|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
5.4.2008 11:09:52   
tweetek
uuuu fajn sedež user posted image user posted image user posted image user posted image Samo midva ga ne bi imela kam dat...

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
5.4.2008 11:10:39   
*Mojca*
tweetek user posted image user posted image user posted image ja sej vidim da smo vse isti talenti user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
5.4.2008 11:17:27   
polly80
aha,hvala za ideje,se bom probala nekak naštimat,če mi bo ratalo..sem že vse blazine vkup nanoslauser posted image
ja,tolko strani je res user posted image ,moram izločit,kaj je najbolj pomebno,sicer do konca porodniške niti čez vse ne pridem..user posted image

tista blazina,mojca,je pa fajna..user posted image sicer kar draga,ampak zgleda super!pa žal še za blazino ni več placa tu v hiši..moram met še plac za stajico,za stolček..user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
5.4.2008 11:19:15   
tweetek
ja, mava isti problem polly... Premalo placa in premalo časa za učit (hmm ,al pa volje....) Ja jaz sem pa lačna! Tko da bejbe moje, fajn uživajte danes, jaz grem nahranit sebe in podnajemnika pol pa v akcijo! Prenova kličeuser posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
5.4.2008 11:19:54   
polly80
o,tweetek,ga serješ user posted image

sicer pa jaz nisem daleč vstran,še ni dolgo nazaj,ko sem pozabila,da kuham ,čepela tu na RR in vse zažgala..user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
5.4.2008 11:22:11   
polly80
ja,nič,jaz tudi grem,moram v trgovino po solato,pa če bom spet cel dan na RR,se bom pa res veliko naučila..user posted image  user posted image

ampak ko je pa tako fajn klepetatuser posted image

lepo soboto vsem user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
5.4.2008 11:30:26   
*Mojca*
Midva sva ga kupila na pohištvenem sejmu in dobila nek popust, tako da je bil okrog 100eur. Je pa res fajn zadevca, sicer je res velik, ampak če imaš prostor je res super.

Jaz sem mojega poslala v trgovino, ker se kao učim....yeah right, visim na RR user posted image

Šibam naredit še kaj pametnega, potem pa kuhat.

Pridne bodite!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
5.4.2008 11:33:05   
nInAzWeRiNa
tweetek ja pa ti si pa res facauser posted image user posted image user posted image user posted image si me prov nasmejala zdej...

drugač pa poštrihal smo ,laminat v spalnici pa je še v procesu postavljanja in je že na polovici še kakšno urco pa bouser posted image , drugač so naju pa delavci ki bi mogli pridet štenge za vhod delat zafrknl-spet-in pridejo šele pop. če ne bo spet dež al pa kej druzga...user posted image
pol pa po pohištvo in novo postlco za našo malo princesko-sva se končno odločla za tole v barvi vaniljeuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nInAzWeRiNa -- 5.4.2008 11:48:30 >

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
5.4.2008 11:50:51   
aleksandra silvija
Dopust?

Ja, z majčkenim je vsekakor lažje na pot kot npr. z 11-mesečnikomuser posted image .
Preverjenouser posted image .

MI si ne bomo nič rezervirali, ampak samo šli tako na blef. Menda kar na Hrvaško.

Glede na to, da sva do sedaj z možem šla kam drugam še pred otroki, z dojenčkom sigurno ne bova šla na letalo. Zaradi naju in najinih živcevuser posted image . Vseeno sta zraven še 2 otroka in pač rabiš nekaj prtljage, pa,......
Avto, pa se ustaviš ko treba. Recimo.
Vsekakor pa ne gremo na kakšen otok, da rabiš do zdravnika lepo vreme,....

So pa mene, ko sem imela 14 dni starši peljali 1000 km daleč. Z avtom.
So že tedaj rekli, naj počakajo 14 dni, potem pa lahko,...user posted image

Vidim, da kar urejate, prenavljate, se selite,..... Superuser posted image .
Mi šele naslednje leto začnemo z gradnjo. Hm.
Sedaj imamo 1 otroško in bo user posted image  v spalnici(ene 20 kvadratov) + garderobna sobica do kakih 3-eh, morda celo 4-ih let.

Bo že. Ko pa tole ni bilo čisto nič v planuuser posted image . Ne gradnja, ne dojenček. Ampak super, da se je tako obrnilo!

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
5.4.2008 12:14:09   
*Mojca*
Nina midva imava podobno, od iste firme, samo model domino (sem preveč glupa za nalimat slikco user posted image ) in je res super. Nastaviš jo v 3 različne višine, na easy se spusti ograjca, pa taka kompaktna je...ni nek cheap shit user posted image

aja pa še take sončke in medvedke za dat na stranico lahko kupiš c BC

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
5.4.2008 12:20:18   
anaj22
ojla souser posted image

da se vam spet mal javim, beba je ok brca v intervalih, spanje je na obroke, pozabljiva sem ful, ševedno se sekiram zaradi službe in dr., tko da sem ful občutljiva na vse stvari. Res komej čakam da rodim in se posvetim samuser posted image .

Glede dopusta sva se pa odločila da greva (gremo) konec avg. začetek sep. v Umag, ima moževa teta dol hišo.

Zdej grem pa mal ven na sončka

Neposredna povezava do sporočila: 4636
5.4.2008 16:20:18   
aleksandra silvija
Na sonce in veter sem obesila posteljnino + 4 deke + vse male vzglavnike iz dnevne in še nekaj pliškotov,...

Pa ravno vonjam--po travniku sipajo gnojnico in bo treba še 1-krat vse pratuser posted image .
Pa do sedaj se je stroj vrtel,...

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
5.4.2008 16:59:40   
*Mojca*
aleksandra silvija bo mali omamjen od naravnih vonjav user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4638
5.4.2008 17:28:45   
Rosali
Pozdravljene souser posted image !

Danes je pa res en tak lep dan! Do predkratkim smo bili zunaj, noter sm pršla samo na hitrco kosilo skuhat, pol pa takoj nazaj ven! user posted image Nama je z user posted image le uspelo naučit našo punčko s kolesom vozit! user posted image user posted image user posted image Je šlo ful živčkov in truda..., ampak se je izplačalo! Zdele sva pa midve pršle notr na malico, dragi se je pa šel h kolegu mal sprostit (beri kakšnega prižgat). Se je utrudil revež...user posted image

Glede morja je pa pri nas tudi tako, da gremo na slo. obalo enkrat proti koncu avgusta, malo preden se šola spet začne. Takrat bo user posted image že kar dobra 2 meseca star.

Pozdravčki

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
5.4.2008 18:03:43   
anaj22
Punce a katera mogoče pozna vozičke znamke Herlag Jogger? Zasledila sem da jih prodajajo v MB, pa slikce na njihovi strani sem tud vidla http://www.igrarija.com Zanima me če so ok?
Hvala za odgovore

(odgovor članu Rosali)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
5.4.2008 20:24:42   
cv3rklic4
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

ko si že ravno omenila morje - v MŠ je ena mami vprašala kdaj greš lahko z dojenčkom na dopust in babica ozr predavateljica je rekla "ja prve štirinajst dni ne, potem pa lahko, če je vse v redu"

Me smo kar pozijale, smo imele v mislih vsaj ene dva meseca da mora bit star. Potem je pa ona rekla da je najboljši transport za dojenčka avion (tiste tujke ki rodijo pri nas v P grejo vse za avionom domov), sam da je treba to prej povedat letalski družbi ki se potem pripravi na tako majhnega potnika. Pa dodala je, da moramo pazit da je voda neoporečna, pediater v bližini in če gremo z avtom na redne odmore (vzet user posted image iz lupinice, ga "predihat") in na klimo ozr razliko v temperaturi.

Kaj si pa ve o tem mislite? Saj jaz ji verjamem ampoak po moje bi me blo preveč strah it s 14 dni starim user posted image kam dalj ko na vrt...

tweetek, a ti tudi hodiš v 1. skupino? Ali pa imate enaka vprašanja kot pri nas user posted image user posted image ? Škoda ker nisi nič rekla, pa bi šla z nami na čokoladko user posted image

Midva bova šla na dopust sredi avgusta - mali bo (če bo rojen na rok) star mesec in pol. Mogoče je sicer res malo zgodaj, samo imava pa to edino šanso - je možekova mami zrihtala v službi, da greva za 10 dni v Izolo. Bomo pa bolj zgodaj ali pa ful pozno popoldne šli ven - no, mogoče bomo našli kako senčko v Strunjanu, kamor se rada hodiva kopat.

Danes sva bila cel dan na izletu - sva šla v Prekmurje, pa je bilo ful finouser posted image

Lepo se imejte, pa božajte svoje bušije - dokler so še ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
5.4.2008 21:48:35   
manko
bok punce!
mam tak filing da se vse med sabo tako dobr poznate in se jaz kr neki vsake tolk prvesimuser posted image pa vseeno...glede materinske sole,sva sla v četrtek,takrat naj bi bilo prvo predavanje in je pisalo-CEL APRIL PREDAVANJA ODPADEJO,tako da se nama zdaj zacnejo maja,ko bomo ze res pošteno veliki...za morje sva midva tud rekla da greva potem ob koncu avgusta,ko bomo-vsaj upam da-našli en svoj ritem...kar se pa zadeva urejanje sobic,moj je hotu prebarvat,pa sva se potem domislila porisat stene z raznimi otroškimi motivi in je TAKOOOO LEPO,da je tezko opisat.preprosto sva zarisala s svinčnikom,pobarvala s temperam in na koncu še enkrat bolj močno obrobila s svinčnikom...morda sva pa dala kateri idejouser posted image user posted image
drugače pa upam da ste vse v redu!
pazite/mo nase...poljubček manca.user posted image user posted image user posted image

Najin prvi angelček je na poti..presrečna Robi in Manca

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
5.4.2008 23:20:04   
polly80
manko-tudi jaz sem se pridružila junijčicam nekoliko kasneje,pa sem tudi imela na začetku občutek,da se kar nekaj brezveze štrulim zraven,ampak zdaj vidim,da sploh ni tako..tu smo,da poklepetamo,si izmenjamo izkušnje..in kar se mene tiče,več nas je,bolj luštno je..user posted image   a ti si isto naredila kot jaz,jaz sem tudi najprej s svinčnikom,nato pa s temparami..user posted image poslikaj stene in daj v album,tako kot sem jaz..da še druge vidimo vašo mojstrovino..user posted image

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
6.4.2008 8:42:03   
Anonimen
Dobro jutro, postrežem vam eno kavico za lepši dan.

user posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4644
6.4.2008 9:11:52   
anaj22
Dons sm pa kar dobr spala grem zdej user posted image  k je ful en zaspanc, da ga vprašam če kam greva k ja tak lep sonček, čeprov so napovedovali slabo vreme.

Preživite čim lepšo nedeljo
pa pa

p.s.: a ste opazile prislužila sem si dve user posted image

< Sporočilo je popravil anaj22 -- 6.4.2008 9:12:08 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
6.4.2008 9:17:39   
Anonimen
Dobro jutro še od mene, sem dans spala skor do 8h. Jupi, vsaj enkrat. Lep dan vam želim vsem.

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 4646
6.4.2008 9:38:51   
manko
lepo jutro...
user posted image user posted image user posted image
bom mogla svojem dragem rect da naj da slikce v slbum,ker jih jaz ne znam...user posted image user posted image mi je pa tvoje ful všeč polly..mmmm kako je lep sonček!!!

Najin prvi angelček je na poti..presrečna Robi in Manca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
6.4.2008 9:39:47   
*Mojca*
Jutro!

Jaz sem ravnokar ustala. No sva bila včeraj na ene rojstnem dnevu in šla spat ob 1h user posted image

manko ne imet občutka da se štuliš, ker ni tako. Kot je polly80 rekla, na začetku je vedno tak občutek, ampak to je samo občutek. Pa dej res poslikat mojstrovino in jo daj v album da vidimo.

anaj22 čestitke da zvezdico user posted image user posted image

Jooooj kak lep sonček je zunaj, bo treba it malo na sprehod...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
6.4.2008 18:54:51   
tteeaa
Pozdravček!

Današnji sonček smo pa vse izkoristile, je bilo pravo zatišje tu gor. Tudi jaz sem si privoščila lep sprehod, zdaj pa počivam. Včeraj sem cel dan nekaj migala, pa sem imela zvečer noge kot slonuser posted image .

Alea - delo sem zaključila, ja. Bom zdaj več počivala, obljubimuser posted image

hvala tudi za nasvete glede trakcev z otroškimi motivi za na steno. Sem ugotovila, da jim imajo tudi v tisti trgovini, kjer sem kupila barvo za pleskanje stene. Čez kak teden začnemo s preurejanjem.

Včeraj sem dobila še eno škatlo oblačilc za user posted image , tako da imam zdaj res dovolj vsega, samo za mojo dušo bom kupila še kakšno malenkost.

Zdaj pa eno resno vprašanje: Kaj od oblačil za user posted image  vzet v porodnišnico?

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
6.4.2008 23:06:37   
nInAzWeRiNa
hej tea nam so zadnjič dali en tak seznamček in jst bom kr tole uzela zauser posted image  sabo:
-5plenic
-povijalne hlačke
-srajčka
-majica
-kapica
-vrhnja garnitura(letna)
-odejica
pa jst bom vzela še rokavičke proti praskanju user posted image pa še kej sigurnuser posted image  

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Je v Lj dobro poskrbljeno za malčke?
ksenija12

Ali kaj pogrešate v Lj, za malčke in otroke?

izposojevalnico koles,športne opreme (33%)

trgovino z lesenimi igračami (7%)

agencijo z izleti za otroke (19%)

kuharski tečaj za otroke (6%)

trgovino z rabljeno otr. opremo (21%)

frizerski salon za otroke (13%)

Število vseh glasov: 370

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!