|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
5.4.2008 6:40:17   
Anonimen
Dobro jutro vsem
user posted image

(odgovor članu Rosali)
  Neposredna povezava do sporočila: 4601
5.4.2008 8:04:08   
Anonimen
Dobro jutro tudi od mene. Noč je bila spet en ****.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4602
5.4.2008 8:13:09   
aleksandra silvija
Dobro jutro še od mene in hvala za kavicouser posted image .
Ah, noč pa itak,....
Se mi pa zdi, da sem otipala user posted image  glavicouser posted image user posted image user posted image .
Joj, kako me zanima kdo se to prekopicava po mojem trebuhu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
5.4.2008 8:18:31   
Anonimen
Jaz sem se zbudila ob 5.30, da sem peljala dragega v službo in moje dete je že takrat začelo boksati al brcat al kar že. Zdejle se je malo umirilo, ampak verjetno ne za dolgo. Se vidi, da mu je začelo postajat bolj ozko, pa majhnouser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4604
5.4.2008 8:22:35   
alea01
Dobro jutro princeskeuser posted image !

Lepo jutro, a ne? Lepo ga izkoristiteuser posted image

Pogrešam mal I.daisy, pa beybo,.... Oglasite se kajuser posted image user posted image user posted image

tteeaa- upam, da počivaš in da si že končala z službouser posted image

Da vam povem, kakšen IQ imam jaz. Se spomnite kolk sem vam težila z zibelko, pa s košekom, pa da ne spraviva posteljice v spalnico,.... No, to ne drži povsem. Jaz sem si v glavo zabila neke čudne mere in merila, in merila in na koncu že čist obupala in user posted image ..... No, prave mere sem šele včeraj v BC vidla- saj sem vedla da so te prave- in sem ugotovila, da posteljica lepo pade v spalnico, pa še nič ni treba prestavljat, pa še vse se fajn odpira. Tak, da bomo imeli posteljico že v štartu in smo prihranili 375euruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobro, da imam moža, ki vsake tolk časa preveri ženin IQuser posted image user posted image user posted image . In včeraj v BC me je postalo kar sramuser posted image user posted image - sploh ko sem povedala kakšne mere sem jaz imela v glavi- bom raje kar tiho....user posted image user posted image

aleksandra silvija- za kakšne voziček sta se odločila?

Neposredna povezava do sporočila: 4605
5.4.2008 8:28:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

user posted image - sploh ko sem povedala kakšne mere sem jaz imela v glavi- bom raje kar tiho....user posted image user posted image

A 90 x 200??

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4606
5.4.2008 8:41:12   
polly80
dobro jutro še od mene!user posted image

sem prej vstala,da bi se učila,pa ne gre..nikakor se ne morem zraven spravit,sploh pa ne vem,kako naj sedim z mojim križemuser posted image bo že...

super alea za posteljico in ogromen prihranek!user posted image

sem že včeraj hotela napisat,da pogrešam l.daisy..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
5.4.2008 8:53:26   
*Mojca*
Jutro tudi od mene user posted image

Ja, včeraj smo bile z aleo in cv3 na vroči čokoladi....je bilo kratko a sladko user posted image  Moramo ponovit enkrat ko bomo imele čas in nas ne bo nihče preganjal user posted image

alea01: čestitke za IQuser posted image user posted image  se skoraj približuješ mojemu, ko ne vem več kateri dan je, ali pa ko iščem pol ure očala ki jih imam na glavi user posted image  Kar pa se tiče tiste kremice proti strijam si imela prav, rok uporabe je do 04/2008....barabe user posted image user posted image

Včeraj sem si končno privoščila nosečniški mordc....kako olajšanje je to user posted image

Danes pa malo učenja, malo lenarjenja. Lep dan vsem!!!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
5.4.2008 9:00:43   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

sem že včeraj hotela napisat,da pogrešam l.daisy..

ja, pa evo2008 z dvojčicami...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
5.4.2008 10:15:46   
tweetek
Jutro tudi od mene! Jaz še lenarim v postelji čeprav mam eno goro stvari za pospravit.... ampak moj dragi še aja, pa včeraj sem bla pridna tko da bom rajši še malo na forumu ždela - saj bojo tale jutranja poležavanja kmalu preteklostuser posted image user posted image ...

ne mi zamerit ne bom nič komentirala za nazaj ker mi je preveč ostalo za prebrat - bi rajši z vami čvekala ko da prebiram debate od nazaj.

Jaz torej urejam stanovanje da bo plac za špampek... Kaj pa ve počnete? A boste šle kaj ven ko je tak lep sonček?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4610
5.4.2008 10:25:12   
aleksandra silvija
Alea-v finalu izbora imam Hartana in Quiinija.
Enkrat maja se bova z možem odpeljala v Mozirje in ga kupila, če bodo le imeli voziček na zalogi.

Če pa ne, se bova menda odločila za Quinnija.
Ne bova pa vozička naročala po internetu, pošti. Zaenkrat.

Vsekakor pa rabiva tudi košaro-za spanje na morju. Ne predstavljam si tako majčkenega dojenčka v prenosni posteljici.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
5.4.2008 10:33:25   
tweetek
ko si že ravno omenila morje - v MŠ je ena mami vprašala kdaj greš lahko z dojenčkom na dopust in babica ozr predavateljica je rekla "ja prve štirinajst dni ne, potem pa lahko, če je vse v redu"

Me smo kar pozijale, smo imele v mislih vsaj ene dva meseca da mora bit star. Potem je pa ona rekla da je najboljši transport za dojenčka avion (tiste tujke ki rodijo pri nas v P grejo vse za avionom domov), sam da je treba to prej povedat letalski družbi ki se potem pripravi na tako majhnega potnika. Pa dodala je, da moramo pazit da je voda neoporečna, pediater v bližini in če gremo z avtom na redne odmore (vzet user posted image iz lupinice, ga "predihat") in na klimo ozr razliko v temperaturi.

Kaj si pa ve o tem mislite? Saj jaz ji verjamem ampoak po moje bi me blo preveč strah it s 14 dni starim user posted image kam dalj ko na vrt...

Neposredna povezava do sporočila: 4612
5.4.2008 10:47:30   
tweetek
ooops ne za avionom user posted image user posted image user posted image user posted image ... Razen če bi letele na metlah? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
5.4.2008 10:47:57   
*Mojca*
tweetek midva misliva it enkrat avgusta na morje, mali bo takrat star 2 meseca. V mislih imam južno Dalmacijo. Meni se pri teh stvareh da je vse odvisno od tega kak karakter si. Če paničariš in te je vsega strah, potem je boljše da si doma. Če pa si flegma in verjameš da bo vse ok, potem pa ne vidim omejitev. Ok, prvih 14 dni res tudi jaz ne bi šla nikamor, ampak mi imamo pred samo celo poletje, tako da...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
5.4.2008 10:49:49   
polly80
joj,komaj 14 dni pa na morje?hm,ne vem no..jaz osebno že ne bom šla tako hitro..sem razmišljala,da bi šli tam septembra,ko bo user posted image torej že dopolnil cele 3 meseceuser posted image
takrat se mi tudi klima na morju zdi bolj znosna za user posted image .ampak je to seveda odločitev vsakega posameznika,nekateri,ki imajo na morju vikend,bodo šli že ziher prej..

sicer je pa res lep dan danes,ampak se mi zdi,da je vseeno nekoliko hladno..jaz zdaj kuham,pa pripravljam literaturo za učenje,me je skoraj kap,ko sem videla kolko mam-čez 2500 strani..user posted image user posted image user posted image pa niso normalni..

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
5.4.2008 10:52:52   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: tteeaa

Berem, da vse nekaj prenavljate sobice. No, saj jaz tudi začnem naslednji teden. Najprej bomo menjali okno, potem pa prebarvamo stene in nalepo kakšno lepo otroško tapeto ali kako se reče temu šmentu - pač ta trak, ki ima otroški motiv in ga lahko nalepiš na steno. Ampak zaenkrat še ne vem, kje ga bom kupila. Kakšna ideja?

Grem po službi kupit barvo za stenouser posted image

ja jst sem moje ovčke kupila v Lesnini na Brdu...pa majo še neki lepih motivčkov čene pa se mi zdi da sem take stvari vidla tut v BC...upam da sem ti kej pomagalauser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4616
5.4.2008 10:54:21   
polly80
mojca,vem da bereš za podiplomca,pa me zanima,kako se namestiš-a sediš,ležiš,maš kak poseben stol,si daš blazino pod križ oz.a s tem nimaš problemov?user posted image
ker jaz ne vem,kako naj se napravim zraven učenja..če ležim,zaspimuser posted image ,če sedim,zdržim komaj 5 min.,pa križ že boli..joj,kakšni problemi,ha?ampak imam še čas za 1 izpit,pa bi ga rada naredila pred prihodom user posted image ...potem bo še težje..user posted image  user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
5.4.2008 10:56:33   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Jaz sem včeraj opravila 3D/4D ultrazvok pri Šelihovi v Domžalah. Navdušena nad slikcami in DVD-jem, ki je seveda potem navdušil še taščo in tasta ter moje starše. Skratka mali je zelo lepo poziral in brez dvoma je fantek: sta se mošnja in lulek zelo lep videla, ker je imel eno nogico stegnjeno eno pa malce pokrčeno tako da se je od zadaj zelo, zelo lepo videlo. Pa obrazek, že skoraj dober za prvi osebni dokument.

Priporočam vsem ki še niste bile na 3D-ju, da če vam la finance omogočajo to opravite, se splača ampak se priporoča med 22 in 27 tednom. Jaz sem sicer v 32 tednu pa se je še vedno zelo lepo videlo, čeprav imam mali že 2 kg.

Za evidenco, danes sem si izmerila obseg bušija 94 cm, a je pa roditi nameravam v Ljubljani.

a bi mi tut  lahko vidli vaše lepe slikce?user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
5.4.2008 10:58:33   
tweetek
ja,  Mojca, saj midva sva mislila tud avgusta it in sicer kar v Premanturo, ki ni daleč, pa sva se bala da bi blo prezgodaj... Ampak zdaj sem pa kar pomirjena. Je pa najbrž res, da je vse odvisno od tebe in od user posted image ... Eni še pri enem letu nikamor ne grejo, moj bratranček je pa shodil na jadrnici...

Jaz moram tud steno prebarvat. Bo oranžna... Ampak samo ena, ostale bojo pa bele...Te nalepke ozr tapete sem pa jaz vidla v bušiju ampak so v lesnini gotov cenejše. Tam so se mi zdele kar drage, samo sene spomnim kolko so bleuser posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4619
5.4.2008 11:00:40   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

mojca,vem da bereš za podiplomca,pa me zanima,kako se namestiš-a sediš,ležiš,maš kak poseben stol,si daš blazino pod križ oz.a s tem nimaš problemov?user posted image
ker jaz ne vem,kako naj se napravim zraven učenja..če ležim,zaspimuser posted image ,če sedim,zdržim komaj 5 min.,pa križ že boli..joj,kakšni problemi,ha?ampak imam še čas za 1 izpit,pa bi ga rada naredila pred prihodom user posted image ...potem bo še težje..user posted image  user posted image

Od kar imava jabooza (un žakelj za se usest - www.jabooz.com )se učim kar na njemu. Prej pa sem imela enake probleme kot ti. Za mizo me je bolel križ, pa postelji sem zaspala...

Če ne pa sem si na postelji tako podložila pouštre da sem imela podprto hrbtenico. Sej ne znam povedat kako user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 5.4.2008 11:01:57 >

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
5.4.2008 11:02:52   
tweetek
polly kaj pa če si probaš, ko sediš podložit križ? Meni pomaga... Jaz se ful vzravnano naštimam na kavč (da mam lahko noge gor), pa uno blazino za dojenje si naštimam ko da bi dojila, samo da damn namesto user posted image gor knjigouser posted image . Sicer še zmeraj dalj ko dve urci ne gre, ampak če se vmes malo sprehodiš (npr do WC ja kamor itak moraš it na dve uriuser posted image ) se da pa tud malo potegnit... Ojoj 2500 strani!!!

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
5.4.2008 11:04:21   
*Mojca*
evo, tako kot tweetek pravi...jaz sem že tako zmešana da ne znam več niti povedat kaj mislim user posted image

2500 strani  user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
5.4.2008 11:04:28   
tweetek
aja, pa eno navadno blazino pod hrbet sem pozabla... Mojca men tale jabooz link ne dela... Kako pa zgleda?

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
5.4.2008 11:07:18   
*Mojca*
Ja neki sem narobe napisala, sem že popravla. Če ne pa probaj še enkrat tukaj:

www.jabooz.com

A zdaj bo?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4624
5.4.2008 11:08:24   
tweetek
jaz tud zmešanauser posted image user posted image user posted image user posted image

DOKAZ 1: grem  ob petih zjutraj na WC. In dam prst pod rob pokrova od školjke (iz neznanega vzroka) in se potem usedem z vso silo gor. Pa potegnem plav prst s še bolj plavim nohtom ven pa rečem: ja kam sem ga pa dala?

DOKAZ 2: začnem zaskrbljeno umikat kovinske stvari dol iz mikrovalovke. Pa me moj dragi začudeno gleda. Jaz pa rečem; ja a ni tko d ane sme bit kovina v mikrovalovk? pa reče, ja lubica, v mikrovalovki ne na...

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Nakupovanje
patkapatatka

Ko najdeš najlepšo stvar za svojega otroka

gledaš ceno (57%)

kupiš brez nadaljnjega (43%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!