|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ICSI - april
7.4.2008 12:02:47   
hati
Da vas samo na hitro pozdravim. Jaz sem danes že na delovnem mestu. In stiskam pesti za vse, ki trepetamo in upamo na user posted image  user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  Mišek tebi vse najlepše user posted image  user posted image  user posted image

Sapi user posted image user posted image  joj, mi je tako žal zate.

Yuliah user posted image  user posted image , mislim da pri tebi ne bomo kmalu več dvomili.

Mandreja, kje si. Daj se oglasi, me že zelo firbec matra. A imamo novo nosečko? Držim pesti da ja.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 326
7.4.2008 12:03:55   
hati
Hormonček, vidim da si tukaj. Kako si? Imaš že kaj novic o zamrznjenčkih?

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 327
7.4.2008 12:08:43   
hormoncek
Nisem še dobila pošto. Klicala sem danes pa so mi rekli, da niso še pošiljali? Kaj pa ti?

Drugače sem v redu, čeprav se mi zdi, da se me malo živčnost loteva. In 15. se mi zdi zelo zelo zelo daleč.
Nobenih posebnih znakov nimam razen občutljive prsi. A ti planiraš že v petek iti na krvni test?

We do not have problems. Only challenges!

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 328
7.4.2008 12:13:59   
hati

IZVIRNO SPOROČILO: hormoncek

Nisem še dobila pošto. Klicala sem danes pa so mi rekli, da niso še pošiljali? Kaj pa ti?

Drugače sem v redu, čeprav se mi zdi, da se me malo živčnost loteva. In 15. se mi zdi zelo zelo zelo daleč.
Nobenih posebnih znakov nimam razen občutljive prsi. A ti planiraš že v petek iti na krvni test?

Jaz tudi nisem še nič dobila, ampak jaz sem imela samo še eno celico in ni bila ravno odlična. Pa si vprašala Reša, če so ti kaj zamrznili?  Znakov nobenih. Tele prsi so bolj tako pri meni. Popolnoma enako kot vsak mesec. Nobene večje občutljivosti. Se že malo psihično pripravljam na neuspeh. Testa v petek ne bom šla delat. Bom počakala 15.4., če se seveda prej ne ulije. Psiha pa tudi mene daje 100 na uro.

(odgovor članu hormoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 329
7.4.2008 12:47:24   
bambi75
Sapi user posted image .

Yuliah saj sem rekla da je imelo veliko nosečk izcedke.

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 330
7.4.2008 12:47:39   
YULIAH
Ej, ve ste tako krasne, da res ne vem kaj bi brez vas....user posted image user posted image user posted image user posted image ...naj se vam besede pozlatijo.
Za vsako posebej od vas držim pesti, pa da se končno prestavimo na kak nosečniški forum user posted image

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 331
7.4.2008 12:47:47   
Ozone
sapi tako mi je žal, ampak ne obupaj, kar korajžno naprej in uspeh bo!
Vse ostale, ki ste trepetalke, pa DRŽITE SE.

Where there is a will, there is a way.

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 332
7.4.2008 13:24:03   
snežinka7
sapi zelo mi je žal za tvojo pikico user posted image  user posted image user posted image user posted image
YULIAH  ti pa lepo počivaj in boš videla, da že čez nekaj dni boš na forumu nosečk

(odgovor članu Ozone)
Neposredna povezava do sporočila: 333
7.4.2008 13:34:29   
hormoncek

[/quote]

Jaz tudi nisem še nič dobila, ampak jaz sem imela samo še eno celico in ni bila ravno odlična. Pa si vprašala Reša, če so ti kaj zamrznili?  Znakov nobenih. Tele prsi so bolj tako pri meni. Popolnoma enako kot vsak mesec. Nobene večje občutljivosti. Se že malo psihično pripravljam na neuspeh. Testa v petek ne bom šla delat. Bom počakala 15.4., če se seveda prej ne ulije. Psiha pa tudi mene daje 100 na uro.
[/quote]

Na ET mi je Reš povedal, da imam še 3 zelo lepe celice. ET je bil 3 dni po punkciji. Danes pa nisem govorila z njim, pač pa s sestro. Tako, da nič nisem konkretno spraševala. Trenutno me zanimata le ta dva, ki sta v meni. Je pa sigurno fino, če izvem, da imam še 3 zmrznjenčke. Ma bomo videli. Bom kar pošto počakala.

Trenutno se moramo (torej jaz in ti) umiriti. Nobeno negativno premišljevanje. To je, ko da smo se že vnaprej vdali. Zmenjeno???

We do not have problems. Only challenges!

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 334
7.4.2008 13:58:21   
Tia-na
pikovitka, čudovita obleka.

Pa zelooooooooooooo si podobna moji sošolki s faksa. Sem parkrat pogledala pa še nisem prepričana. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 335
7.4.2008 14:13:43   
sonček33
Punce, kje najdem un priporočilni seznam pred med po IVF?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 336
7.4.2008 14:14:11   
Grethy
Ola,

mal sem smotana ... a mi kera napiše kako je že s tem malinovim čajem ... pleaseeeeee  user posted image   user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 337
7.4.2008 14:16:34   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Punce, kje najdem un priporočilni seznam pred med po IVF?

Sonček, seznam se nahaja na prvi strani teme, tako da ni ni potrebno prav veliko iskati

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 338
7.4.2008 14:17:35   
sonček33
mismis hvala, sej sem pogledala že prej, ampak tudi spregledala. Joj sem kura, vem.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 339
7.4.2008 14:18:42   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

Ola,

mal sem smotana ... a mi kera napiše kako je že s tem malinovim čajem ... pleaseeeeee  user posted image   user posted image user posted image

Grethy, tebi pa lahko žal pomagam šele ko pridem domov, ker ne znam navodil na pamet, čaj pa imam seveda doma. Res pa je, da jaz čakam user posted image  preden ga začnem uporabljati, da bom 100%.  Bom pa danes bolj kot ne pozna, ker imam še predavanje. Mogoče se bo pa Pija oglasila, in ti pomagala

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 340
7.4.2008 14:52:24   
snežinka7
pikovit mi zaupaš tvoje geslo, da bom še jaz videla slike od poroke.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 341
7.4.2008 16:05:52   
mandreja
Evo mene. Pikice odšle user posted image ampak sem šla takoj po novo napotnico, tako da grem še pred dopustom v nove boje.
Ni hudič da me bo enkrat teta zgrešila pa me pustila za 9 mes pri meru user posted image
Novim zmagam naproti!
Hvala punce za to kar ste user posted image

(odgovor članu snežinka7)
Neposredna povezava do sporočila: 342
7.4.2008 16:52:58   
Tia-na
mandreja user posted image
Sem bila skoraj prepričana, da ti je uspelo. Nič, gremo v nove boje. Mi šele jeseni, ti boš pa zgleda še poletje lovila. Srečno naprej.

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 343
7.4.2008 16:59:26   
snežinka7
mandreja zelo mi je žal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 344
7.4.2008 17:17:15   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

pikovitka, čudovita obleka.

Pa zelooooooooooooo si podobna moji sošolki s faksa. Sem parkrat pogledala pa še nisem prepričana. user posted image user posted image user posted image

Ne sigurno nisem jaz.user posted image

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 345
7.4.2008 17:18:10   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: snežinka7

pikovit mi zaupaš tvoje geslo, da bom še jaz videla slike od poroke.

Nimam od poroke ampak pred poroko.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 346
7.4.2008 17:18:40   
lara light
Mandreja, tudi meni je žal.

Pikovitek, sem prav vedla, da si eno tako sonce...prelepa si in boš za dan D!user posted image user posted image user posted image  Super si zbrala! Kiss!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 347
7.4.2008 17:33:08   
Grethy
to pa je reakcija ki vsem nam dviga moralo

mandreja user posted image user posted image user posted image user posted image bravo ... tudi vnaprej stiskamo pestke zate

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 348
7.4.2008 17:34:01   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Mandreja, tudi meni je žal.

Pikovitek, sem prav vedla, da si eno tako sonce...prelepa si in boš za dan D!user posted image user posted image user posted image  Super si zbrala! Kiss!

Hvala ti bejbiuser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 349
7.4.2008 17:34:36   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

to pa je reakcija ki vsem nam dviga moralo

mandreja user posted image user posted image user posted image user posted image bravo ... tudi vnaprej stiskamo pestke zate

Še več takih rabimouser posted image user posted image user posted image user posted image Optimize, velja punca

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?