|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
6.4.2008 21:55:19   
andreja 07
Ne tole sem delala otrobra en večer preden sem zvedela da je eden od dvojčkov hudo bolan.
ta je bla za moža
Dobiš ap še včerajšnjo k je bila dans zjutrej že popravljana

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 276
6.4.2008 21:57:17   
andreja 07
Glede dni še ni uradni datum ampak pre dvemi leti sem en dan prej delal test pa je bil + in imam dvojčke,sedaj sem delala dan kasneje in je ------- torej? ni dileme

VSE TISTO KAR JE RESNIČNO LEPO IMA ČLOVEK NA VOLJO ZASTONJ ALI SKORAJ ZASTONJ,zato ne potrebuje bogastva,IMETI MORA LE ODPRTE OČI IN ODPRTO SRCE.

(odgovor članu andreja 07)
Neposredna povezava do sporočila: 277
6.4.2008 22:04:17   
pinki2
petek 4.4 uz,nedelja 6.4 uz in stop in.,v torek punkcija v postojni
nova za na seznam moj prvi ivf

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 278
6.4.2008 22:08:27   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pinki2

pozdravljena pinki2 hiter prihod in hitra akcija ... mismis bo komaj mela boga čas te dat na seznam ko boš že s punkcije doma user posted image user posted image user posted image ... user posted image user posted image user posted image ... navijam zate

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu pinki2)
Neposredna povezava do sporočila: 279
6.4.2008 22:11:20   
hati
Dober večer vsem skupaj.

Ledenka
, čestitke za tvoj pridelek. Definitivno se bosta obe oplodilil.

Andreja07
pa dej no... saj je še prezgodaj za test. Krvni test pokaže 10 dan po Etju. In ti še nimaš 10 dni. Tako da je definitivno še prezgodaj za test, sploh urinski, in nehaj tako negativno razmišljat.

Mandreja, jutri je tvoj dan. Stiskam pesti, da zagledaš user posted image user posted image

Pri meni je stanje ''normalno''. V bistvu se ne dogaja nič pretresljivega. Če mene vprašate, je točno tako kot pred vsako menstruacijo. Malce povečane prsi in grozna lakota, v bistvu požrešnost. Ker pa gospa user posted image ta mesec pri nas ni zaželjena upam, da si ne bo drznila prihajat na obisk. user posted image user posted image   Ampak kje je še 15.4. ko bo dan za test.  Ve ki ste polne informacij. A krvni test ti naredijo v vsakem laboratoriju? A mogoče katera ve koliko stane? V petek bo dest dni od ETja in mogoče bi ga šla delat, če ne bo še obiska.

Neposredna povezava do sporočila: 280
6.4.2008 22:11:57   
Grethy
andreja07 ... če tako praviš ... hmmm .. .sam jz še vedno kr nekako verjamem vate in bom nehala, ko prideš od dohtarja in poveš da ni šlo ...  jaz bom kr tvoja navijačica do zadnjega diha user posted image user posted image , zakaj si prej omenla da je to tvoja zadnja priložnost ??? 4 poskus??? kaj ???

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 281
6.4.2008 22:12:50   
andreja 07
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image

Tista brez čokolade so so sedanje original-čokoladn aje pa od včeraj in se vidi kje m je nagajala. spodaj p asta moja tazbojnika  na kopanju.

Neposredna povezava do sporočila: 282
6.4.2008 22:13:32   
hati
IZVIRNO SPOROČILO: pinki2

Dobrodošla user posted image user posted image med nami. Vidim, da si že pri ključnem dejanju. Punkcija že v torek. Bomo stiskale pesti, da ne bo boleče. A si pri Rešu?

(odgovor članu pinki2)
Neposredna povezava do sporočila: 283
6.4.2008 22:16:19   
andreja 07
Ne jaz mam še 3 posopke sam z gk zelo slabe izkušnje Reš pa po tem postopku dvignu roek in reku da se ne gre več.

Neposredna povezava do sporočila: 284
6.4.2008 22:19:47   
Grethy
ma ja kr roke dvigajo al kaj???? ... pa sej greš lahko tudi kam drugam ,sicer ti pa ne bo treba it ker boš zdaj srečkauser posted image , sam ti še ne veš user posted image user posted image user posted image , ti bojo povedal ko ti kri vzamejo boš vidla user posted image user posted image user posted image , sam nehi nas zavajat stemi negativno črnimi mislimi please ... vse smo ob tebi ...

Torte so pa res hude ... dobra ideja !!!!!!!!!!!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 285
6.4.2008 22:21:07   
hati
IZVIRNO SPOROČILO: andreja 07

Ne jaz mam še 3 posopke sam z gk zelo slabe izkušnje Reš pa po tem postopku dvignu roek in reku da se ne gre več.

Najprej moram torte pohvalit. Si pa res pridna.

Čaki zakaj je Reš dvignu roke? Pa daj, njega moreš malo z rezervo jemat, če je slučajno včasih kaj hud. Sej če ne je čisto ok. Boš videla, da boš šla še v postopek.

Neposredna povezava do sporočila: 286
6.4.2008 22:29:20   
andreja 07
No punce En problem je jaz imam indeks telesne mase ful velik sam zanimivo mini Reš nikolkej dost utrujal ,ke rpa č mam že tko 18 let
sam sem "velika zihr za 3-4 vas" pikovit že ve.k me je srečala no 3 pikovitke pa dobite men. in sedja je bil problem pr punkciji ,ke rje neki trofu kar neb smel in sem ful krvavela in je bla grozna panika. pa za sam 2 celice ,Menogona se tak ne da več dobit,ker nanga najbol reagiram . na gk je pa itak absurd no vsaj zame zelo slaba izkušnja.

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 287
6.4.2008 22:35:49   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

user posted image

user posted image user posted image user posted image Mišek13 je nosečka user posted image user posted image user posted image
                     user posted image

Iskrene, iskrene čestitke!!!!

Mišek13 - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 288
6.4.2008 22:41:51   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Pikovit tudi jaz bi geslo user posted image .

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 289
6.4.2008 22:43:14   
pikovit
Punce se vam javim samo toliko, da vas pozdravim.

Dejzi kakšno dodatno delo si si pa zrihtala?Mogoče bi pa jaz tudiuser posted image Bi lahko potem kaj več čvekaleuser posted image

Pija kdaj greva za piškote gledat?

Neposredna povezava do sporočila: 290
6.4.2008 22:44:34   
pikovit
Fiši tudi ti ga dobišuser posted image  zs mislimuser posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 291
6.4.2008 22:54:53   
Grethy
Eh, Andrejčica draga, jaz sicer nisem ne majhna ne velika, sem pa ORNG KIBLA, se pravi da o indeksu rajši ne bi govorila hehe, vedno vsak zdravnik za vse moje tegobe reče: "Ja gospa, to je pa zato ker ste predebela!!" in kao da jaz ne vem da sem ... najslabše pri tem pa je, da je v tistem trenutku za njih problem rešen ...
ko sem ugotovila to, sem  dojela, da vso kilažo in vse probleme brez pomoči drugih nosim sama, če škodujem svojemu zdravju s tem, to spet delam sebi ... in ...
če se pri sebi v glavi ne odločam drugače, mi niti nihče ne more "pomagat" ... to lahko storim SAMA takrat ko si pošlihtam podstreho in rečem ZDAJ ...
sem pa pač na tem, da moram spremenit prehrambene navade in se jih držat do konca svojega življenja, pa bom lahko vitka in lepa user posted image user posted image user posted image user posted image ,
ko bom pa taka pa tako ne rabim zdravnikov da bi ugotavljali ZAKAJ sem se PREJ enkrat tako grozno razlezla da me ni blo za gledat user posted image user posted image user posted image user posted image ...
moj možiček ki se mu dopadem sicer pravi da bi lahko kakšno kilco ruknla dol user posted image user posted image , kaj pa je to v primerjavi s tistimi ohoho kilami, ki so viška ...
veš kaj se mi najbolj dopade, ko me kak zdravstveni delavec, ki je tudi kar dobro pri sebi ( beri : tudi z viškom kg) okrega glede tega, pa jaz vse to sprejmem s simpatičnim nasmeškom in potem une zaprepadene face ... user posted image user posted image user posted image zgleda da bi mogla butnt v jok, krčevit verjetno ... ampak ...
to fazo smo že prerasli ...
s temi kilcami se namreč  borim že 35 let pa nočejo it za stalno od mene, tudi če grejo, se kmalu spet vrnejo, so izgleda čustveno navezane name  ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 292
7.4.2008 1:29:29   
pikovit
Nekaj za našo Abro

http://www.neplodnost.info/ziva/portal/article.php?story=20050530012907977

mogoče pride kaj prav

Neposredna povezava do sporočila: 293
7.4.2008 7:55:17   
tejka**
Hojla, kako ste moje sotrpinke trepetalke...še kakšen teden do testa....strah. Skušam čim manj misliti...pa niti nimam nobenih znakov, razen zelo boleče prsi, utrujenost, imam temperaturo že nekaj časa med 37 in 37.4...vse to je verjetno posledica progesterona, ki si ga dajem v nožnico...v spodnjem delu čutim le občasne bolečine v križu in kdaj pa kdaj zašpika. Sem pa prebrala v eni knjigi, da baje progesteron sprošča spodnji del. Je to res?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 294
7.4.2008 8:01:13   
barbarela77
pikovit tudi jaz bi te prosla za geslo, ker se tudi jaz septembra poročim.
upam, da mi ga daš. se sicer bolj malo oglašam na forum, berem in spremljam pa va sredno

(odgovor članu tejka**)
Neposredna povezava do sporočila: 295
7.4.2008 8:11:53   
Tia-na
Dobro jutro borke user posted image

pikovit, jest bi tudi gledala slikce, tudi midva se jeseni poročiva. user posted image

Koncert je bil pa supeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!

Kikaa, si že polulala test?

(odgovor članu barbarela77)
Neposredna povezava do sporočila: 296
7.4.2008 8:29:00   
Anonimen
Zivjo punce!
Po dolgem casu se vam javljam, veselo novicko ste ze itak izvedele, zdaj pa vam le vlijem poguma, volje in moci, da cudezi obstajajo, da imamo vse sanso da enkrat zanosimo in dozivimo to sreco. Nekatere pac rabimo bolj trnovo in dolgo pot, vendar se splaca. Ne obupat, raje se zamislimo, stisnimo zobe, naredimo nekaj zase in svoje zdravje ter ne cakajmo samo na pomoc zdravnikov.

Po 5,5 letih, po 6 icsi/ivf postopkih, po 1 laparoskopiji, 2 histeroskopijih, po operaciji in odstranitvi dela crevesja zaradi hude endometrioze, po napotitvi v Prago z razlago, da nikoli ne bom imela svojih zrelih celic  in svojih otrok (prvi 3 postopki brez celice in ET), po ugotovitvi protiteles TPO in se protiteles, ki unicijo zarodke, po strogi dieti (misek dietiuser posted image ) in s pomocjo tablet za protitelesa.... nam je uspelo zagledati plusek.

Ce se samo povem izkupicek s pomocjo diete v zadnjem postopku: 6 zarodkov, vseh 6 prezivelo do 5 dne in vseh 6 se je razvilo v lepe blastocide. Zdaj samo upamo da bodo tablete pripomogle, da obdrzimo nas zaklad.

Hvala vam vsem za cestitkeuser posted image , jaz pa vam zelim obilo srece in debeli plusekuser posted image .

Mislim, da me lahko daste kar dol iz castnega mesta, saj sem mnenja, da vsaka punca, ki je na vasem seznamu in ki zanosi, da si zasluzi castno mestouser posted image .

(odgovor članu barbarela77)
  Neposredna povezava do sporočila: 297
7.4.2008 8:32:03   
mismis

user posted image
AKTUALNO V TEM TEDNU  

Ponedeljek, 07.04.
Krtekxx - UZ

Torek, 08.04.
Ledenka - ET
Vijolica30 - UZ
pinki2 - punkcija

Petek, 11.04.
Mateja.Goljev - UZ

Sobota, 12.04.
Grethy - UZ

Ponedeljek, 14.04.
Pija76 - UZ
Sonček33 - UZ
Pika74 - UZ

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE

Ponedeljek, 07.04.
m.rudovič - UZ 

Torek, 08.04.
Konina - UZ 

Četrtek, 10.04.
Mijavček - UZ 

Ponedeljek, 14.04.
Mihi78 - UZ

Torek, 15.04.
Tejki - UZ

Sreda, 16.04.
Gloria - AC

Ponedeljek, 21.04.
lejla007 - UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image           

user posted image   Tia-na user posted image

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

Mandreja greje  user posted image user posted image   - TEST 07.04.2008 
  Kikaa greje user posted image user posted image   - TEST 10.04.2008
  Mavrica72 greje user posted image user posted image - TEST 12.04.2008
  Yuliah greje user posted image user posted image  - TEST 14.04.2008
Tejka** greje user posted image user posted image - TEST 14.04.2008
  Hati greje  user posted image user posted image   - TEST 15.04.2008
  Hormonček grejeuser posted image user posted image - TEST 15.04.2008
 Bambi75 greje user posted image user posted image - TEST 21.04.2008

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) Suprefact in Menopur
  • Ozone (03.04. razgovor MB dr. Reljič)
  • Zvezdica (18.03. posvet dr. Reš, Menopur in Dipherline)
  • Bambi75 (4IVF/ICSI)
  • mavrica72 (2.IVF;PO, dr. Merlo)
  • Rubin (3. IVF)
  • Teja* (5. IVF, dr. Reš)
  • Ledenka (ICSI, dr. Reš)
  • Pija76 (špikarka)
  • andreja07 (PO,dr.Reš)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
  • Grethy (LJ, dr. Požlep, nizek štart 01.04.)
  • Hormonček (dr. Reš)
  • Stijan (dr. Reš, 31.03. posvet)
  • Sonček33 (LJ, 10.4. nizi štart špike)
  • Zorica (začetek postopka 12.04. MB)
  • Pika74 (33 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
  • Hati (1.IVF, dr. Reš, Dipherline in Menopur)
  • Rožica29 (1. IVF, GK LJ, 02.04. špike)
  • Mandreja (IVF, Lj)
  • dajamaja, (8.4. pregled)
  • Abra, (10.4. pregled, dr. Reš)
  • Krtekxx (1. IVF)
  • Vijolica30 (2.IVF)
  • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
  • pinki2 (1.IVF, PO)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• netka34(35let)(2.ICSI;LJ), naj pride M hitro,  21.3. razgovor
  • tassi1 (IVF/ICSI, dr. Vlaisavljevič, MB) v marcu razgovor
  • ušula spomladi v nov boj
  • mami26 (LJ), začetek aprila začne
  • Kajsica (1.IVF;LJ) postopek z zmrznjenčki
  • paki (PO)
  • mismis (33let)(2.IVF;LJ,dr.Drobnič junij bo NAŠ mesec)
  • lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Anja31 (2. IVF, dr. Reš, diphereline in menopur), 20.04. nov boj
  • oktavija (1.IVF/ICSI;dr. Reš 6.5. pregled)
  • Pikovit (31let) (6.ICSI;PO,dr.Reš, nov posvet MB 28.05.ob 12.40, dr.Vlaislavljevič)
  • Paddy (1.ICSI)
  • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
  • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
  • Anadejka
  • Zarja1 (1. IVF, LJ)
  • Dobrovoljčica
  • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
  • Shuka
  • Dobrovoljčica
  • Darja* (3.IVF/ICSI?; 24.04., dr. Reš)
  • Barbarella77
  • Linda25 (ICSI LJ)
  • Sabsa (Menopur)
  • Anabanana
  • Iannia
  • Žirafca
  • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
  • Jadrnica (2.ICSI, postopek, dr. Reš, Diphelerine in GONALOM-F)
  • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
  • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

koala user posted image , *medica* user posted image , Špelkauser posted image , soncek.djukelica user posted image user posted image ,  Staša1 user posted image , gloriauser posted image , tosjauser posted image , perlicauser posted image ,  Bety upauser posted image , mozart, _rebeca_ user posted image , anadejka,  MIŠEK13, ele, Sisyuser posted image   , poopsieuser posted image , upajoča, zvezdica26, dolenjkauser posted image , micka zaloskauser posted image , maja24user posted image , dakica, sayuriuser posted image , Pamela, blanč,  Stormy , tassi1, dakec, citrončica, maša74, tobika, Goya (30 let) user posted image user posted image   Darmar ,  Zalazoyauser posted image , Skye user posted image user posted image   , Daisy, Mlinčka, Martinščicauser posted image ,Rebecauser posted image ,Tita13user posted image ,Meeryanauser posted image ,Pfuser posted image ,Ana_P user posted image , Lottyuser posted image ,Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image ,Pikica 26 user posted image ,Meybebabyuser posted image , sonček75user posted image , DejanSenkauser posted image   , Mandarinca, šemalo, Rmeli, Majc, Dole, M.L.B.K, bilka, T1979,  Anabanana, Ajedat, Arneja, Gita14, Črni Tulipan, Banga, Cati, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Guguuser posted image , Mihi78 user posted image , Pajčolanka user posted image , Tejkiuser posted image , Špelka12 user posted image , Lorby007 user posted image , Koninauser posted image , Jelka123 user posted image , m.rudovicuser posted image ,  Orka user posted image , Sulfinijauser posted image , Sapi user posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm

user posted image  NOVE NOSEČKE APRIL user posted image   

user posted image ČASTNO MESTO ZA NAŠO MIŠEK13user posted image

user posted image  Teja* (PO)

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke. 

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 298
7.4.2008 8:44:08   
mismis
Andreja07 - glede na to, da imaš datum za test šele 14.04. si 100% prehitro delalal test. V prejšnjem postopku si nosila dvojčka, zato se je hormon hitreje poznal, kot sedaj ko imaš user posted image . POčakaj še nekaj dni in če ne bo user posted image  ponovno naredi test.

Pinki2, dobrodošla med nami

Mandreja, kako nam kaže, ali si že naredilat est, ali si šla direkt na oddajo krvi

Daisy, lepo te je spet brati user posted image user posted image

Grethy, danes bi pa že morala pasti prva špika, kajne. Kako je šlo?

Vijolica30, če se ne motim je ravno to namen stop inekcije, da folikli, ki zaostajojo v rasti dohitijo večje, pri tem pa tudi preprečuje večjim, da se razpočijo. Če se motim, naj me katera popravi

Ta teden bo tudi poln testov, user posted image user posted image user posted image  za vse naše trepetalke...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 299
7.4.2008 9:03:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zivjo punce!
Po dolgem casu se vam javljam, veselo novicko ste ze itak izvedele, zdaj pa vam le vlijem poguma, volje in moci, da cudezi obstajajo, da imamo vse sanso da enkrat zanosimo in dozivimo to sreco. Nekatere pac rabimo bolj trnovo in dolgo pot, vendar se splaca. Ne obupat, raje se zamislimo, stisnimo zobe, naredimo nekaj zase in svoje zdravje ter ne cakajmo samo na pomoc zdravnikov.

Po 5,5 letih, po 6 icsi/ivf postopkih, po 1 laparoskopiji, 2 histeroskopijih, po operaciji in odstranitvi dela crevesja zaradi hude endometrioze, po napotitvi v Prago z razlago, da nikoli ne bom imela svojih zrelih celic  in svojih otrok (prvi 3 postopki brez celice in ET), po ugotovitvi protiteles TPO in se protiteles, ki unicijo zarodke, po strogi dieti (misek dietiuser posted image ) in s pomocjo tablet za protitelesa.... nam je uspelo zagledati plusek.

Ce se samo povem izkupicek s pomocjo diete v zadnjem postopku: 6 zarodkov, vseh 6 prezivelo do 5 dne in vseh 6 se je razvilo v lepe blastocide. Zdaj samo upamo da bodo tablete pripomogle, da obdrzimo nas zaklad.

Hvala vam vsem za cestitkeuser posted image , jaz pa vam zelim obilo srece in debeli plusekuser posted image .

Mislim, da me lahko daste kar dol iz castnega mesta, saj sem mnenja, da vsaka punca, ki je na vasem seznamu in ki zanosi, da si zasluzi castno mestouser posted image .

Pozabila se podpisatuser posted image ,  MISEK13

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?