znake, ki jih opisuješ. Tudi zate ena lepa pikalonica user posted image

Grethy, če te zanima pasma mojega user posted image , ti lahko pošljem z.s. Glede na to, da je ta pasma še dokaj redka v SLO, jih je cca samo 30 kosov, bi me lahko tudi kdo prepoznal, ki bi samo firbcal.

Tia-na, kako je bilo na koncertu belega gumba?

m. rudovič, vidim da špegaš, kako se počutiš ti srečka user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 256
6.4.2008 19:34:43   
Grethy
seveda me zanima mismis ...  user posted image
bom vesela če mi pošlješ z.s. ... user posted image user posted image
sicer pa je v Celju v zelo bližnji prihodnosti mednarodna razstava psov če sem prav vidla plakat ... nekje okrog 18.04.user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 257
6.4.2008 19:46:00   
YULIAH
Malo sem zaskrbljena, danes sem opazila rjav majhen izcedek, pa celi dan sem že kot cota, me pa že celi teden prsi tako bolijo, mogoče je najava te nezaželjene M. Sem pa teden po ET, vmes blaga hiperstimulacija, ne vem, sem res zaskrbljena.....bomo videliuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 258
6.4.2008 19:58:30   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: YULIAH

Malo sem zaskrbljena, danes sem opazila rjav majhen izcedek, pa celi dan sem že kot cota, me pa že celi teden prsi tako bolijo, mogoče je najava te nezaželjene M. Sem pa teden po ET, vmes blaga hiperstimulacija, ne vem, sem res zaskrbljena.....bomo videliuser posted image

Navijamo zate user posted image user posted image user posted image izcedek je majhen in rjav in bo minil ... user posted image user posted image go YULIAH go user posted image user posted image

(odgovor članu YULIAH)
Neposredna povezava do sporočila: 259
6.4.2008 20:11:30   
snežinka7
YULIAH držim pesti, da je bil ta rjav izcedek vgnezditev

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 260
6.4.2008 20:19:52   
kikaa
Hojla!

Vidim, da sem še na seznamu za test...in prav je tako. Govorila sem o izcedku, ki je bil v petek rjav in nato bolj rdeč. Jaz sem čisto zmešana sedaj. Sem mislila da je to user posted image , ampak to definitivno ne izgleda tako kot moja user posted image  vsak mesec. Ni se še "ulilo", tega je premalo in ni taka kri kot ponavadi user posted image .
Tako, da sem se odločila jutri narediti test in bom videla. Ni pa taka, kot moja običajna user posted image .

p.s. Koncert je bil MEGA!!!

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 261
6.4.2008 20:23:23   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: pika74

[
pija76 - a si ti tud skoz lačna user posted image

Pika že v normalnih pogojih sem jaz non stop lačna, zdaj je pa katastroga, pokonzumiram vsaj za 1/3 več kot ponavadi, pa že takrat jem več kot moj dragi user posted image user posted image user posted image . Vesel un ki me ne bo futru user posted image user posted image user posted image . Je pa zanimivo to, da mi sedaj fulll sladko paše, ko mi ponavadi res ni nič za cuker.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 262
6.4.2008 20:24:36   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: kikaa

Hojla!

Vidim, da sem še na seznamu za test...in prav je tako. Govorila sem o izcedku, ki je bil v petek rjav in nato bolj rdeč. Jaz sem čisto zmešana sedaj. Sem mislila da je to user posted image , ampak to definitivno ne izgleda tako kot moja user posted image  vsak mesec. Ni se še "ulilo", tega je premalo in ni taka kri kot ponavadi user posted image .
Tako, da sem se odločila jutri narediti test in bom videla. Ni pa taka, kot moja običajna user posted image .

p.s. Koncert je bil MEGA!!!

GO KIKAA GO KIKAA GO KIKAA!!!!!!!!!!

Navijam, navijam, navijam 100/h! Pa javi nam!!!

(odgovor članu kikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 263
6.4.2008 20:36:28   
Ozone
Tia-na user posted image user posted image user posted image . Res mi je žal. Pa kar pozitivno naprej.
Mišek13 in tejka čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image .
Bambi ti pa lepo grej svoji user posted image user posted image .
Mateja-goljev dobrodošla.
Yuliah izcedek je izcedek in še ne pomeni nič. Vztrajaj.

Oktavija TSH je ščitnica. normalne vrednosti TSH ležijo med 0,35 mE/L in 5,5 mE/L.
pikovit ti pa si čveka, ti user posted image user posted image user posted image .

lp

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 264
6.4.2008 21:06:05   
bambi75
Ledenka user posted image user posted image  za uspešno prestano punkcijo. Naj se jajčka lepo oplodijo in  delijo.

Yuliah veliko nosečk je imelo v teh dneh izcedke.

Kikaa držim pestke za jutri in pozitiven testek.

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 265
6.4.2008 21:08:04   
bambi75
Mandreja tudi zate držim pestke za jutri.

mateja.goljev dobrodošla.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 266
6.4.2008 21:25:24   
vijolica30
Mijavček uz je bil super, 2 nova sta zrastla, na enem 18 in nov 8, na drugem pa 16 in nov 10, nisem pričakovala da bo še kej novih, tko da sem ful veselauser posted image , torek spet uz, pa upam da bo kmal konc ker se komi premikam s tem trebuhom...

punce a tud tok različne velikosti spunktirajo al kakouser posted image ???

lp, v

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 267
6.4.2008 21:35:48   
andreja 07
Sam tok se javljam če mi uspe vam nalepim torto od moža ,ker včerajšnja ni za tuki gor obešat .

Imam pa še eno novico nardila test in je ------------------------------. Tko da za neki časa odhajam ,ker sem zlo razočarana ,ke rje bla to moja zadnja možnost.

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu vijolica30)
Neposredna povezava do sporočila: 268
6.4.2008 21:37:27   
DaisyE
Pupoline, se pardoniram, ker sem spet mrknila. Pa tudi za naprej ne morem čisto garantirat rednega javljanja. Kišto mam sicer nazaj, ampak kot sem že pikovit rekla, navlekla sem si eno delo poleg redne službe, tako, ki načeloma normalnim ljudem ne pobere veliko časa, takim đubretom kot sem jaz pa ogromno. Pol pa zvečer samo v posteljo padam. Se bom pa potrudila vsaj kak dan kak pir častit, se že spodobi, zdaj ko so moje pirovske kompanjonke dajamaja in pija76 v polnem zagonu.

Pikovitek obleka je super. Tiste rdeče rožice so fenomenalne. Fajn kontrast. Pol boš verjetno z rdečim šopkom kombinirala? Ena moja soseda je imala šopek iz rdečih vrtnic, pa je prav super zgledalo.

Dajamaja, ti pa zraven tvoje mrcine res ne rabiš kaj ekstra rekreacije. user posted image  Mora bit prav luštno zdaj doma, ko ga imate.

Ledenka čestitke za dve jajčki, zdaj sta že v akciji. Držim pesti, da dobiš oba k sebi. Torek bo tvoj dan.

Tia-na, žal mi je, da ni uspelo. Ne se dat.

Arnejči, čestitam za vse tvoje sklepe, držim pesti, da se ti jih bo uspelo držat. Ampak, taka odločna punca kot si ti... ne dvomim v uspeh. Mišek naj ti bo pa kar inspiracija.

Kikaa in mandrina držim pesti za jutri.

Grethy ti pa kar tako naprej. user posted image

Zdaj pa takole kot je pika rekla... Ziher sem kero pozabila in tule zdaj nimam kaj naredit. user posted image  Navijam seveda za vse.

Samo tole bi še povedala. Tako lepo ste me pozdravile, da sem skoraj brez besed ostala. user posted image Tako ste mi polepšale vikend in me nasploh spravile v dobro voljo. Delovni teden mi kar lažji zgleda. Zelo ste mi pri srcu. Lep teden torej, upam, da mi bo uspelo čimprej gor pokukat, da kero rečemo.user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 269
6.4.2008 21:39:26   
DaisyE
andreja user posted image user posted image user posted image user posted image  Drži se.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 270
6.4.2008 21:42:56   
andreja 07
user posted image

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

Neposredna povezava do sporočila: 271
6.4.2008 21:45:05   
andreja 07
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 272
6.4.2008 21:49:53   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07

user posted image

... tale torta je prav od hudiča, a tole si snoč delala ??????? ...

... user posted image user posted image ... punca glavo gor, nekaj mi pa vseeno ni jasno ... sem kaj zgrešila ??? ... kako zadnja možnost ???

Neposredna povezava do sporočila: 273
6.4.2008 21:53:32   
Grethy
andreja07 ... ooooooohhhhooohhhhooo user posted image user posted image user posted image user posted image kakšna zlata sončka imaš doma ... pravzaprav tri user posted image user posted image ... in pa tudi torte so user posted image user posted image user posted image čist fajn veš ... domače so vedno najboljše ...

Neposredna povezava do sporočila: 274
6.4.2008 21:54:31   
dajamaja
Andreja, zate sem šla še nazaj pogledat - kateri dan pa je danes? Je že čas za test ali si prehitevala? 

Kikaa, srečno pri testu jutri!!

Yuliah a ni malo prehitro za M!? Držim pesti!

Ledenka, user posted image user posted image

Pija, tole z lakoto pa ti mal prehitevaš user posted image  Al so te hormoni tko osrečili? Mene vsak postopek za par kilc. Moram met kar 1 št. večje cunje. se že veselim user posted image

Mismis, mi smo bolj za senco delani, tko načrtujemo skup s pesom pod borovci ležat user posted image  Sicer smo do zdaj tudi mi vsako leto šotorili in mi gre počasi že na živce po tleh ležat, pa če bo pes zraven se mi zdi, da bo kot pri pujsih ... hja leta so tu.

Arneja user posted image user posted image user posted image  za trening. Jaz navijam zate!

Daisy, ti le glej, da si vsake toliko čas za našo družbo vzameš. Me smo pa več ali manj tle. Drži se (stran od dela)!  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?